کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-22 ساعت 20:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 20:23)soli asali نوشته:  منظور از این حرف که نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم چیه ؟
یعنی فاجعه ای بد تر بچه های پارسال در انتظارمونه ؟

سلی جان امیدوارم به هیچ عنوان یک همچین اتفاقی امسال پیش نیاد

من هم دوست ندارم و امیدوارم این اتفاق نیوفته ... ولی از این جمله اینو میشه برداشت کرد درست میگم ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، farshadm999 ، مهدی 2014 ، KIMIA2005 ، NIKKI ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 01:23)soli asali نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 20:23)soli asali نوشته:  منظور از این حرف که نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم چیه ؟

من هم دوست ندارم و امیدوارم این اتفاق نیوفته ... ولی از این جمله اینو میشه برداشت کرد درست میگم ؟

نه دوست عزیز گمانم اون افیسر هم منظورش سرعت کم روند امسال بوده
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، farshadm999 ، soli asali ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 01:35)lida55 نوشته:  

خواهش میکنم واقع بین باشید امسال اوضاع از همه سالها بدتر هست چون مشخصه از روند کلیر شدنها دوست من که هر سال توریستی میرفت آمریکا تا حالا هم بارها رفته و اومده امسال خیلی وقت هست که جواب کلیرش نیومده که داره بیخیال میشه
من نمیدونم چرا ماها همش عادت داریم الکی دلمونو خوش کنیم و چشممونو ببندیم روی واقعیتها
عزیزان من تعداد چکهای سکیوریتی بالا رفته و زمانش بیشتر شده و این اتفاق واسه همه کیسها افتاده نه تنها لاتاری بلکه حتی افرادی هم که بارها ورود و خروج به آمریکا داشتن و حتی جوابشونو پس داده بودن
مطمین باشید که امسال به خیلیا ویزا نمیرسه آمادگی داشته باشید و خیلی به این قضیه دل نبندید که 30 سپتامبر ضربه روحی میخورید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، lighter ، behfaza ، sophia
(2014-02-22 ساعت 14:47)jnouri نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 14:35)Mirhosseini نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 11:36)jnouri نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:28)Mirhosseini نوشته:  سلام به همگي و با آرزوي خبرهاي خيلي خيلي خوب، به ويژه براي دوستاني که خيلي وقت هستش که منتظر هستن.

اين هم خلاصه‌ي بررسي‌هاي انجام شده‌ي من بر روي فايل آمار CEAC که لينکش رو دوست خوبمون محبت برامون گذاشته بودن.

[عکس: edit?usp=sharing]

و اين هم لينک:
https://drive.google.com/file/d/0B6IySrB...sp=sharing

شاد و پاينده باشيد.
سلام دوست عزیز میشه بگیدسهمیه ایران رو چه جوری استخراج کردید ؟ آخه سهمیه آسیا رو یک جا داده است . لطفا میشه توضیح بدید چه جوری سهمیه ایران رو تفکیک کردید ؟ چون لینکی که شما این اطلاعات رو استخراج کردید کل آسیا رو داده است .

سلام
سهميه ايران رو دقيق نميشه استخراج کرد. اطلاعاتي که وارد شده تنها مربوط به سه سفارت آنکارا، ابوظبي و ايروان هست که تقريبا اکثريت کيس‌هاي مربوط به ايران از طريق اونها بررسي ميشه. همونطور که در جدول هم آمده، آمار تنها مربوط به اين سه سفارت هستش.

سهمیه خوداین کشورهارو ( ترکیه ، ارمنستان ، امارات ) چطوری از سهمیه ایران تفکیک کردید ؟
سلام
خدمت شما دوست خوبم و بقیه دوستان چند نکته رو ذکر کنم:

1-دقت کنید جدول ارائه شده فقط مربوط به آسیا می باشد و تمام کیس نامبرها با 2014AS شروع میشن و سهمیه ترکیه و ارمنستان مربوط به اروپاست و نه آسیا پس تمام کیس نامبرهایی که در دو سفارت ایروان و آنکارا مصاحبه میشن یعنی کیس ایرانی هستن.

2-کل برنده های امارات متحده 167نفره که تو جامعه آماری 6027برنده ایرانی ضریب خطای حادی نیست.پس آمار نسبتا دقیقه فقط یه ضریب خطای کوچیک داره.

3-کمی حوصله به خرج بدید البته اگر به شمارش بنده و دوستان شکی هست البته بگم کار دقیق و سختیه و زمان بر اما چون نتیجه ش برام مهم بود نتونستم چشم پوشی کنم و انجامش ندم به هر حال ضریب خطای چشم و مغز بسیار محتمله.

4-جمع کیسهای مصاحبه شده در 3 سفارت ایروان--ابوظبی--آنکارا و بررسی تعداد خانواده هاشون و همینطور در چه مرحله ای هستن ( ویزا گرفته--کلیرنس --ریجکت شده ) کمک میکنه به نتایج ارائه شده دست پیدا کنید.

5-آمار قبولیهای دنیا در سایت بولتن ویزا در انتهای صفحه سپتامبر 2013 یعنی اینجا
: http://travel.state.gov/content/visas/en...-2013.html

به هر حال شاد و سلامت باشید و بهترینها رو براتون آرزومندم. کوچیک همه سروران امین
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-02-23 ساعت 01:45)alimomen نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 01:35)lida55 نوشته:  

خواهش میکنم واقع بین باشید امسال اوضاع از همه سالها بدتر هست چون مشخصه از روند کلیر شدنها دوست من که هر سال توریستی میرفت آمریکا تا حالا هم بارها رفته و اومده امسال خیلی وقت هست که جواب کلیرش نیومده که داره بیخیال میشه
من نمیدونم چرا ماها همش عادت داریم الکی دلمونو خوش کنیم و چشممونو ببندیم روی واقعیتها
عزیزان من تعداد چکهای سکیوریتی بالا رفته و زمانش بیشتر شده و این اتفاق واسه همه کیسها افتاده نه تنها لاتاری بلکه حتی افرادی هم که بارها ورود و خروج به آمریکا داشتن و حتی جوابشونو پس داده بودن
مطمین باشید که امسال به خیلیا ویزا نمیرسه آمادگی داشته باشید و خیلی به این قضیه دل نبندید که 30 سپتامبر ضربه روحی میخورید

من با حرفی‌ که دفعه پیش زدید که چه جوری با این قضیه برخورد کنیم در مورد وکیل و این داستانا موافق نبودم ولی‌ با این حرف شما دوست عزیز موافقم.

من کاملا مثل روز برام روشنه که امسال سال خوبی‌ برای ویزا نخواهد بود، ولی‌ خوب خیلی‌ خوبه آدم خوش بینانه به همه چیز نگاه کنه فقط یه چیز کوچیک میگم که گوشی دستتون باشه طبق آمار منتظرسرا پارسال و امسال در ابو ذبی‌ کلا تعداد کسایی که بیشتر از ۱۰۰ روز در انتظار کلیر بودن ۱۴ کیس بوده !! در حالی‌ که امسال با اینکه هنوز به نصف مصاحبه‌ها هم نرسیدیم مدت انتظار بیشتر از ۱۰۰ روز ۱۶ کیس هست!!! تصور کنید تا وقتی‌ تموم شه چند نفر دیگه می‌رن بالای ۱۰۰ روز !

در مورد آنکارا و ایروان هم اوضاع بهتر از این نیست.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، alimomen ، soli asali ، mohamad92 ، behfaza ، pari pari
سلام
ببینید دوستان خوبم میدونم این پروسه یک روند فرسایشی و تخریبی داره اما دو واقعیت در این زمینه تا حالا بهمون اثبات شده:

1- امسال روند چک ایرانیها با دقت بیشتری از جانب دولت آمریکا داره بررسی میشه و با توجه به اتفاق سال گذشته میخوان دامنه انتخابشون رو گسترده تر بکنن.
2- هیچ تفاوتی بین امسال و سال گذشته در خصوص تعداد برندگان و سهمیه ایران بروز نکرده و تا انتها نمیشه گفت بدتر خواهد بود و یا بهتر چون کسی از ماها نمیدونه در آینده چند کیس ایرانی به مصاحبه خواهند رفت و یا چند کیس انصراف خواهند داد فقط این براشون روشن شده که ایرانیها استقبال گسترده ای رو نشون دادن پس نمیتونن به سرعت کلیر کنن و به 8000که رسید بگن سهمیه تمام شد بقیه به سلامت.

حالا همه 2 راه دارن یا صبور باشن و خوش بین و یا روح و روان خودشون رو درگیر کنن تا خدایی نکرده سلامتشونم به خطر بیفته .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

من بادوستمون محبت موافقم که اونها امسال نمی خوان به نقطه ای که پارسال رسیدن برن
البته روند کیسهای ازدواجی و دانشجویی خیلی بهتر از پارسال بوده. خوب فقط کاش تو فرمها ادرس وب محل کار یا تحصیل ما رو میپرسیدن و یا چند تا سوال راجع به محل کارمون میکردن تا بتونن بهتر پروسه بررسی ما رو طی کنن

بهر حال طبق امار سالی چندین هزار نفر از این کشور میرن به روشها و مقصد های گوناگون و این امار مدام رو به افزایش هست . لاتاری هم ا ز این موضوع مستثنی نیست
تشکر کنندگان: alitab ، farshadm999 ، محبت ، hamid_fs3 ، kage.omid ، soli asali ، behfaza ، mohamad92 ، nedaba
سلام بر همگی

امسال در مهرماه در این پست یه چیزهایی براتون نوشتم . همگی هم متوجه شدین که امسال با پارسال هم فرق میکنه ولی شماها فقط تمرکز رو روی چک شدن گذاشتین و اینکه دارین اف بی ای چک میشین و طولانی شده در صورتیکه ممکنه جریان چزهای دیگه ای باشه که هیچ کدوم خبر نداریم . در این که روند ویزا دادن فرق کرده اصلا" شکی نیست ولی چرا به توریستی ها و خانوادگی ها سرعت دادن و به لاتاری نه ؟!؟!؟
اینی که میگم اصلا" مبدا خاصی نداره ولی میتونه به عنوان یه گزینه مطرح باشه . برای ویزای لاتاری اسپانسر لازم نیست مگر اینکه واقعا" طرف حساب بانکی اش ضعیف باشه . خیلی از ماها برای یک روز پول رو توی حساب میذاریم , پرینت میگیریم و بعدش پس میدیم . وقتی میاییم اینجا اولین کاری که میکنیم اینه که فود استمب بگیریم و بیمه . ولی اگر اسپانسر داشته باشید نمیتونین این کار رو بکنید و اسپانسر موظفه به شما کمک کنه نه دولت . اینجا اوضاع اقتصادی اصلا" خوب نیست , خیلی ها بیکارن و هزاران مشکلات دیگه . پس شاید نخوان که بار اضافی به جامعه وارد کنن . انشاله وقتی اومدین متوجه میشین که من چی میگم . اینجا پر هستش از مکزیکی و اوکراینی و ایرانی و غیره که فود استمب میگیرن البته فرق ایرانی و مکزیکیه اینه که خیلی از ایرونی ها پول هم دارن و سالهای خیلی زیادیه که اینجا زندگی میکنن ولی پول رو توی بانک نمیذارن و توی خوونه های افراد کم در امد زندگی میکنن و پول هم از دولت میگیرن ولی مکزیکیه واقعا" فقیره !
به هر حال سعی کنید که به این لاتاری دل نبندین . تاپیک از خیال تا واقعیت رو بخونین . زندگی هاتون رو حراج نکنید , اینجا پول به اسونی اونجا در نمیاد و معنی صرفه جویی به تمام معنا رو در اینجا میشه دید . تا گرفتن ویزا تغییری رو زندگیتون ندید .
یه دوستی هم نوشته بود خانومش و بچه اش ویزای یک ضرب گرفته و خودش کلیرنس خورده و صبر کردن تا با هم ویزا بگیرن . من همین جا میگم که اشتباه محض کردین . از کجا مطمین هستین که شرایط پارسال پیش نیاد ؟ ممکنه شما اصلا" کلیر نشین و خانومتون هم به هر دلیلی ویزا بهش نرسه خب اونوقت چیکار میکنید ؟ به نظرم دوستان دیگه این اشتباه رو نکنید و این دوستمون هم بره ویزای خانوم و بچه رو بگیره . اونقدر اتفاقات جور و واجور ممکنه پیش بیاد که هیچ کدوم به فکرمون هم نمیرسه پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
اگر تلخ نوشتم من رو ببخشید . برای همه ارزوی ویزای بدون دردسر میکنم .
موفق باشید
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2014-02-22 ساعت 13:07)tenese نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 12:40)niu2014 نوشته:  ما هم از بعد از مصاحبه دیگه آپدیت نشدیم(حدود 80 روز)
بیش از 120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته و ما هم آپدیت نشدیم. جدول 2013 رو نگاه میکردم سرگروه ها برای هر 3 سفارت بیش از 130 روز منتظر بودن و اکثر بچه ها بعد از شهریور کلیر شدن.(همونطور که مستحضر هستید 2-3 ماه قبل از سپتامبر کلیرنس سرعت بیشتری میگیره ).
با عرض سلام و صبح به خیر
در صورتیکه بعد از شهریور کلیر شدن آیا ویزایی برای دوستان 2013 هم صادر شده .
بعید می دونم چون پروسه ویزا در انتهای سپتامبر متوقف می شه
با تشکر
تشکر کنندگان: tenese ، soli asali ، behfaza
(2014-02-23 ساعت 09:12)mattin نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 13:07)tenese نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 12:40)niu2014 نوشته:  ما هم از بعد از مصاحبه دیگه آپدیت نشدیم(حدود 80 روز)
بیش از 120 روز از زمان مصاحبه ما گذشته و ما هم آپدیت نشدیم. جدول 2013 رو نگاه میکردم سرگروه ها برای هر 3 سفارت بیش از 130 روز منتظر بودن و اکثر بچه ها بعد از شهریور کلیر شدن.(همونطور که مستحضر هستید 2-3 ماه قبل از سپتامبر کلیرنس سرعت بیشتری میگیره ).
با عرض سلام و صبح به خیر
در صورتیکه بعد از شهریور کلیر شدن آیا ویزایی برای دوستان 2013 هم صادر شده .
بعید می دونم چون پروسه ویزا در انتهای سپتامبر متوقف می شه
با تشکر
اشتباه شدددددد بعد از تیر کلیر شدن و اکثرا در مرداد و شهریور کلیر شدن... اگر بعد از شهریور کلیر بشن که ویزا تعلق نمی گیره

2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 03:53)sayeh_m نوشته:  سلام بر همگی

امسال در مهرماه در این پست یه چیزهایی براتون نوشتم . ه اقتصادی اصلا" خوب نیست , خیلی ها بیکارن و هزاران مشکلات دیگه . پس

یه دوستی هم نوشته بود خانومش و بچه اش ویزای یک ضرب گرفته و خودش کلیرنس خورده و صبر کردن تا با هم ویزا بگیرن . من همین جا میگم که اشتباه محض کردین . از کجا مطمین هستین که شرایط پارسال پیش نیاد ؟ ممکنه شما اصلا" کلیر نشین و خانومتون هم به هر دلیلی ویزا بهش نرسه خب اونوقت چیکار میکنید ؟ به نظرم دوستان دیگه این اشتباه رو نکنید و این دوستمون هم بره ویزای خانوم و بچه رو بگیره . اونقدر اتفاقات جور و واجور ممکنه پیش بیاد که هیچ کدوم به فکرمون هم نمیرسه پس کار امروز رو به فردا موکول نکنید .
اگر تلخ نوشتم من رو ببخشید . برای همه ارزوی ویزای بدون دردسر میکنم .
موفق باشید

خیلی باهاتون موافقم
و این رو اضافه میکنم که همه خونواده ها باید این آمادگی رو داشته باشن که
ممکنه تنهایی مجبور به سفر بشن (که بعد بتونن برای بقیه اقدام کنن)و
باید خودشون رو برای همچین روزی آماده کنن ، اگر یکی زبانش بهتره و اطلاعات
بیشتری داره باید اون یکی هم تو این چند ماه تلاششو بکنه که خودشو برسونه
و بتونه چند ماه تنهایی اونجا بگذرونه . ملا من اینو میدونم که یک نفر توی یک
خانواده مهاجر خیلی به سختی میتونه بقیه رو ساپورت کنه و همه باید تلاش
کنن. وابستگی ها رو به هم دیگه باید به حداقل برسونیم تا توی این راه موفق
بشیم
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، behfaza ، pari pari
منظورم تک تک اعضاء خانواده است که هرکدوم جداجدا باید تخصص ، اعتماد به نفس ، انگلیسی و رزومه نویسی ، کاریابی و خونه یابی و .... شونو تقویت کنن .
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: قصه گو ، نام کاربری somi ، soli asali ، behfaza ، pari pari
شادی نمادی از زیستن آگاهانه است و نمایشی از سپاسگزاری در برابریزدان پاک
ما وارث این تفکریم............
شاد باش و شاد زندگی کن ، که شاد زیستن انتخــــــــاب است نه اتفـــــــــــاق

صبحتون بخیر امیدورارم همه دوستان مهاجر سرائی با انرژی مثبت و قبراق امروز رو شروع کرده باشند

این انرژی مثبتو بهم انتقال بدیم که تلخی انتظارمون رو کمتر کنه

به امید روزای مالامال از شادی و خوشی برای خودتون و خانوادتون..............
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: parmisv ، قصه گو ، soli asali ، مهدی 2014 ، farshad varaste ، artam2 ، behfaza ، mohamad92 ، nedaba ، محبت
هر روز یک روز خاصه برای من با تمام انرژی برای رسیدن به هدفم
نا امید نباشین چون خدایی هست که خیلی مهربون وبزرگه

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
پارسال ، آخرین روزهای لاتاری 2013 همه چی به هم ریخته بود.
پیشنهاد های مخرب زیاد میدادن. وقتی دوستانه ازشون خواهش کردم گفتم شکایت دوستان 2012 برای دکتر آنکارا نتیجه معکوس داده اقدام عجیب قریب نکنید دوستان کاری نکنید که بچه های سالهای بعد ضربه بخورن
یه آدم دوست داشتنی و عزیز گفت :
دیگی که واسه من نجوشه میخوام سره سگ توش بجوشه !
انواع و اقسام کارارو کردن... از نامه با اوباما گرفته تا فحش و دری وری تو اف بی و جاهای دیگه ...
هیچ شکی ندارم که دوستان چوب این جور افراد رو داریم میخوریم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: godot ، tenese ، nedali ، مهدی 2014 ، alimomen ، kage.omid ، banafsh14 ، alirezaghodrat ، behfaza ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان