موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،طریقه فعال کردن و ایجاد امضا جهت تکمیل کردن اطلاعات فردی به چه نحوی است؟
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-26 ساعت 20:46)basi2014 نوشته: (2014-02-26 ساعت 17:48)الدورادو نوشته: دوستان عزيزي كه كلير شدند اگر ميشه لطفا روال آپديت شدنشونو توضيح بدند كه چجوري بود.شايد بشه يه نتيجه گيريهايي كرد!
من تو هر ماه ميانگىن سه تا چهار بار آپديت مىشدم که تو هر ماه دو روز پشت هم اون دو روزشم که اىن وسط مسطا بود
برنده اصلی 11 بار که تو فوریه 5 بار بود(3،14،19،21 و 25)
خودم 5 بار و بچه هامون 3 بار
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
انشاء الله موفق باشید و نماینده خوبی برای غنی ترین فرهنگ دنیا باشید.
زنده باد ایران و فرهنگ ایرانی
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
حدود 2هفته پیش به سفارت آنکارا 2بار در فواصل زمانی مختلف ایمیل زدم ولی متاسفانه جوابی از سوی سفارت تا به امروز دریافت نکردم.
پروندم هم بعد مصاحبه در تاریخ 16دسامبر آپدیت شده و تا امروز نشده.
دوستان چرا پاسخگو نیست سفارت؟
شماره کیس: ***2014AS00000 /تاریخ رویت قبولی:MAY 12/
ارسال مدارک:JUN 12/تعداد:1نفر/سفارت:آنکارا/
تاریخ مصاحبهec 3/کلیرنس/آپدیت پروندهec 16
،March 4توسط ایمیل،March 27،
April 25توسط ایمیل،Jun 12, May 15
Jun 25 توسط ایمیل
23 Jul توسط ایمیل,Aug 11
Aug 14 توسط ایمیل،Aug 17
Aug 20توسط ایمیل که پاسخی هم ندادن،Aug 21,
Aug 27, Aug 25
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یک سوال داشتم
آمار دقیق آپدیت را از کجا میارین؟
تو سایت سیس من آخه فقط آخرین آپدیت و میبینم، حداقل من نمیدونم چه جوری میشه رکوردها را دید، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید کجا را باید چک کنم
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-27 ساعت 09:22)saeedshafiee نوشته: سلام
پیشنهادات دوستان بسیار سازنده هستش.
بنده هم پیشنهاد میکنم ضمن ارسال نامه فردی حتما در متن همه نامه ها یک پاراگراف و متن مشابه ( با صلاحدید دوستان مسلط به نامه نگاری انگلیسی) گنجانده بشود که مضمونی در خصوص اشاره به وجود تعداد زیادی از کلیر نشدگان باشد.
پیشنهاد دوم هم این هست که درصورت صلاحدید در این متن مشترک به صفحه منتظر سرا لینک داده شود و دوستی که مسئولیت نگهداری این صفحه رو به عهده دارند همین متن رو در صفحه منتظر سرا قرار دهند.
با تشکر
سعید
(2014-02-26 ساعت 17:36)pari pariaaa نوشته: (2014-02-26 ساعت 17:02)elnazgh نوشته: (2014-02-26 ساعت 16:15)پائیز نوشته: (2014-02-26 ساعت 15:30)mattin نوشته: با سلام بر گرفته از پستهای سالهای قبل صرفا جهت اطلاع
عتراض مستقیم به کا.خ سفید در مورد مدت زمان کلیرنس برای ایرانیان
دوستان عزیز من آدرس یک سایت را به شما معرفی می کنم که آقای اوباما شخصا" از همه خواسته اند هر گونه اعتراض یا پیشنهاد در روند اداری مربوط به آمریکا را مستقیما" با ایشان در میان بگذارند...
.... فقط نمیدونم تاثیر این نامه دسته جمعی که نشون دهنده این هست که خیلی از برنده های لاتاری با هم در ارتباط هستند چی میتونه باشه ؟؟؟
لطفا بقیه بچه ها هم همفکری کنند..
به یاد داشته باشیم که پیگیری اوباما برای کوتاه کردن زمان کلیرنس مدت زمان اون رو برای اغلب کشور های دنیا به زیر ۶۰ روز آورده بنا براین شاید نامه ما هم بتونه کمکی به تسریع کلیرنس ها بکنه
من فکر میکنم نامه دسته جمعی بهتره. هم تاثیرش بیشتره و هم متوجه کیس خاصی نیست و از لحاظ امنیتی بهتره.
اولاً تشكر ميكنم از دوست خوبمون كه چنين سايت مفيدي رو معرفي كردن.ثانياً الان رفتم تو اين سايت،يه ويديو در مورد نحوه خواندن نامه هايي كه به پرزيدنت اوباما ارسال ميشه گذاشتن كه اگه شما هم ببينيد ميگه ايشون روزي ١٠ نامه از انبوه نامه ها و ايميل ها و فكس هايي كه ارسال ميشه براشون (حدود ٦٥هزارتا در هر هفته!) رو بطور رندوم ميخونه.
نظر من اينه كه بيايم جداگانه ايميل بزنيم،چون مثلا اگه نامه ي من رو نبينه و از زير دستش رد بشه ،احتمالش هست كه چون تعداد زيادي نامه مثل مورد من ارسال شده از طرف شماها،نامه ي يكي از شما رو ببينه و پيگيري كنه و كار همه راه بيفته.اونجوري اگه يك نامه گروهي باشه اصلاً شايد خونده نشه.فقط متن اون نامه اي كه شخصاً ميفرستيم بايد جوري تنظيم بشه كه محتوي فردي نداشته باشه زياد و به همه قابل تعميم باشه.
اين بود نظر من باز هم هر چي توافق بشه من هم هستم.
مرسی از پری پریای عزیز که این نکته خوب رو پیدا کردن که ایمیل ها بخاطر تعداد زیادشون رندوم چک میشه میتونه کمک بزرگی باشه به اینکه احتمال خونده شدن ایمیل های ما بیشتر بشه
اگر بچه ها نکاتی رو که باید در ایمیل گفته بشه همفکری کنن و بگن میتونیم متن ایمیل رو به فارسی اماده کنیم بعدش ترجمع به انگلیسی و بعدش هم ارسال ایمیل ...
بنظر من متن ایمیل خیلی کوتاه و مفید باشه
به محدودیت زمان بررسی کیس های لاتاری که تا سپتامبر هست اشاره بشه
متن نامه درخواستی باشه و نه شکایتی
این که این طولانی شدن پروسه بیشتر مختص ایرانی ها و چند کشور دیگه هست بیان بشه
آزار دهنده بودن بلا تکلیفی و هزینه های مدیکال مجدد هم شاید بد نباشه بیان بشه
اگه نکات دیگه ای هم بنظرتون میرسه یا اینکه لزومی نمیبیند که بعضی از نکات بالا رو بیان کنیم لطفا نظر بدین ... فقط زود نظر بدین که سریعتر ارسال کنیم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-27 ساعت 10:49)پائیز نوشته: (2014-02-27 ساعت 09:22)saeedshafiee نوشته: سلام
پیشنهادات دوستان بسیار سازنده هستش.
بنده هم پیشنهاد میکنم ضمن ارسال نامه فردی حتما در متن همه نامه ها یک پاراگراف و متن مشابه ( با صلاحدید دوستان مسلط به نامه نگاری انگلیسی) گنجانده بشود که مضمونی در خصوص اشاره به وجود تعداد زیادی از کلیر نشدگان باشد.
پیشنهاد دوم هم این هست که درصورت صلاحدید در این متن مشترک به صفحه منتظر سرا لینک داده شود و دوستی که مسئولیت نگهداری این صفحه رو به عهده دارند همین متن رو در صفحه منتظر سرا قرار دهند.
با تشکر
سعید
(2014-02-26 ساعت 17:36)pari pariaaa نوشته: (2014-02-26 ساعت 17:02)elnazgh نوشته: (2014-02-26 ساعت 16:15)پائیز نوشته: .... فقط نمیدونم تاثیر این نامه دسته جمعی که نشون دهنده این هست که خیلی از برنده های لاتاری با هم در ارتباط هستند چی میتونه باشه ؟؟؟
لطفا بقیه بچه ها هم همفکری کنند..
به یاد داشته باشیم که پیگیری اوباما برای کوتاه کردن زمان کلیرنس مدت زمان اون رو برای اغلب کشور های دنیا به زیر ۶۰ روز آورده بنا براین شاید نامه ما هم بتونه کمکی به تسریع کلیرنس ها بکنه
من فکر میکنم نامه دسته جمعی بهتره. هم تاثیرش بیشتره و هم متوجه کیس خاصی نیست و از لحاظ امنیتی بهتره.
اولاً تشكر ميكنم از دوست خوبمون كه چنين سايت مفيدي رو معرفي كردن.ثانياً الان رفتم تو اين سايت،يه ويديو در مورد نحوه خواندن نامه هايي كه به پرزيدنت اوباما ارسال ميشه گذاشتن كه اگه شما هم ببينيد ميگه ايشون روزي ١٠ نامه از انبوه نامه ها و ايميل ها و فكس هايي كه ارسال ميشه براشون (حدود ٦٥هزارتا در هر هفته!) رو بطور رندوم ميخونه.
نظر من اينه كه بيايم جداگانه ايميل بزنيم،چون مثلا اگه نامه ي من رو نبينه و از زير دستش رد بشه ،احتمالش هست كه چون تعداد زيادي نامه مثل مورد من ارسال شده از طرف شماها،نامه ي يكي از شما رو ببينه و پيگيري كنه و كار همه راه بيفته.اونجوري اگه يك نامه گروهي باشه اصلاً شايد خونده نشه.فقط متن اون نامه اي كه شخصاً ميفرستيم بايد جوري تنظيم بشه كه محتوي فردي نداشته باشه زياد و به همه قابل تعميم باشه.
اين بود نظر من باز هم هر چي توافق بشه من هم هستم.
مرسی از پری پریای عزیز که این نکته خوب رو پیدا کردن که ایمیل ها بخاطر تعداد زیادشون رندوم چک میشه میتونه کمک بزرگی باشه به اینکه احتمال خونده شدن ایمیل های ما بیشتر بشه
اگر بچه ها نکاتی رو که باید در ایمیل گفته بشه همفکری کنن و بگن میتونیم متن ایمیل رو به فارسی اماده کنیم بعدش ترجمع به انگلیسی و بعدش هم ارسال ایمیل ...
بنظر من متن ایمیل خیلی کوتاه و مفید باشه
به محدودیت زمان بررسی کیس های لاتاری که تا سپتامبر هست اشاره بشه
متن نامه درخواستی باشه و نه شکایتی
این که این طولانی شدن پروسه بیشتر مختص ایرانی ها و چند کشور دیگه هست بیان بشه
آزار دهنده بودن بلا تکلیفی و هزینه های مدیکال مجدد هم شاید بد نباشه بیان بشه
اگه نکات دیگه ای هم بنظرتون میرسه یا اینکه لزومی نمیبیند که بعضی از نکات بالا رو بیان کنیم لطفا نظر بدین ... فقط زود نظر بدین که سریعتر ارسال کنیم
دوستان گرامي ممنون از تلاش همتون
نكته هاي شما (پاييز) و آقاي saeedshafoee به نظر من كاملا منطقي بوده و اثر سازنده اي خواهد داشت و نشان از جامع نگري شما دارد.
پيشنهاد ميكنم زحمت تهيه پيشنويس قسمت عمومي را شما بكشيد و تو همين تاپيك بزارين تا نظر دوست دوستان را هم داشته باشيم كه قاعدتا پس از دو سه روز يه توافقي بدست مياد.
از اون به بعدش هر كس يه پاراگراف اختصاصي خودشم بهش اضافه ميكنه و ميفرسته.
باشد كه اثر كند!
پيروز و پايدار باشيد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19