موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 00:18)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:22)byazdani نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:01)alitab نوشته: (2014-02-27 ساعت 22:42)پائیز نوشته: (2014-02-27 ساعت 21:31)tenese نوشته: به نظر من بهتر در مورد هزینه صحبت نکنیم و همینطور در مورد اینکه سفارت در ایران وجود نداره دلیلم هم این هست که به هر حال و در هر صورت لاتاری یه امتیاز هست که برای سایر کشورها در نظر گرفته شده اگر در مورد هزینه صحبت کنیم توان مالی خودمون رو زیر سوال بردیم و فکر نمیکنم که ریس جمهور در مورد مسله مالی نظر خواستی بده و به نوعی شاید این موضوع اهمیت زیادی برای اونها نداشته باشه'
متنی که نوشتم خیلی خام هست و نیاز به همفکری بیشتر داره فقط این و نوشتم که از یه جا شروع کنیم' از همه به خصوص سایه جان' عمو سعید و امیر مهاجر عزیز میخوام نظر بدن
دوست عزیزم
هیچ کجای دنیا مثل ما ایرانی ها اینقدر نسبت به هزینه کردن های نا لازم بی تفاوت نیستند. بیان کردن نگرانی از هزینه های اضافی به هیچ عنوان نشان دهنده ضعف مالی کسی نیست. بعلاوه ما این هزینه اضافی رو بعنوان یک مشکل فرعی بیان کرده ایم و مشکل اصلی طولانی بودن کلیرنس هست .
ما این نامه رو برای پرزیدنت می نویسیم چون بعنوان یک تیر در تاریکی هست و طبق تحقیقاتی که من کرده ام مرجعی که درخواست تسریع در پاسخ کلیرنس رو میده رئیس جمهور نیست بلکه سازمانی یا سفارتی هست که درخواست کلیرنس رو فرستاده به همین علت هم هست که در ماههای پایانی سرعت کلیرنس اینقدر زیاد میشه چون خود سفارت ها به مراجع بررسی کننده درخواست تسریع در عملیات رو میدن .
با این حال به امید اینکه نامه ما خونده بشه و از اونجایی که قول همکاری داده شده شاید شاید شاید یه تسریعی در کارها بشه. شاید هم به امسال وصال نده و برای بچه های سال بعد موثر واقع بشه...
من هم یک متنی آماده کردم که براتون میگذارم بسته به سلیقه و نظرتون میتونید این متن رو هم انتخاب کنید البته بعد از اینکه نظرات بچه های دیگه رو هم گرفتیم و مطمئن شدیم که متن به اندازه کافی اصلاح شده هست
ممنون از زحمات همه بچه ها ...
منتظر دریافت نظراتتون نسبت به متن هستم .. این هم متن پیشنهادی من...
Dear Mr. President,
I am one of the lucky winners of the DV lottery program 2014, and I am very glad to have the chance of immigrating to the land of opportunity.
As you know, Administrative processing has been as a requirement for issuing US visa, and according to your instruction for this process, it's been shortened to less than 60 days in most cases. But for some countries including Iran, most of the visa applicants have to wait additional time after the interview for 4 to 6 months and even more to complete the AP.
I am very concerned about this long term process, considering that the DV program will end in September of each year, and applicants who fail to receive their visa in time, will lose the opportunity.
Also long Administrative processing would lead to expiring the medical examination which takes extra expenses for applicants both for the travelling to abroad and the medical fee.
I do appreciate all efforts by USA embassies and all related organizations which are engaged, and ask you as a person who has taken practical steps towards easy and clear immigration, to order to expedite Iranian applicant's Administrative Processing to be completed in a normal term.
Thanks for your kind attention and please accept warmest appreciation from Iranians,
people of pacifism and art.
Sincerely yours,
با تشکر از دوستانی که زحمت نامه را میکشند
ببخشید من که انگلیسی ام خوب نیست نمیتونم کمکی بکنم با سلام خدمت دوستان عزیز
به نظرم متن آخری بهتره. خواهشا اگه میخواهید بفرستید سریعتر اقدام کنید و خیلی وسواس به خرج ندید. چون اگه هرکی بخواد یه نظر بده زمان از ذست واهد رفت. مهم مفهومه که به نظرم تو متن دوم خوب بیان شده.
ممنون عزیزان
هردوی متون خوبه،فقط بهتره یک جمله اون اولا اضافه کنیم مبنی بر درک ما از لزوم چک امنیتی، مثلا:
I understand the significance of the security checking for new immigrants,but ...
ضمنا اولش hello یا hi نباید داشته باشه همون dear... کافیه.یک چک املایی هم بکنید قبل فرستادن.
راستی فقط کسایی که کلیرانس خوردن بفرستن، منم فقط خواستم کمک کنم.
موفق باشید. من و همسرم هم با فرستادن نامه موافق هستیم متن نامه ها خوبه و ار دوستانی که زحمت کشیدن نوشتن، تشکر میکنیم ولی یکی از اونها که کاملتر و صحیح تر هست باید توسط دوستان اهل فن انتخاب بشه. من پیشنهاد میکنم در مورد مسایل مالی مدیکال صحبتی نشه چون به نوعی اعتراض به قوانین مهاجرت محسوب میشه و با نظر دوستمون در بالا در مورد ذکر درک ما ار چک امنیتی موافقم. در نهایت باید خیلی زود همه با هم به یک نظر واحد برسیم و با یک حرکت هماهنگ به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم
از همه دوستانی که در این مسیر مارا همیاری میکنند سپاسگذارم
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا نگران آکادمیک بودن متن نباشید، امتحان آیلتس و تافل که نیست! در حدی که منظور رو برسونه و مودبانه باشه کافیه، مگه اونا از یک خارجی چقدر انتظار دارند؟! هر کس به سلیقه خودش یکی رو بفرسته، سخت نگیرین.
فقط امیدوار باشین همونطور که اسم ما از بین اونهمه شرکت کننده در لاتاری دراومد این دفعه هم شانس بیاریم و نامه پیگیری بشه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 01:29)نام کاربری somi نوشته: دوستان اصلا نگران آکادمیک بودن متن نباشید، امتحان آیلتس و تافل که نیست! در حدی که منظور رو برسونه و مودبانه باشه کافیه، مگه اونا از یک خارجی چقدر انتظار دارند؟! هر کس به سلیقه خودش یکی رو بفرسته، سخت نگیرین.
فقط امیدوار باشین همونطور که اسم ما از بین اونهمه شرکت کننده در لاتاری دراومد این دفعه هم شانس بیاریم و نامه پیگیری بشه. به نظرتون همه یه متنا بفرسیم بهتر نیست؟ اینجوری بیشتر احتمال پیگیری هست چون نشون میده همه باهم متحدیم و نگران این قضیه
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-28 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-28 ساعت 03:03 توسط farshadm999.)
(2014-02-28 ساعت 00:02)alimomen نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:46)elnazgh نوشته: سلام متن خانم یا آقای tenese رو در حد سواد زبان انگلیسیم ادیت کردم:
Dear Mr. President,
Hello
I greatly thank you for providing the people the opportunity of submitting their requests or comments.
This is to inform you that the administrative processes of DV lottery selectees from Iran are going on very slowly compared to those of the last years and we would be greatly appreciated if the process is accelerated.
We highly appreciate the US government for giving the people from all around the world the chance of participating in DV lottery program. As a representative of Iranian selectees, I would like to express our immense concern and anxiety caused by the long-term administrative process required for most Iranian selectees.
Interviews and visa issuances start on first of October until end of September in three visa offices including Ankara, Yerevan, Abu Dhabi for Iranian selectees each year and this time limitation makes the long-term waiting for Iranians more difficult, because we cannot make sure that our administrative processing would be ended soon enough to receive our visas. It has passed more than 4 months since the starting of interviews of 2014 Iranian DV selectees, but only 14 cases in Ankara and 2 cases in Yerevan had their Administrating processes completed.
A breif summery of my case:مختصری در مورد کیس خودمون توضیح بدیم
We thank you in advance for your kind consideration.
……. قصد جسارت ندارم ولی این متن اولا خیلی اشتباهات فاحش داره ثانیا بسیار غیررسمی نوشته شده (مثل نامه دو دوست به یکدیگر)لطفا اگرم میخاید چنین کاری بکنید بدید کسی که اهل فن هست(استاد دانشگاهی-دارالترجمه معتبرو....) متن رو آماده کنه و عجله نکنید کاملا با علی آقا موافق هستم.
این نامه هر چند مطمئنم خونده نمیشه ولی بشدت informal نوشته شده!! خیلی راحت میتونید نامتون رو اینجا سابمیت کنید تا رایترهای حرفهای نامتون رو ادیت کنن تا formal بشه.
http://www.writeraccess.com/
http://www.hirewriters.com/
در ضمن جسارت نمیکنم ولی تو نامتون نوشتید ممنون از اینکه این فرصت رو دادید به ایرانیا که در این برنامه شرکت کنن و اینکه ایرانیا خیلی وقته منتظران و از این حرفا!!! میخواید اضافه کنید سلام منو به میشل برسونید، بچهها رو ببوسید به زودی میبینمتون. و پینوشت اینکه اگه آب گوشت دوست دارید از ایران آب گوشت و سبزی غورمه براتون بیارم.!!!!!
دوستان من، این نامه اصلا ساختار رسمی نداره بهتون حتما پیشنهاد میکنم قبل سابمیت از اون ۲ تا سایت کمک بگیرید.
خوشحالم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام و ادب و آرزو های خوب برای همه دوستان. من همین الان از دوبی رسیدم و چون به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر گزارش سفرم رو خدمتتون ارائه بدم. خوشبختانه من و یه خانوم دیگه اوایل این هفته از ابوظبی ویزای یک ضرب گرفتیم و متاسفانه تعداد کلیرنس ها زیاد بود. و اما قرار بود که برای بچه های کلیری سوال کنم و کردم اما جواب درست و حسابی ندادن انگار اصلا پروسه administrative به اینها ارتباطی نداره و اصلا نمی تونن در مورد مدت زمانش اظهار نظری بکنند فقط گفتن هنوز خیلی فرصت دارند. خانومی که با من یک ضرب گرفت جالب بود که بدونید حدود 10 سال سابقه کار دولتی داشتن ولی اعلام نکردن و اونها هم هرگز نفهمیدند! اصل مدارک رو اصلا از ما نخواستند و کلا خیلی سریع همه چیز انجام شد. هر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 03:18)shervin4d نوشته: عرض سلام و ادب و آرزو های خوب برای همه دوستان. من همین الان از دوبی رسیدم و چون به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر گزارش سفرم رو خدمتتون ارائه بدم. خوشبختانه من و یه خانوم دیگه اوایل این هفته از ابوظبی ویزای یک ضرب گرفتیم و متاسفانه تعداد کلیرنس ها زیاد بود. و اما قرار بود که برای بچه های کلیری سوال کنم و کردم اما جواب درست و حسابی ندادن انگار اصلا پروسه administrative به اینها ارتباطی نداره و اصلا نمی تونن در مورد مدت زمانش اظهار نظری بکنند فقط گفتن هنوز خیلی فرصت دارند. خانومی که با من یک ضرب گرفت جالب بود که بدونید حدود 10 سال سابقه کار دولتی داشتن ولی اعلام نکردن و اونها هم هرگز نفهمیدند! اصل مدارک رو اصلا از ما نخواستند و کلا خیلی سریع همه چیز انجام شد. هر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم. سربازی دوست من سربازی داشتید؟
خوشحالم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 03:32)farshadm999 نوشته: (2014-02-28 ساعت 03:18)shervin4d نوشته: عرض سلام و ادب و آرزو های خوب برای همه دوستان. من همین الان از دوبی رسیدم و چون به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر گزارش سفرم رو خدمتتون ارائه بدم. خوشبختانه من و یه خانوم دیگه اوایل این هفته از ابوظبی ویزای یک ضرب گرفتیم و متاسفانه تعداد کلیرنس ها زیاد بود. و اما قرار بود که برای بچه های کلیری سوال کنم و کردم اما جواب درست و حسابی ندادن انگار اصلا پروسه administrative به اینها ارتباطی نداره و اصلا نمی تونن در مورد مدت زمانش اظهار نظری بکنند فقط گفتن هنوز خیلی فرصت دارند. خانومی که با من یک ضرب گرفت جالب بود که بدونید حدود 10 سال سابقه کار دولتی داشتن ولی اعلام نکردن و اونها هم هرگز نفهمیدند! اصل مدارک رو اصلا از ما نخواستند و کلا خیلی سریع همه چیز انجام شد. هر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم. سربازی دوست من سربازی داشتید؟
خیر من معافیت پزشکی داشتم و موقع مصاحبه هم فقط پرسید چرا معاف شدی یه کلمه گفتم پزشکی هیچ توضیحی هم نخواست. همه دوستانی که سربازی رفتن بلا استثنا کلیرنس خوردن اما ان شا الله زود زود کلیر بشن. جالبه تو فرودگاه امام خمینی هم موقع رفتن به پاسپورت نوی من مشکوک شد و شروع کرد سین جیم که چج.ری معاف شدی و پروسه معافیتت رو برام بگو و... بعدش دیدم خیلی داره الکی گبر میده کارت معافیم رو که برای مصاحبه سفارت همرام بوذ بهش نشون دادم و دیگه بهم گیر نداد! اینم یه خاطره الکی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 01:13)shohreh63 نوشته: (2014-02-28 ساعت 00:18)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:22)byazdani نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:01)alitab نوشته: (2014-02-27 ساعت 22:42)پائیز نوشته: دوست عزیزم
هیچ کجای دنیا مثل ما ایرانی ها اینقدر نسبت به هزینه کردن های نا لازم بی تفاوت نیستند. بیان کردن نگرانی از هزینه های اضافی به هیچ عنوان نشان دهنده ضعف مالی کسی نیست. بعلاوه ما این هزینه اضافی رو بعنوان یک مشکل فرعی بیان کرده ایم و مشکل اصلی طولانی بودن کلیرنس هست .
ما این نامه رو برای پرزیدنت می نویسیم چون بعنوان یک تیر در تاریکی هست و طبق تحقیقاتی که من کرده ام مرجعی که درخواست تسریع در پاسخ کلیرنس رو میده رئیس جمهور نیست بلکه سازمانی یا سفارتی هست که درخواست کلیرنس رو فرستاده به همین علت هم هست که در ماههای پایانی سرعت کلیرنس اینقدر زیاد میشه چون خود سفارت ها به مراجع بررسی کننده درخواست تسریع در عملیات رو میدن .
با این حال به امید اینکه نامه ما خونده بشه و از اونجایی که قول همکاری داده شده شاید شاید شاید یه تسریعی در کارها بشه. شاید هم به امسال وصال نده و برای بچه های سال بعد موثر واقع بشه...
من هم یک متنی آماده کردم که براتون میگذارم بسته به سلیقه و نظرتون میتونید این متن رو هم انتخاب کنید البته بعد از اینکه نظرات بچه های دیگه رو هم گرفتیم و مطمئن شدیم که متن به اندازه کافی اصلاح شده هست
Dear Mr. President,
I am one of the lucky winners of the DV lottery program 2014, and I am very glad to have the chance of immigrating to the land of opportunity.
As you know, Administrative processing has been as a requirement for issuing US visa, and according to your instruction for this process, it's been shortened to less than 60 days in most cases. But for some countries including Iran, most of the visa applicants have to wait additional time after the interview for 4 to 6 months and even more to complete the AP.
I am very concerned about this long term process, considering that the DV program will end in September of each year, and applicants who fail to receive their visa in time, will lose the opportunity.
Also long Administrative processing would lead to expiring the medical examination which takes extra expenses for applicants both for the travelling to abroad and the medical fee.
I do appreciate all efforts by USA embassies and all related organizations which are engaged, and ask you as a person who has taken practical steps towards easy and clear immigration, to order to expedite Iranian applicant's Administrative Processing to be completed in a normal term.
Thanks for your kind attention and please accept warmest appreciation from Iranians,
Sincerely yours,
به نظرم متن آخری بهتره. خواهشا اگه میخواهید بفرستید سریعتر اقدام کنید و خیلی وسواس به خرج ندید. چون اگه هرکی بخواد یه نظر بده زمان از ذست واهد رفت. مهم مفهومه که به نظرم تو متن دوم خوب بیان شده.
ممنون عزیزان
هردوی متون خوبه،فقط بهتره یک جمله اون اولا اضافه کنیم مبنی بر درک ما از لزوم چک امنیتی، مثلا:
I understand the significance of the security checking for new immigrants,but ...
ضمنا اولش hello یا hi نباید داشته باشه همون dear... کافیه.یک چک املایی هم بکنید قبل فرستادن.
موفق باشید. من و همسرم هم با فرستادن نامه موافق هستیم متن نامه ها خوبه و ار دوستانی که زحمت کشیدن نوشتن، تشکر میکنیم ولی یکی از اونها که کاملتر و صحیح تر هست باید توسط دوستان اهل فن انتخاب بشه. من پیشنهاد میکنم در مورد مسایل مالی مدیکال صحبتی نشه چون به نوعی اعتراض به قوانین مهاجرت محسوب میشه و با نظر دوستمون در بالا در مورد ذکر درک ما ار چک امنیتی موافقم. در نهایت باید خیلی زود همه با هم به یک نظر واحد برسیم و با یک حرکت هماهنگ به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم
با تشکر - بنظر من اگه به این موضوع که سفارتخانه ها اعلام می کنند این پروسه از دست انها خارج است و به همین دلیل این نامه تهیه شده - مطرح گردد نیز مناسب است - ضمنا" ایمیلی که نامه باید برای ان ارسال شود را نیز بگذارید
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
امروز ما شدیم سه رقمی 100 روزه شدیم................200 روزه نشیم صلوات..................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-28 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-28 ساعت 11:20 توسط Mirhosseini.)
(2014-02-28 ساعت 01:13)shohreh63 نوشته: (2014-02-28 ساعت 00:18)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:22)byazdani نوشته: (2014-02-27 ساعت 23:01)alitab نوشته: (2014-02-27 ساعت 22:42)پائیز نوشته: دوست عزیزم
Dear Mr. President,
Sincerely yours,
ممنون عزیزان
دوستان عزيزم
متن بسيار خوب و رسا آماده شده و من هم با متن موافقم. فقط دو مورد رو اشاره کنم: اول اينکه با اشاره به هزينهي مديکال و سفر مجدد (به دليل عدم وجود سفارت در کشورمون که به نظرم ما رو با همهي دنيا متمايز ميکنه) موافقم چون به گمانم دليلي نداره مشکلاتي که برامون وجود داره رو ناديده بگيريم. موضوع هم فقط هزينه نيست، به نظرم اينکه به دليل مليتمون بايستي مورد تبعيض قرار بگيريم و فرايند بررسي پروندههامون بيش از حد معمول باشه و متحمل هزينه و زمان اضافه بشيم در تضاد با حقوق بشر هست و گمان ميکنم اين موضوع مهمتر از اونه که بهش اشاره نشه. در عين حال معتقدم که موضوع حقوق بشر و تساوي حقوق براي همهي انسانها موضوع مهمي هست به قدر کافي که مورد توجه قرار بگيره!
دوم اينکه دوستان با تجربهتر راهنمايي کنن که آيا ارسال اين ايميل براي همهي اهالي منتظر مناسب هست يا تنها دوستاني که مثلا بيش از 3 ماه هست که منتظرن بهتره اين ايمبل رو ارسال کنن. چون طبق گفتهي افيسر در روز مصاحبهي ما که حدود 20 روز پيش بوده، "فرايند بررسي پروندهي شما حداقل 6 هفته طول خواهد کشيد و ممکن هست تا 6 ماه هم طول بکشه."
در اين مورد هم راهنمايي کنيد ممنون ميشم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 03:52)shervin4d نوشته: (2014-02-28 ساعت 03:32)farshadm999 نوشته: (2014-02-28 ساعت 03:18)shervin4d نوشته: عرض سلام و ادب و آرزو های خوب برای همه دوستان. من همین الان از دوبی رسیدم و چون به اینترنت دسترسی نداشتم نتونستم زودتر گزارش سفرم رو خدمتتون ارائه بدم. خوشبختانه من و یه خانوم دیگه اوایل این هفته از ابوظبی ویزای یک ضرب گرفتیم و متاسفانه تعداد کلیرنس ها زیاد بود. و اما قرار بود که برای بچه های کلیری سوال کنم و کردم اما جواب درست و حسابی ندادن انگار اصلا پروسه administrative به اینها ارتباطی نداره و اصلا نمی تونن در مورد مدت زمانش اظهار نظری بکنند فقط گفتن هنوز خیلی فرصت دارند. خانومی که با من یک ضرب گرفت جالب بود که بدونید حدود 10 سال سابقه کار دولتی داشتن ولی اعلام نکردن و اونها هم هرگز نفهمیدند! اصل مدارک رو اصلا از ما نخواستند و کلا خیلی سریع همه چیز انجام شد. هر سوالی داشتید من در خدمتتون هستم. سربازی دوست من سربازی داشتید؟
خیر من معافیت پزشکی داشتم و موقع مصاحبه هم فقط پرسید چرا معاف شدی یه کلمه گفتم پزشکی هیچ توضیحی هم نخواست. همه دوستانی که سربازی رفتن بلا استثنا کلیرنس خوردن اما ان شا الله زود زود کلیر بشن. جالبه تو فرودگاه امام خمینی هم موقع رفتن به پاسپورت نوی من مشکوک شد و شروع کرد سین جیم که چج.ری معاف شدی و پروسه معافیتت رو برام بگو و... بعدش دیدم خیلی داره الکی گبر میده کارت معافیم رو که برای مصاحبه سفارت همرام بوذ بهش نشون دادم و دیگه بهم گیر نداد! اینم یه خاطره الکی تبریک میگم بهتون. فکر کنم اون خانمیکه میگید دخترخاله من باشه. ازش خواسته بودم راجعبه روند کند کلیرها سوال کنه هنوز نرسیده بمحض اینکه رسید خبرهای تکمیلی رو میدم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خيلي ممنون برا زحمتي كه برا تهيه نامه ها كشيديد فقط ميشه بگيد آدرس دقيق جايي كه بايد ايميل بفرستيم چيه ؟؟؟ و اگه قراره دست جمعي اين كارو بكنيم تاريخشو اعلام كنيد كه سريعا اقدام كنيم كساني كه مايلند چون فرصت هر روز داره از دست ميره
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گل منتظر بد نیست این پست رو یک نگاه بندازین.
http://www.mohajersara.com/thread-6842-p...#pid467210
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 13:19)H Pier نوشته: سلام دوستای گل منتظر بد نیست این پست رو یک نگاه بندازین.
http://www.mohajersara.com/thread-6842-p...#pid467210 خیلی جالب بود و خواندنی ممنون کلی خندیدیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
زیاد نگران نباش به خداوند توکل کن هر وقت صلاح باشه جوابتون میاد.ما 124 روزه شدیم.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
|