کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برای دوستانی که کلیر شدن... خیلی خیلی تبریک میگم..
درخصوص ارسال ایمیل به اوبا ؛ایده خوبی به نظر میرسه ولی من پیشنهاد می کنم به مهاجر سرا اشاره نشه به هرحال گاها راه حل هایی اینجا مطرح میشه که اطلاع از اونها توسط دولت us ممکنه باعث حساسیت و چک بیشتر بشه . با توجه به اینکه ایمیل ها به صورت رندم چک میشه بهتر که هر شخص به کیس خودش اشاره کنه ولی متن مشترک هم در متن ایمیل گنجانده بشه و اشاره کنیم که ما به عنوان جامعه آماری کوچک هستیم که تاخیر در بررسی کیس هامون باعث نگرانی ما شده و حتی میشه به تعداد روزهایی که از زمان مصاحبه ها گذشته هم اشاره کنیم. یک مورد دیگه برای افرادی که بیش از 5 ماه از زمان مصاحبه شون گذشته : می تونیم به آپدیت نشدنمون در سیس هم اشاره کنیم
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، aghaghia ، kage.omid ، behfaza ، soli asali ، artam2 ، basi2014 ، godot
دوستاني خواهشي كه ازتون دارم زودتر يه متني آماده كنيد بزاريد. من خودم اولين نفر ميفرستم فقط يكم زودتر بزاريد ممنون ميشم
خودم زبانم زياد خوب نيست يه لطفي بكنين يه نمونه اي بزاريد مرسي
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، mohamad92
سلام دوستان ارمنستان الان اپ کرده سایتشو اما دریغ از یک کلیر
این ارمنستان واقعا دیگه شورشو در اورده
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، mohamad92 ، 2014winner
(2014-02-27 ساعت 10:49)پائیز نوشته:  مرسی از پری پریای عزیز که این نکته خوب رو پیدا کردن که ایمیل ها بخاطر تعداد زیادشون رندوم چک میشه میتونه کمک بزرگی باشه به اینکه احتمال خونده شدن ایمیل های ما بیشتر بشه
اگر بچه ها نکاتی رو که باید در ایمیل گفته بشه همفکری کنن و بگن میتونیم متن ایمیل رو به فارسی اماده کنیم بعدش ترجمع به انگلیسی و بعدش هم ارسال ایمیل ...
بنظر من متن ایمیل خیلی کوتاه و مفید باشه
به محدودیت زمان بررسی کیس های لاتاری که تا سپتامبر هست اشاره بشه
متن نامه درخواستی باشه و نه شکایتی
این که این طولانی شدن پروسه بیشتر مختص ایرانی ها و چند کشور دیگه هست بیان بشه
آزار دهنده بودن بلا تکلیفی و هزینه های مدیکال مجدد هم شاید بد نباشه بیان بشه
اگه نکات دیگه ای هم بنظرتون میرسه یا اینکه لزومی نمیبیند که بعضی از نکات بالا رو بیان کنیم لطفا نظر بدین ... فقط زود نظر بدین که سریعتر ارسال کنیم

پائيز جان نكات حائز اهميت رو خودتون گفتين و فكر ميكنم كافي باشه .اگه ميشه بر پايه ي همين نكات متن پيش نويس فارسي ايميل براي تصميمات بعدي تنظيم بشه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-27 ساعت 15:47)alitab نوشته:  سلام دوستان ارمنستان الان اپ کرده سایتشو اما دریغ از یک کلیر
از کجا فهمیدین که آپ کرده? همون شمارههای قبلی هستن که چیز جدیدی اعلام نشده اخرین کیس 35 بود که الان دوهفته است همون 35 اخریشه!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92
دیروز از سفارت ایروان ایمیل زدن گفتن ویزای کیس اصلی آماده اس ولی همراه هنوز کلیرنس هست. این مدت هم مرتب آپدیت میشدیم تو سایت سیس. هم کار دولتی داشتم و هم سربازی رفته بودم. فرم ۹ سوالی و رزومه هم ازمون خواستن یک روز بعد از مصاحبه. دانشجوی دکترا و ساکن آلمان هستم و یکبار هم چک امنیتی ورود به اتحادیه اروپا رو کلیر شده بودم(بعد از ۹۰روز). شاید بخاطر این ویزام نسبتا زود و ظرف حدودا ۴۰ روز حاضر شده. همسرم کارمند بانک خصوصی و ساکن ایران است. بهرحال از صمیم قلب برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی و دریافت سریع تر ویزا رو دارم Smile
(2014-02-27 ساعت 15:58)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 15:47)alitab نوشته:  سلام دوستان ارمنستان الان اپ کرده سایتشو اما دریغ از یک کلیر
از کجا فهمیدین که آپ کرده? همون شمارههای قبلی هستن که چیز جدیدی اعلام نشده اخرین کیس 35 بود که الان دوهفته است همون 35 اخریشه!
این نرم افزاری که بچه ها معرفی کردن WebSite-Watcher
New version (27-Feb-2014 14:40:26) Old version (07-Feb-2014 11:15:11)
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-02-27 ساعت 15:59)parsab نوشته:  دیروز از سفارت ایروان ایمیل زدن گفتن ویزای کیس اصلی آماده اس ولی همراه هنوز کلیرنس هست. این مدت هم مرتب آپدیت میشدیم تو سایت سیس. هم کار دولتی داشتم و هم سربازی رفته بودم. فرم ۹ سوالی و رزومه هم ازمون خواستن یک روز بعد از مصاحبه. دانشجوی دکترا و ساکن آلمان هستم و یکبار هم چک امنیتی ورود به اتحادیه اروپا رو کلیر شده بودم(بعد از ۹۰روز). شاید بخاطر این ویزام نسبتا زود و ظرف حدودا ۴۰ روز حاضر شده. بهرحال از صمیم قلب برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی و دریافت سریع تر ویزا رو دارم Smile

تبریک میگم دوست عزیز ولی مثل اینکه حساب کتابی نداره این ارمنستان سایتش نیم ساعت اپ شده ولی شماره جدیدی نداره
ولی احتمالا دو سه روز دیگه اپ کنه
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: behfaza ، shadi79 ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، mohamad92
(2014-02-27 ساعت 15:51)pari pariaaa نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 10:49)پائیز نوشته:  مرسی از پری پریای عزیز که این نکته خوب رو پیدا کردن که ایمیل ها بخاطر تعداد زیادشون رندوم چک میشه میتونه کمک بزرگی باشه به اینکه احتمال خونده شدن ایمیل های ما بیشتر بشه
اگر بچه ها نکاتی رو که باید در ایمیل گفته بشه همفکری کنن و بگن میتونیم متن ایمیل رو به فارسی اماده کنیم بعدش ترجمع به انگلیسی و بعدش هم ارسال ایمیل ...
بنظر من متن ایمیل خیلی کوتاه و مفید باشه
به محدودیت زمان بررسی کیس های لاتاری که تا سپتامبر هست اشاره بشه
متن نامه درخواستی باشه و نه شکایتی
این که این طولانی شدن پروسه بیشتر مختص ایرانی ها و چند کشور دیگه هست بیان بشه
آزار دهنده بودن بلا تکلیفی و هزینه های مدیکال مجدد هم شاید بد نباشه بیان بشه
اگه نکات دیگه ای هم بنظرتون میرسه یا اینکه لزومی نمیبیند که بعضی از نکات بالا رو بیان کنیم لطفا نظر بدین ... فقط زود نظر بدین که سریعتر ارسال کنیم

پائيز جان نكات حائز اهميت رو خودتون گفتين و فكر ميكنم كافي باشه .اگه ميشه بر پايه ي همين نكات متن پيش نويس فارسي ايميل براي تصميمات بعدي تنظيم بشه .
چشم من دارم متن رو اماده میکنم با یکی از دوستام هم چک کنم که مشکلی نداشته باشه بعدش برای بجه های مهاجر سرا هم میگذارم که شما هم تاییدش کنید و اگر نیاز به اصلاح داشت اصلاحش کنیم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، saeedshafiee ، elnazgh ، peidaye penhan ، Sara_lphmkf ، NIKKI ، mohamad92
(2014-02-27 ساعت 16:05)alitab نوشته:  
علي آقا منم ازهمين نرم افزار استفاده ميكنم ولي هيچ اپديتي از امروز نشون نميده حالا بازم شما يه چكي بكن ببين آخرين آپديت سايت كي بوده
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، peidaye penhan ، Sara_lphmkf
(2014-02-27 ساعت 16:39)kage.omid نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 16:05)alitab نوشته:  
علي آقا منم ازهمين نرم افزار استفاده ميكنم ولي هيچ اپديتي از امروز نشون نميده حالا بازم شما يه چكي بكن ببين آخرين آپديت سايت كي بوده

امید جان من که الان نگاه میکردم این اپ سایته New version (27-Feb-2014 14:40:26) Old version (07-Feb-2014 11:15:11)
2014AS29xySmile
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، kage.omid
سلام.......
من هنوز کارنت نشدم. امروز داشتم فروم سال پیش رو میخوندم. امضای یه کاربری رو دیدم که یکیشون بعد از 185 روز و یکی دیگشون بعد از 288 روز کلیر شده بودن. پس اینقدر ناراحت نباشین. البته نمیگم دست رو دست بگذارین ولی خیلی هم اوضاع غیر عادی نیست.
موفق باشید هر جا که هستین و خواهید بود.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
دوستان سلام
به خداوند توکل کنید که هرچه خیر است سر راهمان خواهد گذاشت.

کس نداند بجز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: امین 13 ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، behfaza ، قصه گو ، NIKKI
لطفا نظر بدید میشه این و فرستاد اگر ایرادی داره خوشحال میشم اصلاح کنید
Hi Dear Mr President
This is to inform you about the very slow pace of finalizing administrative process of DV lottery selecties from Iran and asking to accelarate the process.

First of all, we highly appreciated the US government for the chance of participating in DV lottery program for people all around the world specially for Iranian. As a representative of Iranian selecties, like to express our immense concern and anxiety of long term process of administrative process for my people.
As far as you know , interview and issuing visa will start on first of October till end of September in 3 visa office including Ankara, Yravan, Abu Dabi for Iranian and due to your own reason most Iranians need to wait for finalizing and passing administration after their interview . Now,having passed more than 4 months from issuing visa for 2014 winners, just 14 cases in ankara and .....cases in Yravan finalized and their cases are announced in your related sites which this figures are very small percentage of the a group who interviewed in your visa offices, consequently this makes us to be worried about .
our cases and be concerned about completing visa quota.

A breif summery of my case:مختصری در مورد کیس خودمون توضیح بدیم

- At least, thanks for your kind attention and Please accept warmest appreciation from Iranians , people of pacifism, art and science
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، alirezaghodrat ، kage.omid ، Hadi2014 ، saeedshafiee ، nedaba
(2014-02-27 ساعت 18:43)tenese نوشته:  لطفا نظر بدید میشه این و فرستاد اگر ایرادی داره خوشحال میشم اصلاح کنید
Hi Dear Mr President
This is to inform you about the very slow pace of finalizing administrative process of DV lottery selecties from Iran and asking to accelarate the process.

First of all, we highly appreciated the US government for the chance of participating in DV lottery program for people all around the world specially for Iranian. As a representative of Iranian selecties, like to express our immense concern and anxiety of long term process of administrative process for my people.
As far as you know , interview and issuing visa will start on first of October till end of September in 3 visa office including Ankara, Yravan, Abu Dabi for Iranian and due to your own reason most Iranians need to wait for finalizing and passing administration after their interview . Now,having passed more than 4 months from issuing visa for 2014 winners, just 14 cases in ankara and .....cases in Yravan finalized and their cases are announced in your related sites which this figures are very small percentage of the a group who interviewed in your visa offices, consequently this makes us to be worried about .
our cases and be concerned about completing visa quota.

A breif summery of my case:مختصری در مورد کیس خودمون توضیح بدیم

- At least, thanks for your kind attention and Please accept warmest appreciation from Iranians , people of pacifism, art and science
باتشکر از زحمتی که کشیدید به نظرتون میخواد این نکته را یادآوری کنیم که ما کیس های ایران به دلیل نداشتن سفارت توی کشورمون مصاحبه ومدیکال پرزحمت وپرهزینه ای را داریم و این طولانی شدن و سختگیری باعث مضاعف شدن هزینه
ودردسرمیشه برامون یعنی یه جوری بگیم بابا ما با اونایی که راحت توکشور خودشون مصاحبه میشند فرق داریم باور کنید خیلی سطحی ایمیلا را بررسی میکنند یادمه برای تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی بشون ایمیل زدم هر بار یه جواب روتین میومد که اگه میخواین تغییر سفارت بدید باید تغییر آدرس داشته باشید تا نهایتا یه ایمیل زدم که تو سابجکتش زدم ایرانیا سفارت ندارند که نهایتا به این ایمیلم جواب دادند و صراحتا گفتند سفارت را برات تغییر دادیم
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: kage.omid ، mohamad92 ، soli asali ، saeedshafiee ، NIKKI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان