موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظار
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
اگه ما الان کلیر بشیم و از تاریخ مدیکالمون ۵ ماہ گذشته باشه، بهتره تمدیدش کنیم یا بعد صدور ویزا ۶ ماه فرصت داریم؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
دوست عزیز میشه این مطلبو کمی مودبانه تر هم بیان کرد اینجا همه مثل هم هستیم به فرض اینکه کسی هم مطلبی نوشته این صحبت شما اصلا جالب نیست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون میشم اگه یکی از دوستانی که به سفارت برای پرسیدن دلیل طولانی شدن (بیش از 90روز) ایملیل زده راهنمایی کنه چه متنی رو فرستاده ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 17:14)shadi79 نوشته: (2014-02-28 ساعت 17:01)amirrbco نوشته: سلام دوستان،
اگه ما الان کلیر بشیم و از تاریخ مدیکالمون ۵ ماہ گذشته باشه، بهتره تمدیدش کنیم یا بعد صدور ویزا ۶ ماه فرصت داریم؟
مدیکال ایروان 6ماه اعتبارداره باید مدیکال رو تمدید کنید تا ویزاتون 6ماه اعتبار داشته باشه
ممنون دوست عزیز،
ما اینگار مثل همیم. موفق باشید
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من با نظر ادمین موافقم. مطمئن که همه توون از ماه می به بعد کلیر خواهید شد. اگر نگاهی به وضعیت مشابه در سال قبل بندازید می بینید که سرعت کلیرنس در ماه می به بعد بوده و همه بغیر از سری های آخر و بعضا مورد هایی از کیس های پایین کلیر نشدن، که به امید خدا اگر سرنوشت ما باشه، گریبان ما رو نخواهد گرفت.
پیشنهاد من به همه شما دوستان خوبم صبوری در این راهه. توکل به خدایی که هیچ گره ای جز با اراده اوون باز نمی شه.
خودش میبردت هرجا دلش خواست
به هرجا برد بدون ساحل همونجاست
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 18:57)H Pier نوشته: (2014-02-28 ساعت 16:18)chaymon نوشته: خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
مطمئنا افرادی که فقط به خودشون فکر میکنند کم نیستند و من هم همین عقیده رو دارم که خیلی ها مثل شما جز خودشون منافع کسی رو نمیبینن وگرنه به فکر فرار از اینجا نبودیم. من به خاطر درخواست چند تا از دوستان همین مهاجرسرایی این قضیه رو پرسیدم. و البته نیازی ندارم به گذاشتن متن اینجا جز اینکه شاید برای یک نفر و یا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. و به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد.
اگر مدیران عزیز با این کاربر برخورد نکنند بنده دیگر پستی جز سوالات خودم در این سایت نخواهم گذاشت.
چون این بار چندم هست که میبینم این طوری در مورد من قضاوت شده.
بدرود.
قصد دفاع از کسی رو ندارم ... ولی ایشون یه واقعیتی رو بیان کردند و شخص خاصی رو مثال نزدند ... بهتره دوستان فعال و پیگیر که واقعا وجودشون هم کمکه هم دلگرمی به خودشون نگیرند ....
اینجا جمع نشدیم با هم درگیر بشیم و ...
در ضمن chaymon جان کسی که میره اونجا باید فکر خودش باشه و وظیفه نداره کاری برای کسی بکنه
مایی که اینجا جمع شدیم باید بدونیم کسی که داره تجربه ای را منتقل میکنه، راهنمایی میکنه و حتی موقع مصاحبش پیگیر روند کلیرشده هاست، وظیفه ش رو انجام نمیده بلکه داره لطف میکنه
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C