کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، parmisv ، amirrbco ، ali3875 ، hamed1286 ، soli asali
(2014-02-28 ساعت 16:18)chaymon نوشته:  خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید

دوست عزیزم من هم 23 ام مصاحبه داشتم و خاطرم نیست که اونجا شما رو ملاقات کردم یا نه امیدوارم خیلی زود کلیر بشید. من هم طبق گفته شما روز مصاحبه چیزی نپرسیدم اما روزی که رفتم ویزامو گرفتم بعد از گرفتن پاسپورتم و مطمئن شدن سوال کردم ازشون و همون جواب تکراری رو دادن و من نتیجه گرفتم این پروسه اصلا به سفارت ها ارتباطی نداره و اینا فقط از روی حدس خودشون جواب میدن
تشکر کنندگان: parmisv ، pari pari ، behfaza ، قصه گو ، lighter ، kage.omid ، NIKKI ، NEURON ، mohamad92 ، soli asali ، hamid_fs3 ، aaraam
سلام دوستان،

اگه ما الان کلیر بشیم و از تاریخ مدیکالمون ۵ ماہ گذشته باشه، بهتره تمدیدش کنیم یا بعد صدور ویزا ۶ ماه فرصت داریم؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، قصه گو ، soli asali
(2014-02-28 ساعت 17:01)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

اگه ما الان کلیر بشیم و از تاریخ مدیکالمون ۵ ماہ گذشته باشه، بهتره تمدیدش کنیم یا بعد صدور ویزا ۶ ماه فرصت داریم؟

مدیکال ایروان 6ماه اعتبارداره باید مدیکال رو تمدید کنید تا ویزاتون 6ماه اعتبار داشته باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، behfaza ، قصه گو ، amirrbco ، mohamad92 ، soli asali
[quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید

دوست عزیز میشه این مطلبو کمی مودبانه تر هم بیان کرد اینجا همه مثل هم هستیم به فرض اینکه کسی هم مطلبی نوشته این صحبت شما اصلا جالب نیست
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سلام
ممنون میشم اگه یکی از دوستانی که به سفارت برای پرسیدن دلیل طولانی شدن (بیش از 90روز) ایملیل زده راهنمایی کنه چه متنی رو فرستاده ؟
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali
دوستان عزیزی که میخواین نامه بفرستین به او باما یا ما با شما Big Grin لطفا اصل قضیه رو مطرح کنید، نه مسائلی مثل حقوق / بشر و غیره!!! اونم بخاطر این که در کشور ما سفارت ندارن حقوق / بشر رو نقض کردن!!! خب همین خود ما چند سال پیش انداختیمشون بیرون!!!! (میدونم حالا میگین ما نبودیم ولی دیگه به حساب ملت ما گذاشته میشه) والا خوب ما رو راه میدن، اونم به خاطر اینه که میدونن همه مردم در اون قضیه دست نداشتن و موافق نبودن، به هر حال اگر ما مجبوریم بریم کشور های دیگه که تقصیر اونها نیست، مشکل از همین جاست!!! پس این قسمت داستان رو لطفا قلم بگیرید و مشکل طوالانی شدن پروسه و کم بودن وقت رو فقط مطرح کنید، تو رو خدا الان نریزید سرم بگید تو که توی دوره کلیرینس نیستی حال ما رو بفهمیاااااا، والا منم این چن ماه دائم با شما بودم هنوزم که مصاحبه نرفتم بدونم سرنوشتم چیه! فقط خواستم بگم یکم این مسئله حقوق بشر با جریان نداشتن سفارت در کشورمون نمیخونه!!!! بهمون میخندن، در ضمن من این جریان رو کلی گفتم و اصلا مخاطب خاص نداشت این پیام! بابای من رفتم! الفرار Tongue Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-02-28 ساعت 17:59)niu2014 نوشته:  سلام
ممنون میشم اگه یکی از دوستانی که به سفارت برای پرسیدن دلیل طولانی شدن (بیش از 90روز) ایملیل زده راهنمایی کنه چه متنی رو فرستاده ؟

دوست عزیز
بذار جوابشون رو همین حالا بهتون بگم مراحل اداری این پروسه از دست ما خارجه شما سایت رو چک کنید زمانی که شمارتون رو دیدید تشریف بیارید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: امین 13 ، pari pariaaa ، behfaza ، lighter ، soli asali
(2014-02-28 ساعت 18:34)KIMIA2005 نوشته:  [quote='niu2014' pid='467260' dateline='1393594151']
سلام

دوست عزیز
بذار جوابشون رو همین حالا بهتون بگم مراحل اداری این پروسه از دست ما خارجه شما سایت رو چک کنید زمانی که شمارتون رو دیدید تشریف بیارید
[/quote
اخه به دوستانی که قبل 90 روز ایمیل زدن گفتند بعد از 90 روز پیگیری کنید Wink
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، behfaza ، lighter ، mohamad92 ، soli asali
(2014-02-28 ساعت 16:18)chaymon نوشته:  خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید

مطمئنا افرادی که فقط به خودشون فکر میکنند کم نیستند و من هم همین عقیده رو دارم که خیلی ها مثل شما جز خودشون منافع کسی رو نمیبینن وگرنه به فکر فرار از اینجا نبودیم. من به خاطر درخواست چند تا از دوستان همین مهاجرسرایی این قضیه رو پرسیدم. و البته نیازی ندارم به گذاشتن متن اینجا جز اینکه شاید برای یک نفر و یا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. و به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد.
اگر مدیران عزیز با این کاربر برخورد نکنند بنده دیگر پستی جز سوالات خودم در این سایت نخواهم گذاشت.
چون این بار چندم هست که میبینم این طوری در مورد من قضاوت شده.
بدرود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-02-28 ساعت 17:14)shadi79 نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 17:01)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

مدیکال ایروان 6ماه اعتبارداره باید مدیکال رو تمدید کنید تا ویزاتون 6ماه اعتبار داشته باشه

ممنون دوست عزیز،

ما اینگار مثل همیم. موفق باشید
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali
(2014-02-28 ساعت 18:44)mahdii نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 18:34)KIMIA2005 نوشته:  [quote='niu2014' pid='467260' dateline='1393594151']
سلام

دوست عزیز
[/quote
اخه به دوستانی که قبل 90 روز ایمیل زدن گفتند بعد از 90 روز پیگیری کنید Wink

دوست عزیز به هر حال ضرری نداره ایمیل بزن و از وضعیت کیستون جویا بشید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، alitab ، reza_top60 ، soli asali
من با نظر ادمین موافقم. مطمئن که همه توون از ماه می به بعد کلیر خواهید شد. اگر نگاهی به وضعیت مشابه در سال قبل بندازید می بینید که سرعت کلیرنس در ماه می به بعد بوده و همه بغیر از سری های آخر و بعضا مورد هایی از کیس های پایین کلیر نشدن، که به امید خدا اگر سرنوشت ما باشه، گریبان ما رو نخواهد گرفت.
پیشنهاد من به همه شما دوستان خوبم صبوری در این راهه. توکل به خدایی که هیچ گره ای جز با اراده اوون باز نمی شه.

خودش میبردت هرجا دلش خواست
به هرجا برد بدون ساحل همونجاست
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، KIMIA2005 ، alitab ، امین 13 ، elnazgh ، kage.omid ، M@hdi ، soli asali ، samoon

فکر نمیکنم اینجوری قضاوت کردن در مورد دیگران کار درستی باشه چه دلیلی داره در این خصوص کسی بخواد دروغ بگه دوست عزیز دوستانتون که باهاتون مصاحبه بودند که سوال نکردند لااقل شما می پرسیدیدو نتیجه را در اختیار دوستان قرارمیدادید و بد نیست برای اینکه دوستان با حرفای بیهوده انرژیشون رو هدر ندهند فکری به حال اینجور پستها بشه
(2014-02-28 ساعت 18:57)H Pier نوشته:  

مطمئنا افرادی که فقط به خودشون فکر میکنند کم نیستند و من هم همین عقیده رو دارم که خیلی ها مثل شما جز خودشون منافع کسی رو نمیبینن وگرنه به فکر فرار از اینجا نبودیم. من به خاطر درخواست چند تا از دوستان همین مهاجرسرایی این قضیه رو پرسیدم. و البته نیازی ندارم به گذاشتن متن اینجا جز اینکه شاید برای یک نفر و یا بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. و به قول معروف کافر همه را به کیش خود پندارد.
اگر مدیران عزیز با این کاربر برخورد نکنند بنده دیگر پستی جز سوالات خودم در این سایت نخواهم گذاشت.
چون این بار چندم هست که میبینم این طوری در مورد من قضاوت شده.
بدرود.

قصد دفاع از کسی رو ندارم ... ولی ایشون یه واقعیتی رو بیان کردند و شخص خاصی رو مثال نزدند ... بهتره دوستان فعال و پیگیر که واقعا وجودشون هم کمکه هم دلگرمی به خودشون نگیرند ....

اینجا جمع نشدیم با هم درگیر بشیم و ...

در ضمن chaymon جان کسی که میره اونجا باید فکر خودش باشه و وظیفه نداره کاری برای کسی بکنه

مایی که اینجا جمع شدیم باید بدونیم کسی که داره تجربه ای را منتقل میکنه، راهنمایی میکنه و حتی موقع مصاحبش پیگیر روند کلیرشده هاست، وظیفه ش رو انجام نمیده بلکه داره لطف میکنه
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان