2014-03-01 ساعت 00:32
(2014-02-28 ساعت 19:48)amohammadi348 نوشته:(2014-02-28 ساعت 19:40)برسام٤ نوشته:(2014-02-28 ساعت 19:24)amohammadi348 نوشته: سلام دوستان
من تازه می خوام وارد این بحث بشم. شماره کیس من 68XX هست.
با وضعیتی که دارم راجع به شما می بینم بعضی از دوستان بیشتر از 100 روز هست که منتظر هستید و اینکه خودم حدود ماه جون (خرداد) احتمالا کارنت می شم و برای ماه مرداد احتمالا مصاحبه دارم، فکر می کنید تا چه اندازه شانس دارم که تا آخر سپتامبر که یک ماهه بعدش میشه جواب کلیرنس ام بیاد؟!
واقعا نگرانم چون می دونم که کلیرنس میخورم چون سربازیم سپاه بود.
دوست عزيز من راجع به زمان كلير چيزي نميدونم و بهتره كه پيشكسوت ها در اين مورد نظر بدن،شماره كيس منم بالاست،ولي اينو مطمعنم شما ماه مرداد به مصاحبه نميري،تا چند روز ديگه بولتن اين ماه اعلام ميشه كه كساني كه كارنت شدن زمان مصاحبشون از ١١اريبهشت تا ١١خرداده،شما اگر جزو كارنتيهاي اين ماه نباشي حتما جزو كارنتيهاي ماه بعد هستي و ايشالا براي ١١ خرداد تا ١١تير براي مصاحبه تشريف ميبريد،البته تمام شماره كيسهاي بالا از جمله خود من نگراني دير كلير شدن را دارند
امیدوارم شما هم موفق باشی و همین طور بشه که شما میگی.
با سلام خدمت دوستان عزیزم که دارای کیس نامبر های بالا هستند و نگران اینکه اگه کلیرنس بخورند شاید تا آخر سپتامبر کلیر نشند. همانطور که در پست های قبلی هم گفتم و دلیل آوردم کار بررسی کیسها از زمانی که شما فرم ها را ارسال می کنید آغاز می شه و حتی نامه دوم نیز پس از یک بررسی حدود دو ماهه در صورتی که کیس نامبر،کارنت شده باشد ارسال می شودوبررسی یک سری از موارد در صورتی که شامل حال کیس نامبری باشه ربطی به زمان مصاحبه نداره و از قبل آغاز شده و هر کیس نامبری از قبل مشخصه که کلیرنس می خوره یا یکضرب می گیره و در مورد این قضیه آفیسر تصمیم نمی گیره و تا زمانش هم سپری نشه اون مرحله رد نمی شه بخاطر همینه که مثلا دوست عزیزم الدورادو بعد از 150 روز مانند کیس من با نصف اون زمان با هم آپدیت می شیم واگه شرایط کیسمون یکسان باشه انشا الله با هم کلیر بشیم(البته به زودییه زود )وبا آنکه شما هنوز به مصاحبه نرفته اید ولی کار بررسی موارد پرونده کیس شما که نیاز به بررسی داره در حال انجامه و بعد از مصاحبه موارد کمی برای چک کردن و بررسی می مونه پس اصلا نگران این مسئله نباشید و شانس شما تقریبا با دیگران برابره پس بدون نگرانی و ناامیدی آماده مصاحبه و زندگی جدید در کشور جدید و با فرهنگ جدید باشید.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس