موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-01 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-01 ساعت 01:27 توسط saeedshafiee.)
دوست عزیز H Pier از اینکه لطف کردید و به خواهش بنده درخصوص مشکلات پیش آمده کلیرنس امسال با آفیسر صحبت نمودید بی نهایت سپاسگزارم.
با شناختی که از جنابعالی دارم مطمئن هستم که در هر شرایطی برای پیگیری مشکلات دوستانتان بدون هیچگونه چشمداشتی از هیج تلاشی دریغ نمیکردید .
ارادتمند
سعید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 22:28)ana3 نوشته: دوستان لطفا راهنمایی کنید
1)من متوجه نمیشم تو سایت http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html بالای ستون تاریخ هایی که دادن نوشته Admin Process Expires On
من این یعنی پروسه اداری در اون تاریخ باطل میشه؟؟ متوجه منظورش نمیشم
2)باز تو سایت خیلی از کیس نامبر ها برای سال های قبله و تاریخی که مقابلش نوشته مربوط به 2014 این به چه صورته؟؟
ممنون.
با سلام
1) این به این معنی که تا اون تاریخ باید به سفارت مراجعه و ویزاتون را ذریافت کنید = تاریخ اعتبار کلیرنس شما.
بعد از این تاریخ شما دوباره مشمول روند اداری خواهید شد و دوباره باید منتظر کلیر شدن بشوید ( روز از نو روزی از نو!!)
2) اون کیس ها کیس های غیر لاتاری هست . کیس های لاتاری در آخر سپتامبر هر سال پرونده اش بسته می شه.
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز منتظر
من وقتی کلیر خوردم از افسر در ابوظبی پرسیدم چقدر طول میکشه گفت حدود چهار ماه. من انتظار نداشتم انقدر طولانی بشه. با تعجب بی اختیار ازش پرسیدم اوووه چرا انقدر دیر؟ در جواب گفت که مشکل از ماست(سفارت) .
خواستم این پست را برای بار دوم اینجا بگذارم تا شاید از نگرانی دوستای خوب مهاجرسرییم کم کنم.
می دونم انتظار سخته
بیایید به جای اینکه سایتو هر روز چک کنیم یه کم دیر به دیر چک کنیم اتفاقی نمی افته.
بیایید Idiomهای امریکایی رو تو این مدت یاد بگیریم که از هر چیز دیگه ای مهمتره.
بیایید به هر طریقی شده به هم دیگه انرژی مثبت بدیم.
مطمئن باشییم که همه کلیر میشیم
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-01 ساعت 02:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-01 ساعت 02:25 توسط Saeedv13.)
سلام بر همه دوستان منتظر و غیر منتظر، اینجانب آمریکا تشریف داشتم به مدت ۷ سال و الان ایران هستم ،من اینو مطمئن هستم همتون میرید چه زود چه دیر،فقط صبور باشید ، من خواهرم اینا الان امروز شد ۱۲۶ روز که منتظرن ،روزی ۱۰۰۰ بر خودم سایت رو براشون چک میکنم ، روزی هم ۱۰۰۱ بار خواهرم و شوهرش زنگ میزنن بهم که نشد ، خواهر زادهم درسشو بیخیال شده بود که داره میره آمریکا، ولی درس هندسه رو که گرفت ۲ و دید سایت خبری نیست چسبید به درس (گفتم واسه خنده)،خلاصه شماها که صبر کردید گور ببشون ، بریم تو حل و هوایِ و مسافرت شمال و قلیون چاقیدن تا ببینیم بد از عید چی میشه ، من خودم شخصاً ۴ عید دارم میرم همونجا که شماها میخواهید برید به مدت ۲ هفته، بهتون قول میدم هم برم اونجا رودررو با چند تا وکیل صحبت کنم هم اینکه مستقیم زنگ میزنم اداره مهاجرت و خودم میرم صحبت میکنم ، پس نگران نباشید و بسپارید دست من ، هر کدمتونم دوست داشتید میتونید با من تماس بگیرید ، کجا بهتر از اینجا که دوستان جدید پیدا کنیم ، شماره منم هست xxxxxxxxxxxxxx
در ضمن بزن بر طبل بی آری، که آن هم عالمی دارد
دوست عزیز: لطفاً از گذاشتن شماره تلفن یا افشای هر گونه اطلاعات شخصی در تاپیک های مهاجرسرا خودداری کنید. سعید
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-01 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-01 ساعت 11:46 توسط sabor.)
دوستان عزیز یکی از افرادی که جزو مهاجرسرا نیست و در زمان مصاحبه باهاش آشنا شدم میگه از تلفن عمومی با سفارت سویس تماس گرفته و در پاسخ به علت طولانی شدن کلیرنسها گفتن نگران نباشید تا آخر سپتامبر وقت دارید. به نظر تماس با سفارت سویس هم بد نیست چون اونها حافظ منافعن و بی خبر نیستن.
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه