کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-01 ساعت 11:31)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 00:17)pari pariaaa نوشته:  دوستان با تجربه و منتظر كلير چرا براي فرستادن نامه به پرزيدنت نظرتون رو نميديد تا به يه جمع بندي نهايي برسيم؟متن نامه رو هم كه پائيز عزيز نوشتن و در صفحات گذشته (صفحه ٢٧١) هست.
شاید بعضیها از جمله خود من نیازی به ارسال این نامه نمیبینن. پس هرکس که فکر میکنه راه درستیه این نامه رو بفرسته و دنبال جلب نظر همه نباشید. امیدوارم هرچه زودتر نتیجه دلخواه رو بگیرید

جناب وارسته!
برای همه ما روشنه که منظور ایشون چیه و با کیاست و همینطور کاملاً مشخصه کی داره جلب نظر می کنه
بهرحال ممنون از دعای خیرتون
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]

[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
‌‍[نام/شماره كيس]
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
دوستان با تجربه و منتظر كلير چرا براي فرستادن نامه به پرزيدنت نظرتون رو نميديد تا به يه جمع بندي نهايي برسيم؟متن نامه رو هم كه پائيز عزيز نوشتن و در صفحات گذشته (صفحه ٢٧١) هست.

سلام من از یک دوست خواهش کردم هر دو نامه رو بررسی کنند و ایشون این متن رو ارسال کردن

Dear Mr. President,
I greatly thank you for providing the people the opportunity of submitting their requests or comments.
I am one of the lucky winners of the DV lottery program 2014, and I am very glad to have the chance of immigrating to the land of opportunity.
As you know, administrative processing has been as a requirement for issuing US visa, and according to your instructions ,this process has been shortened to less than 60 days in most cases. However, for some countries including Iran, most of the visa applicants have to wait for an unknown period after the interview to complete the administrative process.
I am deeply concerned about this long process, regarding the fact that the DV program will end in September of each year, and applicants who fail to receive their visa in time, will lose the opportunity.
Also, the processing delay can cause great anxiety and frustration, in addition to severe financial burdens .
I do appreciate all efforts by US embassies in Ankara, Yerevan , Abu Dhabi and all related organizations that are engaged. I ask you as a person who has taken practical steps toward easing the immigration process, to order expedite Iranian applicant's administrative process . A speedy process not only offers much needed relief to many immigrants, but enhances national security as well.
Thanks in advance for your kind attention and please accept warmest appreciation from Iranians.

Sincerely yours

بهر حال من یکی با ارسال نامه موافقم و از دوستانی که تمایل به ارسال نامه دارن می خواهم در مورد ارسال به لینکهای زیر هم فکر کنن

http://www.dhs.gov/topic/cis-ombudsman
Assisting Individuals and Making Recommendations
Case Assistance, Recommendations, Teleconferences
•If you are having problems with a USCIS application or petition, the Ombudsman's Office offers assistance with individual cases. Submit your request for assistance using Ombudsman Case Assistance Online.
•The Ombudsman's Office also recommends ways to fix systemic problems that people commonly face when they seek services from USCIS.
•Public teleconferences hosted by the Ombudsman's Office share information on specific topics and discuss interactions with USCIS
.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
سلام دوستان عزیز، می‌شه بگید که دوستانی که کلییر میشن ، مثلا ۲۵ فوریه که کلییر شدن، شماره کس رو دیدن تو سایت، همون روزم تو سایت سیس آپدیت شدن یا از قبل تو سایت سیس واسه ۲۵ فوریه آپدیت شدن ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-01 ساعت 00:32)mrt نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 19:48)amohammadi348 نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 19:40)برسام٤ نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 19:24)amohammadi348 نوشته:  سلام دوستان
من تازه می خوام وارد این بحث بشم. شماره کیس من 68XX هست.
با وضعیتی که دارم راجع به شما می بینم بعضی از دوستان بیشتر از 100 روز هست که منتظر هستید Sad و اینکه خودم حدود ماه جون (خرداد) احتمالا کارنت می شم و برای ماه مرداد احتمالا مصاحبه دارم،Sad فکر می کنید تا چه اندازه شانس دارم که تا آخر سپتامبر که یک ماهه بعدش میشه جواب کلیرنس ام بیاد؟!
واقعا نگرانم چون می دونم که کلیرنس میخورم چون سربازیم سپاه بود.
SadSadSadSadSadSadSad

دوست عزيز من راجع به زمان كلير چيزي نميدونم و بهتره كه پيشكسوت ها در اين مورد نظر بدن،شماره كيس منم بالاست،ولي اينو مطمعنم شما ماه مرداد به مصاحبه نميري،تا چند روز ديگه بولتن اين ماه اعلام ميشه كه كساني كه كارنت شدن زمان مصاحبشون از ١١اريبهشت تا ١١خرداده،شما اگر جزو كارنتيهاي اين ماه نباشي حتما جزو كارنتيهاي ماه بعد هستي و ايشالا براي ١١ خرداد تا ١١تير براي مصاحبه تشريف ميبريد،البته تمام شماره كيسهاي بالا از جمله خود من نگراني دير كلير شدن را دارند

امیدوارم شما هم موفق باشی و همین طور بشه که شما میگی.

با سلام خدمت دوستان عزیزم که دارای کیس نامبر های بالا هستند و نگران اینکه اگه کلیرنس بخورند شاید تا آخر سپتامبر کلیر نشند. همانطور که در پست های قبلی هم گفتم و دلیل آوردم کار بررسی کیسها از زمانی که شما فرم ها را ارسال می کنید آغاز می شه و حتی نامه دوم نیز پس از یک بررسی حدود دو ماهه در صورتی که کیس نامبر،کارنت شده باشد ارسال می شودوبررسی یک سری از موارد در صورتی که شامل حال کیس نامبری باشه ربطی به زمان مصاحبه نداره و از قبل آغاز شده و هر کیس نامبری از قبل مشخصه که کلیرنس می خوره یا یکضرب می گیره و در مورد این قضیه آفیسر تصمیم نمی گیره و تا زمانش هم سپری نشه اون مرحله رد نمی شه بخاطر همینه که مثلا دوست عزیزم الدورادو بعد از 150 روز مانند کیس من با نصف اون زمان با هم آپدیت می شیم واگه شرایط کیسمون یکسان باشه انشا الله با هم کلیر بشیم(البته به زودییه زود Smile )وبا آنکه شما هنوز به مصاحبه نرفته اید ولی کار بررسی موارد پرونده کیس شما که نیاز به بررسی داره در حال انجامه و بعد از مصاحبه موارد کمی برای چک کردن و بررسی می مونه پس اصلا نگران این مسئله نباشید و شانس شما تقریبا با دیگران برابره پس بدون نگرانی و ناامیدی آماده مصاحبه و زندگی جدید در کشور جدید و با فرهنگ جدید باشید.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
سلام
من فکر میکنم این فرمایش شما که بررسی کیس ها از زمان ارسال فرمها شروع میشه درسته
به خاطر همین هم بود که موقع مصاحبه من آفیسر فرم آبی را داد بهم ولی شمارم را هم گرفت و گفت که پروازم را عقب بندازم و بعد هم هیچ تماسی گرفته نشد. چون به نظر اون من واجد شرایط بودم ولی از نظر یه عده ای دیگه نه.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: farshad varaste ، amohammadi348 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-03-01 ساعت 10:43)elnazgh نوشته:  بچه ها اگه موافق باشین همه دوشنبه قبل از ساعت 12 ظهر به وقت ایران نامه رو بفرستیم. هر دو تا نامه هم خوب هستن و دغدغه های مارو در بر میگیرند، هر کدوم رو خواستین به سلیقه خودتون بفرستین. مهم محتوای نامه هست که توی هر دو تقریبا یکسانه. البته من شخصا نامه دومی نوشته پاییز عزیز رو میفرستم ترجیحا، البته تنسی عزیز هم زحمت کشیده و نامه خوبی آماده کرده. اگرم با ساعتش موافق نیستین اظهار نظر کنین تا قبل از دوشنبه به یک نظر جمعی برسیم. شاید بهتر باشه کیس های بالای 60 روز انتظار اگه دوست داشتن توی فرستادن نامه شرکت کنن.
دوستان من فکر میکنم مشکل تاخیر در کلیرنس مشکل همه ما باشه چه کسانی که ۱۵۰ روزه که منتظر هستن چه کسانی که حتی به مصاحبه نرفته اند اگر همه موافق باشند فکر میکنم بالای ۶۰ روز و زیر ۶۰ روز و حتی مصاحبه نرفته ها هم نامه رو بفرستند.... نظراتتون رو بگین لطفا.. یه مورد دیگه اینکه اگر شانس آوردیم و نامه ما توسط پرزیدنت خونده شد، احتمالا یک جوابیه برای شخص ارسال کننده فرستاده میشه لطفا بقیه رو هم حتما مطلع بکنید اگر این نامه رو گرفتین ...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، kage.omid ، alitab ، mohamad92 ، NIKKI ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-01 ساعت 11:46)سیمین راد نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 00:17)pari pariaaa نوشته:  دوستان با تجربه و منتظر كلير چرا براي فرستادن نامه به پرزيدنت نظرتون رو نميديد تا به يه جمع بندي نهايي برسيم؟متن نامه رو هم كه پائيز عزيز نوشتن و در صفحات گذشته (صفحه ٢٧١) هست.
شاید بعضیها از جمله خود من نیازی به ارسال این نامه نمیبینن. پس هرکس که فکر میکنه راه درستیه این نامه رو بفرسته و دنبال جلب نظر همه نباشید. امیدوارم هرچه زودتر نتیجه دلخواه رو بگیرید

جناب وارسته!
برای همه ما روشنه که منظور ایشون چیه و با کیاست و همینطور کاملاً مشخصه کی داره جلب نظر می کنه
بابا بچه که زدن نداره!!!
برای تسریع در روند ارسال نامتون گفتم ...Sad
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، aaraam
(2014-03-01 ساعت 10:03)nasim نوشته:  [quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید

بی انصافانه ترین پستی بود که در تاپیک های 2014 خووندم !!!! متاسفم برای شمایی که اینگونه فکری می کنی! هیچ کس ، کسی و زور نکرده موقع مصاحبه سوال های دیگران و اونجا مطرح کنه و هیچ کس هم شما رو مجبور نکرده که به گفته های اینجا که دوستان می زارن باوری داشته باشی ! کاش حتی اگه در این باره شکی هم شما داشته اینگونه مطرحش نمی کردین !

دقیقا منم موافقم ادبیات جالبی به کار نبردن ما که از کسی طلبکار نیستیم اگر هم کاری کردن لطف کردن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-03-01 ساعت 12:49)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 11:46)سیمین راد نوشته:  

جناب وارسته!
بابا بچه که زدن نداره!!!
برای تسریع در روند ارسال نامتون گفتم ...Sad

بیخیال بابا انقدر با هم کل کل نکنید ترو خدا
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: farshad varaste ، meisam14 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
سلام عزیزان منتظر
ما هم به زودی داریم 90 روزه میشیم 3ماه پیش چنین روزی ایروان بودیم
به نظرمن حقیر یکی ازدوستان قبول زحمت بفرمایندو منت را تمام کنند(کاررا که کرد آنکه تمام کرد)
نامه را مشخص کنید و یک تاریخ وساعت تعیین کنید سریع و از دوستانی که میخواهند شرکت کنند و در آن تاریخ مشخص ایمیل را ارسال کنند بخواهید که موافقت خود را با فشردن کلید (تبریک)اعلام کنن.اگرتعداد موافقان زیاد بودن یاعلی
ازدوستان خواهش میکنم مته به خشخاش نزنن و تلاش خودشون رابرای هم صداشدن بکنن و به همین یه نامه اکتفا نکنیم.کسی مارو نمی کشه واسه دوستانه بودن یا نبودن بذارین کارپیش بره هرکس توانا تره بسم الله به نظره من برای یکشنبه شب یا دوشنبه آماده بشیم.این شروع مکاتبات باشه البته اگه اکثریت موافقین من تابع زورمBig Grin به احتمال زیاد اقدامات ما شاید مفید واقع نشه اما برای آیندگان حتما تاثیر داره.(به افتخاره هرکسی که چراغ اولو روشن کنه.)یا حق
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-01 ساعت 12:12)peymanmohajer نوشته:  هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]

[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
‌‍[نام/شماره كيس]

ما هنوز کارنت و مصاحبه نشدیم، منتهی این متن هایی رو که دوستان زحمت کشیدند و تهیه شده رو که خوندم به نظرم این یکی بهتر اومد.
من و دوستانی که هنوز کارنت نشدیم از زحمات شما بسیار بسیار ممنونیم.
یا حق، به امید دوست که مقصود و مقصد همی اوست. انشاا... موفق باشید.
تشکر کنندگان: alitab ، peymanmohajer ، meisam14 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-03-01 ساعت 12:53)ali3875 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 10:03)nasim نوشته:  [quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید

بی انصافانه ترین پستی بود که در تاپیک های 2014 خووندم !!!! متاسفم برای شمایی که اینگونه فکری می کنی! هیچ کس ، کسی و زور نکرده موقع مصاحبه سوال های دیگران و اونجا مطرح کنه و هیچ کس هم شما رو مجبور نکرده که به گفته های اینجا که دوستان می زارن باوری داشته باشی ! کاش حتی اگه در این باره شکی هم شما داشته اینگونه مطرحش نمی کردین !

دقیقا منم موافقم ادبیات جالبی به کار نبردن ما که از کسی طلبکار نیستیم اگر هم کاری کردن لطف کردن
حالا این بنده خدا هم نظرشو گفت حالا یکم عصبی بوده تند نوشته دیگه اینقدر دنبال یک موضوع رو نگیرید تمام شد رفت ما کارای مهمتری داریم تا اینکه بشینیم هی گیر بدیم به هم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: elnazgh ، soli asali ، NIKKI ، قصه گو ، pari pariaaa
دوستان منم با نظر پیروز موافقم البته نه با این تندی، بهتر نیست صبور باشیم، ما ایرانی جماعت خیلی وقتا تحت تاثیر شرایط و جو تصمیماتی میگیریم که در نهایت نه تنها کمکی نمیکنه بلکه اوضاع رو وخیمتر هم میکنه. مطمیا باشید اونها دارن کارشونو انجام میدن و نامه ما جوابی به جز چیزی که در جواب ایملها دریافت میکنیم نداره. البته اگر جوابی بدن
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: farshad varaste ، masuodrh ، امین 13 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
متن نهایی

با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.

توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.

از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.

ارادتمند
سعید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: farshad varaste ، reza_top60 ، soli asali ، kage.omid ، godot ، amin arefi ، pari pariaaa ، H Pier ، NIKKI
(2014-03-01 ساعت 19:42)pyruz007 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 18:32)saeedshafiee نوشته:  متن نهایی

با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.

توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.

از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.

ارادتمند
سعید

آخه چرا یکم فکر نمیکنید . شما مطمئن باشید اونا همه چیزو زیره زره بین دارن و تمام کاراشونم برنامه ریزی شدس از قبل .حالا گیرم نامه هم فرستادی اینو مطمئن باش که نگاهم روی نامت نمکنن و به ریشتون میخندن چون از جای دیگه برنامه ریزی میشه کارشون واصلا به نامه نگاری من و شما اهمیت نمیدن من خودمم کلیرنس خردم و مثه همه بلاتکلیفم میدونم درکتون میکنم استرس دارید ولی به پیر به پیغمبر به نامه نگاری نیست یکم با دید باز سعی کنید به موضو نگاه کنید
من خدایی نکرده اگه گفتم نامتون جالب نیست منظورم این نبود کارشناس هستم اتفاقا دقیقا بر عکس خواستم بگم من که کارشناس نیستم میفهمم این نامه غیر رسمی‌ و خاله زنکی نوشته شده و یک نامه رسمی‌ نیست.

و در مورد فرستادن نامه من فقط نظرمو دارم میگم، یه کم به این جمله به چشم خریدار فکر کنید:

فرستادن نامه از طرف یک برنده لاتاری به رئیس جمهور قدرتمند‌ترین کشور دنیا!

اگه خودتون خندتون نگرفت مطمئن باشید اونا هم خندشون نمی‌گیره. دوست گلم هر چیزی راه داره، دادن ویزا یا ندادن ویزا پروسه ای هست که کلا اوباما که هیچی‌ گنده تر از اون هم توش دخیل نیست. هر چیزی به عهدهٔ یک سازمان هست و باید با سازمان مربوطه تماس بگیرید.

لطفا نگید اگه خودت بلدی خودت بگو به کجا تماس بگیریم من اگه میدونستم می‌گفتم ولی‌ میدونم ایمیل زدن به پرزیدنت اوباما فقط میتونه کار بچه‌های ۱۵-۲۰ ساله باشه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amaka747 ، soli asali ، قصه گو ، alimomen ، poem ، pari pari ، hamed1286

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان