موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]
[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
[نام/شماره كيس]
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز، میشه بگید که دوستانی که کلییر میشن ، مثلا ۲۵ فوریه که کلییر شدن، شماره کس رو دیدن تو سایت، همون روزم تو سایت سیس آپدیت شدن یا از قبل تو سایت سیس واسه ۲۵ فوریه آپدیت شدن ؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 10:43)elnazgh نوشته: بچه ها اگه موافق باشین همه دوشنبه قبل از ساعت 12 ظهر به وقت ایران نامه رو بفرستیم. هر دو تا نامه هم خوب هستن و دغدغه های مارو در بر میگیرند، هر کدوم رو خواستین به سلیقه خودتون بفرستین. مهم محتوای نامه هست که توی هر دو تقریبا یکسانه. البته من شخصا نامه دومی نوشته پاییز عزیز رو میفرستم ترجیحا، البته تنسی عزیز هم زحمت کشیده و نامه خوبی آماده کرده. اگرم با ساعتش موافق نیستین اظهار نظر کنین تا قبل از دوشنبه به یک نظر جمعی برسیم. شاید بهتر باشه کیس های بالای 60 روز انتظار اگه دوست داشتن توی فرستادن نامه شرکت کنن.
دوستان من فکر میکنم مشکل تاخیر در کلیرنس مشکل همه ما باشه چه کسانی که ۱۵۰ روزه که منتظر هستن چه کسانی که حتی به مصاحبه نرفته اند اگر همه موافق باشند فکر میکنم بالای ۶۰ روز و زیر ۶۰ روز و حتی مصاحبه نرفته ها هم نامه رو بفرستند.... نظراتتون رو بگین لطفا.. یه مورد دیگه اینکه اگر شانس آوردیم و نامه ما توسط پرزیدنت خونده شد، احتمالا یک جوابیه برای شخص ارسال کننده فرستاده میشه لطفا بقیه رو هم حتما مطلع بکنید اگر این نامه رو گرفتین ...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 10:03)nasim نوشته: [quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
بی انصافانه ترین پستی بود که در تاپیک های 2014 خووندم !!!! متاسفم برای شمایی که اینگونه فکری می کنی! هیچ کس ، کسی و زور نکرده موقع مصاحبه سوال های دیگران و اونجا مطرح کنه و هیچ کس هم شما رو مجبور نکرده که به گفته های اینجا که دوستان می زارن باوری داشته باشی ! کاش حتی اگه در این باره شکی هم شما داشته اینگونه مطرحش نمی کردین !
دقیقا منم موافقم ادبیات جالبی به کار نبردن ما که از کسی طلبکار نیستیم اگر هم کاری کردن لطف کردن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 12:49)farshad varaste نوشته: (2014-03-01 ساعت 11:46)سیمین راد نوشته: (2014-03-01 ساعت 11:31)farshad varaste نوشته: (2014-03-01 ساعت 00:17)pari pariaaa نوشته: دوستان با تجربه و منتظر كلير چرا براي فرستادن نامه به پرزيدنت نظرتون رو نميديد تا به يه جمع بندي نهايي برسيم؟متن نامه رو هم كه پائيز عزيز نوشتن و در صفحات گذشته (صفحه ٢٧١) هست.
شاید بعضیها از جمله خود من نیازی به ارسال این نامه نمیبینن. پس هرکس که فکر میکنه راه درستیه این نامه رو بفرسته و دنبال جلب نظر همه نباشید. امیدوارم هرچه زودتر نتیجه دلخواه رو بگیرید
جناب وارسته!
برای همه ما روشنه که منظور ایشون چیه و با کیاست و همینطور کاملاً مشخصه کی داره جلب نظر می کنه
بهرحال ممنون از دعای خیرتون
بابا بچه که زدن نداره!!!
برای تسریع در روند ارسال نامتون گفتم ...
بیخیال بابا انقدر با هم کل کل نکنید ترو خدا
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان منتظر
ما هم به زودی داریم 90 روزه میشیم 3ماه پیش چنین روزی ایروان بودیم
به نظرمن حقیر یکی ازدوستان قبول زحمت بفرمایندو منت را تمام کنند(کاررا که کرد آنکه تمام کرد)
نامه را مشخص کنید و یک تاریخ وساعت تعیین کنید سریع و از دوستانی که میخواهند شرکت کنند و در آن تاریخ مشخص ایمیل را ارسال کنند بخواهید که موافقت خود را با فشردن کلید (تبریک)اعلام کنن.اگرتعداد موافقان زیاد بودن یاعلی
ازدوستان خواهش میکنم مته به خشخاش نزنن و تلاش خودشون رابرای هم صداشدن بکنن و به همین یه نامه اکتفا نکنیم.کسی مارو نمی کشه واسه دوستانه بودن یا نبودن بذارین کارپیش بره هرکس توانا تره بسم الله به نظره من برای یکشنبه شب یا دوشنبه آماده بشیم.این شروع مکاتبات باشه البته اگه اکثریت موافقین من تابع زورمBig Grin به احتمال زیاد اقدامات ما شاید مفید واقع نشه اما برای آیندگان حتما تاثیر داره.(به افتخاره هرکسی که چراغ اولو روشن کنه.)یا حق
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبی
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 12:53)ali3875 نوشته: (2014-03-01 ساعت 10:03)nasim نوشته: [quote='chaymon' pid='467237' dateline='1393588131']
خیلی جالبه همه دوستانی که میرن مصاحبه میگن درباره پروسه کلیر شدن سوال کردن در صورتی که این کاملا دروغه همه در اون زمانی که ویزای یک ضرب میگیرن یا نمی گیرن فقط در اون لحظه به فکر کار خودشون هستند و به خاطر اینکه مبادا خللی در کارشون پیش بیاد هیچ سوال اضافی نمی کنند من خودم اول همین هفته مصاحبه داشتم دوستانی هم با ما بودند که هیچ سوالی نکردند وحالا می آیند اینجا و می گویند سوال کرده اند این عین واقعیته در سفارت هر کس به فکر کار خودشه این تجربه شخصی منه این پروسه باید انجام بشه و حالا برای یکی زودتر و برای یکی دیرتر پس انرژیتونو با حرفای بیهوده دیگران به هدر ندید
بی انصافانه ترین پستی بود که در تاپیک های 2014 خووندم !!!! متاسفم برای شمایی که اینگونه فکری می کنی! هیچ کس ، کسی و زور نکرده موقع مصاحبه سوال های دیگران و اونجا مطرح کنه و هیچ کس هم شما رو مجبور نکرده که به گفته های اینجا که دوستان می زارن باوری داشته باشی ! کاش حتی اگه در این باره شکی هم شما داشته اینگونه مطرحش نمی کردین !
دقیقا منم موافقم ادبیات جالبی به کار نبردن ما که از کسی طلبکار نیستیم اگر هم کاری کردن لطف کردن
حالا این بنده خدا هم نظرشو گفت حالا یکم عصبی بوده تند نوشته دیگه اینقدر دنبال یک موضوع رو نگیرید تمام شد رفت ما کارای مهمتری داریم تا اینکه بشینیم هی گیر بدیم به هم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منم با نظر پیروز موافقم البته نه با این تندی، بهتر نیست صبور باشیم، ما ایرانی جماعت خیلی وقتا تحت تاثیر شرایط و جو تصمیماتی میگیریم که در نهایت نه تنها کمکی نمیکنه بلکه اوضاع رو وخیمتر هم میکنه. مطمیا باشید اونها دارن کارشونو انجام میدن و نامه ما جوابی به جز چیزی که در جواب ایملها دریافت میکنیم نداره. البته اگر جوابی بدن
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
متن نهایی
با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.
توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.
از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.
ارادتمند
سعید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V