کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-01 ساعت 20:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 19:42)pyruz007 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 18:32)saeedshafiee نوشته:  متن نهایی

با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.

توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.

از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.

ارادتمند
سعید

آخه چرا یکم فکر نمیکنید . شما مطمئن باشید اونا همه چیزو زیره زره بین دارن و تمام کاراشونم برنامه ریزی شدس از قبل .حالا گیرم نامه هم فرستادی اینو مطمئن باش که نگاهم روی نامت نمکنن و به ریشتون میخندن چون از جای دیگه برنامه ریزی میشه کارشون واصلا به نامه نگاری من و شما اهمیت نمیدن من خودمم کلیرنس خردم و مثه همه بلاتکلیفم میدونم درکتون میکنم استرس دارید ولی به پیر به پیغمبر به نامه نگاری نیست یکم با دید باز سعی کنید به موضو نگاه کنید
من خدایی نکرده اگه گفتم نامتون جالب نیست منظورم این نبود کارشناس هستم اتفاقا دقیقا بر عکس خواستم بگم من که کارشناس نیستم میفهمم این نامه غیر رسمی‌ و خاله زنکی نوشته شده و یک نامه رسمی‌ نیست.

و در مورد فرستادن نامه من فقط نظرمو دارم میگم، یه کم به این جمله به چشم خریدار فکر کنید:

فرستادن نامه از طرف یک برنده لاتاری به رئیس جمهور قدرتمند‌ترین کشور دنیا!

اگه خودتون خندتون نگرفت مطمئن باشید اونا هم خندشون نمی‌گیره. دوست گلم هر چیزی راه داره، دادن ویزا یا ندادن ویزا پروسه ای هست که کلا اوباما که هیچی‌ گنده تر از اون هم توش دخیل نیست. هر چیزی به عهدهٔ یک سازمان هست و باید با سازمان مربوطه تماس بگیرید.

لطفا نگید اگه خودت بلدی خودت بگو به کجا تماس بگیریم من اگه میدونستم می‌گفتم ولی‌ میدونم ایمیل زدن به پرزیدنت اوباما فقط میتونه کار بچه‌های ۱۵-۲۰ ساله باشه.

هاهاهاهاههههه این جریان نامه فرستادن به ایمیل اوباما خیلی خنده داره ..این فکرکدوم پروفسوری بوده حالا,,آقا دمتون گرم خیلی باحالید ..۲ ساعت دارم میخندم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: farshadm999 ، H Pier ، godot
(2014-03-01 ساعت 21:02)amaka747 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 20:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 19:42)pyruz007 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 18:32)saeedshafiee نوشته:  متن نهایی

با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.

توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.

از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.

ارادتمند
سعید

آخه چرا یکم فکر نمیکنید . شما مطمئن باشید اونا همه چیزو زیره زره بین دارن و تمام کاراشونم برنامه ریزی شدس از قبل .حالا گیرم نامه هم فرستادی اینو مطمئن باش که نگاهم روی نامت نمکنن و به ریشتون میخندن چون از جای دیگه برنامه ریزی میشه کارشون واصلا به نامه نگاری من و شما اهمیت نمیدن من خودمم کلیرنس خردم و مثه همه بلاتکلیفم میدونم درکتون میکنم استرس دارید ولی به پیر به پیغمبر به نامه نگاری نیست یکم با دید باز سعی کنید به موضو نگاه کنید
من خدایی نکرده اگه گفتم نامتون جالب نیست منظورم این نبود کارشناس هستم اتفاقا دقیقا بر عکس خواستم بگم من که کارشناس نیستم میفهمم این نامه غیر رسمی‌ و خاله زنکی نوشته شده و یک نامه رسمی‌ نیست.

و در مورد فرستادن نامه من فقط نظرمو دارم میگم، یه کم به این جمله به چشم خریدار فکر کنید:

فرستادن نامه از طرف یک برنده لاتاری به رئیس جمهور قدرتمند‌ترین کشور دنیا!

اگه خودتون خندتون نگرفت مطمئن باشید اونا هم خندشون نمی‌گیره. دوست گلم هر چیزی راه داره، دادن ویزا یا ندادن ویزا پروسه ای هست که کلا اوباما که هیچی‌ گنده تر از اون هم توش دخیل نیست. هر چیزی به عهدهٔ یک سازمان هست و باید با سازمان مربوطه تماس بگیرید.

لطفا نگید اگه خودت بلدی خودت بگو به کجا تماس بگیریم من اگه میدونستم می‌گفتم ولی‌ میدونم ایمیل زدن به پرزیدنت اوباما فقط میتونه کار بچه‌های ۱۵-۲۰ ساله باشه.

هاهاهاهاههههه این جریان نامه فرستادن به ایمیل اوباما خیلی خنده داره ..این فکرکدوم پروفسوری بوده حالا,,آقا دمتون گرم خیلی باحالید ..۲ ساعت دارم میخندم
لطفا الکی با سوالات بیهوده این تاپیک و شلوغ نکنین تا این تاپیک بتونه برای دوستان مفید باشه. لطفا معقولانه برخورد کنید. اساتید و کهنه کارای عزیزمیان میگن با آفیسر مختصر و مفید صحبت کنین و توضیح زیادی ندین، اونوقت دوستان میخوان ایمیل بزنن به. .. ؟! واقعا که!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، H Pier
(2014-03-01 ساعت 12:12)peymanmohajer نوشته:  هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]

[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
‌‍[نام/شماره كيس]

جز اینکه کار خودتون و بقیه دوستان و خراب کنید، هیچ سود دیگه ای نداره. واقعا که خیلی خنده داره. خنده دار. نمیدونم چی بهتون بگم. لطفا قدیمیا و مدیرا بیان بگن اینکار به ضرر همه هستش و هیچ سودی نداره، جز اینکه بیشتر رو ایرونیا زوم کنن و کلیرنس طولانی تر شه. ای بابا کمک. این کارا دیگه چیه؟ مگه دبستانه؟ آقا اجازه؟ اصغر منو اذیت میکنه! نون پنیر منو برداشته نمیده!
این یعنی چی؟ یکم فکر کنید!
ایمیل بزنین به رییس بگین اینا ما رو اذیت میکنن؟ ما رو کلیرنس زیاد کردن؟!
نا امید شدم ازتون.
این پستهایی که میذارین باعث میشه از اعتبار سایت کم شه و باعث خنده دوستان بشه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: amaka747 ، farshadm999 ، قصه گو ، hedilamar ، pari pari ، hamed1286 ، sophia ، H Pier ، godot ، sal0811
دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، farshadm999 ، kage.omid ، mohamad92 ، NIKKI ، soli asali ، pari pariaaa ، H Pier
(2014-03-01 ساعت 22:27)armin021 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 12:12)peymanmohajer نوشته:  هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]

[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
‌‍[نام/شماره كيس]

جز اینکه کار خودتون و بقیه دوستان و خراب کنید، هیچ سود دیگه ای نداره. واقعا که خیلی خنده داره. خنده دار. نمیدونم چی بهتون بگم. لطفا قدیمیا و مدیرا بیان بگن اینکار به ضرر همه هستش و هیچ سودی نداره، جز اینکه بیشتر رو ایرونیا زوم کنن و کلیرنس طولانی تر شه. ای بابا کمک. این کارا دیگه چیه؟ مگه دبستانه؟ آقا اجازه؟ اصغر منو اذیت میکنه! نون پنیر منو برداشته نمیده!
این یعنی چی؟ یکم فکر کنید!
ایمیل بزنین به رییس بگین اینا ما رو اذیت میکنن؟ ما رو کلیرنس زیاد کردن؟!
نا امید شدم ازتون.
این پستهایی که میذارین باعث میشه از اعتبار سایت کم شه و باعث خنده دوستان بشه!

دوست عزیز این نامه شده سوژه خنده شده برای من . دیگه اگه باراک بخونه که فکر کنم منفجر شه از خنده..من واقعا نمیدونم ملت چه فکری با خودشون میکنن با این کاراشون
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: pyruz007 ، hedilamar ، pari pari ، sophia
(2014-03-01 ساعت 22:34)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین
واقعاً اگه این طور فکر می‌کنید پیشنهاد می‌کنم یه بار دیگه راجع به این مقوله نامه زدن و.. فکر کنید.

یه شرکت معمولی‌؟ حقوق مصرف کننده؟ دوست من گرفتن ویزا با خرید اپل آیفون ۵س فرق داره.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amaka747 ، قصه گو ، pyruz007 ، hedilamar ، pari pari ، H Pier ، godot
خواهش میکنم توی این تاپیک اونایی که امضا ندارن نظر ندن لطفا مدیران رسیدگی کنن اینجا با بقیه جاها فرق داره کسی که نمی تونه درک کنه چرا نظر میده؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: NIKKI ، kage.omid ، pari pariaaa
(2014-03-01 ساعت 23:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 22:34)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین
واقعاً اگه این طور فکر می‌کنید پیشنهاد می‌کنم یه بار دیگه راجع به این مقوله نامه زدن و.. فکر کنید.

یه شرکت معمولی‌؟ حقوق مصرف کننده؟ دوست من گرفتن ویزا با خرید اپل آیفون ۵س فرق داره.

دوست عزیز من در پستهای قبلی هم گفتم ما باید به نظر هم احترام بزاریم
همین پرزیدنت دور دوم بالاترین درصد رای خودشو از کل اراش از آمریکایی های بقول خودشون رنگین پوست گرفت که بهشون قول داده بود قوانین مهاجرت و مشکل بیمه رو حل کنه.
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، farshadm999 ، mohamad92 ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، H Pier
(2014-03-01 ساعت 23:18)lida55 نوشته:  

موفق باشین

همین پرزیدنت دور دوم بالاترین درصد رای خودشو از کل اراش از آمریکایی های بقول خودشون رنگین پوست گرفت که بهشون قول داده بود قوانین مهاجرت و مشکل بیمه رو حل کنه.

من که حرفی‌ نزدم ، بنده چی‌ کاره‌ام اصلا بخوام بگم کی‌ چی‌ کار کنه آخه.

من دارم میگم یه کم تو رو خدا فکر کنید. یه "آیا" اول کاری که میخواید بکنید بذارید.

چرا فکر می‌کنید اوباما میاید ببینه یه مشت ایرانی‌ لاتاری تو ایمیل چی‌ میگن.

دوست عزیز من یه کم واقع بین باش کسی‌ برا ایرانی‌ تره هم خورد نمیکنه ، اینقدر خودمونو دست بالا نگیرم بشینیم به اوباما ایمیل بزنیم بخدا خنده داره میخندن بهمون.

اگه چند بار پروندهٔ مهاجرتی داشتین مطمئنا متوجه میشدین چقدر حرف ۱ ایرانی‌ ارزش داره.

۱۰۰% هر کاری که صلاح میدونید انجام بدید و هر کاری که دلتون رو آروم میکنه انجام بدید که بعدن افسوس نخورید. ولی‌ پیشنهاد می‌کنم بدونید دارید به کجا میرید! هنوز ویزا نگرفته توقع دارید رئیس جمهور کشور بیاید رسیدگی کنه که چرا کیلیرنس طولانی‌ شده!

هر چیزی راه داره. امیدوارم بعد از خلق حماسه در پیج مسی و ناسا این به حماسه بعدی ما ایرانی‌‌های عزیز تبدیل نشه.

فحش دادن به من هم آزاد هست هر کس دوست داره میتونه بهم فحش بده.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amaka747 ، alimomen ، pyruz007 ، pari pari ، godot

موفق باشین

عزیزان ،بهتره بدونین همون پرزیدنت قدرتمندم برای حفظ قدرت و تبلیغاتم که شده دنبال کارای پوپولیستی هست، اونم در سطح دنیا نه فقط برای امریکاییها،وگرنه هرسال نوروز پیام "عید شما مبارک " نمیداد!
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره نامه فایده داشته باشه ولی میدونم ابدا کار مسخره ای نیست! ( از کسایی که به بقیه از بالا نگاه میکنن وخدشونو عقل کل میدونن هم اصلا خوشم نمیاد،خیلی کارشون زشته!) چند سال قبل یکی از اساتید ما ( که واقعا درجه ی علمی خودش و خانومشون بالاست) میخواست برای دوره ای بره امریکا ،زمان جرج بوش و اوج بدبینی به ایرانیها، ایشون 2بار رفتن امارات مصاحبه ریجکت شدن(تازه برای ویزای موقت) بار دوم برای شخص پرزیدنت و خانم رایس نامه نوشتن و شاکی شدن ، نتیجه هم گرفتن و ویزاشون صادر شد.البته توی خود سفارت هم حسابی با آفیسر بحث کرده بودن.
خلاصه سنگ مفت گنجشک مفت، امتحان کنید، دیگه هم نظر این و اونو هی نپرسین که باز دعوا نشه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: lighter ، farshadm999 ، saeedshafiee ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، Hadi2014 ، alitab ، nedaba ، mohamad92
(2014-03-01 ساعت 23:36)نام کاربری somi نوشته:  

موفق باشین

عزیزان ،بهتره بدونین همون پرزیدنت قدرتمندم برای حفظ قدرت و تبلیغاتم که شده دنبال کارای پوپولیستی هست، اونم در سطح دنیا نه فقط برای آمریکاییها،وگرنه هرسال نوروز پیام "عید شما مبارک " نمیداد!
من واقعا نمیدونم چقدر احتمال داره نامه فایده داشته باشه ولی میدونم ابدا کار مسخره ای نیست! ( از کسایی که به بقیه از بالا نگاه میکنن وخدشونو عقل کل میدونن هم اصلا خوشم نمیاد،خیلی کارشون زشته!) چند سال قبل یکی از اساتید ما ( که واقعا درجه ی علمی خودش و خانومشون بالاست) میخواست برای دوره ای بره آمریکا ،زمان جرج بوش و اوج بدبینی به ایرانیها، ایشون 2بار رفتن امارات مصاحبه ریجکت شدن(تازه برای ویزای موقت) بار دوم برای شخص پرزیدنت و خانم رایس نامه نوشتن و شاکی شدن ، نتیجه هم گرفتن و ویزاشون صادر شد.البته توی خود سفارت هم حسابی با آفیسر بحث کرده بودن.
خلاصه سنگ مفت گنجشک مفت، امتحان کنید، دیگه هم نظر این و اونو هی نپرسین که باز دعوا نشه.

به قول شاعر
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بنده هم قصد هیچ گونه از بالا نگاه کردن . پایین نگاه کردن، چپ نگاه کردن، با زاویه ۶۰ درجه نگاه کردن، توهین کردن، مسخره کردن و... رو نداشتم. همون طور که شما نظرتونو گفیتد من هم گفتم.

فقط یه چیزی اضافه کنم خدمت دوستانی که هنوز هیچی‌ نشده از رئیس جمهور آمریکا جواب میخوان! خواستم بگم اگه یه روزی با همون گیرین کارت آمریکا همراه با پاسپورت ایرانی‌ تشریف بردید مسافرت با همین غرور ایرانی‌ تو صف امیگریشین همه رفتن حتا هندی‌های بو گندو پاسپورتشون مهر خورد و رفتن و شما موندید تو صف eye print و یا تشریف بردید سنگاپور ، تایوان ،.. کشور‌هایی‌ که دنیا به عنوان آدم حسابشون نمی‌کنه از شما فینگر پرینت خواستن و بردنتون تو اتاق تا ازتون مصاجبه کنن که برای چی‌ اومدی ...

خیلی‌ تو ذوقتون نخوره. باز هم میگم قصدم توهین نبود. حقیقت تلخ هست. و متأسفانه برا ما ایرانیا تلخ تر.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pyruz007 ، نام کاربری somi ، pari pari ، sophia ، nedaba
دوست عزیز من تجربه مهاجرتی دارم و واسه همینه که قدر تک تک روزهای این هفت ماه اینده رو میدونم بهر حال پستهای قبلی من هست و بازم میگم تلاش این دوستان برای من قابل احترامه و همونطور که 10 فوریه گفتم از ماه مارچ با هر تصمیمی که دوستان منتظر بگیرن همکاری میکنم
(2014-03-01 ساعت 23:49)lida55 نوشته:  دوست عزیز من تجربه مهاجرتی دارم و واسه همینه که قدر تک تک روزهای این هفت ماه اینده رو میدونم بهر حال پستهای قبلی من هست و بازم میگم تلاش این دوستان برای من قابل احترامه و همونطور که 10 فوریه گفتم از ماه مارچ با هر تصمیمی که دوستان منتظر بگیرن همکاری میکنم

من خودم سربازی رفتم و ۱۰۰۰۰۰% کیلیرنس میخورم و امیدوارم همه زود تر کلیر بشن و از این نگرانی در بیان. ولی‌‌ای کاش می‌تونستیم قدم هامون رو درست برداریم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: الدورادو ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، zepehr ، nedaba
دوستان عزىزم وقتى که آفىسر به من گفت اسپانسر بىار خىلى از دوستان اومدند و به من هر کدوم ىک چىز مىگفتند.ىکى از اىن دوستان به من گفت سال پىش افسر به ىه بنده خداىى گفته بود ضامن بىار اىن طرف هم به همىن اوباما و کاخ سفىد و غىره نامه زده بود که اىن چه وضعشه.اونا مىدونىد در جواب چى گفتند؟!گفتند افسرهاى سفارت نماىنده تام الاختىار ما هستند و تصمىم اونها در زمىنه صدور وىزا تصمىم ماست.ولى اىنکه از شما ضامن خواستند تو وىزاى لاتارى صحىح نىست و بعدش هم به اىن آقا وىزا را دادند.حالا حرف من اىنه که طبق اىن صحبت که آفىسرها تو صدور وىزا نماىنده اونها هستند پس به نظر من (نظر شخصى البته و شما مىتونىد هرجور بخاهىد برداشت کنىد) اگر بهشون اىمىل بزنىم که چرا طول کشىده اونها در جواب خواهند گفت مگر به شما نگفتند پروسه 6 ماه به طول مى انجامد, اونها نماىنده ما هتند حرف اونا حرف ماست.حالل
حالا اگر به اون جنبه قضىه نگاه کنىم که اىمىل هاى ما را نمىخونند به نظر من حرف درستى نىست چون بالاخره وقتى آدرس اىمىل مىزارن مطمئنا کسى را هم براى پاسخگوىىش مىزارن البته اىنا همه نظر شخصىه.صرفا جهت اطلاع گفتم.اگر دوستان صلاح مىدونند که اىمىل بزنن پس بزنىد
ضمنا من سه شنبه آنکارا مىرم اگر آفىسر مجال پرسش داد حتما اىن قضىه را مطرح مىکنم براى دوستان گلم..
نگران نباشىد و به خدا توکل کنىد تا ببىنىد چقدر خوب همه چىز جفت و جور مىشه
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-03-02 ساعت 00:13)basi2014 نوشته:  دوستان عزىزم وقتى که آفىسر به من گفت اسپانسر بىار خىلى از دوستان اومدند و به من هر کدوم ىک چىز مىگفتند.ىکى از اىن دوستان به من گفت سال پىش افسر به ىه بنده خداىى گفته بود ضامن بىار اىن طرف هم به همىن اوباما و کاخ سفىد و غىره نامه زده بود که اىن چه وضعشه.اونا مىدونىد در جواب چى گفتند؟!گفتند افسرهاى سفارت نماىنده تام الاختىار ما هستند و تصمىم اونها در زمىنه صدور وىزا تصمىم ماست.ولى اىنکه از شما ضامن خواستند تو وىزاى لاتارى صحىح نىست و بعدش هم به اىن آقا وىزا را دادند.حالا حرف من اىنه که طبق اىن صحبت که آفىسرها تو صدور وىزا نماىنده اونها هستند پس به نظر من (نظر شخصى البته و شما مىتونىد هرجور بخاهىد برداشت کنىد) اگر بهشون اىمىل بزنىم که چرا طول کشىده اونها در جواب خواهند گفت مگر به شما نگفتند پروسه 6 ماه به طول مى انجامد, اونها نماىنده ما هتند حرف اونا حرف ماست.حالل
حالا اگر به اون جنبه قضىه نگاه کنىم که اىمىل هاى ما را نمىخونند به نظر من حرف درستى نىست چون بالاخره وقتى آدرس اىمىل مىزارن مطمئنا کسى را هم براى پاسخگوىىش مىزارن البته اىنا همه نظر شخصىه.صرفا جهت اطلاع گفتم.اگر دوستان صلاح مىدونند که اىمىل بزنن پس بزنىد
ضمنا من سه شنبه آنکارا مىرم اگر آفىسر مجال پرسش داد حتما اىن قضىه را مطرح مىکنم براى دوستان گلم..
نگران نباشىد و به خدا توکل کنىد تا ببىنىد چقدر خوب همه چىز جفت و جور مىشه
ایشالا یه روزی منم بیام پست بذارم که فردا دارم میرم ابو ذبی‌ ویزامو بگیرم.

من یادم رفت به شما تبریک بگم. ویزاتون مبارک. Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: amaka747 ، الدورادو ، godot ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، meisam14 ، hamid_fs3 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان