کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با سلام به همه بچه های گل
در اولین پاراگرافی که توش قبولیتون رو میبینید نوشته شده:
Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available
پس هرگز احتمال گرفتن ویزا برای هیچکدوم ما 100% نیست.
بهم بد و بیراه نگین لطفا و بدونید اگر هم ویزا گیرتون نیومد اتفاق خیلی حاد و وخیمی تو زندگیتون نیفتاده.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: jojo_hami ، poem ، m_yek ، ali_gh ، pari pari ، hamid_fs3 ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، anahita 62 ، Sam2014 ، farshad varaste ، nedaba
دوستان خوبم تاپیک کلیرنس یکی از حساس ترین تاپیکهای مهاجرسراست و بچه ها با استرس زیادی مواجه اند. بیایید به جای خرده گرفتن به هم دیگه و جبهه گیری علیه همدیگه همه یکسو و هم جهت در راهی واحد و هدفی سخت و مقدس برای ادامه زندگی، به عقاید همدیگه احترام بزاریم و با کمی صبر عصای دست همدیگه باشیم، چرا که در آینده ای نه چندان دور از عملکرد خودمون در مقابل دوستان خوبمون سرافکنده و پشیمون نباشیم، بعنوان برادر کوچیکتون برای همه تون آرزوی آینده ای پر از سرفرازی و بهروزی رو دارم، دورادور همه تون و دوست دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-03-01 ساعت 12:12)peymanmohajer نوشته:  هم منتظريهاي عزيز راستش متن نامه هايي كه پيشنهاد شده بود علي رغم تلاش و مسؤوليت پذيري دوستان نويسنده ايرادات زيادي داشت (با كمال احترام براي نويسندگان مطمئنم دوستان بزرگوار قضيه رو شخصي نميكنن). از اونجا كه يه نامه خوب ميتونه تأثير گذاري خيلي بيشتري داشته باشه، براي همين با اساتيد فن وارد مذاكره شدم و متن زير رو آماده كردم. حالا بازم ببينيد اگه ايرادي داره لطف كنيد بگيد تا يه متن بي غلط و گويا بفرستيم.
[Date]
Dear Mr. President Obama;
Herby on behalf of some lucky selectees of 2014 DV-Lottery immigration program, I would like to appreciate the excellent opportunity which has been dedicated. We are living in Iran. As a routine, our visa is undergoing administrative processing; but for most of cases this process has been taken time more than 4 months after our interview, whereas this time was shorter in last years. In compliance with law, DV program duration has limited to the end of September 2014 and we are really worried about completion of administrative processing during remained short time. It would be highly appreciated if you would consider our request to finalizing the administrative processing in a shorter time.
Yours sincerely
[Name/case number]

[تاريخ]
حضور محترم رئيس جمهور اوباما؛
بدينوسيله به نمايندگي از تعدادي از پذيرفته شدگان برنامه مهاجرت ويزاي گوناگوني 2014، از فرصت عالي پيشكش شده قدرداني مي كنم. ما در ايران زندگي مي كنيم. بعنوان رويه معمول، ويزاي ما تحت پروسه كليرنس مي باشد؛ اما در بيشتر كيسها اين پروسه، زماني بيشتر از 4 ماه را مي گذراند، در حاليكه اين زمان در سالهاي اخير كوتاهتر بوده است. طبق قانون، مدت زمان برنامه گوناگوني تا انتهاي سپتامبر 2014 محدود شده و ما بسيار نگران تكميل پروسه كليرنس در زمان كوتاه باقيمانده هستيم. مزيد امتنان خواهد بود كه درخواست ما را جهت به پايان رساندن هر چه سريعتر پروسه كليرنس در نظر بگيريد.
ارادتمند شما
‌‍[نام/شماره كيس]
من فکر کنم شروع وپایان نامتان غلط باشه متن را نمیدانم
تشکر کنندگان: soli asali ، amaka747
میگما قطعی گاه و بیگاه سیس با تاخیر اعلام نتایج کلیرنس و بیخیال اینا باز قابل حله به نظر شما این قطعی مهاجرسرا نگران کننده نی!!!
واسه این یکی به کجا نامه بدیم ایمیل بزنیم هان?نظر بدین! d:
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
یک روز سایت قطع بود واقعا گیج و سر در گم بودم.........بدجوری عادت کردم به مطالب اینجا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: farshad varaste ، pari pari ، soli asali
(2014-03-01 ساعت 22:34)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین

خب اين كه خيلي عاليه. لطفا متن رو هر چه سريعتر بذاريد تا همونو ارسال كنيم. همين الانشم دير شده. منتظريم دوست عزيز.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، سیمین راد
(2014-03-03 ساعت 07:57)peymanmohajer نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 22:34)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اون کاری رو بکنید که بهش اعتقاد دارید اون متن اخری رو هم دوست این جانب که مترجم ارگان دولتی مهمی است و روزانه چندین نامه از این نوع برای سفارتها و غیره می نویسه ویرایش کرده. بهر حال اگر کسی دنبال سازمان ناظر بر امور مهاجرتی هست من لینکهاش رو زیر متن نامه ادیت شده گذاشتم و به دوستان دیگر میگم یه چند روزی این صفحه رو نخونین اگر مطابق نظر شما نیست هر وقت کلیر شدین بیاین اینجا دوست داشتین بگین ما با تمام وجود بهتون تبریک میگیم. شما دارین به کشوری میرین که یک سازمان معمولی حمایت از حقوق مصرف کننده بزرگترین شرکتها رو به انجام خواسته هاش وادار میکنه. اما خوب ما ندیدیم و یاد نگرفتیم .

موفق باشین

خب اين كه خيلي عاليه. لطفا متن رو هر چه سريعتر بذاريد تا همونو ارسال كنيم. همين الانشم دير شده. منتظريم دوست عزيز.

صفحه 276 همین تاپیک ارسال 4129 من متن هست. آخر نامه نام و نام خوانوادگی یادتون نره. پس از تکمیل قسمت مشخصات در فیلدهای مربوطه در قسمت Subject حتما" گزینه Immigration را انتخاب کنید و در قسمت Message تقاضای خود را به زبان انگلیسی بنویسد. http://www.whitehouse.gov/contact?utm_so...gn=deficit

--------------------------------------------------------------------------------
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، amin arefi ، zepehr ، soli asali ، NIKKI ، saeedshafiee
(2014-03-02 ساعت 00:16)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-02 ساعت 00:13)basi2014 نوشته:  دوستان عزىزم وقتى که آفىسر به من گفت اسپانسر بىار خىلى از دوستان اومدند و به من هر کدوم ىک چىز مىگفتند.ىکى از اىن دوستان به من گفت سال پىش افسر به ىه بنده خداىى گفته بود ضامن بىار اىن طرف هم به همىن اوباما و کاخ سفىد و غىره نامه زده بود که اىن چه وضعشه.اونا مىدونىد در جواب چى گفتند؟!گفتند افسرهاى سفارت نماىنده تام الاختىار ما هستند و تصمىم اونها در زمىنه صدور وىزا تصمىم ماست.ولى اىنکه از شما ضامن خواستند تو وىزاى لاتارى صحىح نىست و بعدش هم به اىن آقا وىزا را دادند.حالا حرف من اىنه که طبق اىن صحبت که آفىسرها تو صدور وىزا نماىنده اونها هستند پس به نظر من (نظر شخصى البته و شما مىتونىد هرجور بخاهىد برداشت کنىد) اگر بهشون اىمىل بزنىم که چرا طول کشىده اونها در جواب خواهند گفت مگر به شما نگفتند پروسه 6 ماه به طول مى انجامد, اونها نماىنده ما هتند حرف اونا حرف ماست.حالل
حالا اگر به اون جنبه قضىه نگاه کنىم که اىمىل هاى ما را نمىخونند به نظر من حرف درستى نىست چون بالاخره وقتى آدرس اىمىل مىزارن مطمئنا کسى را هم براى پاسخگوىىش مىزارن البته اىنا همه نظر شخصىه.صرفا جهت اطلاع گفتم.اگر دوستان صلاح مىدونند که اىمىل بزنن پس بزنىد
ضمنا من سه شنبه آنکارا مىرم اگر آفىسر مجال پرسش داد حتما اىن قضىه را مطرح مىکنم براى دوستان گلم..
نگران نباشىد و به خدا توکل کنىد تا ببىنىد چقدر خوب همه چىز جفت و جور مىشه
ایشالا یه روزی منم بیام پست بذارم که فردا دارم میرم ابو ذبی‌ ویزامو بگیرم.

من یادم رفت به شما تبریک بگم. ویزاتون مبارک. Big GrinBig GrinBig Grin

ممنون دوست عزیز انشالله به زودی زود شما هم کلیر میشید.
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، nedaba
(2014-03-01 ساعت 21:02)amaka747 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 20:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 19:42)pyruz007 نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 18:32)saeedshafiee نوشته:  متن نهایی

با توجه به ایتکه بسیاری از دوستان تسلط کامل به اصول نامه نگاری انگلیسی ندارند( لذا نمیتوانند اظهار نظر کارشناسی نمایند) از جمیع دوستانی که در روزهای اخیر مبادرت به تدوین و یا اصلاح متون نامه نموده اند خواهشمندم طی مشورت با یکدیگر در نهایت یک یا دو متن را نهایی کنند و در یک پست جامع متنها ، زمان ارسال ، آدرس گیرنده ، ترجمه فارسی و محل درج اطلاعات شخصی هر کیس در نامه را مشخص نمایند.

توصیه میکنم دوستان صاحب نظر در خارج از این صفحه و بصورت خصوصی مشورت نمایند و در نهایت متن های اصلی را اعلام نمایند
و
توصبه دیگرم این است که برای جلوگیری از اشتباه احتمالی پست های قبلی که حاوی متن نامه میباشد را حذف نمایند.

از دوستانی هم که بخاطر ناراحتی از قصد ما برای ارسال نامه عصبانی شده اند عذرخواهی میکنم ! امیدوار هستیم که از این دوستان به جای انتقادهای تند و بی پروا توصیه ، راهنمای و نظر دریافت کنیم.

ارادتمند
سعید

آخه چرا یکم فکر نمیکنید . شما مطمئن باشید اونا همه چیزو زیره زره بین دارن و تمام کاراشونم برنامه ریزی شدس از قبل .حالا گیرم نامه هم فرستادی اینو مطمئن باش که نگاهم روی نامت نمکنن و به ریشتون میخندن چون از جای دیگه برنامه ریزی میشه کارشون واصلا به نامه نگاری من و شما اهمیت نمیدن من خودمم کلیرنس خردم و مثه همه بلاتکلیفم میدونم درکتون میکنم استرس دارید ولی به پیر به پیغمبر به نامه نگاری نیست یکم با دید باز سعی کنید به موضو نگاه کنید
من خدایی نکرده اگه گفتم نامتون جالب نیست منظورم این نبود کارشناس هستم اتفاقا دقیقا بر عکس خواستم بگم من که کارشناس نیستم میفهمم این نامه غیر رسمی‌ و خاله زنکی نوشته شده و یک نامه رسمی‌ نیست.

و در مورد فرستادن نامه من فقط نظرمو دارم میگم، یه کم به این جمله به چشم خریدار فکر کنید:

فرستادن نامه از طرف یک برنده لاتاری به رئیس جمهور قدرتمند‌ترین کشور دنیا!

اگه خودتون خندتون نگرفت مطمئن باشید اونا هم خندشون نمی‌گیره. دوست گلم هر چیزی راه داره، دادن ویزا یا ندادن ویزا پروسه ای هست که کلا اوباما که هیچی‌ گنده تر از اون هم توش دخیل نیست. هر چیزی به عهدهٔ یک سازمان هست و باید با سازمان مربوطه تماس بگیرید.

لطفا نگید اگه خودت بلدی خودت بگو به کجا تماس بگیریم من اگه میدونستم می‌گفتم ولی‌ میدونم ایمیل زدن به پرزیدنت اوباما فقط میتونه کار بچه‌های ۱۵-۲۰ ساله باشه.

هاهاهاهاههههه این جریان نامه فرستادن به ایمیل اوباما خیلی خنده داره ..این فکرکدوم پروفسوری بوده حالا,,آقا دمتون گرم خیلی باحالید ..۲ ساعت دارم میخندم
دوست عزیزم سلام
خنده دار تر از نوشتن نامه به اوباما خود فلسفه لاتاری هست. خیلی ها هنوز هم باور ندارند که لاتاری حقیقت داره دوستای من ۱۲ ۱۳ ساله با همین لاتاری تو امریکا دارند زندگی میکنند و من و شما به مصاحبه رفتیم و کار ها مون در جریان هست هنوز خیلی ها باور نمیکنند که لاتاری حقیقت داشته باشه مثالش هم همون دوستی که امسال ریجکت شد بخاطر اینکه اطلاعات فرمش رو در هنگام ثبت نام درست پر نکرده بود چون فکر میکرد الکیه...
نوشتن نامه به سایت کاخ سفید خنده دار تر از اون نیست که هرسال این همه نیرو وانرژی صرف بشه که از چند تا کشور گدا گشنه یه تعدادی آدم اونم بصورت قرعه کشی با حد اقل سواد دیپلم انتخاب بشن و بیان تو آمریکا کار و زندگی و .... داشته باشن و دکتر ها و متخصص های سالهای سال پشت در سفارت ها منتظر ویزا باشن.
چرا فکر کردید که اظهار اینکه مدت طولانی پروسه اداری باعث نگرانی ایرانی ها شده خنده داره یا خاله زنک بازیه؟ شما در کشوری زندگی میکنید که مسئولینش خودشون رو خدمتگزار مردم لقب داده اند ولی اگر تو یه وزارت خونه یا جای دولتی کار داشته باشید از دربان تا خدمتگزار تا مدیر های اون سازمان با شما رفتاری میکنه که یادتون میره که قبلا شخصیت و موقیعیت اجتماعی هم داشته اید!!!! واسه همین نمیتونید تصور کنید که ممکنه رییس جمهوری وجود داشته باشه که حد اقل بخاد هفته ای ۱۰ تا دونه ایمیل بصورت رندوم رو بخونه و حد اقل بدونه اوضاع ممکلتش چطوریه...
نوشتن نامه به اوباما از تبریک نوروزی اوباما که حتی به زبان فارسی سال نو مبارک رو میگه عجیب تر نیست.. اونم تبریک به زبان فارسی برای کشور هایی که فارسی زبون هستن و ایران سرآمد فارسی زبان ها هست.
نامه ای که نوشته میشه ممکنه اصلا خونده نشه چون طبق آمار خود کاخ سفید هفته ای ۶۵۰۰۰ نامه به اوباما فرستاده میشه و اون فرصت رسیدگی به ۱۰ نامه بصورت رندوم رو داره وحتی ممکنه خونده بشه و بقول شما ترتیب اثری هم داده نشه چون ممکنه امکان تسریع در این کار وجود نداشته باشه ولی من فکر نمیکنم نوشتن این نامه اونقدر اوباما رو عصبانی کنه که دستور بده ایرانی ها رو ۴ بار چک کنن که تاثیر منفی داشته باشه
حقیقتش من هم خودم خیلی امید وار نیستم که این روش بتونه تاثیر مثبتی ایجاد کنه ولی تیری هست در تاریکی ... و از همه مهم تر کار خنده داری نیست که بخای ۲ ساعت بهش بخندی... خوش به حالت که انقدر دلت خوشه که میتونی ۲ ساعت بخندی اگه من انقدر دلم خوش بود اصلا به فکر مهاجرت و داستانهاش نمی افتادم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-03-03 ساعت 10:08)basi2014 نوشته:  
(2014-03-02 ساعت 00:13)basi2014 نوشته:  دوستان عزىزم وقتى که آفىسر به من گفت اسپانسر بىار خىلى از دوستان اومدند و به من هر کدوم ىک چىز مىگفتند.ىکى از اىن دوستان به من گفت سال پىش افسر به ىه بنده خداىى گفته بود ضامن بىار اىن طرف هم به همىن اوباما و کاخ سفىد و غىره نامه زده بود که اىن چه وضعشه.اونا مىدونىد در جواب چى گفتند؟!گفتند افسرهاى سفارت نماىنده تام الاختىار ما هستند و تصمىم اونها در زمىنه صدور وىزا تصمىم ماست.ولى اىنکه از شما ضامن خواستند تو وىزاى لاتارى صحىح نىست و بعدش هم به اىن آقا وىزا را دادند.حالا حرف من اىنه که طبق اىن صحبت که آفىسرها تو صدور وىزا نماىنده اونها هستند پس به نظر من (نظر شخصى البته و شما مىتونىد هرجور بخاهىد برداشت کنىد) اگر بهشون اىمىل بزنىم که چرا طول کشىده اونها در جواب خواهند گفت مگر به شما نگفتند پروسه 6 ماه به طول مى انجامد, اونها نماىنده ما هتند حرف اونا حرف ماست.حالل
حالا اگر به اون جنبه قضىه نگاه کنىم که اىمىل هاى ما را نمىخونند به نظر من حرف درستى نىست چون بالاخره وقتى آدرس اىمىل مىزارن مطمئنا کسى را هم براى پاسخگوىىش مىزارن البته اىنا همه نظر شخصىه.صرفا جهت اطلاع گفتم.اگر دوستان صلاح مىدونند که اىمىل بزنن پس بزنىد
ضمنا من سه شنبه آنکارا مىرم اگر آفىسر مجال پرسش داد حتما اىن قضىه را مطرح مىکنم براى دوستان گلم..

ضمن تبریک فراوان ،می‌خواستم ببینم شما سایت سیس رو قبل از اینکه رو سایت شمارتونو ببینید تاریخ آپدیتش همون روزی بود که تو سایت زدن یا آخرین باری که تو سایت سیس دیدید چند روز بعدش تو سایت شمارتونو دیدید
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-03 ساعت 10:18)mehrgan نوشته:  

ضمن تبریک فراوان ،می‌خواستم ببینم شما سایت سیس رو قبل از اینکه رو سایت شمارتونو ببینید تاریخ آپدیتش همون روزی بود که تو سایت زدن یا آخرین باری که تو سایت سیس دیدید چند روز بعدش تو سایت شمارتونو دیدید

ممنون دوست عزیز
راستش من همیشه صبح اول سیس را چک میکردم و عصر هم سایت را چک میکردم. اون روز یعنی 25 فوریه من دسترسی به اینترنت نداشتم و غروب که رسیدم خونه سیس را چک کردم دیدم آپدیت شدم و چون از این آپدیت ها خسته شده بودم و میدیدم هیچ فرقی نکرده دیگه سایت را چک نکردم بعد یک ساعت از روی بیکاری و در حال چرت زدن بعد از خستگی روزانه و کار سایت را چک کردم و در کمال ناباوری شمارم را دیدم و خواب تا یک هفته از سرم پرید..
امیدوارم که این پریدن خواب به زودی زود از سرت همتون بپره
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
(2014-03-03 ساعت 10:29)basi2014 نوشته:  

ممنون دوست عزیز
راستش من همیشه صبح اول سیس را چک میکردم و عصر هم سایت را چک میکردم. اون روز یعنی 25 فوریه من دسترسی به اینترنت نداشتم و غروب که رسیدم خونه سیس را چک کردم دیدم آپدیت شدم و چون از این آپدیت ها خسته شده بودم و میدیدم هیچ فرقی نکرده دیگه سایت را چک نکردم بعد یک ساعت از روی بیکاری و در حال چرت زدن بعد از خستگی روزانه و کار سایت را چک کردم و در کمال ناباوری شمارم را دیدم و خواب تا یک هفته از سرم پرید..
بسیار هم خوب ، راستی‌ مصاحبه شما کی‌  بود؟ این خواهر زاده‌های من که کلا درسو ولن کردن ، شهر خواهرمم  بلیط گرفته بود  واسه ۲۰ اسفند که دیگه میگفت  تا اون موقع می‌شه ۴ ماه و نیم ، دیگه حتمی میاد که  اینم که  نیومد  هاه هاهاهاهاها
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-03-03 ساعت 10:40)mehrgan نوشته:  
(2014-03-02 ساعت 00:16)farshadm999 نوشته:  ایشالا یه روزی منم بیام پست بذارم که فردا دارم میرم ابو ذبی‌ ویزامو بگیرم.

ممنون دوست عزیز
بسیار هم خوب ، راستی‌ مصاحبه شما کی‌  بود؟ این خواهر زاده‌های من که کلا درسو ولن کردن ، شهر خواهرمم  بلیط گرفته بود  واسه ۲۰ اسفند که دیگه میگفت  تا اون موقع می‌شه ۴ ماه و نیم ، دیگه حتمی میاد که  اینم که  نیومد  هاه هاهاهاهاها

26 نوامبر بود که بعد از 91 روز کلیر شدم
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، behfaza ، alirezaghodrat ، sal0811 ، soli asali ، Niyousha ، nedaba ، lighter
دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza ، H Pier ، soli asali ، nedaba ، mohamad92
(2014-03-03 ساعت 10:45)basi2014 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 10:40)mehrgan نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 10:08)basi2014 نوشته:  ممنون دوست عزیز انشالله به زودی زود شما هم کلیر میشید.

ممنون دوست عزیز

26 نوامبر بود که بعد از 91 روز کلیر شدم

به سلامتی‌ ، موفق باشید ، من ۴ عید خودم مسافرم ، کاری داشتید اونورا در خدمتیم به عنوانه یه دوست هر راهنمایی‌ بتونم انجام میدم
تشکر کنندگان: basi2014 ، zepehr ، soli asali ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان