کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ای کائنات عیدی ما یادت نرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
(2014-03-03 ساعت 16:56)H Pier نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 16:50)mehrgan نوشته:  بد از ۱۱۰ روز ایمیل زادیم ، هر ۴ نفر آپدیت شدن ، بد دوباره بد از ۶ روز نفر دوم کیس نه سر کیس آپدیت شد ، واسه نفر دوم زده،،ready و واسه سر کیس و ۲ نفر دیگه زده adminstrative به نظر شما این یعنی‌ چی‌؟ ویزا کدوم آمادست کدوم آماده نیست؟

کیس هایی که READY نوشته میشن یعنی برای گرفتن ویزا ممانعتی وجود نداره و میتونن ویزاشون رو بگیرن.
البته تا زمانی که به قول شما سرکیس کلیر نشه باقی افراد نمیتونن برای دریافت ویزا اقدام کنن. به خاطر همین شماره کیستون تو سایت سفارت نوشته نمیشه.

پس چرا همین نفر دوم که به قول شما زده ،،ready، ویزاش آمادست، آپدیت میشه ولی‌ بقیه نه
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-03-03 ساعت 18:25)rastashah نوشته:  ما 18 فوریه آنکارا مصاحبه داشتیم و آفیسر هیچی از کار من و همسرم متوجه نشد و چون مدرکم فوق لیسانس هست و رشته ام هم حساس 19 فوریه ایمیل زدن که فرم 9 سوالی و CV رو هر دو نفر بفرستید(یه آپدیت 19 فوریه) ما هم 24 فوریه فرم ها رو فرستایم و اونها 2 ساعت بعد جواب ایمیل رو دادن(!!!) که به دستشون رسیده و مراحل بعدی رو پیگیری می کنند (یه آپدیت هم 24 فوریه داشتیم) 25 فوریه هم که سایت سفارت آپدیت شد همه اعضا خانواده حتی دختر کوچیکمون آپدیت شدیم بعد هم 26 فوریه دوباره همه آپدیت شدیم.....ما هم کلی تعجب که به به چه سریع...

حالا منظور من از این داستانها اینه که بچه ها اونها دارن روی همه پرونده ها کار می کنند حالا یکسری کیس ها مثل ما باید بیشتر بررسی بشوند...(سربازی و مدرک و نوع شغل) و بیشتر آپدیت می شوند و یکسری دیگه شغل های حساسی ندارند و شاید یک سازمان دیگه که نمی دونیم چی رو چک می کنه داره رو پرونده کار می کنه پس نگران نباشید ...مطمئن هستم همین روزا قبل عید..سایت آپدیت میشه و اسم کلی از بچه ها در می آد.........

به امید روزهای خوب
من از دخترخالم که هفته پیش از ابوظبی ویزای یکضرب گرفت خواستم از آفیسر راجع به علت طولانی شدن بپرسه و آفیسر جواب داده امسال همه کلیرنسا 2.5 تا 3 ماه طول میکشه. بچه ها من خیلی امیدوارم خیلیها از 10 تا 15 روز دیگه کلیر بشن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-03-03 ساعت 15:21)hank نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 14:09)godot نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:35)usafirststeps نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 12:21)godot نوشته:  سلام دوستای‌ گلم من امروز ۱۳۹ روزه شدم و پرچمدار ایروان هستم، راستش چیزی‌ که نگرأنم می‌کنه آپدیت نشدن کیسم! همونطور که میدونید من و ۲ تا بچه ها‌‌م ویزا گرفتیم و منتظر همسرم هستیم اما دریغ از یه آپدیت! فقط بعد از ۹۰ روز و ایمیل آپدیت شدیم اونم خودم که برنده هستم نه همسرم می‌خواستم بدونم کسی‌ مثل من هست که آپدیت نشه؟ چون میبینم دوستان آپدیت‌هاشون زیاده حتی ۲ رقمی‌ هم هستن ممنون.

دوست عزیز دقیقا مشابه کیس ما هستین البته با تعداد روز 104 من حتی به سفارت ایمیل هم زدم و پرسیدم که چرا همش منو آپ میکنین و نه همسرم رو?چون آپ ایشون تو همون روز بعد مصاحبه مونده ولی طبق معمول همون جواب روتین رو دادن و نه جواب سوال ما رو!
ممنون دوستای‌ عزیزم، اینطور که از جوابای شما عزیزان می‌شه فهمید مثل اینکه CEAS با ما ایروانی ها زیاد خوب نیست چون فقط ما آپدیت نمیشیم.Wink Big Grin

.

سلام دوستان. ميشه بگيد آپديت شدن چى هست؟ ببخشيد به خاطر سوال احمقانه م.
عزیزم سوالت هیچ هم احمقانه نیست ما هم اولش خیلی چیز ها رو نمیدونستیم و اینجا یاد گرفتیم
منظور از آپدیت شدن سایت CEAS این هسمت که جلوی شماره کیست یه تاریخ مینویسه که نشون دهنده این هست که آخرین تاریخی که به پرونده شما دسترسی وجود داشته کی بوده... هر زمان که این تاریخ عوض بشه یعنی به روز بشه نشون دهنده این هست که روی پرونده شما کاری انجام شده که اصطلاحا آپدیت یا به روز شدن نامیده میشه
موفق و سر فراز باشی
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، pari pariaaa ، lighter ، amohammadi348
من پاور کیسوم عوض کردم فک کنم تو همین چند روز کلیر شم
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
(2014-03-03 ساعت 18:00)azifa نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 15:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 14:10)H Pier نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )

ما که پس از نزدیک به 120 روز از مصاحبه اپدیت نشدیم فقط یک اپدیت اون هم فقط خودم پس از ارسال ایمیل به سفارت

من و همسرم هم همین‌طور. ما آنکارا بودیم. امروز ۱۴۷ روز شد. از ۱۵ اکتبر هم هیچ آپدیتی نشدیم.

ما هم حدود 4/5 ماهه كه ابوظبي مصاحبه شديم ولي به غير از اون آپدیت فله اي 10 فوريه هيچ خبري نيست Sad
اميدواريم به شب عيد Rolleyes
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: hudson ، pari pari ، قصه گو ، uranus88 ، behfaza ، soli asali ، reza_top60 ، lighter ، maryam_a
(2014-03-03 ساعت 18:00)azifa نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 15:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 14:10)H Pier نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 11:17)reza_top60 نوشته:  دوستان امروز ما بعد از دوهفته که مصاحبه مون گذشته اولین آپدیت مصاحبه رو خوردیم.اما یه چیز جالب که برام سوال بر انگیز شده اینه که هر سه نفر مون آپدیت خوردیم در حالی که ویزای همسر و پسرم اکی شده اما چاپ نشده و گفتیم بعدا میاییم میگیریم. حالا چرا اونا هم آپدیت خوردن؟

دوستان برای رضای خدا یکی هم جواب منو بده

رضا جان وقتی به شما میگن که ویزای همسر و فرزندت هر زمان که بخواین آماده میشه یعنی میشه. نگران نباشین. مریض نیستند که اطلاعات غلط بدن.
و آپ شدن هر سه به نظر غیر منطقی نیست و مثل این میمونه که در پاکتی که توش 3 تا پاسپورت هست باز بشه. حالا هر سه تا پاسپورت رو با هم میبینن. (این یک مثال بود)
یک چیز دیگه الآن تو سایت سیس باید جلوی اسم همسر و فرزندتون READY نوشته شده باشه. و اگر این باشه نگرانی نداره. ( به نظر من کلا نگرانی نداره )

ما که پس از نزدیک به 120 روز از مصاحبه اپدیت نشدیم فقط یک اپدیت اون هم فقط خودم پس از ارسال ایمیل به سفارت

من و همسرم هم همین‌طور. ما آنکارا بودیم. امروز ۱۴۷ روز شد. از ۱۵ اکتبر هم هیچ آپدیتی نشدیم.

تا جایی‌ که من میدونم کلمهٔ ready هیچ ربطی‌ به ویزا نداره ! من هنوز مصاحبه نرفتم برام زده ready !
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان
من تازه امروز با سایت سیس آشنا شدم و رفتم ببینم چه خبره
ما کیسمون سه نفرست واسه یکیمون نوشته بود Ready حالا این یعنی چی؟ با توجه به این ک ما مصاحبه رفتیم و کلیرنس خوردیم
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
امروز کلی تازه وارد بدون امضا داشتیم
دوستان لطفا امضا درست کنید..مثل ما..که اطلاعات کلی شما رو داشته باشیم
و دیگه اینکه اطلاعات کلی خودتون رو برای دوست خوبمون soli asali ارسال کنید تا تو منتظرسرا باهم باشیم...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: Prometheus ، pari pari ، NIKKI ، soli asali ، azifa ، pari pariaaa ، قصه گو ، reza_top60 ، farshad varaste ، H Pier
سلام
من امروز رفتم تو سایت سفارت آنکارا دیدم case number من اونجا اومده ولی تو سایت ceas فقط آپدیت کرده و چیزی نزده که ready هست یا نه.
****C/N=2014AS0000
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، 20142ddc ، H Pier
چی شد انگار تب ارسال نامه به پرزیدنت فروکش کرد!!کنسل شد؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshadm999 ، pari pariaaa
(2014-03-03 ساعت 22:38)mortezagreencard نوشته:  سلام
من امروز رفتم تو سایت سفارت آنکارا دیدم case number من اونجا اومده ولی تو سایت ceas فقط آپدیت کرده و چیزی نزده که ready هست یا نه.
****C/N=2014AS0000

دوست عزیز کلیر شدی گرم هستی هنوز متوجه نیستی!
چرا شما تو منتظرسرا نیستی دوست خوب؟
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، قصه گو ، nedaba ، H Pier
(2014-03-03 ساعت 23:49)arpmn نوشته:  
****C/N=2014AS0000

مگه اخرین اپدیت انکارا 25 فوریه نیست.... شما امروز چطور دیدین؟؟؟

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
****C/N=2014AS0000

سرم گرم کار بود وقت نمیکردم دوست عزیز. راستش نمیدونسم منتظرسرا چی هستش شرمنده. پس اگه اینطوره هفته بعد برم واسه ویزا.
به امید کلیر شدن همه منتظران
****2014AS0000 ^سفارت آنکارا ^ تعداد نفرات کیس : خودم
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، reza_top60 ، nedaba ، H Pier
(2014-03-03 ساعت 23:59)anahita 62 نوشته:  
****C/N=2014AS0000

مگه اخرین اپدیت انکارا 25 فوریه نیست.... شما امروز چطور دیدین؟؟؟

یه مدت هر روز میرفتم نه آپدیتی نه خبری ! 2هفته ای بود که بیخیال شدم تا دیشبBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، masuodrh ، alitab ، قصه گو ، alirezaghodrat ، anahita 62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان