کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: farshadm999 ، aghaghia ، kage.omid ، reza_top60 ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، lighter ، artam2 ، 5ina ، nedaba ، amin arefi
(2014-03-07 ساعت 14:23)mahssa نوشته:  میشه ی راهنمایی بکنید و بگید چطوری میشه عضو منتظرسرا شد؟
ممنون
اطلاعاتی رو که soli asali میخواد و توی امضاشون هست رو براش بفرستید و ایشون اسمتون رو ثبت میکنن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، soli asali ، قصه گو ، mahssa ، nedaba
(2014-03-07 ساعت 14:23)mahssa نوشته:  میشه ی راهنمایی بکنید و بگید چطوری میشه عضو منتظرسرا شد؟
ممنون

به دوست عزیزمون soli asali اطلاعاتتون رو بفرستین.
http://www.mohajersara.com/member.php?ac...&uid=61718
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، mahssa
(2014-03-07 ساعت 14:27)H Pier نوشته:  کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.

ولی‌ واقعاً باید یه کم عقلشونو به کار بندازن موافق نیستین؟

اگه کسی‌ ارتباطی‌ با دولت داشت که سربازی نمی‌رفت !! اتفاقا هر کی‌ سربازی رفته یعنی‌ هیچ ارتباطی‌ نداشته! هر چی‌ منطقه خدمتت بد تر ارتباط کمتر !! کسی‌ که لب مرز رفته یعنی‌ تو فامیلشون یه کارمند شهرداری هم نداشته!!
خوشحالم.
حالا شما هم راضی نباش ما هم که یه کارگر شهرداری تو دولت داریم کلیرینس بخوریم.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، قصه گو
بابا تورو خدا از این داستان سربازی و کار دولتی و تاثیرش تو زیادی و کمی کلیرنس بکشین بیرون!. الان کم مونده یکی بگه من که تو سربازی خوب رژه یرفتم ممکنه کلیرنس م طولانی ترشه! یا مثلا محل کارم نزدیک بود به مقر هییت دولت پس ممکنه خیلی دولتی محسوب بشم؟!!...
اینجانب هم سربازی رفتم هم کار با اسلحه رو بلدم و هم نمره خوبی تو تمرین میدون تیر گرفتم!. تو خدمت هم کلی تشویقی داشتم!. ضمنا کار دولتی داشتم در شرکت ملی نفت و هم رشته تحصیلی م جزو تقریبا رشته های خاص بود و هم کیسمون ازدواج بعد از قبولی تو لاتاری(دیگه چی میخواین؟!). خب با این فرضیات مشعشعانه بعضی دوستان که باید همون اول دار م میزدن جلوی سفارت!!. ولی بعد از ۴۰ روز کلیر شدم و الان ویزام حاضره. حالا خانومم که نه سربازی رفته(!) و نه کار دولتی داشته همچنان وضعیتش کلیرنس ه!. یادش بخیر چن روزی که برای مصاحبه و مدیکال درگیر سفارت ارمنستان بودیم کلی هموطنان عزیز میدیدم که با جدیت و پشتکار عجیبی مدام میگفتن کسایی شرکت نفتی هستن از نظر سفارت آمریکا صد در صد(و نه ۹۹!) ریجکتن!. و یا مثلا امریکایی ها میرن سایت بیمه رو هک میکنن و سابقه کاری افراد رو میکشن بیرون و... خلاصه چرندیایی از این دست. مشالله ما ایرانی ها هم تو داستان سرایی رودست نداریم. تورو خدا اینقدر از خودتون تز درنکنین و دل بقیه رو هم بیخود نگران نکین. بیاید حالا که داریم بلطف لاتاری میریم آمریکا یخورده اخلاق های بد ایرانیمون هم بذاریم کنار. کار سختی نیست بخدا
سلام دوست عزیز
منظور شخص خاصی نبود بصورت کلی درباره پست های اخیر صفحه کلیرنس ۲۰۱۴ سایت مهاجرسرا نظر دادم.
در مورد ریجکت شرکت نفتی ها بنظرم این حرف توهمی بیش نیس و هیچ سند مکتوبی هم وجود نداره جز خلاقیت ذهنی بعضی هموطنان در داستان سرایی. مدرک من؟ در بخشی از شرکت نفت که من سابقا مشغول بکار بودم و اتفاقا تا اتااق شخص وزیر هم کمتر از ۵۰۰ متر فاصله داشت(قابل توجه علاقمندان به رابطه کلیرنس و طول و عرض محل کار دولتی!) الان ۲ نفر مشغول کار و تحصیل در آمریکا دو نفر استرالیا یک نفر کانادا یک نفر انگلستان و خود بنده هم در المان هستم. همگی کارمند رسمی شرکت ملی نفت بودیم و سفارت ها هم طبق روال مدارک شغلی من و این افراد رو مطالبه کردن و سرانجام همگی از سفارت هاشون ویزا گرفتن و رفتن. پس شرکت نفتی بودن دلیل بر هیچی نیست(باز اگه قانع نشدید آدرس و تلفن این اشخاص رو میفرستم براتون سوال کنین که از شک دربیاینSmile )

فکر میکنم آمریکایی ها میدونن سربازی در ایران اجباری است(!) و خوشحالم که شما هم کیس سربازی رفته ی کلیر شده ای مثل من رو پیدا کردید. گرچه فکر میکنم کیس سربازی رفته ی کلیر شده خیلی کیس نادر و دست نیافتنی نیست!. کلی آدم تو همین سایت بودن که سربازی رفته بودن و کلیر شدنی یا حتی یه ضرب ویزا گرفتن. در روز مصاحبه هم آفیسر طبق انتظار چند سوال کلی درباره محل خدمت و نوع وظایفم در خدمت پرسید که خیلی عادی بود و سفارت های دیگه هم میپرسن (کجا خدمت کردی؟ چه مدت؟ چه نیرویی؟ وظایفت چی بود؟...)

ضمنا نقد "فرهنگ شایعه سازی" که متاسفانه خیلی بین ما ایرانی ها رواج داره ربطی به "حمله به ایران بودن" نداره از نظر من.

ممنون و موفق باشید
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، قصه گو ، reza_top60 ، maryam_a ، artam2 ، 5ina ، nedaba ، NEURON ، pari pariaaa ، H Pier ، NIKKI ، amin arefi ، pari pari
(2014-03-07 ساعت 14:58)wowwow2 نوشته:  حالا شما هم راضی نباش ما هم که یه کارگر شهرداری تو دولت داریم کلیرینس بخوریم.

ما گردنمون از مو باریک تره! ایشالا ۱ ضرب بگیرید برید آمریکا حالشو‌ ببرید. شما بگیری انگار ما گرفتیم. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، aaraam ، alitab ، wowwow2 ، soli asali ، lighter ، kage.omid ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، mohamad92
عاقا منم کارمند نفتم.اگه کلییر شدم که هیچ اگه نه یا قاتلم یا همون نفتی بودن مورد داره.

(2014-03-07 ساعت 17:21)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 14:58)wowwow2 نوشته:  حالا شما هم راضی نباش ما هم که یه کارگر شهرداری تو دولت داریم کلیرینس بخوریم.

ما گردنمون از مو باریک تره! ایشالا ۱ ضرب بگیرید برید آمریکا حالشو‌ ببرید. شما بگیری انگار ما گرفتیم. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

یه ضرب که نگرفتیم گذشت از ما حالا دو ضرب یا مجموع هم بگیریم باز مدالش قابل قبوله.منم مثه رضا زاده یه ضربم ضعیفه.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، lighter ، 5ina ، nedaba ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، farshadm999 ، H Pier
آقا بالاخره برای اولین بار من قبل از همه اعلام کنم سایت آنکارا آپدیت کرد
ولی ظاهرا کیس لاتاری توش نبوده
بچه ها چک کنن ببینند من درست میگم یا نه؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
آنکارا امروز آپدیت شد ... تبریک به کیس های غیر لاتاری ....
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، lighter ، masuodrh ، artam2 ، 5ina ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، farshadm999 ، H Pier ، 2014winner
پست من خیلی بد بود ؟؟ Sad
نمیشه انتقاد کرد از کسی ؟ Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: alitab ، parsab ، Immigrator10 ، kage.omid ، shadi79 ، قصه گو ، farshadm999 ، godot
(2014-03-07 ساعت 18:55)soli asali نوشته:  پست من خیلی بد بود ؟؟ Sad
soli asali عزيز شما به دل نگير اينجا همه اعصابشون ضعيفه يه موقع يه چيزي ميگن از فشار اين دوران واقعا زيبا و به ياد ماندنيه.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، soli asali ، Sara_lphmkf ، farshadm999
(2014-03-07 ساعت 20:13)kage.omid نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 18:55)soli asali نوشته:  پست من خیلی بد بود ؟؟ Sad
soli asali عزيز شما به دل نگير اينجا همه اعصابشون ضعيفه يه موقع يه چيزي ميگن از فشار اين دوران واقعا زيبا و به ياد ماندنيه.

بنده حرف بدی نزدم
فقط انتقاد کردم از دوستمون که چرا همه پست ها رو به خودشون میگیرن و زود قهر میکنن !!! حتما یه مشکلی از جانب خودشونه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، farshadm999 ، parsab
(2014-03-07 ساعت 18:42)hamed1286 نوشته:  آنکارا امروز آپدیت شد ... تبریک به کیس های غیر لاتاری ....

باز آپدیت شدی و ثمری نیست که نیست
گویی از دوسیه ما اثری نیست که نیست
ما به دریا شده ایم و بحر خشکیده، چرا؟
از ویزای یو اس آ خبری نیست که نیست

امضا: چشم انتظار ویزا
Sad
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان