موضوعها: 0
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-07 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-07 ساعت 14:28 توسط H Pier.)
کوچکترین ارتباط کاری با د و ل.ت باعث کلیرنس میشه. که این میتونه سربازی و یا کار دولتی باشه. و همچنین بعضی شرکت های خصوصی در ارتباط با دستگا ه های دو ل.تی و یا شرکت های خصوصی حساس (مثلا در ارتباط با محصولات نفتی) باعث کلیرنس میشه (مگر استثنایی باشه که امسال دیده نشده ) .
در مورد کارت معافیت سربازی هم به نظر من و تجربه نشون داده مهم اینه که سربازی نرفته باشین و سابقه افراد خانواده تاثیری نداره و فقط خودتون مهم هستین و ارتباطی با دستگاه های دو.لتی نداشتین.
بدرود.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
حالا شما هم راضی نباش ما هم که یه کارگر شهرداری تو دولت داریم کلیرینس بخوریم.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-07 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-07 ساعت 15:23 توسط parsab.)
بابا تورو خدا از این داستان سربازی و کار دولتی و تاثیرش تو زیادی و کمی کلیرنس بکشین بیرون!. الان کم مونده یکی بگه من که تو سربازی خوب رژه یرفتم ممکنه کلیرنس م طولانی ترشه! یا مثلا محل کارم نزدیک بود به مقر هییت دولت پس ممکنه خیلی دولتی محسوب بشم؟!!...
اینجانب هم سربازی رفتم هم کار با اسلحه رو بلدم و هم نمره خوبی تو تمرین میدون تیر گرفتم!. تو خدمت هم کلی تشویقی داشتم!. ضمنا کار دولتی داشتم در شرکت ملی نفت و هم رشته تحصیلی م جزو تقریبا رشته های خاص بود و هم کیسمون ازدواج بعد از قبولی تو لاتاری(دیگه چی میخواین؟!). خب با این فرضیات مشعشعانه بعضی دوستان که باید همون اول دار م میزدن جلوی سفارت!!. ولی بعد از ۴۰ روز کلیر شدم و الان ویزام حاضره. حالا خانومم که نه سربازی رفته(!) و نه کار دولتی داشته همچنان وضعیتش کلیرنس ه!. یادش بخیر چن روزی که برای مصاحبه و مدیکال درگیر سفارت ارمنستان بودیم کلی هموطنان عزیز میدیدم که با جدیت و پشتکار عجیبی مدام میگفتن کسایی شرکت نفتی هستن از نظر سفارت آمریکا صد در صد(و نه ۹۹!) ریجکتن!. و یا مثلا امریکایی ها میرن سایت بیمه رو هک میکنن و سابقه کاری افراد رو میکشن بیرون و... خلاصه چرندیایی از این دست. مشالله ما ایرانی ها هم تو داستان سرایی رودست نداریم. تورو خدا اینقدر از خودتون تز درنکنین و دل بقیه رو هم بیخود نگران نکین. بیاید حالا که داریم بلطف لاتاری میریم آمریکا یخورده اخلاق های بد ایرانیمون هم بذاریم کنار. کار سختی نیست بخدا
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
آقا بالاخره برای اولین بار من قبل از همه اعلام کنم سایت آنکارا آپدیت کرد
ولی ظاهرا کیس لاتاری توش نبوده
بچه ها چک کنن ببینند من درست میگم یا نه؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا امروز آپدیت شد ... تبریک به کیس های غیر لاتاری ....
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C