کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-09 ساعت 23:21)alimomen نوشته:  واقعا خیلی جالبه شما خودتون مسول منتظرسرا هستید بعد خودتون اسمتونو وارد مهاجر سرا نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نمیفهمم یعنی خودتونم به این کار اعتقاد ندارید؟؟؟
آقا بیخیال خانه از پایبست ویران است منم امضامو پاک میکنم و نه سفرنامه مینویسم و نه عضو منتظر سرا میشم-ظاهرا تا الان ما اشتباه میکردیم منم از همین جا از دوستانی که امضا درست نکرده بودن و ما ازشون انتقاد کردیم عذر میخام ظاهرا حق با اونهاست
علی آقا بی خیال این مورد شو برادر. اگر به این موضوع گیر بدی ملت اطلاعات نادرست تحویل منتظرسرا میدن و از اطلاعات غلط هم نتیجه صحیح در نمیاد. همه آزادند که هر چقدر مایلند در این زمینه با منتظرسرا همکاری کنند و یا امضاشون رو کامل کنند. اگر هم دوست ندارند و معذوریتی دارند ما درکشون می کنیم. فقط بالاغیرتاً اگر یک اپسیلون اطلاعات در اختیار منتظرسرا میذارین یا در امضاتون درج می کنین صحیح باشه تا باعث گمراهی بقیه نشه. فکر نکنم این خواهش من چیز خیلی زیادی باشه. از همگی که به این نکته توجه می کنین ممنونم. سعید
(2014-03-09 ساعت 23:30)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 23:21)alimomen نوشته:  واقعا خیلی جالبه شما خودتون مسول منتظرسرا هستید بعد خودتون اسمتونو وارد مهاجر سرا نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نمیفهمم یعنی خودتونم به این کار اعتقاد ندارید؟؟؟
آقا بیخیال خانه از پایبست ویران است منم امضامو پاک میکنم و نه سفرنامه مینویسم و نه عضو منتظر سرا میشم-ظاهرا تا الان ما اشتباه میکردیم منم از همین جا از دوستانی که امضا درست نکرده بودن و ما ازشون انتقاد کردیم عذر میخام ظاهرا حق با اونهاست
علی آقا بی خیال این مورد شو برادر. اگر به این موضوع گیر بدی ملت اطلاعات نادرست تحویل منتظرسرا میدن و از اطلاعات غلط هم نتیجه صحیح در نمیاد. همه آزادند که هر چقدر مایلند در این زمینه با منتظرسرا همکاری کنند و یا امضاشون رو کامل کنند. اگر هم دوست ندارند و معذوریتی دارند ما درکشون می کنیم. فقط بالاغیرتاً اگر یک اپسیلون اطلاعات در اختیار منتظرسرا میذارین یا در امضاتون درج می کنین صحیح باشه تا باعث گمراهی بقیه نشه. فکر نکنم این خواهش من چیز خیلی زیادی باشه. از همگی که به این نکته توجه می کنین ممنونم. سعید

چشم ما که بیخیال شدیم , و اصلا خودم هم به گروه همونها پیوستم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، alitab ، soli asali ، H Pier ، meisam14
(2014-03-09 ساعت 23:58)کیتی نوشته:  سلام به همگی ‍ ما امروز کارنت شدیم کی میدونه کی تاریخ دقیق مصاحبه رو میگن.
ممنون از همگی.Rolleyes

دوست عزیز جای سوالت اینجا نیست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: farshad varaste ، azifa
(2014-03-09 ساعت 23:36)alimomen نوشته:  چشم ما که بیخیال شدیم ولی آقا سعید حداقل سعی کن که مسول منتظرسرا رو متقاعد کنی که اسم خودشو بنویسه(البته آرزو میکنم که یکضرب بگیره که اصلا نیازی به این کار نباشه) آخه آدم یاد ضرب المثل کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره میفته
سولی عسلی از دوستان خیلی خوبمون هست که وقت زیادی رو بدون هیچ جشمداشتی صرف روبراه کردن منتظرسرا کرده. حتماً دلیل موجه و معذوریتی داره که این کار رو انجام نمیده. بعضی کاربرها با چندین نفر از اقوام و وابستگان سببی و نسبی تو سایت عضوند. ما خودمون بهشون توصیه کردیم که تا ویزا نگرفتن اجازه ندن کسی از برنده شدنشون خبردار بشه. خیلی از کسانی که در اطراف شما و به ظاهر دوستتون هستند چشم دیدن موفقیت شما رو ندارند. برای این که چوب لای چرخ شما بذارن از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنن و کارهایی رو انجام میدن که دود از کله تون بلند میشه! علاوه بر اینها پست های مهاجرسرا مطمئناً توسط بعضی افراد وابسته به ارگان های خاص و مسئول خونده میشن. یک عده از کاربرهایی که که ما باهاشون در تماسیم اصلاً برنده نیستند و کارمند این ارگان ها هستند. تا سال پیش هر کس شماره تلفن یا تاریخ مصاحبه شو پست می کرد ما ارسالش رو بلافاصله ویرایش یا پاک می کردیم و بهش تذکر می دادیم تا از طریق جدول برنده ها کیس نامبرهای نزدیک خودشون رو پیدا کنند و با پیام خصوصی در این موارد هماهنگ بشن. ولی امسال خیلی ها تاریخ مصاحبه شون رو در چندین تاپیک اعلام می کنند. راستش منم خسته شدم از این همه بی توجهی. اگر یک در هزار مشکلی برای یکی از این افراد ایجاد بشه مسئولیت مستقیمش با خودشون هست. من که به قول معروف آردم رو الک کردم و الکم رو هم آویختم!
در مورد منتظرسرا هم باید تاکید کنم که داشتن اطلاعات صحیح از 10 تا کاربر بهتر از درج اطلاعات غلط و گمراه کننده از 1000 تا کاربر هست. هر کسی هر چقدر که دوست داره اطلاعات پرونده شو در اختیار بقیه بذاره. از کسانی که اطلاعات صحیح پروندشون رو در اختیار ما قرار نمیدن و میدن کمال تشکر رو دارم. ارادتمند: سعید
بوی خبرای خوب میاد این هفته آماده باشید برای هورا کشیدن
SmileSmileSmileSmileSmileSmileWink
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، sophia ، قصه گو ، shmyalda ، lighter ، aaraam ، NIKKI ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-03-10 ساعت 00:08)alirezaghodrat نوشته:  بوی خبرای خوب میاد این هفته آماده باشید برای هورا کشیدن
SmileSmileSmileSmileSmileSmileWink

بوش از کجا اومده؟ جایی‌ چیزی نوشته ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، 2014winner ، H Pier ، sophia ، alirezaghodrat ، NIKKI
باسلام

من4mar مصاحبه داشتم تو ایروان. حدود 50 دقیقه باجه یازده مصاحبم طول کشید کلی سوال کرد.خدمت هم رفتم. تقریبا کل مصاحبه انگلیسی بود. چیزی ک برام جالب بود اینکه افیسر کلی امیدواری داد و تاکید کرد که به هیچ وجه مشکلی ندارید و چند بار گفت حتما ویزا رو میگیرید. حتی 2 تا کتابچه هم در خصوص فرهمگ زندگی تو امریکا بم داد.توی برگه ابی هم فقط AP تیک خورده. همونروز هم تو سایت سیس اپدیت AP شدم ولی خانومم و بچم ready .

سوالم اینه که اینقدر تاکید افیسر و داستان کتابچه برای بقیه دوستان هم بوده ؟ یا یه چیز کلیشه ایه!!!!!
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-03-08 ساعت 23:54)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-07 ساعت 23:57)2014winner نوشته:  بچه ها پنج ماهه شدیم و خبری نیست. من خیلی نگرانم. سرمم گرم نمیشه. آخه من چیکار کنم؟ کمک Sad
دوست عزیز جوری میگی 5 ماهه شدی که تصور میره حامله هستی!Big Grin
تا زایمان 4 ماهه دیگه مونده البته این زایمان انشاالله خوش قدم میباشه و اسمش هم از قبل معلومه :"سبزبخت"Big Grin

والا زیر بار این کلیر هرروز داریم میزاییم. اسمشم بدبختیه !!!!Wink
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: sophia ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-03-10 ساعت 00:59)HELIAA نوشته:  باسلام

من4mar مصاحبه داشتم تو ایروان. حدود 50 دقیقه باجه یازده مصاحبم طول کشید کلی سوال کرد.خدمت هم رفتم. تقریبا کل مصاحبه انگلیسی بود. چیزی ک برام جالب بود اینکه افیسر کلی امیدواری داد و تاکید کرد که به هیچ وجه مشکلی ندارید و چند بار گفت حتما ویزا رو میگیرید. حتی 2 تا کتابچه هم در خصوص فرهمگ زندگی تو آمریکا بم داد.توی برگه ابی هم فقط AP تیک خورده. همونروز هم تو سایت سیس اپدیت AP شدم ولی خانومم و بچم ready .

سوالم اینه که اینقدر تاکید افیسر و داستان کتابچه برای بقیه دوستان هم بوده ؟ یا یه چیز کلیشه ایه!!!!!

دوست عزیز چیزی که مسلمه اینه که اینایی که در این موقعیت شغلی قرار دارند، دروغ نمیگن. دلیلی هم نداره مثلا بخوان شما رو بیهوده دلخوش کنند. اگر قرار نبود ویزا بگیرید، خب هیچی نمی گفت. پس امیدوار باشید و بذارید پروسه تون مراحل قانونی خودش را طی کنه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: HELIAA ، قصه گو ، 2014winner ، alitab ، lighter ، میما ، reza_top60 ، H Pier ، NIKKI ، sophia ، soli asali ، pari pariaaa
دوستان من مصاحبه ام هفته آخر ژانويه و ايروان بوده. اعضاي كيس خودم و پسر ٣.٥ ساله ام هستش. چند بار آپديت شديم كه آخريش ٥ مارچ بود، ولي حتي براي پسرم كه ٣ سال و نيمشه نزدن ready! نظرتون چيه؟
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، soli asali
سلام دوستان سایت انکارا اپ شده اونهم ساعت 22.46دقیقه در صورتی که امروز نهم مارسه دریغ از یه کیس لاتاری و یکشنبه هست
اصلا معلومه کی به کیه این سایتا مگه ممکنه اتو اپ کنند من که چیزی سر در نیاوردم
هفتم مارس نوشته سایت چون اخرین اپ چهارم بود
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: 2014winner ، میما ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-09 ساعت 19:38)masuodrh نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 19:06)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:43)alimomen نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته:  [quote='mattin' pid='469004' dateline='1394352164']
با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
راستی آپدیت شما به واسطه ایمیل پیگیری بود و یا روند نرمال بررسی اونها؟
شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!
بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
بهتر ه همچنین افرادی را (اگر عمدا همکاری نمیکنند) خود اعضا بایکت کنند و به سوالاتشان جواب ندهندCool

دوستان یه کم انعطاف پذیر باشید..نوع برخوردتون اصلا درست نیست..امضا داشتن یا عضو منتظرسرا بودن اجباری نیست..ما از دوستان خواستیم لطف کنند و همکاری کنند ولی کسی مجبور به این کار نیست..
شما اگر جای مدیران و مؤسسین این سایت بودین حکومت نظامی میذاشتین..بیخیال..
[/quot

با سلام به دوستان عزیزم

همنطور که میدونید من گهگاهی پست میزارم و خیلی خودم در گیر این حرفها و درگیریهای دوستان نمیکنم .

اگه دوستان عزیز خوب توجه کنن میتونن از تعداد تشکر هایی که دیگر دوستان واسه ی پست میزارن بفهمن که ایا سخنشون مورد تایید دیگر دوستان عزیز بوده یا نه .

دوستان محترم اینجا هیچ کس بدهکار یا طلبکار از کسی نیست .

لحن سخن گفتن رو کمی ارام تر کنید .

البته بعضی از دوستان خیلی جوان هستند و ناخواسته و از روی هیجان طوری پست میزارن که دیگر دوستان رو ناراحت میکنه .

از عمو سعید عزیز هم که همیشه به همه بچه ها لطف داشته خواهش میکنم برای همه ما ی توضیخ کوچک بدهند که همه ما روشن بشیم.
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: ghafari88 ، rezahoorjandi ، میما ، artam2 ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، saeedshafiee
(2014-03-09 ساعت 21:08)lida55 نوشته:  سلام
دوستان عزیز چرا اینجا واسه یه نفر دادگاه ن.ظ.ا.م.ی تشکیل میدین؟ همین چند روز پیش یکی از دوستان در تاپیک انتظار برای مصاحبه میگفت همسرش نتونسته پاسش رو از محل کارش بگیره و نمیتونن حتی برن مصاحبه . وقتی چیزی نمیدونیم نباید پیش داوری کنیم .
با سلام و صبح زیبای اسفندی شما به خیر
ممنون از اینکه شرایط منو درک می کنید
امیدوارم روز خوب و پر از انرژی مثبتی همه اعضای منتظر داشته باشند
ارادتمند
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، farshad varaste ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، meisam14 ، قصه گو
(2014-03-09 ساعت 23:17)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 20:09)mattin نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 19:06)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته:  شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!

بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
بهتر ه همچنین افرادی را (اگر عمدا همکاری نمیکنند) خود اعضا بایکت کنند و به سوالاتشان جواب ندهندCool
با سلام
من هم موافقم
شامل شما هم میشودTongueBig Grin

با سلام
متهم اصلی خود من هستم
جهت اعدام شدن هم حاضرم همکاری لازمه رو داشته باشم
تشکر کنندگان: aaraam
(2014-03-09 ساعت 18:27)alimomen نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:54)mattin نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته:  با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
راستی آپدیت شما به واسطه ایمیل پیگیری بود و یا روند نرمال بررسی اونها؟

شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!

با سلام و احترام خدمت کاربران گرامی
من که توضیح واضحات رو قبلا در همین تاپیک عرض کردم
به هر حال چیزی به جز شرمندگی ندارم بگم
در ضمن من که خودم خبر نداشتم یکی از دوستان زحمت کشیده بودند و آمار ارسال های بنده رو مشخص کرده بودند
دوست عزیز بنده به عنوان کسی که بالغ بر 100 ارسال داشته باشه نمیوتونه به عنوان یک مصرف کننده صرف تلقی بشه
من در حد توان و اطلاعاتم سعی در کمک دارم
به هر حال از دوستانی که با لحنی عتاب آلود بنده رو مورد مرحمت قراردادند
پوزش می طلبم . شرایط عصبی دوستان رو کاملا درک می کنم توی این تاپیک آستانه تحمل به شدت پایین اومده
به امید موفقیت همه دوستان
با تشکر
دوست گرامی ممنون از پاسخگویی ولی در نظر داشته باش همه ما سطح اطلاعاتمون در مورد روند پروسه لاتاری محدود و اندک بوده و دانش همگی در این خصوص در یک سطح هست بنابراین پستهایی که میذاریم اکثرا حدس و گمان هست و تنها اطلاعاتی که میتونه واسه بقیه مفید باشه و مستند اطلاعاتی هست که در مورد کیس خودمون اتفاق افتاده و واقعیت داشته مثلا وقتی رفتیم مصاحبه چه اتفاقی افتاده و یا اینکه شماره کیس ما کی کلیر شده پس تعداد پستهای شما دلیلی بر مفید بودن اونها نیست چه بسا کسی که یک پست هم نذاشته میتونه با نوشتن یک سفرنامه خوب کلی مفید واقع شده باشه
شما در نظر داشته باش که در مورد این سایت مسولی و همین طور که هر روز سفرنامه میخونی و از اطلاعات دیگران استفاده میکنی باید از نظر عرفی و وجدانی و منطقی سفرنامه بنویسی و دین خودتو ادا کنی
این انتقادی که نسبت به شما ( مخاطب تمام افرادی هستند که این روند رو پیش گرفتند)بارها شده و متاسفانه گوش شنوایی هم نداشته حرف و انتقاد من نیست بلکه حرف دل صدها کاربر این سایت هست که با طیب خاطر سفره دلشون رو توی این سفرنامه ها باز کردند تا افرادی مثل شما با چشم باز و با هشیاری کامل به مصاحبه برند
اگر واسه شما خطر داره که به خاطر بعضی از ملاحظات(که هیچ کس هم نمیفهمه آخر این ملاحظات چی هستن و از همون کلمه های بی معنی هست که برای رفع مسولیت تو جامعه باب شده) اطلاعاتتون رو نذارید واسه این افراد هم خطر داره
در ضمن اعصاب من هم کاملا سر جاش هست چون هنوز نه مصاحبه رفتم و نه کلیر خوردم من یک اصل اخلاقی رو برای شما سعی کردم تشریح کنم
در آخر همانطوری که مدیران هم معتقدند این کار کاملا اختیاری هست و میتونی تا آخر زمانی هم که ویزاتو میگیری هیچ اطلاعاتی رو بروز ندی و خودت تو خلوت خودت شادی کنی و شادیتو با بقیه تقسیم نکنی

با سلام واحترام
کاملا حق با شماست من به شما ونظرتون احترام می ذارم و اگر در خطوط بالا از ادبیاتی استفاده شده که از دیدگاه شما به اعصابتون توهین شده رسما عذر خواهی می کنم
به اید موفقیت شما
اردتمند
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان