موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 13:48)Tara55 نوشته: دوستان كسي بوده كه كمتر از يكماه كلير بشه امسال ؟؟
منتظرسرا رو ببینید. درمورد ابوظبی میدونم عمو احسان بوده.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 13:48)ssafaye66 نوشته: (2014-03-09 ساعت 13:28)میما نوشته: (2014-03-09 ساعت 13:00)ssafaye66 نوشته: سلام دوستان
اگه موافق باشین یه مقدار راجع به اپدیت سیس صحبت کنیم
من با کیس حدود 1000 و مصاحبه اواسط نوامبر در انکارا تا حالا اپدیت نشدم.
در حالی که یکی از دوستان به نام alitab با کیس حدود 3000 تا حالا 5 بار اپدیت شدن!
کسی میدونه علتش چیه؟
بوده کیسی که بدون آپدیت هم کلیر شده. چون کسی به شکل دقیق و شفاف نمی دونه که آپدیت ها در طی چه فرایندی اتفاق می افته نمیشه دقیقا گفت که به چه دلیلی برخی زودتر و برخی دیرتر پرونده شون بروز میشه. با این حال بروز شدن بیشتر به معنی بررسی بیشتر روی پرونده یا طی شدن برخی بررسی ها روی پرونده هست.
ممنون از راهنماییتون
البته علت نگرانی منم همینه که اپ دیت بیشتر به معنی بررسی بیشتر یا طی شدن مراحل هست و چون اپ نشدم حس میکنم بررسی نشده یا مراحلی طی نشده، برا همینه که یه مقدار نگران شدم.
به نظرتون جای نگرانی وجود داره؟
با توجه به اینکه 4 مااااه میگذره نیاز هست بهشون میل بزنم یا نه؟
سلام ما هم اینطور که منتظرسرا میگه 157 روز از مصاحبمون گذشته
ولی ایمیل زدن به نظر من باعث میشه که آپدیت بشیم ونفهمیم که آپدیت واقعی بده یا به دلیل ایمیل. به هر صورت همه جا نوشته که تا قبل از 6 ماه پیگیری نکنیم. بله
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تو ابوظبی مصاحبه داشتین... شما از مدیکال به جز عکس قفسه سینه چیز دیگه ای هم دارین؟
برای تاریخ واکسن نوبت سوم TD میخوام که دکتر nmc دبی یه تاریخی رو تععین کرد... شما حواستون به این قضیه بوده؟
چون که به هرحال شاید نیاز به تمدید مدیکال داشته باشیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته: سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟
اومدم فخر بفروشم
با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
راستی آپدیت شما به واسطه ایمیل پیگیری بود و یا روند نرمال بررسی اونها؟
شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!
بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان متن زیر در مورد روند کلیرنس هست که توسط چه سازمانهایی باید افراد چک شوند:
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance, commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing, is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.
Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation
ب طور خلاصه: میگه که سفارت مربوطه اطلاعات شما رو واسه دفتر مرکزی که توی واشینگتن هست میفرسته و پروسه ی چک شدن شما شروع میشه، اطلاعات شما از سازمانهای مختلفی مثل سیا، اف بی آی، سازمان امنیت میهن، پلیس بین الملل، مبارزه با مواد مخدر و... استعلام میشه.
یه جای دیگه ش هم گفته بود که روند پروسه جاهای مختلف متفاوته، مثلا توی چین طرف باید توقع داشته باشه که 6ماه هم صبر کنه تا پروسه ش تکمیل بشه یعنی اونجا عادی تر هست این مدت زمان، اکثر جاها هم 30روز نرمال هست، بعضی جاهای دیگه 15 روز میانگین کلیر شدن افراد هست، سفارت ترکیه هم 6تا8 هفته رو حداقل دونسته، و از سال 2004 به اینور تقریبا 5%افراد مدت بین 60تا 90 روز طول کشیده کارشون. و 2% هم بالای 120روز...
برگرفته از کلیرنس 2013
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
امضا یکی از دوستان 2013:
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:
16 April
3,4,12,20,26,27 Jun
1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
پس تعداد آپدیت مهم نیست
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 17:54)mattin نوشته: (2014-03-09 ساعت 17:43)alimomen نوشته: (2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته: سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟
اومدم فخر بفروشم
با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
با سلام و احترام خدمت کاربران گرامی
من که توضیح واضحات رو قبلا در همین تاپیک عرض کردم
به هر حال چیزی به جز شرمندگی ندارم بگم
در ضمن من که خودم خبر نداشتم یکی از دوستان زحمت کشیده بودند و آمار ارسال های بنده رو مشخص کرده بودند
دوست عزیز بنده به عنوان کسی که بالغ بر 100 ارسال داشته باشه نمیوتونه به عنوان یک مصرف کننده صرف تلقی بشه
من در حد توان و اطلاعاتم سعی در کمک دارم
به هر حال از دوستانی که با لحنی عتاب آلود بنده رو مورد مرحمت قراردادند
پوزش می طلبم . شرایط عصبی دوستان رو کاملا درک می کنم توی این تاپیک آستانه تحمل به شدت پایین اومده
به امید موفقیت همه دوستان
با تشکر
دوست گرامی ممنون از پاسخگویی ولی در نظر داشته باش همه ما سطح اطلاعاتمون در مورد روند پروسه لاتاری محدود و اندک بوده و دانش همگی در این خصوص در یک سطح هست بنابراین پستهایی که میذاریم اکثرا حدس و گمان هست و تنها اطلاعاتی که میتونه واسه بقیه مفید باشه و مستند اطلاعاتی هست که در مورد کیس خودمون اتفاق افتاده و واقعیت داشته مثلا وقتی رفتیم مصاحبه چه اتفاقی افتاده و یا اینکه شماره کیس ما کی کلیر شده پس تعداد پستهای شما دلیلی بر مفید بودن اونها نیست چه بسا کسی که یک پست هم نذاشته میتونه با نوشتن یک سفرنامه خوب کلی مفید واقع شده باشه
شما در نظر داشته باش که در مورد این سایت مسولی و همین طور که هر روز سفرنامه میخونی و از اطلاعات دیگران استفاده میکنی باید از نظر عرفی و وجدانی و منطقی سفرنامه بنویسی و دین خودتو ادا کنی
این انتقادی که نسبت به شما ( مخاطب تمام افرادی هستند که این روند رو پیش گرفتند)بارها شده و متاسفانه گوش شنوایی هم نداشته حرف و انتقاد من نیست بلکه حرف دل صدها کاربر این سایت هست که با طیب خاطر سفره دلشون رو توی این سفرنامه ها باز کردند تا افرادی مثل شما با چشم باز و با هشیاری کامل به مصاحبه برند
اگر واسه شما خطر داره که به خاطر بعضی از ملاحظات(که هیچ کس هم نمیفهمه آخر این ملاحظات چی هستن و از همون کلمه های بی معنی هست که برای رفع مسولیت تو جامعه باب شده) اطلاعاتتون رو نذارید واسه این افراد هم خطر داره
در ضمن اعصاب من هم کاملا سر جاش هست چون هنوز نه مصاحبه رفتم و نه کلیر خوردم من یک اصل اخلاقی رو برای شما سعی کردم تشریح کنم
در آخر همانطوری که مدیران هم معتقدند این کار کاملا اختیاری هست و میتونی تا آخر زمانی هم که ویزاتو میگیری هیچ اطلاعاتی رو بروز ندی و خودت تو خلوت خودت شادی کنی و شادیتو با بقیه تقسیم نکنی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 17:02)masuodrh نوشته: دوستانی که تو ابوظبی مصاحبه داشتین... شما از مدیکال به جز عکس قفسه سینه چیز دیگه ای هم دارین؟
برای تاریخ واکسن نوبت سوم TD میخوام که دکتر nmc دبی یه تاریخی رو تععین کرد... شما حواستون به این قضیه بوده؟
به ما چیزی نگفتن با اینکه ما هم نوبت سوم رو نزده بودیم. البته من شنیدم مدیکال ابوظبی یک سال اعتبار داره...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 17:02)masuodrh نوشته: دوستانی که تو ابوظبی مصاحبه داشتین... شما از مدیکال به جز عکس قفسه سینه چیز دیگه ای هم دارین؟
خیر ما هم فقط عکس قفسه سینه را داریم . به ما تاریخ خاصب برای نوبت سوم نگفتند، اما خودمون تاریخش را میدونیم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 17:43)alimomen نوشته: (2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته: (2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته: سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟
اومدم فخر بفروشم
با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
بهتر ه همچنین افرادی را (اگر عمدا همکاری نمیکنند) خود اعضا بایکت کنند و به سوالاتشان جواب ندهند
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر
کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید