کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-09 ساعت 19:03)freddyflientstone نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:02)masuodrh نوشته:  دوستانی که تو ابوظبی مصاحبه داشتین... شما از مدیکال به جز عکس قفسه سینه چیز دیگه ای هم دارین؟
برای تاریخ واکسن نوبت سوم TD میخوام که دکتر nmc دبی یه تاریخی رو تععین کرد... شما حواستون به این قضیه بوده؟
چون که به هرحال شاید نیاز به تمدید مدیکال داشته باشیم

خیر ما هم فقط عکس قفسه سینه را داریم . به ما تاریخ خاصب برای نوبت سوم نگفتند، اما خودمون تاریخش را میدونیم.
برای ما یه تاریخ تو سال 2014 رو تعیین کرد و نوشت..حالا فکر میکنم که اون برگه رو به خودمون دادند یا اینکه جزء مدارکی بوده که به سفارت دادیم..
حالا نوبت سوم 6 ماه بعد از نوبت دوم هست درسته؟
ببخشید که من این سوالات رو اینجا میپرسم..چون تو تاپیک واکسیناسیون کسانی هستند که مصاحبه نرفتند و در جریان این موضوع شاید نباشند..ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 19:06)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:43)alimomen نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 13:03)میما نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 12:21)wahid64 نوشته:  سلام تا حالا یک شنبه اپدیت شده بودید ؟
اومدم فخر بفروشم Big Grin
با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم
راستی آپدیت شما به واسطه ایمیل پیگیری بود و یا روند نرمال بررسی اونها؟
شما تو منتظر سرا هم نیستین انگار؟!
بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
بهتر ه همچنین افرادی را (اگر عمدا همکاری نمیکنند) خود اعضا بایکت کنند و به سوالاتشان جواب ندهندCool

دوستان یه کم انعطاف پذیر باشید..نوع برخوردتون اصلا درست نیست..امضا داشتن یا عضو منتظرسرا بودن اجباری نیست..ما از دوستان خواستیم لطف کنند و همکاری کنند ولی کسی مجبور به این کار نیست..
شما اگر جای مدیران و مؤسسین این سایت بودین حکومت نظامی میذاشتین..بیخیال..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان به جای این حرفها فقط انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ "+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++"++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

بله این دوستمون قبلا هم فرمودن که به علت برخی ملاحظات کاری و ...!!!!!؟؟؟؟؟؟قادر به گذاشتن مشخصات هر چند نصفه و نیمه و ناقص هم نیستند-ظاهرا از همون دسته دوستان فقط مصرف کننده هستند که تو جامعه ما متاسفانه کم هم نیستند
بهتر ه همچنین افرادی را (اگر عمدا همکاری نمیکنند) خود اعضا بایکت کنند و به سوالاتشان جواب ندهندCool
با سلام
من هم موافقم
تشکر کنندگان: farshadm999 ، H Pier
من نظر خاصی‌ درباره این بحثی‌ که در گرفته ندارم فقط خواستم بگم تا حدودی با alimomen موافقم، اگه اینجا یه فرومی بود عین فروم‌های دانلود که شما یه حق عضویت می‌پردازید کاملا قابل قبول هست شما حق عضویت می‌پردازید فیلم دانلود می‌کنید حتا اگه ۱ دونه هم پست نذارید مهم نیست!

ولی‌ اینجا شما مجانی‌ عضو شدید! فکر کنم خیلی‌ درست نباشه از کمترین کمک خودمون هم دریغ کنیم!

یه دوستی‌ داشتم همیشه بهم میگفت وقتی‌ یه لطف رو چند بار تکرار کنی‌ بدونه اینکه توقّعی داشته باشی‌ بعدن این لطف تبدیل به وظیفه می‌شه و اگه ۱ روز انجامش ندی همه دلخور میشن.

مهاجرسرا ۱ لطف هست ! وظیفه نیست! پس اگه این لطف مهاجرسرا ۵-۶ سال هست که شامل ما شده و هر سال تعداد زیادی ازش استفاده می‌کنیم فکر کنم خیلی‌ اخلاقی‌ نیست عذر‌های این شکلی‌ بیاریم و مشارکتی تو کمک به دیگران نداشته باشیم !
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alimomen ، meisam14 ، saeedshafiee
سلام
دوستان عزیز چرا اینجا واسه یه نفر دادگاه ن.ظ.ا.م.ی تشکیل میدین؟ همین چند روز پیش یکی از دوستان در تاپیک انتظار برای مصاحبه میگفت همسرش نتونسته پاسش رو از محل کارش بگیره و نمیتونن حتی برن مصاحبه . وقتی چیزی نمیدونیم نباید پیش داوری کنیم .
(2014-03-09 ساعت 18:05)farshad varaste نوشته:  دوستان متن زیر در مورد روند کلیرنس هست که توسط چه سازمانهایی باید افراد چک شوند:
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance, commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing, is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.

Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation

ب طور خلاصه: میگه که سفارت مربوطه اطلاعات شما رو واسه دفتر مرکزی که توی واشینگتن هست میفرسته و پروسه ی چک شدن شما شروع میشه، اطلاعات شما از سازمانهای مختلفی مثل سیا، اف بی آی، سازمان امنیت میهن، پلیس بین الملل، مبارزه با مواد مخدر و... استعلام میشه.
یه جای دیگه ش هم گفته بود که روند پروسه جاهای مختلف متفاوته، مثلا توی چین طرف باید توقع داشته باشه که 6ماه هم صبر کنه تا پروسه ش تکمیل بشه یعنی اونجا عادی تر هست این مدت زمان، اکثر جاها هم 30روز نرمال هست، بعضی جاهای دیگه 15 روز میانگین کلیر شدن افراد هست، سفارت ترکیه هم 6تا8 هفته رو حداقل دونسته، و از سال 2004 به اینور تقریبا 5%افراد مدت بین 60تا 90 روز طول کشیده کارشون. و 2% هم بالای 120روز...
برگرفته از کلیرنس 2013

ممنون دوست عزیز از اطلاعات دقیقی که دادین . از همه پیچیده ترش همون DHS هست که حتی سایتش هم چیز زیادی در مورد administrative processنمیده.
دوستان خواهش به این بحث پایان بدین، از همه دوستانی که همکاری میکنند ممنونم و خب دوستانی هم هستند که شاید از نظر خودشون معذوراتی دارن و نمیخوان همکاری کنند، ما از اول گفتیم اجباری وجود نداره... ولی اکثر دوستان یه نام کاربری دارن و بعید میدونم به غیر از اشخاصی که نام و نام خانوادگی کاملشون رو برای اسم کاربری انتخاب کردن( که همونم باز تشابه اسمی توی ایران زیادهست)، کسی رو بشه از روی اسم شناخت، مثلا من اگر اقاقیا هستم کسی هم باشه منو بشناسه و در این سایت عضو باشه من براحتی میتونم بگم مگه فقط یه اقاقیا توی ایران هست!!!؟ پس خیلی هم این قضیه رو دوستان پیچیده نکنن، اگر هم میترسن مقامات بالا پی به هویتشون ببرن که اگر اونا باشن با جستجوی آی پی شما راحت این کارو میتونن انجام بدن حتی اگر فندق شکن استفاده کرده باشید، پیدا کردن شما و هر کدوم از ما براشون کاری نداره ولی مسئله اینجاست که ما کار غیر قانونی نمیکنیم که کسی دنبال ما باشه، هر ساله هزاران نفر مهاجرت میکنند پس مطمئن باشید کسی به ما کاری نداره!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
امروز نقش اینجانبان نقش پلیس بود هر کی هر مشکلی داره میتونه به ما مراجعه کنه 110! به قول دوستمون خوبیش اینه 1100 روزه نمیشیم والا به خدا
دیگه داریم کمکم تار عنکبوت میبندیم بیخیال بابا سر چی دارین بحث میکنین اگه قرار به کلیر شدن نباشه چه فرقی میکنه کی امضا داره و کی نداره همه با هم دوست باشین عزیزان همه چی ارومه ما چقدر خوشبختیم! ببینید چه پلیس خوبی هستیم!
خدااااااااااااااا 110 رووووووووووز..........
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-03-09 ساعت 21:14)lida55 نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 18:05)farshad varaste نوشته:  دوستان متن زیر در مورد روند کلیرنس هست که توسط چه سازمانهایی باید افراد چک شوند:
Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance, commonly called security clearance, administrative clearance, or administrative processing, is a process the United States Department of State and the diplomatic missions of the United States use in deciding to grant or deny a United States visa to certain visa applicants. The process involves sending a request from the visa issuing post to the Department of State's headquarters in Washington, D.C., to investigate an individual's case for possible espionage, terrorism, and illegal export of technology out of the United States.

Apart from the Department of State, the process involves other agencies of the federal government of the United States, specially those under Department of Homeland Security. Some of the agencies involved are: FBI, CIA, Drug Enforcement Administration, U.S. Department of Commerce, Department of Treasury's Office of Foreign Assets Control, Interpol, and the Department of State's Bureau of International Security and Nonproliferation

ب طور خلاصه: میگه که سفارت مربوطه اطلاعات شما رو واسه دفتر مرکزی که توی واشینگتن هست میفرسته و پروسه ی چک شدن شما شروع میشه، اطلاعات شما از سازمانهای مختلفی مثل سیا، اف بی آی، سازمان امنیت میهن، پلیس بین الملل، مبارزه با مواد مخدر و... استعلام میشه.
یه جای دیگه ش هم گفته بود که روند پروسه جاهای مختلف متفاوته، مثلا توی چین طرف باید توقع داشته باشه که 6ماه هم صبر کنه تا پروسه ش تکمیل بشه یعنی اونجا عادی تر هست این مدت زمان، اکثر جاها هم 30روز نرمال هست، بعضی جاهای دیگه 15 روز میانگین کلیر شدن افراد هست، سفارت ترکیه هم 6تا8 هفته رو حداقل دونسته، و از سال 2004 به اینور تقریبا 5%افراد مدت بین 60تا 90 روز طول کشیده کارشون. و 2% هم بالای 120روز...
برگرفته از کلیرنس 2013

ممنون دوست عزیز از اطلاعات دقیقی که دادین . از همه پیچیده ترش همون DHS هست که حتی سایتش هم چیز زیادی در مورد administrative processنمیده.
با سلام وکسب اجازه از جناب وارسته
مطلب کامل مربوط به پروسه اداری یا AP را در این پست بنده می توانید مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid432544
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، H Pier ، moqadam ، farshad varaste ، pari pariaaa

با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

دوست عزیز بنده اصلا این نوع رفتار رو نمیپسندم !
شاید شاید شاید این دوست بسیار عزیز اطلعاتشو به من داده و من وارد کردم ولی کسی نمیدونه .. شاید واقعا براش مقدور نیست ...
شاید همین قدر هم که تو مهاجرسرا حضور داره براش یه ریسک باشه !
برای خود من هست ! من از روز اول بنا به مسائل خصوصی و کاری امضاء درست نکردم و اگه کلیرنس هم بخورم خودمو وارد منتظرسرا نمیکنم.
اگه ایشون مصرف کننده بودن الان 100 و خورده ای پست رو از کجا آوردن ! ؟ یه خورده به نظر هم احترام بزاریم !
[font=Courier]
هیچ اجباری برای وارد شدن تو لیست منتظرسرا وجود نداره ! [/font]
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-03-09 ساعت 19:38)masuodrh نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 12:32)mattin نوشته:  با سلام
آره منم امروز آپدیت شدم

دوستان یه کم انعطاف پذیر باشید..نوع برخوردتون اصلا درست نیست..امضا داشتن یا عضو منتظرسرا بودن اجباری نیست..ما از دوستان خواستیم لطف کنند و همکاری کنند ولی کسی مجبور به این کار نیست..
شما اگر جای مدیران و مؤسسین این سایت بودین حکومت نظامی میذاشتین..بیخیال..
اعدام باید گرددBig Grin (شعار اول انقلاب)
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر

کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید
تشکر کنندگان: mattin
(2014-03-09 ساعت 20:09)mattin نوشته:  
آره منم امروز آپدیت شدم

با سلام
من هم موافقم
شامل شما هم میشودTongueBig Grin
2014AS1$$$
2 نفر
منتظر تقدیر

تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 23:00)soli asali نوشته:  
آره منم امروز آپدیت شدم

دوست عزیز بنده اصلا این نوع رفتار رو نمیپسندم !
شاید شاید شاید این دوست بسیار عزیز اطلعاتشو به من داده و من وارد کردم ولی کسی نمیدونه .. شاید واقعا براش مقدور نیست ...
شاید همین قدر هم که تو مهاجرسرا حضور داره براش یه ریسک باشه !
برای خود من هست ! من از روز اول بنا به مسائل خصوصی و کاری امضاء درست نکردم و اگه کلیرنس هم بخورم خودمو وارد منتظرسرا نمیکنم.
اگه ایشون مصرف کننده بودن الان 100 و خورده ای پست رو از کجا آوردن ! ؟ یه خورده به نظر هم احترام بزاریم !
[font=Courier]
هیچ اجباری برای وارد شدن تو لیست منتظرسرا وجود نداره ! [/font]
واقعا خیلی جالبه شما خودتون مسول منتظرسرا هستید بعد خودتون اسمتونو وارد منتظر سرا نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا نمیفهمم یعنی خودتونم به این کار اعتقاد ندارید؟؟؟

آقا بیخیال خانه از پایبست ویران است منم امضامو پاک میکنم و نه سفرنامه مینویسم و نه عضو منتظر سرا میشم-ظاهرا تا الان ما اشتباه میکردیم منم از همین جا از دوستانی که امضا درست نکرده بودن و ما ازشون انتقاد کردیم عذر میخام ظاهرا حق با اونهاست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: امیرفرزان 55 ، mohamad92 ، H Pier ، 2014winner ، قصه گو ، artam2 ، pari pariaaa
(2014-03-09 ساعت 21:08)lida55 نوشته:  سلام
دوستان عزیز چرا اینجا واسه یه نفر دادگاه ن.ظ.ا.م.ی تشکیل میدین؟ همین چند روز پیش یکی از دوستان در تاپیک انتظار برای مصاحبه میگفت همسرش نتونسته پاسش رو از محل کارش بگیره و نمیتونن حتی برن مصاحبه . وقتی چیزی نمیدونیم نباید پیش داوری کنیم .
حتما نظامی بوده.در ضمن اطلاعات همچونcn وتاریخ مصاحبه و...که بدون نام و مشخصات هست را کی میتونه رصد کنه جز وزارت خارجه امریکا؟
2014AS1$$$
2 نفر
منتظر تقدیر

تشکر کنندگان: 2014winner

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان