کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان..خواهشا یکی در مورد وضع ما اگه تجربه ای داره در اختیار بنده بگذارد..
ما گیر سفارت در آنکارا هستیم..
وقتی 7 مارچ آپدیت شد کیس نامبر ما که ستاره دار هم بود کلا برداشته شد با اینکه تا تاریخ 20 مارچ فرصت داده بودند..از بین خانواده سه نفری ما خانمم و دخترم ویزا را گرفتند و من چک خورده بودم..با این وضع کمبود پرواز به آنکارا در این موقع سال..واقعا نمیدونم وضعیتم چی شده..تا موقعی که در سایت بود دلخوش به ستاره بودنش بودم..حالا که نیست کیس نامبر گیج شدم..کمک و راهنمایی کنید لطفا..
6 تا ایمیل هم دادیم...جواب ندادند....
تشکر کنندگان: alitab ، nedaba ، reza_top60 ، soli asali
سلام به همه دوستان گلم .... بالاخره من امروز 80 روزه شدم.... 80 روزه که میگذره و یه بار که همینطوری اپدیت شدم و یه بارم با زدن میل اپدیت شدم... انگار تو انکارا روند صدور ویزا برای کیسای لاتاری متوقف شده و یعضی وقتها برای خالی نبودن لیست یه دونه کیس لاتاری هم اعلام میشه..... بگم که ناماید نیستم و میدونم بالاخره اعلام میکنن ولی راستشو بخوایین جونم به لبم رسیده .... شما رو نمیدونم... اونایی که 150 یا 160 روزه شدن که صبر ایوب دارن.... پس کی نوبت ماها میشه معلوم نیست.... به امید تبسم قبولی روی صورت همتون ... فعلا.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، nedaba ، alirezaghodrat ، reza_top60 ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، قصه گو
دوستان ما هم اومديم به جمع شما ((:
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
با سلام
کابران محترم و منتظر
امروز من به سفارت میل زدم در عرض کمتر از یک ربع جواب زیر برام اومد
جالبه اینکه ایمیل Auto Reply نبودش و همزان دوباره آپدیت شدیم
راستی بچه ها کسی می دونه توی سفارت ابوظبی NK کیه ؟
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

Thank you
nk
تشکر کنندگان: alitab ، alirezaghodrat ، kage.omid ، artam2 ، soheil_zk ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-10 ساعت 13:32)mira250 نوشته:  سلام دوستان..خواهشا یکی در مورد وضع ما اگه تجربه ای داره در اختیار بنده بگذارد..
وقتی 7 مارچ آپدیت شد کیس نامبر ما که ستاره دار هم بود کلا برداشته شد با اینکه تا تاریخ 20 مارچ فرصت داده بودند..از بین خانواده سه نفری ما خانمم و دخترم ویزا را گرفتند و من چک خورده بودم..با این وضع کمبود پرواز به آنکارا در این موقع سال..واقعا نمیدونم وضعیتم چی شده..تا موقعی که در سایت بود دلخوش به ستاره بودنش بودم..حالا که نیست کیس نامبر گیج شدم..کمک و راهنمایی کنید لطفا..
نگران نباشید روند کلیر شدن کیسها از ماه می سرعت میگیره من کاملا مطمئنمRolleyes
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، reza_top60 ، H Pier ، الدورادو ، jojo_hami ، soli asali ، قصه گو
(2014-03-10 ساعت 01:04)freddyflientstone نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 00:59)HELIAA نوشته:  باسلام

من4mar مصاحبه داشتم تو ایروان. حدود 50 دقیقه باجه یازده مصاحبم طول کشید کلی سوال کرد.خدمت هم رفتم. تقریبا کل مصاحبه انگلیسی بود. چیزی ک برام جالب بود اینکه افیسر کلی امیدواری داد و تاکید کرد که به هیچ وجه مشکلی ندارید و چند بار گفت حتما ویزا رو میگیرید. حتی 2 تا کتابچه هم در خصوص فرهمگ زندگی تو آمریکا بم داد.توی برگه ابی هم فقط AP تیک خورده. همونروز هم تو سایت سیس اپدیت AP شدم ولی خانومم و بچم ready .

سوالم اینه که اینقدر تاکید افیسر و داستان کتابچه برای بقیه دوستان هم بوده ؟ یا یه چیز کلیشه ایه!!!!!

دوست عزیز چیزی که مسلمه اینه که اینایی که در این موقعیت شغلی قرار دارند، دروغ نمیگن. دلیلی هم نداره مثلا بخوان شما رو بیهوده دلخوش کنند. اگر قرار نبود ویزا بگیرید، خب هیچی نمی گفت. پس امیدوار باشید و بذارید پروسه تون مراحل قانونی خودش را طی کنه
سلام
فردای روزی که من مصاحبه داشتم یکی از دوستان مصاحبه داشتند که متاسفانه برگه قرمز گرفتند و بی تعارف کیسشون رد شد. اونها نیازی به دروغ و تعارف ندارند علاوه بر این آفیسر هم انسان هست و شرایط و استرسی رو که داریم رو درک میکنه و با دادن کتابچه و اطمینان سعی در کاهش استرس داره. ( با آقای Farshad Varaste موافقم )
بدرود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-03-10 ساعت 13:32)mira250 نوشته:  سلام دوستان..خواهشا یکی در مورد وضع ما اگه تجربه ای داره در اختیار بنده بگذارد..

بعضی وقتا خیلی طول میکشه که جواب بدن ولی فقط باید منتظر جوابشون بشید
با این حساب شما نفر اصلی نبودید و خانمتون بودن درسته؟
احتمالا دوباره شمارتون بیاد تو سایت ولی بی ستاره
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، reza_top60 ، alitab ، soli asali
(2014-03-10 ساعت 13:38)hamideftex2014 نوشته:  سلام به همه دوستان گلم .... بالاخره من امروز 80 روزه شدم.... 80 روزه که میگذره و یه بار که همینطوری اپدیت شدم و یه بارم با زدن میل اپدیت شدم... انگار تو انکارا روند صدور ویزا برای کیسای لاتاری متوقف شده و یعضی وقتها برای خالی نبودن لیست یه دونه کیس لاتاری هم اعلام میشه..... بگم که ناماید نیستم و میدونم بالاخره اعلام میکنن ولی راستشو بخوایین جونم به لبم رسیده .... شما رو نمیدونم... اونایی که 150 یا 160 روزه شدن که صبر ایوب دارن.... پس کی نوبت ماها میشه معلوم نیست.... به امید تبسم قبولی روی صورت همتون ... فعلا.

انقدرام سخت نمیگذره بعد از 100 روز دیگه آدم سر میشه و چیزی حس نمیکنهSmile
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
سلام دوستان،

مطلب زیر از مدیر پیشکسوت: hasti_banoo در کلیرنس برندگان 2013 است، لطفا با دقت بخونید و بهش فکر کنید.

***دوستان عزیزی که نگران کلیرنس خوردن و برگه آبی و انتظار و background check و .. هستید ، فقط تجربه خودم رو عرض می کنم که می دونم تجربه همه کسانی هم هست که الان در آمریکا ساکن شدن و این مراحل رو گذروندن.

نگرانی برای این مراحل واقعا بیهوه است . باور کنید وقتی برسید این طرف متوجه این حرف من خواهید شد که background check طبیعی ترین کار در کشور آمریکاست که حتی برای استخدام شدن ، یا گاهی اجاره خانه هم باید انجام شود. کسانی به قول شما یک ضرب ویزا گرفتند فقط شاید در حد یکی دو ماه کارشون جلوتر افتاده باشه ولی همین دوستان هم اینجا که تشریف بیارن حتما با این فرایند background check روبرو خواهند شد، مگر حداقل قید استخدام شدن و کار معتبر گرفتن رو بزنن ! (1% استثنا رو کنار بگذارید )

یادم میاد از خودم که چقدر ناراحت شدم که برگه آبی رو دادن دستم. فکر کردم اگر نمی گفتم کارم تو ایران چی بوده و .. حتما یک ضرب ویزا گرفته بودم. اما حالا بعد دو سال که از اومدنم داره می گذره فقط به اون روزها و نگرانی ها می خندم. اونقدر تو این مدت، انتظارها کشیدم، سختی داشتم و .. که اون استرس ها برای کلیر شدن و دیدن شماره ام تو سایت سفارت و .. شده جوک برام !

هنوز هم سند حرفام تو مهاجرسرا هست. گاهی بر می گردم سفرنامه های خودم یا پستهای دیگه ام رو می خونم و می خندم که به چه مسائلی اهمیت می دادم و چقدر الکی حرص خوردم (:-)

زندگی تو آمریکا ، راحت بهتون بگم برای 90% ایرانی ها که پشتوانه مالی گنج قارون ندارن و می خوان به پشتوانه شخص خودشون زندگی رو از نو بسازن ، حداقل تو دو سال اول سخته. گاهی خیلی سخت. از خیلی سخت گیری هایی که برای خودتون و زندگیتون در ایران داشتید راحت می گذرید و اون مسائل قدیم براتون بی اهمیت میشن.

عوضش بعد دو سه سال وقتی راه زندگی رو پیدا کردید، می افتین رو غلطک و روی آرام زندگی رو کم کم خواهید دید. من هنوز نزدیک غلطکم و جند قدم دیگه برای نشستن رو غلطک باقی مونده. ولی امیدوارم که این رو هم می گذرونم.

مهاجرسرا برام مثل یک آلبوم خانوادگی است که عکسهای بچگی و نوجوانیم رو توش می بینم و می خندم به روزهایی که نگران نمرات امتحان نهایی و قبولی کنکور و .. بودم، غافل از اینکه زندگی هنوز بعد از این خواهد بود .

بخندید و علی رغم همه سختیهای این روزهاتون، لذت ببرید از آخرین روزهای زندگی در وطن. برای همه شما از یک کنار! آرزوی موفقیت و خوشی دارم.***
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
داشتم تاپيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم ...پارسال اين موقع چه جو شادي داشتند...پشت سر هم كلير از سفارتهاس مختلف و هوراااا و مثل نقل و نبات آپديت...ما كه فعلا در انتظار يك آپديت جديد بسر ميبريم كه ديگه از ديدن آپديت 10 feb خسته شديم
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، artam2 ، alirezaghodrat ، kage.omid ، alitab ، lida55 ، NIKKI ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، mohamad92 ، mpas89 ، sksara
(2014-03-10 ساعت 13:38)hamideftex2014 نوشته:  سلام به همه دوستان گلم .... بالاخره من امروز 80 روزه شدم.... 80 روزه که میگذره و یه بار که همینطوری اپدیت شدم و یه بارم با زدن میل اپدیت شدم... انگار تو انکارا روند صدور ویزا برای کیسای لاتاری متوقف شده و یعضی وقتها برای خالی نبودن لیست یه دونه کیس لاتاری هم اعلام میشه..... بگم که ناماید نیستم و میدونم بالاخره اعلام میکنن ولی راستشو بخوایین جونم به لبم رسیده .... شما رو نمیدونم... اونایی که 150 یا 160 روزه شدن که صبر ایوب دارن.... پس کی نوبت ماها میشه معلوم نیست.... به امید تبسم قبولی روی صورت همتون ... فعلا.
سلام دوست عزیز
بنظر من کارمندای سفارت هم مثل خیلی از خود ماها دقیقه نودی هستن و توی دو ماه آخر تازه یاد تسریع پرونده ها میفتنBig Grin
من مصاحبه م ابوظبی بود و خانم سارا انجامش داد بعد از گرفتن برگه آبی گفت هر هفته سایتو چک کن پرسیدم از کی؟ اول اینکه با تعجب بهم نیگا کرد احتمالا پیش خودش گفت این دیگه چه تنبلیه! نمیخواد زودتر وقت بذاره نکنه بیخودی باشه Big Grin بعد گفت سه چهار ماه دیگه و وقتی من فقط سرمو تکون دادمو ازش تشکر کردم با لبخند ادامه داد: شایدم بیشتر. احتمال میدم اولش فکر کرده اگه بیشتر بگه همونجا سکته میکنم میمونم رو دستشون بعد دیده نه بابا از این خبرا نیس با خیال راحت گفتهTongueBig Grin
راستش من خودمو برای کلیر شدن تو سپتامبر هم آماده کردم با اینکه هفت ماه تا اون موقع مونده که زمان زیادیه البته از نظر ما وگرنه ظاهرا از نظر کارمندای سفارت که خیلیم طبیعیه که بیشتر کیسها اون موقع کلیر بشن.Sad
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: H Pier ، artam2 ، reza_top60 ، kage.omid ، farid1364 ، alitab ، NIKKI ، pari pariaaa ، soli asali ، peidaye penhan ، mohamad92
(2014-03-10 ساعت 14:32)H Pier نوشته:  

من4mar مصاحبه داشتم تو ایروان. حدود 50 دقیقه باجه یازده مصاحبم طول کشید کلی سوال کرد.خدمت هم رفتم. تقریبا کل مصاحبه انگلیسی بود. چیزی ک برام جالب بود اینکه افیسر کلی امیدواری داد و تاکید کرد که به هیچ وجه مشکلی ندارید و چند بار گفت حتما ویزا رو میگیرید. حتی 2 تا کتابچه هم در خصوص فرهمگ زندگی تو آمریکا بم داد.توی برگه ابی هم فقط AP تیک خورده. همونروز هم تو سایت سیس اپدیت AP شدم ولی خانومم و بچم ready .

سوالم اینه که اینقدر تاکید افیسر و داستان کتابچه برای بقیه دوستان هم بوده ؟ یا یه چیز کلیشه ایه!!!!!

دوست عزیز چیزی که مسلمه اینه که اینایی که در این موقعیت شغلی قرار دارند، دروغ نمیگن. دلیلی هم نداره مثلا بخوان شما رو بیهوده دلخوش کنند. اگر قرار نبود ویزا بگیرید، خب هیچی نمی گفت. پس امیدوار باشید و بذارید پروسه تون مراحل قانونی خودش را طی کنه
سلام
فردای روزی که من مصاحبه داشتم یکی از دوستان مصاحبه داشتند که متاسفانه برگه قرمز گرفتند و بی تعارف کیسشون رد شد. اونها نیازی به دروغ و تعارف ندارند علاوه بر این آفیسر هم انسان هست و شرایط و استرسی رو که داریم رو درک میکنه و با دادن کتابچه و اطمینان سعی در کاهش استرس داره. ( با آقای Farshad Varaste موافقم )
بدرود.

سلام میدونید چرا کیسشون رد شد؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: alitab ، HELIAA ، shervin4d
(2014-03-10 ساعت 15:36)aaraam نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 14:32)H Pier نوشته:  

سلام
بدرود.

سلام میدونید چرا کیسشون رد شد؟
از سهمیه یک کشور دیگه استفاده کرده بودن متاسفانه. 2014EU
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، مامان خانم ، kage.omid ، alitab ، MEHR52 ، pari pariaaa ، aaraam
دوستان ما الان از خود ایروان پنجمین آپدیت بعد از مصاحبه که هفته سوم فوریه بوده رو خوردیم کی یکیش با ایمیل بوده و سه تا آپدیت هم قبل مصاحبه خوردیم.خدا عاقبت ما رو بخیر کنه.بعضی از دوستان در طول 150 روز یک آپدیت خوردن و ما هم در طول سه هفته 4تا آپدیت.حالا حکمتش چیه خدا عالم است. و دو تا مطلب هم برای من جالبه:
یکی اینکه خانومم و پسرم که ویزاشون اکی هست و نگرفتیم هم پا به پای من دارن آپدیت میخورن و هر سه AP هستیم.
دوم اینکه با این آپدیت قبل از ظهر معلوم شد که پرونده ما هنوز توی سفارت ایروان هست چونن از آمریکا آپدیت نخوردیم.

خودم که به دلم افتاده که توی تعطیلات عید و زیر 40 روز کلیر میشم.Tongue این اعتماد به نفسم توی حلقم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-03-10 ساعت 14:43)lot2014 نوشته:  

بعضی وقتا خیلی طول میکشه که جواب بدن ولی فقط باید منتظر جوابشون بشید
با این حساب شما نفر اصلی نبودید و خانمتون بودن درسته؟
احتمالا دوباره شمارتون بیاد تو سایت ولی بی ستاره
بله خانمم نفر اصلی بودند
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان