کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-14 ساعت 00:25)الدورادو نوشته:  
(2014-03-14 ساعت 00:05)H Pier نوشته:  فردا ایروان میخواد بترکونه با چندین و چند کیس کلیر شده. Cool اصلا کی میاد شرط بندی ؟ Big Grin یک ساندویچ مک دونالد تو منهتن نیویورک. Tongue

به به شما هم نيويوركي شديد؟چه خوب Smile من به همه نيويوركي هاي كلير شده هم يك هلوپارتي ميدم،قول ميدمممم

به به، برو بچز نیویورکی. اگه آقا بطلبه ما هم هستیم
Big Grin Big Grin
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
این هم انرزی مثبت واسه امروز اخرین جمعه سال 92 به امید شنیدن خبر های خوب از 3 تا سفارت و کلیر شدن تعداد زیادی از دوستان توی این چند روز باقیمانده از سال

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-03-14 ساعت 08:26)سیمین راد نوشته:  
(2014-03-14 ساعت 00:05)H Pier نوشته:  فردا ایروان میخواد بترکونه با چندین و چند کیس کلیر شده. Cool اصلا کی میاد شرط بندی ؟ Big Grin یک ساندویچ مک دونالد تو منهتن نیویورک. Tongue

به به شما هم نيويوركي شديد؟چه خوب Smile من به همه نيويوركي هاي كلير شده هم يك هلوپارتي ميدم،قول ميدمممم
به به، برو بچز نیویورکی. اگه آقا بطلبه ما هم هستیم
میگن آرزو بر جوانان عیب نیست ایشالا منم با شما امروز کلیر بشم ..Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عیدتونم پیشاپیش مبارک من می خواستم نفر اولی باشم که عیدو تبریک میگهWink
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
با سلام به دوستان عزیزم
باور کنید هر روز مهاجرسرا رو چک می کنم شاید اینکه فرجی بشه دوس دارم خبر خوش رو از اینجا بشنوم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
(2014-03-14 ساعت 03:09)soli asali نوشته:  

همه NY یاااا ....
هورااااااااااااااااااااا... چه جمعی داشته باشیم 2014 ها اونجاا به به Smile
الدورادو جان به زودی زود اگه اینجا ندیدمتون اونجا حتما زیارتت میکنم.. چه بسا همسایه شدیم اصلا Smile
اونجا چي بهتر از جمعي از دوستان خوب!Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، mohamad92 ، H Pier ، 5ina ، قصه گو ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، lighter
دوستای‌ گلم صبح قشنگتون بخیر،
اجازه بدید یه انررژی مثبت خوشگلم من بهتون بدم+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++امیدوارم امروز کلی‌ کلییر داشته باشیم ، راستش امروز یه جورایی واسه من آخر انتظار اگه همسرم کلییر نشه من و بچه ها مجبوریم تنها سفر کنیم و اونجا منتظرش باشیم .دوستان واسمون دعا کنید.

به امید موفقیت واسه همهٔ شما عزیزان +++++++++++++++++++++++++++.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
(2014-03-12 ساعت 22:49)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 22:32)masuodrh نوشته:  مرسی از عمو سعید..ممنون از اینکه همیشه کنار ماست..و پست هات واقعا ما رو دلگرم میکنه..
ولی من واقعا دیگه خسنه شدم....اصلا قصد منفی بافی ندارم..خیلی هم مثبت ام ولی خسته ام..چه کنم..دیگه این قضیه فرسایشی شد..دیگه اصلا نمیدونم شوقی برام مونده یا نه..شاید تعطیلات نوروز یه حال خوب به همه مون بده ..شاید..
می دونم بابا. واقعاً خسته کننده استSad
این هومن رو ببینین که از تاپیک ازدواجی ها میاد تو لاتاری ها و وسط عرایض ما پارازیت میندازه! Tongue. دویست و شصت و هفت روزه که منتظرهSad. تازه قراره بیاد رالی پیش خودم و ما به خاطر این موضوع کلی سفارشش رو به دوستان کردیمBig Grin. ولی:
در کف شیر نر خونخواره ای ...غیر تسلیم و رضا کو چاره ای ؟!
فعلاً دارن فرت فرت ازدواجی ها رو کلیر می کنن. وقتی هم اراده کنن کاری رو انجام بدن بد انجام میدن. 65 تا 70 تا کیس اعلام می کنن!
من برای یک کار سطح پایین ایالتی اپلای کردم 5 ماه و نیمه که منتظر بکگراند چک هستم. یه جورایی حرف شما رو می فهمم. تازه دوره انتظار وقتی سخت تر میشه که ببینی حساب بانکیت روز به روز مثل برف در برابر آفتاب تموز در حال آب رفتن هستSad. دیگه واقعاً اعصاب برای آدمیزاد نمیذارن اینا.
عید بهتون خوش بگذره. اولین عیدی که ما ایران نیستیم. البته دروغ چرا؟! شخص خودم از این نظر خیلی هم خوشحالمBig Grin.
(پست موقت)
آقا سعید عذر میخام من توی پیام خصوصی یک سوالی ازتون دارم نمیتونم پیغام بفرستم پیام خطا میده که کاربر در لیست چشم پوشی شما میباشد -در صورتی که شما توی لیست دوستان من هستید-اگر میشه چک بفرمایید یا آدرس ایمیل بدید ممنون میشم چون من این هفته مصاحبه دارم عجله دارم
لطف میفرمایید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: 5ina ، usawin2014 ، Alireza 2014 ، soli asali ، Saeedv13
اقا خبری نشد که
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، godot ، pari pariaaa ، sophia
این جمعه هم نیامد
امید به جمعه اول سال نود و سه داریم آخه عیدی را جلوتر که نمیدند بذارین عید بشه عیدی محفوظ به اومید عیدی خوب برای هر 3 سفارت انرژی مثبت بدین.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
آنکارا آپدیت کرده ولی بازم لامصب لاتاری توش نیست ..... سرویس شدیم بابا یه ده نفر رو اعلام کنید دیگه .....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، Sara_lphmkf ، lighter ، alitab ، pari pari ، sal0811 ، NIKKI ، lot2014 ، EKAM ، soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، sophia
تنها و تنها گزینه ای که باقی میمونه اینه که کی سی سی میخواد یک حجم کاری رو با هم انجام بده .
با عرض معذرت یک نامه باید بهشون بزنیم که از کلمات "انسانیت - شعور - انتظار - درک کردن - بلاتکلیفی - جون مادرت کلیر کن - عمه " درش استفاده شده باشه. Shy
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
6 ماه بعد.......................

دیگه این جمعه صد در صد میاد چون شنبه 30 سپتامبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-03-14 ساعت 20:46)mohamad92 نوشته:  این جمعه هم نیامد
امید به جمعه اول سال نود و سه داریم آخه عیدی را جلوتر که نمیدند بذارین عید بشه عیدی محفوظ به اومید عیدی خوب برای هر 3 سفارت انرژی مثبت بدین.
درسته منم معتقدم امید به کلیر شدن از بین نمیره بلکه از روزی به روز دیگه منتقل میشهTongue

(2014-03-14 ساعت 22:33)H Pier نوشته:  تنها و تنها گزینه ای که باقی میمونه اینه که کی سی سی میخواد یک حجم کاری رو با هم انجام بده .
با عرض معذرت یک نامه باید بهشون بزنیم که از کلمات "انسانیت - شعور - انتظار - درک کردن - بلاتکلیفی - جون مادرت کلیر کن - عمه " درش استفاده شده باشه. Shy
اگه میشه تو نامه رو قسمت عمه بیشتر تکیه کنید شاید از این قسمت فرجی بشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-03-14 ساعت 20:46)mohamad92 نوشته:  این جمعه هم نیامد
درسته منم معتقدم امید به کلیر شدن از بین نمیره بلکه از روزی به روز دیگه منتقل میشهTongue
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، shmyalda ، aaraam ، godot ، 2014winner ، jojo_hami ، soli asali ، hank ، sophia ، tenese
آقایون ، خانوما، همه مون شرایطمون مثل همدیگه است. منتظرییییییییم! اما بیایید به یه جنبه دیگه قضیه هم فکر کنیم. فکر کنیم که امسال ممکنه آخرین عید نوروزی باشه که در کنار خانواده و دوستانمون هستیم. ممکنه سال دیگه و خیلی سالهای بعدش، از نوروز فقط یه اسم توی تقویم داشته باشیم، و تلفنهای طولانی به خانواده و دوستان و تبریکهای از راه دور، پس بیایید حداقل این یکی دو هفته رو بجای اینکه هی ceac رو ریفرش کنیم و هی آه حسرت بکشیم، سعی کنیم از در کنار عزیزانمون بودن لذت ببریم، به سبزه هامون نگاه کنیم، کادو بدیم، ماهی قرمز و تخم مرغ رنگی و گل و شیرینی بخریم. به خدا اینا بعدا برامون میشه خاطره های غمگین ها، قدرشو بدونین...چشم به هم بزنید، توی هواپیما هستید و بار سفر رو بستید. امروز رو دریابیدSmile
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان