موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-13 ساعت 02:36)amirrbco نوشته: سلام مدیران عزیز،
جا داره از زحمات شما دوستان تشکر کنم، باز کردن سایت مهاجرسرا برام آرامش بخش.
واقعا خسته نباشید و امیدوارم سال جدید سرشار از شادی، سلامتی و مانی ارمغان راهتون باشه.
پیشاپیش سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم.
آخی! جوونی با چه چیزایی آروم میشه
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر
کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-13 ساعت 16:34)kamranh نوشته: سلام
دوستان این که آفیسر میگه سایتو هر هفته چک کنید که با این حرف که رسیدگی به پرونده ها 60 تا 90 روز به طول می انجامد که تناقض داره خوب پس چرا اینجوری می گن این آفیسرها ؟؟
نظر شما چیه ؟؟
کار دشمنان ماست دیگه
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر
کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مدت انتظار ما سه رقمی شد و۱۰۰روز رد کردیم وحتی یکبار هم آپدیت نشدیم دارم به این فکر میکنم که باید تدارک یه سفر به ایروان برای تمدید مدیکال داشته باشیم وپولهامون و بجای یو اس تو ارمنستان خرج کنیم.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان با تجربه و مدیران محترم سایت خواهشمندم سوال منو پاسخ بدهند
یکی از اقوام من برنده 2014 هست که هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتن و ویزارو گرفتن
در موقع مصاحبه آدرسشون رو در آمریکا تغییر دادن ولی الان بنا به دلایلی میخوان مقصدشون شهری دیگه در ایالتی دیگه باشه آیا این مسئله در موقع ورود مشکلی ایجاد نمیکنه؟ آیا امکان تغییر آدرس در موقع ورود هست؟
ممنون میشم دوستان مطلع پاسخ بدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خدا بیامرزه حسین پناهی رو که می گفت آدمی حسرت سرگردونه
یه سری ها اینور حسرت می خورن که چرا کارشون زود تر درست نمیشه و بکنن ازین مملکت برن
یه سری ها هم اونور آرزوی دیدن وطن و دوست و فامیل و دارن
از من می شنوید این ماه های اخر از زندگیتون لذت ببرید ازاین بهار زیبا کنار عزیزان
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگرانم،
دیروز یکی از دوستانم که از برندگان ۲۰۱۳ بود رو دیدم. گفت که پارسال برندههایی که کیسنامبرهای پایین داشتند در ایروان، خیلی زیاد منتظر ویزا موندهن. برای مثال دوستی که بعد از ۶ماه و نیم کلیر شده.
خیلی نگران نباشیم.
واقعاً مهمترین چیز الان برای همهمون زبانه. برین کلاس زبان و خیلی جدی بگیریدش. با کلی تجربهی کاری اما زبان ضعیف در امریکا نمیتونید کار پیدا کنید و این یعنی شروع مشکل در کشور جدید.
سعی کنید سریال و فیلم ببینید و کتاب انگلیسی بخونید. زبان روزمرهی امریکاییتون رو تقویت کنید. همهی دوستانی که رفتهن متفقالقول میگن روی فهمیدن لهجهی امریکایی کار کنید وگرنه مدتی گیج خواهید زد.
ما خودمون داریم به ۶ ماهه شدن نزدیک میشیم و من دارم برنامهریزی میکنم که اگر نشد که ویزا بگیریم در ایران برنامهم چه خواهد بود.
این آخر دنیا نیست گرچه که ویزا نگرفتن خیلی ناراحتکننده است اما هیچکدومتون از من و همسرم که ۷ ساله درگیر انواع پروسهی مهاجرتیم، بیشتر ناراحت نخواهید شد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیتها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره
سفرنامه اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم: برای گرفتن ویزای افراد خانواده نیازی به داشتن وکالتنامه هست یا نه؟ و اینکه از پست باید بگیریم یا سفارت خودش ویزاها رو میده؟
باتشکر از کلیه جماعت منتظرین
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 00:28)freddyflientstone نوشته: آقایون ، خانوما، همه مون شرایطمون مثل همدیگه است. منتظرییییییییم! اما بیایید به یه جنبه دیگه قضیه هم فکر کنیم. فکر کنیم که امسال ممکنه آخرین عید نوروزی باشه که در کنار خانواده و دوستانمون هستیم. ممکنه سال دیگه و خیلی سالهای بعدش، از نوروز فقط یه اسم توی تقویم داشته باشیم، و تلفنهای طولانی به خانواده و دوستان و تبریکهای از راه دور، پس بیایید حداقل این یکی دو هفته رو بجای اینکه هی ceac رو ریفرش کنیم و هی آه حسرت بکشیم، سعی کنیم از در کنار عزیزانمون بودن لذت ببریم، به سبزه هامون نگاه کنیم، کادو بدیم، ماهی قرمز و تخم مرغ رنگی و گل و شیرینی بخریم. به خدا اینا بعدا برامون میشه خاطره های غمگین ها، قدرشو بدونین...چشم به هم بزنید، توی هواپیما هستید و بار سفر رو بستید. امروز رو دریابید
آقا این پست شما باعث شد من مسافرتی که قرار بود تو ایام عید برم را کنسل کنم و ترجیح بدم این نوروز را با خانوادم در شهرخودمون بگذرونم. چون واقعا یه لحظه از ته قلبم حس کردم شاید نوروز سال دیگه دور از عزیزانم باشم و مجبور باشیم از پشت مانیتور کامپیوتر و خطهای تلفن به هم تبریک بگیم.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته از این همه دلشوره تو این تاپیک چی میشه چقدر تو این بلاتکلیفی خواهیم بود