کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-14 ساعت 22:33)H Pier نوشته:  تنها و تنها گزینه ای که باقی میمونه اینه که کی سی سی میخواد یک حجم کاری رو با هم انجام بده .
با عرض معذرت یک نامه باید بهشون بزنیم که از کلمات "انسانیت - شعور - انتظار - درک کردن - بلاتکلیفی - جون مادرت کلیر کن - عمه " درش استفاده شده باشه. Shy

شدیدا بات هم عقیدم نشون به این نشون که ابوظبی 10 فوریه همه کیساش آپ شد انشاله یه روز همه با هم کلیر میشیم، ،،،، اینم یه مدله دیگه امیدوارم سال خوبی برای همه باشه خیلی سخته منم یکصدوچندروزه ساعتی یه بار سایتا چک میکنم
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: reza_top60 ، alitab ، shmyalda ، قصه گو ، NIKKI ، H Pier ، armina-2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia ، sksara
(2014-03-13 ساعت 02:36)amirrbco نوشته:  سلام مدیران عزیز،

جا داره از زحمات شما دوستان تشکر کنم، باز کردن سایت مهاجرسرا برام آرامش بخش.

واقعا خسته نباشید و امیدوارم سال جدید سرشار از شادی، سلامتی و مانی ارمغان راهتون باشه.

پیشاپیش سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم.
آخی! جوونی با چه چیزایی آروم میشهBig Grin
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر

کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید
تشکر کنندگان: usawin2014 ، 2014winner ، pari pari ، soli asali ، sophia
(2014-03-13 ساعت 16:34)kamranh نوشته:  سلام
دوستان این که آفیسر میگه سایتو هر هفته چک کنید که با این حرف که رسیدگی به پرونده ها 60 تا 90 روز به طول می انجامد که تناقض داره خوب پس چرا اینجوری می گن این آفیسرها ؟؟
نظر شما چیه ؟؟

کار دشمنان ماست دیگهBig GrinTongue
2014AS1$$$
2 نفر
مصاحبه ایروان هفته دوم ژانویه
منتظر تقدیر

کارها به صبر برآید و مستعجل به سر درآید
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، sophia
سلام دوستان مدت انتظار ما سه رقمی شد و۱۰۰روز رد کردیم وحتی یکبار هم آپدیت نشدیم دارم به این فکر میکنم که باید تدارک یه سفر به ایروان برای تمدید مدیکال داشته باشیم وپولهامون و بجای یو اس تو ارمنستان خرج کنیم.
از دوستان با تجربه و مدیران محترم سایت خواهشمندم سوال منو پاسخ بدهند

یکی از اقوام من برنده 2014 هست که هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتن و ویزارو گرفتن
در موقع مصاحبه آدرسشون رو در آمریکا تغییر دادن ولی الان بنا به دلایلی میخوان مقصدشون شهری دیگه در ایالتی دیگه باشه آیا این مسئله در موقع ورود مشکلی ایجاد نمیکنه؟ آیا امکان تغییر آدرس در موقع ورود هست؟
ممنون میشم دوستان مطلع پاسخ بدن
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، sophia
(2014-03-15 ساعت 10:30)ali3875 نوشته:  از دوستان با تجربه و مدیران محترم سایت خواهشمندم سوال منو پاسخ بدهند

یکی از اقوام من برنده 2014 هست که هفته پیش در آنکارا مصاحبه داشتن و ویزارو گرفتن
در موقع مصاحبه آدرسشون رو در آمریکا تغییر دادن ولی الان بنا به دلایلی میخوان مقصدشون شهری دیگه در ایالتی دیگه باشه آیا این مسئله در موقع ورود مشکلی ایجاد نمیکنه؟ آیا امکان تغییر آدرس در موقع ورود هست؟
ممنون میشم دوستان مطلع پاسخ بدن
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه در فرودگاه می تونن دوباره آدرس جدید بدن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: EKAM ، aaraam ، alitab ، 2014winner ، soli asali ، sophia
خدا بیامرزه حسین پناهی رو که می گفت آدمی حسرت سرگردونه
یه سری ها اینور حسرت می خورن که چرا کارشون زود تر درست نمیشه و بکنن ازین مملکت برن
یه سری ها هم اونور آرزوی دیدن وطن و دوست و فامیل و دارن
از من می شنوید این ماه های اخر از زندگیتون لذت ببرید ازاین بهار زیبا کنار عزیزان
تشکر کنندگان: 5ina ، alitab ، rtt ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، NIKKI ، الدورادو ، pari pariaaa ، sophia ، NEURON ، reza_top60
دوستان نگرانم،
دیروز یکی از دوستانم که از برندگان ۲۰۱۳ بود رو دیدم. گفت که پارسال برنده‌هایی که کیس‌نامبرهای پایین داشتند در ایروان، خیلی زیاد منتظر ویزا مونده‌ن. برای مثال دوستی که بعد از ۶ماه و نیم کلیر شده.
خیلی نگران نباشیم.
واقعاً مهم‌ترین چیز الان برای همه‌مون زبانه. برین کلاس زبان و خیلی جدی بگیریدش. با کلی تجربه‌ی کاری اما زبان ضعیف در امریکا نمی‌تونید کار پیدا کنید و این یعنی شروع مشکل در کشور جدید.
سعی کنید سریال و فیلم ببینید و کتاب انگلیسی بخونید. زبان روزمره‌ی امریکایی‌تون رو تقویت کنید. همه‌ی دوستانی که رفته‌ن متفق‌القول می‌گن روی فهمیدن لهجه‌ی امریکایی کار کنید وگرنه مدتی گیج خواهید زد.
ما خودمون داریم به ۶ ماهه شدن نزدیک می‌شیم و من دارم برنامه‌ریزی می‌کنم که اگر نشد که ویزا بگیریم در ایران برنامه‌م چه خواهد بود.
این آخر دنیا نیست گرچه که ویزا نگرفتن خیلی ناراحت‌کننده است اما هیچ‌کدومتون از من و همسرم که ۷ ساله درگیر انواع پروسه‌ی مهاجرتیم، بیشتر ناراحت نخواهید شد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
سلام دوستان
یه سوال داشتم: برای گرفتن ویزای افراد خانواده نیازی به داشتن وکالتنامه هست یا نه؟ و اینکه از پست باید بگیریم یا سفارت خودش ویزاها رو میده؟
باتشکر از کلیه جماعت منتظرین
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، sophia
(2014-03-15 ساعت 00:28)freddyflientstone نوشته:  آقایون ، خانوما، همه مون شرایطمون مثل همدیگه است. منتظرییییییییم! اما بیایید به یه جنبه دیگه قضیه هم فکر کنیم. فکر کنیم که امسال ممکنه آخرین عید نوروزی باشه که در کنار خانواده و دوستانمون هستیم. ممکنه سال دیگه و خیلی سالهای بعدش، از نوروز فقط یه اسم توی تقویم داشته باشیم، و تلفنهای طولانی به خانواده و دوستان و تبریکهای از راه دور، پس بیایید حداقل این یکی دو هفته رو بجای اینکه هی ceac رو ریفرش کنیم و هی آه حسرت بکشیم، سعی کنیم از در کنار عزیزانمون بودن لذت ببریم، به سبزه هامون نگاه کنیم، کادو بدیم، ماهی قرمز و تخم مرغ رنگی و گل و شیرینی بخریم. به خدا اینا بعدا برامون میشه خاطره های غمگین ها، قدرشو بدونین...چشم به هم بزنید، توی هواپیما هستید و بار سفر رو بستید. امروز رو دریابیدSmile

من هم با نظر این دوستمون موافقم. تا دوهفته پیش منم همش منتظر بودم که چرا کلیر نمیکنن؟اگه از شش ماه بگذره باز باید هزینه مدیکال بدم و این حرفا...
ولی دوستان از وقتی این ویزا رو گرفتم و مبینم که تا کمتر از دو ماه دیگه باید برم نمیدونید چه غمی رو دل آدم میشینه.. اینکه امسال سال آخر عید و دید و بازدید و اینجور چیزا را دیدنه.. اینکه دیگه از این گرمی و صمیمیت خبری نیست...اینکه باید بریم و از صفر شروع کنیم...اینکه با گرفتن ویزا تازه شروع شد... من که دقیقاً شدم مثل این مریضایی که دکترا بهشون گفتن تا دو ماه دیگه بیشتر زنده نیستیSad
بالاخره هممون میریم، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.پس قدر این عید آخر و تمام لحظات را بدونید
ایشالا که شماها هم خیلی زود زود مث من و بقیه دوستان کلیر بشید و ببینید که واقعا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداشت
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-03-15 ساعت 13:36)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم: برای گرفتن ویزای افراد خانواده نیازی به داشتن وکالتنامه هست یا نه؟ و اینکه از پست باید بگیریم یا سفارت خودش ویزاها رو میده؟
باتشکر از کلیه جماعت منتظرین

برای ابوظبی نیازی به وکالت نیست وپست هم نمی خواهد خودتون ببرید بعد از دو روز هم تحویل می گیرید از خود سفارت .
به من گفتن خودت هم نیومدی به یک شخص قابل اعتماد بده برات بیاره
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-03-15 ساعت 00:28)freddyflientstone نوشته:  آقایون ، خانوما، همه مون شرایطمون مثل همدیگه است. منتظرییییییییم! اما بیایید به یه جنبه دیگه قضیه هم فکر کنیم. فکر کنیم که امسال ممکنه آخرین عید نوروزی باشه که در کنار خانواده و دوستانمون هستیم. ممکنه سال دیگه و خیلی سالهای بعدش، از نوروز فقط یه اسم توی تقویم داشته باشیم، و تلفنهای طولانی به خانواده و دوستان و تبریکهای از راه دور، پس بیایید حداقل این یکی دو هفته رو بجای اینکه هی ceac رو ریفرش کنیم و هی آه حسرت بکشیم، سعی کنیم از در کنار عزیزانمون بودن لذت ببریم، به سبزه هامون نگاه کنیم، کادو بدیم، ماهی قرمز و تخم مرغ رنگی و گل و شیرینی بخریم. به خدا اینا بعدا برامون میشه خاطره های غمگین ها، قدرشو بدونین...چشم به هم بزنید، توی هواپیما هستید و بار سفر رو بستید. امروز رو دریابیدSmile
آقا این پست شما باعث شد من مسافرتی که قرار بود تو ایام عید برم را کنسل کنم و ترجیح بدم این نوروز را با خانوادم در شهرخودمون بگذرونم. چون واقعا یه لحظه از ته قلبم حس کردم شاید نوروز سال دیگه دور از عزیزانم باشم و مجبور باشیم از پشت مانیتور کامپیوتر و خطهای تلفن به هم تبریک بگیم.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
من دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته از این همه دلشوره تو این تاپیک چی میشه چقدر تو این بلاتکلیفی خواهیم بود
تشکر کنندگان: masuodrh ، sophia ، soli asali
(2014-03-15 ساعت 17:29)sjb نوشته:  من دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته از این همه دلشوره تو این تاپیک چی میشه چقدر تو این بلاتکلیفی خواهیم بود

من هم خیلی مواقع مثل شما میشم اما این باعث دلگرمی من میشه که این کش و قوس ها حداکثر تا 30 سپتامبر ادامه خواهد داشت. Wink
تازه چقدر هم خوشحالم اینجا انقدر دوست پیدا کردم و به این بهانه با همیم که مدیون کلیرنس هستیم.Big Grin
خدایا مرا آن ده که آن به ( چه خوش که آن به ویزا باشد ) به به. Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-03-15 ساعت 17:29)sjb نوشته:  من دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته از این همه دلشوره تو این تاپیک چی میشه چقدر تو این بلاتکلیفی خواهیم بود

دوست من امروز شنبست، چه بخوایی چه نخوایی باید بری تو فاز بیخیالی Smile
رالی، کارولینای شمالی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان