کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-15 ساعت 17:57)H Pier نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 17:29)sjb نوشته:  من دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته از این همه دلشوره تو این تاپیک چی میشه چقدر تو این بلاتکلیفی خواهیم بود

من هم خیلی مواقع مثل شما میشم اما این باعث دلگرمی من میشه که این کش و قوس ها حداکثر تا 30 سپتامبر ادامه خواهد داشت. Wink
تازه چقدر هم خوشحالم اینجا انقدر دوست پیدا کردم و به این بهانه با همیم که مدیون کلیرنس هستیم.Big Grin
خدایا مرا آن ده که آن به ( چه خوش که آن به ویزا باشد ) به به. Big Grin
خیلی خوب گفتی منم خیلی خوشحالم که دوستای خوبی پیدا کردم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

میدونم ولی خیلی سخته بیخیال باشم ولی منم خوشحالم شمارو دارم
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، قصه گو ، pari pari ، pari pariaaa ، alitab
دوستان عزيز كليرنس ما بعد از يكماه رسيد البته ما سال قبل براي ؤيزاي موقت بيش از ٢٠٠ روز منتظر بوديم و بنظرم بعضي مراحل را مجدد نفرستادن براي همين اينبار سريعتر رسيد. كليرنس بدليل سربازي و شغل دولتي. به اميد خبرهاي خوب براي همه منتظرين.
(2014-03-15 ساعت 21:10)Immigrator10 نوشته:  دوستان عزيز كليرنس ما بعد از يكماه رسيد البته ما سال قبل براي ؤيزاي موقت بيش از ٢٠٠ روز منتظر بوديم و بنظرم بعضي مراحل را مجدد نفرستادن براي همين اينبار سريعتر رسيد. كليرنس بدليل سربازي و شغل دولتي. به اميد خبرهاي خوب براي همه منتظرين.

تبریک میگم بهتون، ولی‌ دلیل کیلیرنس رو به همین صراحت گفتن سربازی و شغل دولتی یا با توجه به تجربه فقط حدس میزنید؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: masuodrh ، H Pier ، alitab ، pouria.narimisa ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، قصه گو ، shayesteh
(2014-03-15 ساعت 22:08)farshadm999 نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 21:10)Immigrator10 نوشته:  دوستان عزيز كليرنس ما بعد از يكماه رسيد البته ما سال قبل براي ؤيزاي موقت بيش از ٢٠٠ روز منتظر بوديم و بنظرم بعضي مراحل را مجدد نفرستادن براي همين اينبار سريعتر رسيد. كليرنس بدليل سربازي و شغل دولتي. به اميد خبرهاي خوب براي همه منتظرين.

تبریک میگم بهتون، ولی‌ دلیل کیلیرنس رو به همین صراحت گفتن سربازی و شغل دولتی یا با توجه به تجربه فقط حدس میزنید؟

افيسر توضيحي در مورد دليل كليرنس نداد حدس خودم بود
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، H Pier ، pari pariaaa ، قصه گو ، rezahoorjandi
(2014-03-15 ساعت 13:46)basi2014 نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='470341' dateline='1394827114']
ولی دوستان از وقتی این ویزا رو گرفتم و مبینم که تا کمتر از دو ماه دیگه باید برم نمدونید چه غمی رو دل آدم میشینه.. اینکه امسالب سال آخر عید و دید و بازدید و اینجور چیزا را دیدنه.. اینکه دیگه از این گرمی و صمیمیت خبری نیست...اینکه باید بریم و از صفر شروع کنیم...اینکه با گرفتن ویزا تازه شروع شد... من که دقیقاً شدم مثل این مریضایی که دکترا بهشون گفتن تا دو ماه دیگه بیشتر زنده نیستیSad
ایشالا که شماها هم خیلی زود زود مث من و بقیه دوستان کلیر بشید و ببینید که واقعا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداشت
دوست عزيز
من حاضرم اين بار مسىوليت رو از دوش شما که مٽل يه کوه سنگينى مى کنه رو بردارم و دو ماه ديگه بجاى شما برم
من هميشه به فکر دوستام هستم
دوستان شاهدن!!! :-)
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
(2014-03-15 ساعت 23:44)NEURON نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 13:46)basi2014 نوشته:  [quote='freddyflientstone' pid='470341' dateline='1394827114']
ولی دوستان از وقتی این ویزا رو گرفتم و مبینم که تا کمتر از دو ماه دیگه باید برم نمدونید چه غمی رو دل آدم میشینه.. اینکه امسالب سال آخر عید و دید و بازدید و اینجور چیزا را دیدنه.. اینکه دیگه از این گرمی و صمیمیت خبری نیست...اینکه باید بریم و از صفر شروع کنیم...اینکه با گرفتن ویزا تازه شروع شد... من که دقیقاً شدم مثل این مریضایی که دکترا بهشون گفتن تا دو ماه دیگه بیشتر زنده نیستیSad
ایشالا که شماها هم خیلی زود زود مث من و بقیه دوستان کلیر بشید و ببینید که واقعا ارزش اینهمه غصه خوردنو نداشت
دوست عزيز
من حاضرم اين بار مسىوليت رو از دوش شما که مٽل يه کوه سنگينى مى کنه رو بردارم و دو ماه ديگه بجاى شما برم
دوست عزیز basi2014 اصلا قصد بی‌ احترامی ندارم خدایی نکرده حمل بر بی‌ احترامی نشه ولی‌ اگه میدونستید چه هدیهٔ بزرگی‌ بهتون داده شده هیچ وقت احساس دل تنگی نمی‌کردید، برای جایی‌ که الان شما خیلی‌ راحت ایستادید و احساس دل تنگی می‌کنید مردم ۵۰۰،۰۰۰$ هزینه می‌کنن چند سال بد بختی میکشن تا بتونن یه گیرین کارت بگیرن. مهاجرت رو دست کم نگیر دوست من.

ایشالا وارد آمریکا بشید و خوش بگذرونید و هیچ وقت احساس دل تنگی نکنید. ولی‌ قدر این هدیه رو بدونید.
خوشحالم.
(2014-03-15 ساعت 23:44)NEURON نوشته:  
دوست عزيز

آقا من مستضعفم، به خدا به من خیلی واجبه ، ویزا رو به من بده همین امشب راه میوفتم میرم ولایت ، پیش خانم بچه هام Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
صبح بهاریتون بخیر دوستان
من هر روز صبح وقتی میام سرکار اولین کارم چک کردن این تاپیکه وقتی میبینم تعداد صفحاتش پیش نرفته میفهمم خبر خاصی نیست
انشا الله بزودی و در آستانه سال نو خبرای خوبی بشنویم و اینجا غرق در شادی بشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mohamad92 ، NIKKI ، rezahoorjandi ، sophia ، kage.omid ، shmyalda ، alitab ، قصه گو ، H Pier ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
(2014-03-15 ساعت 09:49)armina-2014 نوشته:  سلام دوستان مدت انتظار ما سه رقمی شد و۱۰۰روز رد کردیم وحتی یکبار هم آپدیت نشدیم دارم به این فکر میکنم که باید تدارک یه سفر به ایروان برای تمدید مدیکال داشته باشیم وپولهامون و بجای یو اس تو ارمنستان خرج کنیم.

سلام
ما یک روز از شما جلوتریم و دقیقا به همین فکرمیکنیم
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: 5ina ، armina-2014 ، alitab ، H Pier ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، Sara_lphmkf ، saeedshafiee
سلام دوستان عزیزم صبح بهاریتون بخیر، امیدوارم همیشه خنده رو لبتون و شادی تو دلتون باشه،Big Grin
امیدوارم هر چه زودتر همه ی دوستان منتظرم از شر این انتظار طاقت فرسا خلاص شن. +++++++
این هفته ایشالله سفارتا کلییر بارون میکنن +++++++ CoolCool
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
سلام ابوظبی هم تمدید مدیکال داره ؟
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: 5ina ، alitab ، soli asali
(2014-03-16 ساعت 14:14)5ina نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 13:57)wahid64 نوشته:  سلام ابوظبی هم تمدید مدیکال داره ؟

سلام بله، چون اکسپایر دیت ویزا 6 ماه بعد از مدیکاله Cool

با سلام
در خصوص تمدید مدیکال ابوظبی با توجه به مطلب در ج شده در صفحات قبلی
مدت اعتبار یکساله است و نیازی به تمدید مدیکال نیست
( لطفا مدیران و دوستان مجرب یاری نمایند )
تشکر کنندگان: 5ina ، farshadm999 ، zepehr ، H Pier ، alitab ، pari pari ، farshad varaste ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa
(2014-03-16 ساعت 14:14)5ina نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 13:57)wahid64 نوشته:  سلام ابوظبی هم تمدید مدیکال داره ؟

سلام بله، چون اکسپایر دیت ویزا 6 ماه بعد از مدیکاله Cool

در مورد ابوظبی این طور نیست اعتبار ویزای شما مستقل از مدیکاله
اگر زمانی کلیر بشید که اعتبار مدیکال گذشته باشه مسلمه که مجبورید مجددا مدیکال رو انجام بدید ولی اگر یکماه هم از اعتبار مدیکالتون مونده باشه ویزا ششماهه صادر میشهBig Grin
اعتبار مدیکال در ابوظبی رو من 6ماه میدونستم اما بعضی از دوستان میگن یکساله س و من منبعش رو نمیدونم. تا جایی که من میدونم تا پارسال اعتبار مدیکال در ایروان یکساله بوده که اونهم امسال 6 ماهه شدهSad
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
من فکر میکردم اعتبار ویزا واسه هرسفارت 6 ماه بعد از اعتبار مدیکال هستش،اعتبار ویزا درسفارت ارمنستان چطوریه؟ مرسی دوستان از اطلاعاتتون Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، ojee ، alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان