موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
دوست عزیز من نمیدونم شما این اطلاعات و آمار را از کجا می آورید ولی اگر تاپیک کلیرنس 2013 را بخوانید متوجه می شوید که در تاریخ 26 مارچ(ایام نوروز) فقط در سفارت آنکارا حدود 37 نفر کلیر شدند ولی قبل از این تاریخ روند کلیر شدن تا حدودی شبیه به امسال بوده است و فکر نمی کنم 37 نفر در یک روز قابل چشم پوشی باشد. ما هم منتظر چنین اتفاقی در ایام نوروز هستیم. دوستان خوبم امیدواور باشید
تاپیک کلیرنس 2013 صفحه 343
[/quote]
سلام
ایا کلیرنس مربوط به ارمنستان برای پارسال هم دارید که کی شروع به کلیر کردن کرده مرسی ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
امروز سایت آنکارا آپدیت میشه؟دیدم یکی از دوستان گفته بود سه شنبه ها و جمعه ها سایت آپدیت میشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درباره ابوظبی چیزی میدونید اگه اماری دارید لطفا اطلاع رسانی کنید ممنون میشم.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!
دوستان عزیز که اینجوری امار میدید آفیسر به همین صراحت گفت من شمارو به دلیل شغل دولتی کیلیرنس میزنم؟
تنها منبع موثق حرف خود آفیسر یه سایت وزارت امور خارجه هست اگه تو اونجاها گفته دلیل کیلیرنس این هست کاملا حق با شماس در غیر اینصورت لطفا آمارتون رو تو دلتون نگاه دارید. چون همین امسال دوستمون که مادرید مصاحبه شدن سربازی هم داشتن و ۱ ضرب گرفتن.
خسته شدم بخدا هر وقت میام تو این سایت آدم عصبی میشه یا صحبت از کائنات هست و انرژی مثبتو منفی یا صحبت از پیش بینیهای نستراداموسی !!
خوشحالم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 19:02)farshadm999 نوشته: (2014-03-18 ساعت 18:56)5ina نوشته: (2014-03-18 ساعت 18:48)farshadm999 نوشته: یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!
دوستان عزیز که اینجوری امار میدید آفیسر به همین صراحت گفت من شمارو به دلیل شغل دولتی کیلیرنس میزنم؟
تنها منبع موثق حرف خود آفیسر یه سایت وزارت امور خارجه هست اگه تو اونجاها گفته دلیل کیلیرنس این هست کاملا حق با شماس در غیر اینصورت لطفا آمارتون رو تو دلتون نگاه دارید. چون همین امسال دوستمون که مادرید مصاحبه شدن سربازی هم داشتن و ۱ ضرب گرفتن.
خسته شدم بخدا هر وقت میام تو این سایت آدم عصبی میشه یا صحبت از کائنات هست و انرژی مثبتو منفی یا صحبت از پیش بینیهای نستراداموسی !!
اگر سایت واستون انقدر مضرره خوب نییاید این سایت ! حداقل این تاپیک رو چک نکنید، همه نمیتونن مثل شما انقدر منطقی به قضیه نگاه کنن خوب
چشم حتما ممنون که متذکر شدید. قول میدم دیگه نیام. واقعاً تذکر به جایی بود.
دوست عزیز، چرا انقدر خودتون را عصبی و نگران می کنید. درسته، هیچ کجا رسما اعلام نشده که سربازی یا شغل دولتی باعث کلیرنس خوردن میشه، اما برایند چندین سال تجربه و آمار نشون داده که کسانی که کلیرنس خوردند ، در 90 درصد موارد، یکی از این دو مورد (یا هردو ) را داشته اند. و اتفاقا چه خوب که این بحث مطرح میشه و این احتمال داده میشه، چون مثلا من زمانی که به سفارت می رفتم، می دونستم که بعلت سربازی نباید زیاد منتظر ویزای یکضرب باشم و امید بیهوده به خودم ندادم. از طرف دیگه این دو مورد قطعا موارد مهم و تعیین کننده ای هستند چون افیسر از هر دو مورد سئوال کرد:
-سربازی رفتید؟ کجا؟
- شغلتون دولتی هست یا خصوصی؟
ببینید دوست عزیز، خیلی از بیماریهای خطرناک هم هنوز دلیلشون کشف نشده، اما آمار نشون داده که مثلا تغذیه ی نادرست می تونه در ابتلا به این بیماریها نقش تعیین کننده داشته باشه! پس با این حساب چون مطمئن نیستیم نباید در موردشون صحبت کنیم؟
شاد باشید و امیدوار، دیر یا زود خبر خوب را خواهید شنید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-18 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 21:36 توسط me_u.)
سلام.
دوستان سایت سفارت ابوظبی رو چک میکردم. این رو دیدم.:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from Department of Homeland Security granting an extension of stay. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
ادعا کردن که اگه توضیحات کامل در فرمها باشه بررسی زودتر انجام میشه.
نمیدونم چقدر درسته؟ولی صاف و صادق بودن و شفاف بودن اطلاعات فرمها براشون خیلی مهمه.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 19:38)farshadm999 نوشته: (2014-03-18 ساعت 19:14)farshad varaste نوشته: (2014-03-18 ساعت 18:56)5ina نوشته: (2014-03-18 ساعت 18:48)farshadm999 نوشته: یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!
اگر سایت واستون انقدر مضرره خوب نییاید این سایت ! حداقل این تاپیک رو چک نکنید، همه نمیتونن مثل شما انقدر منطقی به قضیه نگاه کنن خوب
فرشاد جان بعداز پاک کردن امضا ایندفعه فکر کنم مجبور به ترک تاپیک شدی،میترسم آخرش قید مهاجرتو بزنی رفیق
والا دوست عزیز من قبل این داستان مهاجرت کرده بودم و بسیار بسیار بسیار مصر بودم برای مهاجرت و خدا خواست که لاتاری بردیم.
ولی دوست من اصلا قصدم بی احترامی نبوده و نیست ولی چون ما ایرانیا . گفتم ما نگفتما شما! گفتم ما یعنی خودمم جزوشم ، یه فضانورد تو مدار مریخ باد گلو در میکنه میگیم با ایرانیا بوده به ما توهین کرد با ما بود من مجبورم هر حرفی که میخوام بزنم اولش بگم غلط کردم ببخشید با کسی نیستم ولی باز با این حال یه دوستی میاد نهایت ابراز احساسات رو در جواب من انجام میده!
من خاک پای همه شما هستم و به عنوان خاک پای شما وقتی بعضی از پست هارو میخونم حرص میخورم مخصوصا تو تاپیک سفر به امارات من اونجا زندگی کردم وقتی میبینم یه عده میان با اعتماد به نفس در سقف و کاملا با قطعیت یه موضوعی که کاملا غلط هست به دوستان دیگه پشنهاد میدن و راه حل میدن حرص میخورم.
الان تو این تاپیک من بی احترامی نکردم که میگم آقا جان امر درسته ولی تا آفیسر با قطعیت این جملهرو نگه که" شما به دلیل فلان چیز کیلیرنس میخورید " نمیشه در مورد دلیلش نظر قطعی داد.
دوست عزیز گٔل من اگه حرف من تند بوده عذر میخوام ولی نبوده عرض کردم:
وقتی بعضی دوستان تشریف میبرن ویزا ۱ ضرب میگیرن لطفا نیان اینجا ملت رو نصیحت کنن و از کائنات و امید و اینکه آمریکا که آخر کار نیست نصیحت بدن! یاد یه حرفی میفتم تو تاپیک ۲۰۱۳ . ۳ تا مونده به آخر یه آقای محترمی ویزا گرفته رفته آمریکا و در حالی که همه دارن مینالن و بد شانسیشون میگن دوست عزیز نوشته آمریکا هم همچبن آش دهان سوزی نیست!!
ببخشید زیاده گویی کردم ولی داستان شده یه جورایی حکایت راد شدن جناب آقای خر از پل و ....
شاد باشید
سلام farshadm999 عزیز
لطفا اگر در مورد موضوعی اینجا اطلاعات غلطی داده میشه و شما اطلاعات بهتری در موردش دارید در اختیار دوستان قرار بدید
من فکر میکنم کسانی که اطلاعاتشونو اینجا بیان میکنن همگی قصد کمک دارن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 18:48)farshadm999 نوشته: یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!
به به!فرشادخان، خوبی؟خانوم بچه ها خوبن؟ مصاحبه ت چی شد اخوی؟
ما امروز 2.5 ساعت داخل خاک اونا بودیم! ولی به ما که رسید آسمون ...، یعنی سیستماشون قطع شد،گفتن فردا بیاین، اینم رکوردی تازه در تاریخ!
در تصدیق فرمایش شما بفرمایم که امروز جوونی با ما بود،یه پسر گل 22ساله،دانشجو،غیر از ما فقط اون کیس لاتاری بود. ما کلی به خودش و مامان باباش قبلش تبریک گفتیم که ویزارو گرفتین و چیزی نداره که بخوان چک کنن و... آخه واقعا پسرک تازه پشت لبش سبز شده بود!خلاصه طفلکی رفت و با کلیرنس برگشت،چشماش پراشک!
یعنی اصن این دلایلی که ما واسه خودمون تعریف کردیم نیس،خودشون به هرکس لازم باشه کلیرنس میزنن ،همین!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری