موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
طبق اخبار رسیده 4شنبه سوری در ابوظبی یک شب جلوتر یعنی امشب برگزار شد . همان منبع اعلام کرد خانم سارا گرو و اون افسر خوشتیپه در حالی رویت شدن که جست و خیز کنان از روی آتش می پریدن و ورد می خواندن زردی من از تو سرخی تو از من.
اینکه چه چیزیو می سوزوندن هنوز روشن نیست فقط می توان امیدوار بود که پرونده های ما نباشد
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من خانومم.کلیرنس به خاطر کار دولتی خودم و شوهرم.2فوریه ابوظبی مصاحبه داشتم.کیس نامبرمم **3
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوبم منم مثل شما همش ناراحتم البته یه سوال واسم پیش اومد من برنده اصلیم ولی تو سایت ابوظبی اسم شوهرمو زده یعنی ویزامون به کار شوهرم مربوط میشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فکر می کنم همینطور باشه چون عرض کردم تو برگه آبی هم اسم منو نوشتن بنا براین فکر کنم یعنی قرار وضعیت من بررسی بشه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی منم خیلی امید دارم.هرچند خانوادهامون همش دعا میکنند ما نریم ولی منو شوهرم شدیدان میخوایم بریم .امظام بلد نیستم درست کنم شرمنده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فکرشو بکن همگی بیایم اینجا هورااااااااا بکشیم بعد بریم تاپیک بعدی با هم همفکری کنیم انشالا زودتر خبرای خوش واسه هممون برسه
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-18 ساعت 01:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-18 ساعت 01:14 توسط mamalino10.)
سلام دوستان. یه سوالی داشتم
من چون خودم مصاحبه و کلیرنسم ابوظبی بوده، در مورد آنکارا هیچ اطلاعاتی ندارم. آیا تو سایت آنکارا هم این امکان هست که بشه هر کیسی رو جداگانه چک کرد و آپدیت هاش رو دید؟ چون خود سفارت یه آدرسی به دوستم داده که یه لیستی از کیس نامبرها تو صفحه هست. آیا قسمت دیگه هی رو باید چک کنن؟ اگه چنین چیزی هست ممکنه لینکش رو بنویسین؟ ( لینک ابوظبی این بود abudhabi.net )
ممنون
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-18 ساعت 00:01)sjb نوشته: مرسی منم خیلی امید دارم.هرچند خانوادهامون همش دعا میکنند ما نریم ولی منو شوهرم شدیدان میخوایم بریم .امظام بلد نیستم درست کنم شرمنده
دوست عزیزم SJB ... خوبه که امیدوار هستین در حقیقت باید هم امیدوار باشید چون احتمال گرفتن ویزای همه بچه های لاتاری بیش از ۹۰ در صد هست (با توجه به آمار های سالهای قبل) این ویزا ها رو هم برای من و شما در نظر گرفتن و نمیخان قاب کنن بزن به دیوار سفارت. کیس های مشابه شما زیاد هست پس فکر نکین که وضعیت خاص و پیچیده ای دارین اگر سربازی رفتین یا شغل دولتی دارین ظاهرا شما خیلی وقت نیست که مصاحبه رفتین بنا بر این نگران نباشید که چرا کلیر نمیشید. اگر پست های قبلی من رو بخونید با ۱۰۰ تا دلیل آماری و غیره به بچه ها گفتم که اگرچه که باید سایت رو هقته ای دو بار چک کنید (جمعه شب و سه شنبه شب ها) ولی اصلا به کلیر شدن تا قبل از ماه می امیدوار نباشید چون تازه اولین موج های کلیر شدن از ماه می شروع میشه(اردیبهشت خودمون) و خوبه که بدونید بیش از یک سوم کل بچه های لاتاری که در ماههای اکتبر و نوامبر و دسامبر یعنی سه ماه اول به مصاحبه رفتن کلیر شدنشون تا ماههای اگوست و سپتامبر طول میکشه این آمار برای بچه هایی که در ماههای بعد به مصاحبه رفتن بیش از یک سوم هست. با توجه به این موضوع باید متوجه شده باشید که انتظار برای کلیر شدن در زمان فعلی خیلی انتظار به جایی نیست و تک و توک از بچه ها ممکنه اسمشون بالا بیاد این روند دقیقا در سال گذشته هم بوده حتی اعلام چند نفری که هفته های قبل از سفارت آنکارا داشتیم هم یه نمونه پیک آماری هم در سال قبل داشته که تایید کننده حرفهای من هست که میگم روند امسال با پارسال زیاد تفاوت نداره
خلاصه اینکه امید وار باشید. و صبور. زیاد سایت رو چک نکنید چون بی تاب و نا امید میشید.. شما از ماه جون و جولای باید بیشتر منتظر کلیر شدنتون باشید تازه اگر خوش شانس بوده باشید و به ماههای اگوست و سپتامبر نرسید.(من که خودم فکر میکنم در دو ماه آخر کلیر بشم)
در مورد رفتن به آمریکا هم از خدا بخواین که هرچی که براتون خیر هست پیش بیاره چون واقعا درسته خیلی ها به آب و آتیش میزنن که خودشون رو به آمریکا برسونن ولی هر جا برید آسمون همین رنگه و مسائل و مشکلات وجود داره و هر کجا به یک شکل مشکلات هست. من از بین دوستام خیلی ها بودن که رفتن و خیلی موفق و راضی هستن ولی بخدا خیلی هاشون هم رفتن و حتی سالها زندگی کردن ولی برگشتن ایران و زندگی در ایران رو ترجیح دادن و نتونستن موقعیت خوب و مناسبی رو تو آمریکا پیدا کنن. بخدا تعدادشون کم نیست این دسته از دوستای من و همشون هم تحصیل کرده و لیسانس و فوق لیسانس از خود آمریکا گرفتن... البته حالا بعضی ها نگن که اگه آمریکا بده چرا خودت لاتاری شرکت کردی و میخای بری... دوستان نمیگم بده میگم اونجا هم مشگلات خودش رو داره و ممکنه این نوع مشگلات برای بعضی ها غیر قابل حل و یا غیر قابل تحمل باشه. حالا طرف کار و زندگیش رو که سالها براش تو ایران زحمت کشیده رها میکنه و میره اونجا و اگر نتونه همه چیز رو درست پیش ببره اونوقت خیلی براش سخت میشه از اینجا رونده و از اونجا مونده میشه... من واقعا برای خودم و همه بچه ها از خدا میخام که اگر میتونن زندگی بهتری داشته باشن و راضی تر باشن از زندگی اینجا کاراشون درست بشه و برن و اگر خدای نکرده قراره برن و حسرت زندگی الانشون رو بخورن بهتره که همین زندگی فعلی رو همینجا که هستن ادامه بدن.... این حرف ها رو هم برای این زدم که یکم آروم تر باشید و فکر نکنید که تو آمریکا فرش قرمز برامون پهن کردن و منتظر هستن چون اگه اینطوری فکر کنیم خیلی تحمل این لحظه ها برامون سخت تر میشه. امید وارم با این همه پرچونگی تونسته باشم یکم آرومتون کنم و امید وار ولی صبور منتظر بالا اومدن اسمتون باشید. به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجر سرا
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
بعضي از دوستان سر اعتبار بحث لزوم تأييد اداره مهاجرت براي اف/بي/آي چك هاي با مدت زمان بيشتر از 6 ماه آبجكشن داشتن. اين متن رو از خود سايت رسمي اداره مهاجرت اينجا ميزارم:
Where the application is otherwise approvable and the FBI name check request has been pending for more than 180 days, the adjudicator shall approve the 1-485, 1-601, 1-687, or 1-698 and proceed with card issuance. The FBI has committed to providing FBI name check results within this timeframe.
"در جاييكه تقاضانامه از نظر ساير موارد مورد تأييد بوده و درخواست اف/بي/آي چك براي مدت بيش از 180 روز بلاتكليف باشد، تصميم گيرنده بايستي I-485، I-601، I-687، و يا I-698 را تأييد كرده و نسبت به صدور كارت اقدام نمايد. اف/بي/آي به آماده سازي نتايج اف/بي/آي چك در اين چارچوب زماني مقيد مي باشد".
اينم آدرسش:
http://www.uscis.gov/sites/default/files...DOC017.PDF
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...