کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-18 ساعت 09:01)پائیز نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 00:01)sjb نوشته:  مرسی منم خیلی امید دارم.هرچند خانوادهامون همش دعا میکنند ما نریم ولی منو شوهرم شدیدان میخوایم بریم .امظام بلد نیستم درست کنم شرمنده

دوست عزیزم SJB ... خوبه که امیدوار هستین در حقیقت باید هم امیدوار باشید چون احتمال گرفتن ویزای همه بچه های لاتاری بیش از ۹۰ در صد هست (با توجه به آمار های سالهای قبل) این ویزا ها رو هم برای من و شما در نظر گرفتن و نمیخان قاب کنن بزن به دیوار سفارت. کیس های مشابه شما زیاد هست پس فکر نکین که وضعیت خاص و پیچیده ای دارین اگر سربازی رفتین یا شغل دولتی دارین ظاهرا شما خیلی وقت نیست که مصاحبه رفتین بنا بر این نگران نباشید که چرا کلیر نمیشید. اگر پست های قبلی من رو بخونید با ۱۰۰ تا دلیل آماری و غیره به بچه ها گفتم که اگرچه که باید سایت رو هقته ای دو بار چک کنید (جمعه شب و سه شنبه شب ها) ولی اصلا به کلیر شدن تا قبل از ماه می امیدوار نباشید چون تازه اولین موج های کلیر شدن از ماه می شروع میشه(اردیبهشت خودمون) و خوبه که بدونید بیش از یک سوم کل بچه های لاتاری که در ماههای اکتبر و نوامبر و دسامبر یعنی سه ماه اول به مصاحبه رفتن کلیر شدنشون تا ماههای اگوست و سپتامبر طول میکشه این آمار برای بچه هایی که در ماههای بعد به مصاحبه رفتن بیش از یک سوم هست. با توجه به این موضوع باید متوجه شده باشید که انتظار برای کلیر شدن در زمان فعلی خیلی انتظار به جایی نیست و تک و توک از بچه ها ممکنه اسمشون بالا بیاد این روند دقیقا در سال گذشته هم بوده حتی اعلام چند نفری که هفته های قبل از سفارت آنکارا داشتیم هم یه نمونه پیک آماری هم در سال قبل داشته که تایید کننده حرفهای من هست که میگم روند امسال با پارسال زیاد تفاوت نداره
خلاصه اینکه امید وار باشید. و صبور. زیاد سایت رو چک نکنید چون بی تاب و نا امید میشید.. شما از ماه جون و جولای باید بیشتر منتظر کلیر شدنتون باشید تازه اگر خوش شانس بوده باشید و به ماههای اگوست و سپتامبر نرسید.(من که خودم فکر میکنم در دو ماه آخر کلیر بشم)
در مورد رفتن به آمریکا هم از خدا بخواین که هرچی که براتون خیر هست پیش بیاره چون واقعا درسته خیلی ها به آب و آتیش میزنن که خودشون رو به آمریکا برسونن ولی هر جا برید آسمون همین رنگه و مسائل و مشکلات وجود داره و هر کجا به یک شکل مشکلات هست. من از بین دوستام خیلی ها بودن که رفتن و خیلی موفق و راضی هستن ولی بخدا خیلی هاشون هم رفتن و حتی سالها زندگی کردن ولی برگشتن ایران و زندگی در ایران رو ترجیح دادن و نتونستن موقعیت خوب و مناسبی رو تو آمریکا پیدا کنن. بخدا تعدادشون کم نیست این دسته از دوستای من و همشون هم تحصیل کرده و لیسانس و فوق لیسانس از خود آمریکا گرفتن... البته حالا بعضی ها نگن که اگه آمریکا بده چرا خودت لاتاری شرکت کردی و میخای بری... دوستان نمیگم بده میگم اونجا هم مشگلات خودش رو داره و ممکنه این نوع مشگلات برای بعضی ها غیر قابل حل و یا غیر قابل تحمل باشه. حالا طرف کار و زندگیش رو که سالها براش تو ایران زحمت کشیده رها میکنه و میره اونجا و اگر نتونه همه چیز رو درست پیش ببره اونوقت خیلی براش سخت میشه از اینجا رونده و از اونجا مونده میشه... من واقعا برای خودم و همه بچه ها از خدا میخام که اگر میتونن زندگی بهتری داشته باشن و راضی تر باشن از زندگی اینجا کاراشون درست بشه و برن و اگر خدای نکرده قراره برن و حسرت زندگی الانشون رو بخورن بهتره که همین زندگی فعلی رو همینجا که هستن ادامه بدن.... این حرف ها رو هم برای این زدم که یکم آروم تر باشید و فکر نکنید که تو آمریکا فرش قرمز برامون پهن کردن و منتظر هستن چون اگه اینطوری فکر کنیم خیلی تحمل این لحظه ها برامون سخت تر میشه. امید وارم با این همه پرچونگی تونسته باشم یکم آرومتون کنم و امید وار ولی صبور منتظر بالا اومدن اسمتون باشید. به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجر سرا
دوست عزیز من نمیدونم شما این اطلاعات و آمار را از کجا می آورید ولی اگر تاپیک کلیرنس 2013 را بخوانید متوجه می شوید که در تاریخ 26 مارچ(ایام نوروز) فقط در سفارت آنکارا حدود 37 نفر کلیر شدند ولی قبل از این تاریخ روند کلیر شدن تا حدودی شبیه به امسال بوده است و فکر نمی کنم 37 نفر در یک روز قابل چشم پوشی باشد. ما هم منتظر چنین اتفاقی در ایام نوروز هستیم. دوستان خوبم امیدواور باشید
تاپیک کلیرنس 2013 صفحه 343
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
Case Number person
2013AS102 3
2013AS232 1
2013AS343 2
2013AS724 3
2013AS1151 4
2013AS1259 1
2013AS1420 4
2013AS2704 2
2013AS2952 1
2013AS3414 2
2013AS3465 3
2013AS3551 4
2013AS3582 3
2013AS3589 1
2013AS3591 2
2013AS3646 2
2013AS3678 1
2013AS3732 3
2013AS3735 2
2013AS3762 1
2013AS3771 2
2013AS3836 2
2013AS3850 2
2013AS3856 4
2013AS3932 1
2013AS3945 2
2013AS3982 2
2013AS3994 1
2013AS4049 3
2013AS4101 1
2013AS4114 2
2013AS4122 3
2013AS4134 2
2013AS4185 3
2013AS4212 1
2013AS4216 4
2013AS4292 3
(جهت تقویت روحیه)
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
محض ثبت در تاريخ، آپديت سوم، 17 مارچ
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
با سلام و تبریک سال نو خورشیدی خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم آپدیت پس از دریافت ویزا یعنی چی؟ همانطوریکه دوستان عزیز میدونن من ویزای خانومم و بچه هام رو گرفتم ولی ویزای خودم هنوز نیامده.اما خانومم 17 مارچ دوباره آپدیت شده ولی من و بچه هام نه!!!!!!!
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، soli asali
دوستان منتظر آنكارايي
به هوش باشيد كه سايت امروز آپديت مي شود
به اميد شنيدن خبرهاي خوب از بچه هاي منتظر سرا
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: ali3875 ، aseman abi ، pari pariaaa ، nedali ، alitab ، pari pari ، soli asali
انشا الله امسالم مثل پارسال آنکارا بترکونه................واقعا سخته انتظار در بی خبری
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: artam2 ، pari pariaaa ، alitab ، pari pari ، soli asali
(2014-03-17 ساعت 20:25)chaymon نوشته:  
(2014-03-17 ساعت 18:35)k98k نوشته:  با سلام. یک سوال مهم .من هرچی میام تو این تاپیک فقط و فقط استرسم بیشر میشه و امیدم کمتر. من هنوز مصاحبه هم نرفتم رک و پوس کنده بگید امسال نسبت به سالهای گذشه طبق گفته دوستان چقدر وضعیت بدتره وایا تا الان یعنی هیچکس کلیر نشده و اگه شده چرا اعلام نمیشه ؟
سلام دوست عزيز این تاپیک از بدو تاسیس این سایت با استرس، غم و اندوه همراه بوده حالا یکجا از اول کار و یکجا در آخر کار اینکه شما میگید استرستون بیشتر و امیدتون کمتر ما باید چی بگیم امسال هم مثل سال های گذشته است تا الان تعداد کمی کلیر شدن ولی مطمئن باش از یک تاریخی به بعد شروع می کنند به کلیر کردن هر چه صلاحمان باشد همان میشه شما تمرکز رو بزار رو تکمیل مدارک

انشاالله ویزای یکضرب بگیری دوست عزیز، فکرهای خوب و مثبت کمک می‌کنه مطمئن باشید.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، alitab ، soli asali
ابوظبي كي آپ مي كنه ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، usawin2014 ، alitab ، soli asali
این آپدیت های آنکارا رو چطوری چک می کنین و از طریق چه لینکی؟
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab
سلام، ساری فارسی نمینویسم، گوشیم فارسی نداره. الان از سفارت ابوطبی برمیگردم وحشتناک شلوغ بود همه عرب بودن. از دم کلیرینس خوردیم. هرچی از خوبیه ملیکا و آقای مومنی بگم کمه، یه پیرزن عررب بالای صد سال نمیتونست اثر انگشت بگیره، همه رو الاف کردو کل سفارت هم سرِ کار گذاشت.
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lida55 ، usawin2014 ، H Pier ، farid1364 ، alitab ، pari pari ، NIKKI ، kage.omid ، soli asali ، aaraam
(2014-03-18 ساعت 09:01)پائیز نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 00:01)sjb نوشته:  مرسی منم خیلی امید دارم.هرچند خانوادهامون همش دعا میکنند ما نریم ولی منو شوهرم شدیدان میخوایم بریم .امظام بلد نیستم درست کنم شرمنده

دوست عزیزم SJB ... خوبه که امیدوار هستین در حقیقت باید هم امیدوار باشید چون احتمال گرفتن ویزای همه بچه های لاتاری بیش از ۹۰ در صد هست (با توجه به آمار های سالهای قبل) این ویزا ها رو هم برای من و شما در نظر گرفتن و نمیخان قاب کنن بزن به دیوار سفارت. کیس های مشابه شما زیاد هست پس فکر نکین که وضعیت خاص و پیچیده ای دارین اگر سربازی رفتین یا شغل دولتی دارین ظاهرا شما خیلی وقت نیست که مصاحبه رفتین بنا بر این نگران نباشید که چرا کلیر نمیشید. اگر پست های قبلی من رو بخونید با ۱۰۰ تا دلیل آماری و غیره به بچه ها گفتم که اگرچه که باید سایت رو هقته ای دو بار چک کنید (جمعه شب و سه شنبه شب ها) ولی اصلا به کلیر شدن تا قبل از ماه می امیدوار نباشید چون تازه اولین موج های کلیر شدن از ماه می شروع میشه(اردیبهشت خودمون) و خوبه که بدونید بیش از یک سوم کل بچه های لاتاری که در ماههای اکتبر و نوامبر و دسامبر یعنی سه ماه اول به مصاحبه رفتن کلیر شدنشون تا ماههای اگوست و سپتامبر طول میکشه این آمار برای بچه هایی که در ماههای بعد به مصاحبه رفتن بیش از یک سوم هست. با توجه به این موضوع باید متوجه شده باشید که انتظار برای کلیر شدن در زمان فعلی خیلی انتظار به جایی نیست و تک و توک از بچه ها ممکنه اسمشون بالا بیاد این روند دقیقا در سال گذشته هم بوده حتی اعلام چند نفری که هفته های قبل از سفارت آنکارا داشتیم هم یه نمونه پیک آماری هم در سال قبل داشته که تایید کننده حرفهای من هست که میگم روند امسال با پارسال زیاد تفاوت نداره
خلاصه اینکه امید وار باشید. و صبور. زیاد سایت رو چک نکنید چون بی تاب و نا امید میشید.. شما از ماه جون و جولای باید بیشتر منتظر کلیر شدنتون باشید تازه اگر خوش شانس بوده باشید و به ماههای اگوست و سپتامبر نرسید.(من که خودم فکر میکنم در دو ماه آخر کلیر بشم)
در مورد رفتن به آمریکا هم از خدا بخواین که هرچی که براتون خیر هست پیش بیاره چون واقعا درسته خیلی ها به آب و آتیش میزنن که خودشون رو به آمریکا برسونن ولی هر جا برید آسمون همین رنگه و مسائل و مشکلات وجود داره و هر کجا به یک شکل مشکلات هست. من از بین دوستام خیلی ها بودن که رفتن و خیلی موفق و راضی هستن ولی بخدا خیلی هاشون هم رفتن و حتی سالها زندگی کردن ولی برگشتن ایران و زندگی در ایران رو ترجیح دادن و نتونستن موقعیت خوب و مناسبی رو تو آمریکا پیدا کنن. بخدا تعدادشون کم نیست این دسته از دوستای من و همشون هم تحصیل کرده و لیسانس و فوق لیسانس از خود آمریکا گرفتن... البته حالا بعضی ها نگن که اگه آمریکا بده چرا خودت لاتاری شرکت کردی و میخای بری... دوستان نمیگم بده میگم اونجا هم مشگلات خودش رو داره و ممکنه این نوع مشگلات برای بعضی ها غیر قابل حل و یا غیر قابل تحمل باشه. حالا طرف کار و زندگیش رو که سالها براش تو ایران زحمت کشیده رها میکنه و میره اونجا و اگر نتونه همه چیز رو درست پیش ببره اونوقت خیلی براش سخت میشه از اینجا رونده و از اونجا مونده میشه... من واقعا برای خودم و همه بچه ها از خدا میخام که اگر میتونن زندگی بهتری داشته باشن و راضی تر باشن از زندگی اینجا کاراشون درست بشه و برن و اگر خدای نکرده قراره برن و حسرت زندگی الانشون رو بخورن بهتره که همین زندگی فعلی رو همینجا که هستن ادامه بدن.... این حرف ها رو هم برای این زدم که یکم آروم تر باشید و فکر نکنید که تو آمریکا فرش قرمز برامون پهن کردن و منتظر هستن چون اگه اینطوری فکر کنیم خیلی تحمل این لحظه ها برامون سخت تر میشه. امید وارم با این همه پرچونگی تونسته باشم یکم آرومتون کنم و امید وار ولی صبور منتظر بالا اومدن اسمتون باشید. به امید کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجر سرا

that`s the point !!
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: shahryar7021
(2014-03-18 ساعت 12:39)mamalino10 نوشته:  این آپدیت های آنکارا رو چطوری چک می کنین و از طریق چه لینکی؟

شما باید روزی یه بار برید سایت سیس آخرین آپدیتی که واستون خورده را واسه خودتون یه جا بنویسید.
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: mamalino10 ، alitab ، soli asali
(2014-03-18 ساعت 11:23)rava نوشته:  با سلام و تبریک سال نو خورشیدی خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم آپدیت پس از دریافت ویزا یعنی چی؟ همانطوریکه دوستان عزیز میدونن من ویزای خانومم و بچه هام رو گرفتم ولی ویزای خودم هنوز نیامده.اما خانومم 17 مارچ دوباره آپدیت شده ولی من و بچه هام نه!!!!!!!

به به سلام
شما که هنوز ایرانید؟! من گفتم نیومده ایران باز باید برگردید برید این سری ویزای خودتونو بگیریدBig Grin
من فکر کنم وقتی یه نفر از اعضای خانواده بمونه که هنوز ویزا نگرفته، وقتی میخان اونو چک کنن بقیه هم بصورت اتوماتیک آپ میخورن.
آخرین آپدیت من همون تاریخ دریافت ویزا بود و تمام..
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، soli asali
(2014-03-18 ساعت 12:54)basi2014 نوشته:  شما باید روزی یه بار برید سایت سیس آخرین آپدیتی که واستون خورده را واسه خودتون یه جا بنویسید.
مرسی. ممکنه لینک همین سایت سیس رو که می فرمایید برام تو پیام یا همینجا بذارین؟
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-03-18 ساعت 13:03)mamalino10 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 12:54)basi2014 نوشته:  شما باید روزی یه بار برید سایت سیس آخرین آپدیتی که واستون خورده را واسه خودتون یه جا بنویسید.
مرسی. ممکنه لینک همین سایت سیس رو که می فرمایید برام تو پیام یا همینجا بذارین؟

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
ســــــــــــــفرنامه
تشکر کنندگان: mamalino10 ، alitab ، soli asali ، amirrbco
ما دیروز یرای سومین بار اپدیت شدیم
و اما دکتر طاهر کاملی وکیل امریکا میگفت برای ویزا اگر کارتون طول کشیده هر روز ایمیل بزنید و بپرسید چرا انقدر زمان برده چون تا شهریور وقت دارید
و گفت خیلی محترمانه پیگیری کنید و درست ایمیل بزنید
و یکی از دوستانم که ابان رفت امریکا میگفت زیاد هول نزن که بیای چون یه عالمه سختی در انتظارته و سعی کن خوب زبان بخونی تا از پس مشکلات بر بیای
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: alitab ، 5ina ، pari pari ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، amirrbco ، shadi79 ، taleghani ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان