کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان یه خبر جدید،
دوستیکه در آمریکا دارم به اداره مهاجرت ایمیل زده و اونا در جوابش پس از توصیه به صبر گفتن هرکسیکه شاغل باشه مشمول بررسی بیشتر میشه و گفتن بررسی کیس شما در این اداره به پایان رسیده و بقیه پروسه دست سفارته. نظرتون چیه؟ما که نفهمیدیم اینا چکار میکنن!!!؟ Sad
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، amirrbco ، moqadam ، H Pier ، Sara_lphmkf ، pari pari ، aaraam ، kage.omid ، NIKKI ، ghasoo
(2014-03-19 ساعت 02:30)farshad varaste نوشته:  دوستان یه خبر جدید،
دوستیکه در آمریکا دارم به اداره مهاجرت ایمیل زده و اونا در جوابش پس از توصیه به صبر گفتن هرکسیکه شاغل باشه مشمول بررسی بیشتر میشه و گفتن بررسی کیس شما در این اداره به پایان رسیده و بقیه پروسه دست سفارته. نظرتون چیه؟ما که نفهمیدیم اینا چکار میکنن!!!؟ Sad

پاسخ منطقی ای بوده و هر فردی ممکنه بنا به دلایلی که حتی ممکنه از نظر ما مسخره بیاد مشمول چک بشه. اینکه گفتن بررسی از طرف ما هم تموم شده یعنی اینکه حالا اومده دست سفارت. حالا آفیسر صلاح بدونه یه ضرب می ده صلاح ندونه هم ممکنه نیازی به بررسی بیشتر ببینه و خوب میشه کلیرنس. در کل پروسه پیچیده ایه به نظر من و نباید زیاد فکرتون رو درگیر چند و چونش کنید.
بهترین ها رو برای همتون آرزو دارم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pari ، aaraam ، 5ina ، pari pariaaa ، farshad varaste ، alitab ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-18 ساعت 15:30)سیمین راد نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 10:14)peymanmohajer نوشته:  بعضي از دوستان سر اعتبار بحث لزوم تأييد اداره مهاجرت براي اف/بي/آي چك هاي با مدت زمان بيشتر از 6 ماه آبجكشن داشتن. اين متن رو از خود سايت رسمي اداره مهاجرت اينجا ميزارم:

Where the application is otherwise approvable and the FBI name check request has been pending for more than 180 days, the adjudicator shall approve the 1-485, 1-601, 1-687, or 1-698 and proceed with card issuance. The FBI has committed to providing FBI name check results within this timeframe.

"در جاييكه تقاضانامه از نظر ساير موارد مورد تأييد بوده و درخواست اف/بي/آي چك براي مدت بيش از 180 روز بلاتكليف باشد، تصميم گيرنده بايستي I-485، I-601، I-687، و يا I-698 را تأييد كرده و نسبت به صدور كارت اقدام نمايد. اف/بي/آي به آماده سازي نتايج اف/بي/آي چك در اين چارچوب زماني مقيد مي باشد".

اينم آدرسش:
http://www.uscis.gov/sites/default/files...DOC017.PDF

با این حساب 6 ماه که پرشد باید نامه بارون کنیمشون بلکه فرجی بشه. البته امیدوارم انتظار هیچکدوممون به 6 ماه نرسه و عید یه عیدی گنده به همه بدن

انتظارمون به 6 ماه نرسه صــــلــــــــواتـــــــــ

دقيييقاً. سنبه ها رو تيز كنيد واسه بعد 6 ماه Big Grin
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2014-03-18 ساعت 23:19)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 18:48)farshadm999 نوشته:  یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی‌ دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی‌ مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!

دوستان عزیز که اینجوری امار میدید آفیسر به همین صراحت گفت من شمارو به دلیل شغل دولتی کیلیرنس میزنم؟

تنها منبع موثق حرف خود آفیسر یه سایت وزارت امور خارجه هست اگه تو اونجاها گفته دلیل کیلیرنس این هست کاملا حق با شماس در غیر اینصورت لطفا آمارتون رو تو دلتون نگاه دارید. چون همین امسال دوستمون که مادرید مصاحبه شدن سربازی هم داشتن و ۱ ضرب گرفتن.

خسته شدم بخدا هر وقت میام تو این سایت آدم عصبی می‌شه یا صحبت از کائنات هست و انرژی مثبتو منفی‌ یا صحبت از پیش بینی‌‌های نستراداموسی !!
به به!فرشادخان، خوبی؟خانوم بچه ها خوبن؟ مصاحبه ت چی شد اخوی؟
ما امروز 2.5 ساعت داخل خاک اونا بودیم! ولی به ما که رسید آسمون ...، یعنی سیستماشون قطع شد،گفتن فردا بیاین، اینم رکوردی تازه در تاریخ!
در تصدیق فرمایش شما بفرمایم که امروز جوونی با ما بود،یه پسر گل 22ساله،دانشجو،غیر از ما فقط اون کیس لاتاری بود. ما کلی به خودش و مامان باباش قبلش تبریک گفتیم که ویزارو گرفتین و چیزی نداره که بخوان چک کنن و... آخه واقعا پسرک تازه پشت لبش سبز شده بود!خلاصه طفلکی رفت و با کلیرنس برگشت،چشماش پراشک!
یعنی اصن این دلایلی که ما واسه خودمون تعریف کردیم نیس،خودشون به هرکس لازم باشه کلیرنس میزنن ،همین!

سامي عزيز اين كيسي كه گفتين بهش كلير خورد شايد بخاطر سربازيش بوده باشه ؟!؟!
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali
(2014-03-19 ساعت 14:15)Tara55 نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 23:19)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-03-18 ساعت 18:48)farshadm999 نوشته:  یک چیزی میگم منظورم به هیچ کس نیست ۱۰۰۰۰ بار ثابت شده هنوز که دلیل کیلیرنس معلوم نیست باز دوستان میان میگن ما به علّت سربازی ، یکی‌ دیگه ما به علت کار دولتی کیلیرنس خردیم ! بعد یکی‌ مثل من هر وقت میاد تو سایت باید فشار خونش بره رو ۲۰ بعد بره بخوابه!

دوستان عزیز که اینجوری امار میدید آفیسر به همین صراحت گفت من شمارو به دلیل شغل دولتی کیلیرنس میزنم؟

تنها منبع موثق حرف خود آفیسر یه سایت وزارت امور خارجه هست اگه تو اونجاها گفته دلیل کیلیرنس این هست کاملا حق با شماس در غیر اینصورت لطفا آمارتون رو تو دلتون نگاه دارید. چون همین امسال دوستمون که مادرید مصاحبه شدن سربازی هم داشتن و ۱ ضرب گرفتن.

خسته شدم بخدا هر وقت میام تو این سایت آدم عصبی می‌شه یا صحبت از کائنات هست و انرژی مثبتو منفی‌ یا صحبت از پیش بینی‌‌های نستراداموسی !!
به به!فرشادخان، خوبی؟خانوم بچه ها خوبن؟ مصاحبه ت چی شد اخوی؟
ما امروز 2.5 ساعت داخل خاک اونا بودیم! ولی به ما که رسید آسمون ...، یعنی سیستماشون قطع شد،گفتن فردا بیاین، اینم رکوردی تازه در تاریخ!
در تصدیق فرمایش شما بفرمایم که امروز جوونی با ما بود،یه پسر گل 22ساله،دانشجو،غیر از ما فقط اون کیس لاتاری بود. ما کلی به خودش و مامان باباش قبلش تبریک گفتیم که ویزارو گرفتین و چیزی نداره که بخوان چک کنن و... آخه واقعا پسرک تازه پشت لبش سبز شده بود!خلاصه طفلکی رفت و با کلیرنس برگشت،چشماش پراشک!
یعنی اصن این دلایلی که ما واسه خودمون تعریف کردیم نیس،خودشون به هرکس لازم باشه کلیرنس میزنن ،همین!

سامي عزيز اين كيسي كه گفتين بهش كلير خورد شايد بخاطر سربازيش بوده باشه ؟!؟!
طفلک سربازیش کجا بود،میگم دانشجو بود هنوز.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، H Pier
سلام این کیس نامبر ایرانی هستش ؟؟؟ امروز ساین سیس را چک می کردم 2014AS3825 01 ABD دیدم کلیر شده بسیار عالی ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ffrfar ، مامان خانم ، 5ina ، usawin2014 ، amin arefi ، alitab ، farshad varaste ، soli asali ، NEURON
(2014-03-19 ساعت 17:02)kamranh نوشته:  سلام این کیس نامبر ایرانی هستش ؟؟؟ امروز ساین سیس را چک می کردم 2014AS3825 01 ABD دیدم کلیر شده بسیار عالی ...
اين ويزاي يكضرب بوده
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، soli asali ، H Pier ، ghasoo
دوستان خوب و منتظر...120 روز قبل فکر میکردم نوروز امسال رو قراره تو یو اس جشن بگیرم..ولی خب..قانون احتمالات اینجا یه چیز دیگه گفت..
فردا تحویل سال رو قرار شد تو آسمون باشیم....ناخواسته این اتفاق افتاد..ولی من به فال نیک میگیرم..که سال 93 پر از پروازهای خوب برای سفرهای خوب باشه برامون
پیشاپیش سال نو رو به همه تون تبریک میگم...سال 92 رو خیلی دوست داشتم..ساعت های آخرش دلم خیلی گرفته
سال بعد رو برای همه مون پر از خوشی میخوام...پر از سلامتی.. بدوروووود تا سال بعد
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان عيدتون پيشاپيش مبارك،اميدوارم سال پيش رو براتون پر از خبرهاي خوب و اتفاقهاي خوب و قرين با آغاز يك زندگي موفقيت آميز و مايه افتخار باشه،مرسي براي همراهي همگيتون
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
دوستان منتظرم پیشاپیش سال نوتون مبارک امیدوارم سال اتی هممون تو usa باشیم من که سعی میکنم عید امسال خوش باشم چونکه سال اینده شاید البته امیدوارم حتما دیگه پیش خانواده هامون نباشیم.منظر خبرهای خوش از همتون هستم.
دوستان منتظرم ديگه چيزى تا سال جديد باقى نمونده، تو اين ساعات پايانى سعى كنيد اگه تهرانيد يه سرى به تجريش بزنيد كه حال و هواى خيلى خوبى داره.
پيشاپيش سال ١٣٩٣ رو به همتون تبريك ميگم. اميدوارم كه همگي سالى خوب سرشار ازموفقيت وهمراه با خبرهاى خوش داشته باشيد.
نوروزتان مبارك !!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-03-19 ساعت 18:18)usawin2014 نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 17:02)kamranh نوشته:  سلام این کیس نامبر ایرانی هستش ؟؟؟ امروز ساین سیس را چک می کردم 2014AS3825 01 ABD دیدم کلیر شده بسیار عالی ...
اين ويزاي يكضرب بوده
تاریخ دیروز آپدیت شده آخه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، KIMIA2005 ، Tabassomshojaat ، soli asali
سلام دوستای خوبم
من حدود دو ماه پیش ویزای ی ضرب گرفتم .... ولی خوستم بیام یه این تاپیک تا ی سری به بچه های کلیرنس خورده بزنم و بگم که من از ته قلب آرزو دارم شما هم زود زود کلیر بشید ... تا از این پروسه پراسترس خارج بشید و دوباره خنده به لبای قشتگتون برگرده ....
خواستم مثلن خیر سرم همدردی کنم .... با شما .... بلکه ی کم از ناراحتی شما کم بشه.
همین.Sad
امیدوارم همیشه سلامت و خوشحال باشید و در ضمن دیگه نوروز شما هم پیروزBig Grin
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
دوستان اینم کلی انرژی مثبت برای آخرین بار در سال 92 کلی از عید امسال لذت ببرید چون سال دیگه حتما کلی یادش می کنیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

برآمد باد صبح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز

[عکس: 07503693122135951839.jpg]

عیدتون مبارک
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان