کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام منم سال نو را به تمام شما دوستان تبریک می گم
امیدوارم تا قبل از سال نو کیس های منتظر پاک و مطهر (Clear) بشن برای سال جدید ...TongueBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-03-20 ساعت 16:50)Arash R نوشته:  بعد از مدت ها اومدم مهاجرسرا به یاد روزهایی که دیگه برام فقط خاطره هاشون مونده
دوستان سال نو رو پیشاپیش به شما شادباش میگم و از خدا براتون بهترین لحظه ها رو میخوام
دلتون همیشه شاد باشه

ببخش فوضولی میکنم
چرا هیچوقت ویزا نگرفتی؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Arash R ، alitab
شمارش معكوس .....
كمتر از ٣ ساعت مونده به تحويل سالي كه تلخ يا شيرين ،مارگونه ميخزد و اينبار،اسبي سفيد متولد مي شود ....
اسبي كه پيامش صلح است و بركت،نجابت است و آزادي،همدلي و همراهي.اسبي با نعلهاي طلايي ....
آرزو ميكنم اسب امسالتان بالدار باشد و بر آسمان آرزوهايتان به پرواز درآيد.
سال نو همگي مبارك.دوستتون دارم Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام بر همه دوستان عزیزم که تا حالا هیچ کدومشونا ندیدم ولی آرزوهام ،شادیهام، غمها و ناراحتیهام باهاشون مشترکه، احساساتمون مشترکه، دغدغه هامون مشترکه ،اضطرابمون مشترکه و....بگذریم.انشاء الله که امسال سال بسیار خوب و خوشی برای همه شما و خانواده هاتون باشه و به تمام آمال و آرزوهاتون برسید و مسیری را که در پیش رو دارید با صحت وسلامت در پناه ایزد پاک بپیمایید. به این فکر کنید که سال دیگه چنین موقعی کجایید و چکار می کنید (البته که همتون کلیر شدید و تو آمریکایید Big Grin ) انشاء الله که خونه خوب و کار مورد علاقه با درآمد خوب و ماشین خوب و ... داشته باشید و گواهینامتونم گرفته باشید. خوب دیگه چی می خوایند پس برید این آخرین سال نو را در کنار خانواده و پدر و مادر خوش بگذرونید و دیگه نگران هیچی نباشید که دعای من مستجاب می شه.Wink
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
(2014-03-20 ساعت 18:35)AB2014 نوشته:  
(2014-03-20 ساعت 16:50)Arash R نوشته:  بعد از مدت ها اومدم مهاجرسرا به یاد روزهایی که دیگه برام فقط خاطره هاشون مونده
دوستان سال نو رو پیشاپیش به شما شادباش میگم و از خدا براتون بهترین لحظه ها رو میخوام
دلتون همیشه شاد باشه

ببخش فوضولی میکنم
چرا هیچوقت ویزا نگرفتی؟

پستهای پر استرس سال گذشتتون رو خوندم. فکر کنم جوابمو گرفتم. تمام شدن ویزا که خیلیها رو نا امید کرد پارسال.
ولی زندگی در جریانه، امیدوارم دربهای جدیدی به روی شما باز بشه.
سال نو مبارک
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
دوستان گلم سلام " سال نو بر همه منتظران سر زمين آرزوها مبارك . امروز بنده براى بار هشتم آپديت شدم . آيا دوستان عزيز مهاجرسرا كسى امروز آپديت شده ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: farshad varaste ، godot ، Arash R ، SOLTANI11 ، KIMIA2005 ، nedali ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، alitab ، mehdi2014 ، NEURON
نوبهاراست در ان كوش كه خوشدل باشى . كه بسى گل بدمد بازوتودر گل باشى
من نگويم كه كنون با كه نشين وچه بنوش .كه تو خود دانى اگر زيرك وعاقل باشى
در چمن هرورقى دفتر حالى دگراست . حيف باشد كه زحال هم غافل باشى
چنگ در پرده همين مي دهدت پند ولى. پند انگه كند سود كه قابل باشى
نقد عمرت ببرد غصه دنيا به گزاف . گر شب و روز در اين قصه مشكل باشى
گرچه راهيست پراز بيم زما تا بردوست. رفتن اسان بود ار واقف منزل باشى
حافظا گر مدد ازبخت بلندت باشد . صيد ان شاهد مطبوع شمايل باشد
باميد سالى پر بار و با خبرهاى خوب براى كليه ايرانيان وبخصوص بچه هاى مهاجرسرا سال نو همگى مبارك
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
دوستای خوبم سلام در این آخرین لحظات سال ۹۲ آرزو میکنم هرجا هستید سالم و سلامت در کنار عزیزانتون بهتون خوش بگذره و سال ۹۳ سال رسیدن به بزرگترین آرزوهاتون باشه و با ویزا یا بدون ویزا هرجا هستید موفق باشید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
ببخشید اینقدر سرم شلوغه یادم رفت بگم ما امروز آپدیت شدیمBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: Arash R ، SOLTANI11 ، KIMIA2005 ، artam2 ، nedali ، soli asali ، pari pariaaa ، ali3875 ، lida55 ، pari pari ، alitab ، arashS ، mehdi2014 ، قصه گو ، farid1364
دوستان فقط حدود 10 دقیقه تا سال تحویل مونده
5 ماه امسال را تو این تاپیک گذروندیم
امیدوارم سال جدید سالی سرشار از تندرستی و پیروزی و شادی و شادکامی برای همه باشه
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
سال نو مبارک به امید خبر های خوب برای دوستان عزیز
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
امیدوارم امسال سالی باشه واستون
پر از شادی،
پر از هیجان،
پر از خنده های بلند،
پر از گریه های از سر شوق،
پر از آخ جون گفتن و هورا شدن،
پر از بودن با کسایی که دلتون میخواد،
پر از خوراکی های خوشمزه،
پر از دوست داشتن و دوست داشته شدن،
پر از عکس های یهویی،
پر از تا ظهر خوابیدن،
پر از لباس های رنگی رنگی،
پر از گرفتن دستی که دوستش داری،
پر از دوستت دارم هایی که انتظارشو نداری،
پر از بغل کردن عزیز ترینات،
پر از تلفن های غیر منتظره،
پر از سفر های دسته جمعی،
پر از مهربون تر شدن،
پر از عیدی،
پر از هوای خوب،
پر از امروز چه خوشگل شدی،
پر از تجربه های جدید،
پر از آهنگهایی که با هاش خاطره داری،
پر از دوستای قدیمی،
پر از عشق،
پر از لحظه های قشنگ و یواشکی و پر از کلیر شدن...
امیدوارم امسال از همه چیزهایی که دوست دارید پر باشه...
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
سلام
خوبین؟عیدتون مبارک.شما اصفهانی هستین؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: ali3875 ، pari pari ، alitab ، hamidrezapir1 ، Hadi2014 ، 5ina ، ghasoo
نوروز شاد و خوشی رو در کنار دوستان و آشنایان و بستگان داشته باشید
شاید سال دیگه حسرت اینروزا رو داشته باشیم
پس بیاید در لحظه خوش باشیم ...

به امید کلیر همه 2014 ایها ...
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
سلام به همه دوستان
سال 93 همچین چهار نعل رسیدWink راستی نفر دوم ما همسرم 20 مارچ اپدیت شدBig Grin

اپدیتهای قبلی 16 ژانویه و 10 فوریه . شاد باشین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان