موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-27 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-27 ساعت 23:25 توسط نام کاربری somi.)
سلام،من چند روزه هرکار میکنم نمیتونم ارسال کنم
امسال عدم همکاری مد شده؟والا ما هم از دریافت برگه آبی خوشحال نشدیم ولی همسرم اطلاعاتشو فرستاد واسه منتظرسرا
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برنده اصلي خانمم هستن كه شغلشون هم خانه دار هست چند درصد فكر ميكنيد به ايشون و بچه هام ويزاي يك ضرب بدن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با چه شماره اي ميشه با سفارت ابوظبي تماس گرفت ،من شماره ٠٠٩٧١٢٤١٤٢٣٣٣ را چند روزه ميگيرم جواب نميدهند.
از قسمت contact us هم ايميل زدم جواب نداده اند، آيا آدرس ايميل ديگه اي وجود داره؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز که مثل من در انتظارند
به همتون اینو میگم که حتما در آینده ای نزدیک خبرهای خوب میان و بهتره به فکر مراحل آتی باشیم.
یه سوال داشتم و گفتم نظر دوستان رو بپرسم
انشاالله بعد از کلیر شدن آیا خودتون برای گرفتن ویزا تشریف میبرین یا اینکه به شرکتهای مسافرتی میدین؟
اگه خود فرد بره چند روز طول میکشه؟
اگه به شرکت خاصی میخوایین پاسپورت بدین ، ممکنه اسم یا آدرس .... بدین و برای هر پاسپورت چند میگیرن و چقدر طول میکشه؟
البته هنوز من کلیر نشدم (ابوظبی)
مرسییییییییییییییییی از همه
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من کاملا با سعیدخان موافقم،مصاحبه ما 50دقیقه طول کشید،ما هم خیلی خوشحال شدیم،چون فرصت داشتیم هرچی لازم میدونستیم به آفیسر برای شفافتر شدن کیسمون بگیم تا بعدا جای افسوس باقی نمونه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای سال 93 کلی انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar