کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-27 ساعت 22:58)alimomen نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 22:41)alitab نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان الان افای ایر در برنامه روی خط صحبت میکنه در مورد ویزا
یه خانمی در مورد ap پرسید و اقای ایر گفتن باید از طریق سایت مجازی پیگیری کنید حتما جواب میدیم

من از طریق سفارت مجازی هم پرسیدم بعد از یکماه جواب دادن جوابهاشون همش توضیح واضحات و کلی گویی هست اینم جواب سفارت مجازی:

Dear Ali,

Thank you for your email.

The consular officer will determine your qualifications for a US visa at the time of your interview. If you are found to be qualified, the officer will inform you of any additional processing that might be required on your case. We hope this information is helpful.

Best of success,

Virtual Embassy Tehran
US Department of State

کلا سرکاریم
پس حالا که سر کاریم
ما هم بلدیم اونها رو سر کار بزاریم فکر کردن زرنگن 58 روزه منتظرم چون افیسر گفته تا 4 ماه هر هفنه چک کن منتظر میمونم تا 120 روز بعد اون یه کار مکنیم Big GrinBig GrinCool
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: farshad varaste ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
سلام،من چند روزه هرکار میکنم نمیتونم ارسال کنم
امسال عدم همکاری مد شده؟والا ما هم از دریافت برگه آبی خوشحال نشدیم ولی همسرم اطلاعاتشو فرستاد واسه منتظرسرا
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، mohamad92 ، meisam14 ، H Pier ، soli asali ، NEURON ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 22:19)الدورادو نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 02:08)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 01:28)feel نوشته:  پس چرا جواب ما نمیاد دق کردیم به خدا
ماها که تازه شدیم صد روزه خودتو بزار جای الورادو یه کم آروم میشی
ولی باید خودمونو برای بالای دویست روز هم آماده کنیمSad

مرسي از اينكه از من ياد ميكنيد Smile
شما پرچمدار بچه های ابوظبی هستید من هروقت به شما و صبریکه دارید فکر میکنم آروم میشم. وقتی پستهای این چند صفحه آخرو میخونم خندم میگیره از تحلیلهایی که میبینم که مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگش میکنن دوستان.
امیدوارم با شروع کلیرها آرامش به هممون برگردهWink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، pari pariaaa ، farshadm999 ، aaraam ، H Pier ، soli asali ، ghasoo ، NIKKI
سلام دوستان برنده اصلي خانمم هستن كه شغلشون هم خانه دار هست چند درصد فكر ميكنيد به ايشون و بچه هام ويزاي يك ضرب بدن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 18:05)adsa نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 15:43)adsa نوشته:  سلام
ما مصاحبمون تو ایروان بود و برگه ی آبی دادن بمون، که توش نوشته تو این لینک چک کنین http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html منتها تو این لینک تا حالا هیچ کیسی از لاتاری اعلام نشده.
شما کجا چک میکنین وضعیت پرونده رو ؟

دوستان مطلع پاسخ بدین لطفا
شما تو چه سایتی چک میکنین؟
سلام ما سایت سیس رو چک میکنیم کیس نامبر رو بدون صفر هاش بزنین تاریخ آخرین بررسی پرونده میاد
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تشکر کنندگان: farshad varaste ، alitab ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 01:03)reza16 نوشته:  سلام دوستان برنده اصلي خانمم هستن كه شغلشون هم خانه دار هست چند درصد فكر ميكنيد به ايشون و بچه هام ويزاي يك ضرب بدن؟

سلام توی مهاجر سرا خیلی کم در حد انگشت شمار بوده که گفتن بقیه افراد کیس میتونن ویزا رو بگیرن ولی تماما به افیسر بستگی داره
تشکر کنندگان: farshad varaste ، alitab ، pari pariaaa ، mohamad92 ، soli asali
(2014-03-27 ساعت 20:23)شیدا2013 نوشته:  دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه،استرس دارم باید چکار کنم
کیس ما که2نفره یکیش ready و اون یکیprocessingیکبار 10febو یکبار27marchآپدیت شده الان باید چکار کرد؟
ممنون میشم سریعتر بهم بگید

دوست عزیز
ready در سیس یعنی اماده برای مصاحبه و AP که خوب میدانید همان مراحل اداری هست. بهر حال در امضای عمو سعید توضیح آن هست شاید بهتر باشه به سفارت ایمیل بزنید
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، ghasoo
سلام دوستان
با چه شماره اي ميشه با سفارت ابوظبي تماس گرفت ،من شماره ٠٠٩٧١٢٤١٤٢٣٣٣ را چند روزه ميگيرم جواب نميدهند.
از قسمت contact us هم ايميل زدم جواب نداده اند، آيا آدرس ايميل ديگه اي وجود داره؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo
(2014-03-27 ساعت 12:17)farshadm999 نوشته:  سلام

من کیلرنس خوردم!!

با اینکه سربازی رفتم ولی‌ اصلا انتظار نداشتم کیلیرنس بخورم.

به کمک دوستان احتیاج دارم همه پشت باجه مصاحبه شدن منو بردن تو یه اتاق مصاحبه کردن یه آقای خوشتیپ.

مصاحبم بیشتر از ۱ رب طول کشید از سیر تا پیاز زندگیم سوال کرد. چرا رفتم سوئد، کی‌ رفتم برا چی‌ رفتم قبلش کجا بودم ،.....

آخرم برگه‌ آبی رو داد بهم.

کسی‌ تجربه یکسان داشته؟ کسی‌ بوده تو اون اتاق مصاحبه بشه؟

به هر حال اگر سربازی هم نرفته بودین بدلیل اقامت خارج از کشور هم گاهی کلیرنس میزنن اما چون یکبار مراحل شینگن رو طی کردین شاید کلیرنس شما زودتر طی بشه
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، farshad varaste ، aaraam ، H Pier ، soli asali ، ghasoo
(2014-03-28 ساعت 01:59)artam2 نوشته:  سلام دوستان
با چه شماره اي ميشه با سفارت ابوظبي تماس گرفت ،من شماره ٠٠٩٧١٢٤١٤٢٣٣٣ را چند روزه ميگيرم جواب نميدهند.
از قسمت contact us هم ايميل زدم جواب نداده اند، آيا آدرس ايميل ديگه اي وجود داره؟

سلام من همیشه با این آدرس مکاتبه کردم و جواب دادن
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.
تشکر کنندگان: aghaghia ، aaraam ، artam2 ، soli asali ، ghasoo
سلام به همه دوستان عزیز که مثل من در انتظارند
به همتون اینو میگم که حتما در آینده ای نزدیک خبرهای خوب میان و بهتره به فکر مراحل آتی باشیم.
یه سوال داشتم و گفتم نظر دوستان رو بپرسم
انشاالله بعد از کلیر شدن آیا خودتون برای گرفتن ویزا تشریف میبرین یا اینکه به شرکتهای مسافرتی میدین؟
اگه خود فرد بره چند روز طول میکشه؟
اگه به شرکت خاصی میخوایین پاسپورت بدین ، ممکنه اسم یا آدرس .... بدین و برای هر پاسپورت چند میگیرن و چقدر طول میکشه؟
البته هنوز من کلیر نشدم (ابوظبی)
مرسییییییییییییییییی از همه
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، mohamad92 ، soli asali ، NIKKI
(2014-03-28 ساعت 02:26)m.ab نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز که مثل من در انتظارند
به همتون اینو میگم که حتما در آینده ای نزدیک خبرهای خوب میان و بهتره به فکر مراحل آتی باشیم.
یه سوال داشتم و گفتم نظر دوستان رو بپرسم
انشاالله بعد از کلیر شدن آیا خودتون برای گرفتن ویزا تشریف میبرین یا اینکه به شرکتهای مسافرتی میدین؟
اگه خود فرد بره چند روز طول میکشه؟
اگه به شرکت خاصی میخوایین پاسپورت بدین ، ممکنه اسم یا آدرس .... بدین و برای هر پاسپورت چند میگیرن و چقدر طول میکشه؟
البته هنوز من کلیر نشدم (ابوظبی)
مرسییییییییییییییییی از همه
ما احتمالا خودمون می ریم یعنی یکیمون اما آژانسها هم انجام می دن که یک هفته تا تحویل پاسپورت معمولا زمان میبره من تو سایت آژانس قصران گشت خوندم 50 دلار میگیره بابت هر ویزا اما تو دبی کسی که ما رو پیکاپ کرد تا ابوظبی گفت هر پاسپورت 150 دلار که برای ما که 3 نفریم به صرفه تره که یک نفر خودش بره بگیره.بهر حال اگر خواستین با آژانس قصران تماس بگیرین مطمین شین.
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: farshad varaste ، mohamad92 ، pari pariaaa ، m.ab ، soli asali ، ghasoo ، NIKKI
(2014-03-27 ساعت 14:09)farshadm999 نوشته:  سلام دوباره
من اصلا نمیخواستم چیزی بنویسم ولی‌ چون واقعاً ناراحتم مینیویسم.

من ابوظبی مصاحبه داشتم ، پر از ایرانی‌ و تقریبا فقط من و ۱ نفر دیگه کیلیرنس خردیم و بقیه همه ۱ ضرب گرفتند و خیلی‌ رک و پوسکنده میگم که ناراحتم که اونا ۱ ضرب گرفتن چون عین تبعیض هست و اگه قانونی‌ هست باید برای همه باشه نه فقط برا یک عده! ولی‌ نوشی جونشون برن آمریکا حالشو‌ ببرن.
مصاحبه من خیلی‌ خیلی‌ طول کشید ، اول اینکه همه پشت باجه مصاحبه می‌شدن ما رفتیم تو یه اتاق ته سالن پیش یه آقایی از ما مصاحبه کرد، از هر چیزی که فکر کنید پرسید حتا شغل پدر ، مادر ، چرا اومدم ابوظبی کجا بودم کجا رفتم چی‌ کار کردم چی‌ کار قراره بکنم و......
بسیار بسیار بهمون بی‌ احترامی کردن مخصوصا خانومی که مدارک رو می‌گرفت.
با کمال تعجب همون خانومی که مدارک رو می‌گرفت برگه آبی کیلیرنس رو گذشت تو پروندم!!!!! یعنی‌ تقریبا آفیسر نقش مترسک رو داشت!
از آفیسر پرسیدم کی‌ این مراحل اداری تموم میشه خیلی‌ رک بهم گفت نمیدونم و من پرسیدم چون من ایران نیستم و ویزام چند ماه دیگه تموم می‌شه ممنون میشم حدودی بدونم گفت ۴-۵ ماه دیگه!!! در حالی‌ که تو مهاجرسرا می‌خوندم گویا به بچه ها گفته بودن ۲-۳ ماه!!
خلاصه امروز خدا گذاشت تو کاسمون حسابی‌!
من اطلاعاتمو برای سولی عسلی میفرستم امروز.
ممنون میشم اگه کسی‌ تجربه یکسان داشته منو راهنمایی‌ کنه که چرا من اینجوری مصاحبه شدم!!!
فرشاد من دلیل ناراحتیت رو درک نکردم. اونهایی که یک ضرب ویزا گرفتن هم ایرانی بودند. هیچ برتری نسبت به شما نداشتند و شاید شما به لحاظ سطح تحصیلات و فرهنگ از خیلی های اونها بالاتر بودی. ولی چه بپسندی یا نه سطح تحصیلات و فرهنگ جزو ملاک های گرفتن ویزا برای آفیسر محترم نیست. تنها تفاوت شما با اونها این بوده که جواب چک های اونها اومده بوده و مال شما نیومده. به همین راحتی. این که شما به چند کشور رفت و آمد داشتی حداقل برای گرفتن ویزا هیچ نقطه قوتی محسوب نمیشه که حتی شاید کار رو پیچیده تر کنه. من یه دوستی داشتم که چند سال پیش از دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته ویروس شناسی گیاهی پذیرش دکترا گرفته بود. خانمش به دلایلی راضی نشد که این بنده خدا رو همراهی کنه و با پسرش در ایران موند. این دوست ما هم هر چند ماهی با اجازه استاد راهنماش چند روز ایران بود و بعد دوباره بر می گشت. بگذریم که در نهایت نتونست دوره شو تموم کنه و آخرشم تبدیل به داخل کرد و در تربیت مدرس ادامه اش داد. یادمه بار اولی که می خواست ویزا بگیره خیلی زود کلیر شد ولی دفعات بعد همیشه بالای 2 ماه علاف بود. وقتی علت رو پرس و جو کرده بود گفته بودند دفعه اول هیچ سابقه ای از زندگی در آمریکا نداشته ولی دفعات بعدی یک سری مواردی رو در مورد مدتی که در آمریکا زندگی کرده بود بررسی می کردند و برای همین هم مدت پروسه اش طولانی تر می شده. حالا این دوستمون در خود آمریکا ساکن بوده.
این موردی که مصاحبه ات طولانی شده و یک جورایی روال معمول مثل سایر افراد نداشته به نظر من هم طبیعی هست و هم جای خوشحالی داره. شما چند تا کشور مسافرت کردی و در اروپا هم سکونت داشتی. براشون مهم بوده بدونن که این مدت چیکار می کردی و بهتر دیدن تا حد امکان از خودت اطلاعات بگیرن. برای همین هم مصاحبه ات طولانی شده. هر چه مقدار اطلاعاتی که بهشون داده باشی بیشتر و دقیق تر باشه زودتر کلیر میشی و به ویزات میرسی. اگر فرم 9 سئوالی و CV ازت خواسته بود که نور علی نور بود و خیلی زودتر از بقیه از حضور دوستان مرخص می شدیTongue.
اون خانمی که به بقیه بی احترامی می کنه ایرانی الاصل هست. او تنها یک کارمند جز هست که مدارک رو از افراد تحویل می گیره و طبق چک لیستی که در اختیارش هست کنترل می کنه که کمی کسری نباشه. در این مورد هم از ماست که بر ماست. خوشبختانه مهمترین کسی که در سفارت در مورد پرونده شما تصمیم می گیره شخص آفیسر مصاحبه کننده هست. او هرگز مترسک نیست ولی برای دادن ویزا هم باید شرایط متقاضی از هر لحاظ برای او محرز شده باشه. یعنی دستش باز هست ولی به شرطی که جواب چک های شما اومده باشه و او بعد از مصاحبه با شما نیازی به چک های اضافه احساس نکنه. روز مصاحبه او می تونه یک چک برای شما تقاضا کنه و یک ماهه کلیر شی و یا به فرض 10 تا چک تقاضا کنه و تا آخر سپتامبر امسال که هیچ تا آخر سپتامبر سال بعد هم کلیر نشی! لطفاً از این لفظ "مترسک" برای کارمند فدرالی که در این مورد کلی آموزش دیده و از طرف وزارت امور خارجه مامور شده تا با گرفتن حقوق های آنچنانی و مزایای بهمانی در کشوری غیر از سرزمین مادریش زندگی و کار کنه استفاده نکنین. مترسک همون خانم کارمند دون پایه هست که مدارک جمع می کنه و ظاهراً به لحاظ کاربردی برازنده اش هم هست.
تو چند تا پست دیگه دیدم که دوستان از ویزا گرفتن عرب ها ناراحت شده بودند. همین حالت هم در مورد ترک ها و ارمنی ها وجود داره. اینم مورد عجیبی نیست. توجه کنین که شما در سفارت آمریکا در امارات متحده عربی مصاحبه شدین. درسته که محدوده سفارت به لحاظ س.یاس.ی جزو خاک آمریکا محسوب میشه ولی میزبان عزیزان ما در سفارتCool کشور امارات هست. هر کس دیگه ای هم که بود با میزبانش بیشتر مدارا می کرد تا با اتباع کشوری که ... آقا دیگه از بقیه اش بگذرین. هر وقت از دیدن این موارد ناراحت شدین چند سال به عقب برگردین، صفحات تاریخ رو یک ورقی بزنین تا اگر چیزی از حافظه تاریخیتون پاک شده بود دوباره به یادش بیارین. همین!
عید همه هم مبارک. قشنگ عید دیدنی هاتون رو برین. خوشحال باشین: چون خیلی از قیافه ها و شکل و شمایل هایی رو که الان به خاطر احترام به سنن نیاکانمون مجبورین تحمل کنین سال دیگه نمی بینین Tongue و البته از دیدن صورت گل خیلی های دیگه هم محروم میشینSad. موفق باشید و خوش بگذره.
من کاملا با سعیدخان موافقم،مصاحبه ما 50دقیقه طول کشید،ما هم خیلی خوشحال شدیم،چون فرصت داشتیم هرچی لازم میدونستیم به آفیسر برای شفافتر شدن کیسمون بگیم تا بعدا جای افسوس باقی نمونه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
دوستان برای سال 93 کلی انرژی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان