موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هم این دوران را رد کردیم پس نگران نباشید و فقط زبان بخونید همه تون میاید به امریکا زبان زبان زبان
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم ،
خواهش میکنم وقتی به مصاحبه تشریف میبرید ، در مورد مراحل کاریتان از آنها سوال نکنید !!! . بجای آن ، خیلی مودبانه ، بخاطر در اختیار قرار دادن وقت مصاحبه تشکر کنید و بگویید که برای شما یک افتخار و فرصت طلاییست است که در سرزمین آنها زندگی کنید . و به ترتیب از مردم ، رئیس جمهورشان و خود آفیسر بخاطر این فرصت تشکر کنید . این در روحیه آفیسر خیلی موثر خواهد بود . بنده در دوره خودم اینکار را کردم و توصیه هم به دوستان شد ، نتیجه خوبی از آن بدست آمد . من گفتم ؛ من چه در مراحل اداری موفق بشوم و چه نشوم ، برای من ملاقات با شما ، بسیار با شکوه بود . همان لحظه هم آفیسر گفت ؛ من هم ورودتان را به کشور آمریکا خوشامد گفته و زندگی خوبی را برایتان آرزو میکنم . کلیر بنده هم فقط 29 روز طول کشید . با اینکه بدترین و شلوغترین پرونده را داشتم .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 07:10)afshin4749 نوشته: سلام دوستان عزیزم ،
خواهش میکنم وقتی به مصاحبه تشریف میبرید ، در مورد مراحل کاریتان از آنها سوال نکنید !!! . بجای آن ، خیلی مودبانه ، بخاطر در اختیار قرار دادن وقت مصاحبه تشکر کنید و بگویید که برای شما یک افتخار و فرصت طلاییست است که در سرزمین آنها زندگی کنید . و به ترتیب از مردم ، رئیس جمهورشان و خود آفیسر بخاطر این فرصت تشکر کنید . این در روحیه آفیسر خیلی موثر خواهد بود . بنده در دوره خودم اینکار را کردم و توصیه هم به دوستان شد ، نتیجه خوبی از آن بدست آمد . من گفتم ؛ من چه در مراحل اداری موفق بشوم و چه نشوم ، برای من ملاقات با شما ، بسیار با شکوه بود . همان لحظه هم آفیسر گفت ؛ من هم ورودتان را به کشور آمریکا خوشامد گفته و زندگی خوبی را برایتان آرزو میکنم . کلیر بنده هم فقط 29 روز طول کشید . با اینکه بدترین و شلوغترین پرونده را داشتم .
هر چند که برام سخته اما توصىه هوشمندانه اى است.تشکر
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی عزیزی که رفتند مصاحبه و کلیر خوردن کاش اطلاعاتشون رو به soliasali عزیز بدن تا منتظر سرا آپدیت شه..
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا در اين خصوص منو راهنمايي كنين تو مراحل كليرنس بعضي از دوستان ليست سفرهاي خارجي يا پاسپورت هاي قبليشون يا ريز نمرات بعد از مدتي خواسته شده؟ حالا برا اينكه اين اتفاق برا يه عده تكرار نشه ميشه اين مداركو روز مصاحبه بهشون بديم يا مثلا بگيم ايناو آورديم لازمه الان بديم يا نه؟ يا اصلا چيزي نگيم؟ دوستان خوبم و مديران چي صلاح مي دونن؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
آقا ما نفهمیدیم عقد نامه کپیش باید 2 تا باشه یا ترجمش؟؟؟؟نکنه اصلش باید 2 تا باشه؟؟؟ها ها ها اینجوری کار خراب میشه که!!!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-03 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-03 ساعت 11:22 توسط NIKKI.)
(2013-11-03 ساعت 10:26)omid05 نوشته: ميشه لطفا در اين خصوص منو راهنمايي كنين تو مراحل كليرنس بعضي از دوستان ليست سفرهاي خارجي يا پاسپورت هاي قبليشون يا ريز نمرات بعد از مدتي خواسته شده؟ حالا برا اينكه اين اتفاق برا يه عده تكرار نشه ميشه اين مداركو روز مصاحبه بهشون بديم يا مثلا بگيم ايناو آورديم لازمه الان بديم يا نه؟ يا اصلا چيزي نگيم؟ دوستان خوبم و مديران چي صلاح مي دونن؟
من همه اینا را برده بودم و وقتی گفت یه کم کار داره برونده شما من گفتم که لیست سفرهام را تهیه کردم لازمه بدمشون؟
که اون بلافاصله و خیلی محکم گفت نه. من لال شدم دیگه
به نظرم بهتره جوری برخورد نشه که ما میدونیم شما میخواین چه چیزایی را چک کنین و برای سرعت کار میتونیم کمکتون کنیم و ...
یکی جواب این سوال را بده ترا خدا
(2013-11-02 ساعت 22:00)NIKKI نوشته: سلام دوستان
آنكارا به طور واضح تكليف را براي كساني كه كليرنسشون طولاني ميشه روشن كرده كه بايد مديكالشونو تجديد كنن
به عبارت ديگر گفته كه اعتبار مديكال 6 ماهه و اعتبار ويزا تا 6 ماه پس از امضاي دكتر معتمد هستش (مديكال).
از طرف ديگر بنا بر نوشته هاي برخي از دوستان اعتبار ويزا از ابوظبي 6 ماه از تاريخ صدور ويزاست و ربطي به تاريخ مديكال نداره. به عبارت ديگر دوستان ابوظبي به هيچ عنوان نياز به تجديد مديكال ندارن. ولي من نتونستم از سايت سفارت چيزي در اين مورد پيدا كنم
لطفا اگه كسي مطمئن و مستند اين مطلب را ميدونه با لينك آن از سايتهاي مرجع (سفارت و ...) اعلام كنه
دانستن آن از همين حالا ميتونه در برنامه ريزي مشكل رفتن بسيار مفيد باشه
مخصوصا براي كيسهاي چند نفره
با سپاس فراوان
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19