موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با تبریک سال جدید انشاالله سالی گرازشانس برای همهی ایرانی های عزیز باشه
اگه ممکنه یرای من سایت سفارت های امریکا در انکارا ایروان ابوظبی بگید ممنون میشم چون نمیتونم گیداش کنم ظاهرا دوستان میگن به روز کردن
ممنون میشم
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا هم اپدیت کرد باز خبری نشد..همسر و دخترم تا چند روز دیگه به آمریکا سفر میکنند و من کماکان در تکاپوی کلیر شدن ماندم...تا چند روز دیگه این انتظار من 180 روزه میشه............روزهای سختیه جدایی...
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 14:42)قصه گو نوشته: دوستان عزيز من يه سوال دارم:
ما چند روز ديگه ١٨٠ روزه ميشيم، مصاحبمونم ابوظبى بوده، ميخوام بدونم اگه بعد از اين زمان كلير شديم چون ٦ ماه گذشته دوباره بايد مديكالمونو تمديد كنيم؟؟؟؟
سال نوتون مبارك.همونطور كه در صفحات قبلي نوشتم، دوستم بعداز شش ماه و ده روز تابستان پارسال كلير شد و آبان ماه سفر آولش انجام داد و حدودا دو ماه پيش برگشت.در مورد تمديد مديكال كه ازش پرسيدم،گفت نيازي نبوده چون مديكال ابوظبي يك ساله است.خدا كنه قانون عوض نشده باشه.[/align]
[/quote]
ممنون كه پاسخ داديد قصه گوى عزيز.
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان منتظر مثل خودم
امیدوارم به همین زودی خبراهای خوب سرازیر بشن
من از شما راهنمایی میخواستم که اگه لطف کنین ممنون میشم.
انشاالله بعد از آمدن ویزا آیا خودتون تشریف میبرین برای دریافتش؟ و اگه خودتون برین چند روز طول میکشه؟
یا به شرکتهای مسافرتی میسپارین؟ اگه ممکنه اسم شرکت یا آدرس یا تلفن چنده؟ و هزینه برای هر پاسپورت چند میشه؟
متشکر از همه
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان امیدوار، و با نگاهی امیدوارانه به این حقیقت که هنوز تا ماه سپتامبر حدود شش ماه باقی مونده و هنوز میشه با امیدواری زیاد به روزهای آینده نگاه کرد.
سئوالی که داشتم اینه که از کجا میشه آپدیت های ابوظبی را پیگیری کرد. منظورم پیگیری آپدیت های شخصی و موقعیت ویزای شخصی نیست. آپدیت های منتظر های ابوظبی به صورت کلی را می گم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام عىد همگى مبارک.دىشب آلن اير سخنگوى وزارت خارجه داشت تو شبکه VOA صحبت مىکرد و عده اى هم بهش زنگ مىزدن و راجب ويزاهاشون صحبت مىکردن چه خوب بود که ىکى از دوستان هم زنگ مىزد و راجب اىن لاتارى صحبت مىکرد ولى اشکال نداره چون خودش گفت بىاىىد تو صفحه فىس بوک من سوالاتتون را مطرح کنىد مىگم شاىد بد نباشه اگه خواستىد اىن کارو بکنىد شاىد نتىجه داد.البته اىن نظر شخصى من بود و امىدوارم مثل بقىه بحثاى پىشىن باز تنش برانگىز نباشه
موفق باشيد
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-28 ساعت 22:46)houmanmir نوشته: (2014-03-28 ساعت 20:04)freddyflientstone نوشته: سئوالی که داشتم اینه که از کجا میشه آپدیت های ابوظبی را پیگیری کرد. منظورم پیگیری آپدیت های شخصی و موقعیت ویزای شخصی نیست. آپدیت های منتظر های ابوظبی به صورت کلی را می گم.
ابوظبی همچین امکانی نداره دوست عزیز، هرکسی فقط میتونه کیس خودشو با وارد کردن کیس نامبرش تو سایت ابوظبی ببینه
ممنونم، حدس می زدم، چون می دیدم که دوستان میان و در مورد آپدیتهای آنکارا صحبت می کنند ، اما کسی در مورد ابوظبی چیزی نمیگه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
شب همگی به خیر
الان از حرم آقا امام رضا برگشتم و برای همه دوستان منتظر مخصوصا بالای صد روزه ها از جمله الدورادو، Pari Paria و ..... ده ها دوست دیگر از صمیم قلب دعا کردم امیدورام خدا وند به همه ما اعضای خانواده کلیرنس صبر ، آرامش عطا کنه