کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان با تبریک سال جدید انشاالله سالی گرازشانس برای همهی ایرانی های عزیز باشه
اگه ممکنه یرای من سایت سفارت های امریکا در انکارا ایروان ابوظبی بگید ممنون میشم چون نمیتونم گیداش کنم ظاهرا دوستان میگن به روز کردن
ممنون میشم
تشکر کنندگان: farshadm999 ، Sara_lphmkf ، alitab ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 16:54)ata.bz نوشته:  سلام دوستان با تبریک سال جدید انشاالله سالی گرازشانس برای همهی ایرانی های عزیز باشه
اگه ممکنه یرای من سایت سفارت های آمریکا در انکارا ایروان ابوظبی بگید ممنون میشم چون نمیتونم گیداش کنم ظاهرا دوستان میگن به روز کردن
ممنون میشم

http://www.abudhabiivo.net/
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ولی‌ هیچ اتفاقی‌ نیفتاده هیچ به روز کاردانی هم نیست. همه جا امن‌و امن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته:  ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.

Big GrinBig GrinBig Grin
اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كليرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-03-28 ساعت 17:30)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 15:00)farshadm999 نوشته:  ممنون دوست من ، من اسم شما و این آقای الدرادو رو میبینم میترسم. Big Grin

ایشالا زود تر کلیر بشید من هنوز ۲ روز نشده دارم دیوونه میشم از دیروز ۱۰ بار سایت رو چک کردم.

Big GrinBig GrinBig Grin
اوايل كه از مصاحبه بر ميگردي ،همينطوره كه بي تابي و دپرس و اگه مثل من انتظار كليرنس خوردن رو نداشته باشي ،تو بُهتي به سر ميبري كه حد نداره. بعد ١ ماه ميگذره ميبيني خبري نشد ...٢ ماه ...٣ ماه... ٤ ماه... ٥ ماه... دريغ از يه آپديت! كم كم ديگه اين قضيه برنده شدن و مهاجرت و يو اس رفتن جذابيتشو از دست ميده و يه احساس بي تفاوتي مياد جاش،اگه بشه و ويزا بگيري كه فبها و اگه نشد هم حتما صلاح نبوده و پروردگار برات برنامه ي بهتري داره.
خودمونيم ،با حرف آفيسر كه بهتون گفته بريد دنبال زندگيتون موافقم.قبول دارم تو اون لحظه اي كه اين جمله رو شنيديد شوكه شديد ولي به اصل قضيه كه نگاه ميكني ميبيني كه راست گفته بيچاره .از لحظه ي برنده شدن تا مصاحبه و كيرنس و دريافت ويزا ،همه چي ٥٠-٥٠ هست.
كليرنس بدترين دوره ي زندگيم بود البته تا ٣ماه اول .واقعا ديوانه كننده است كه همش تو انتظار و استرس و بلاتكليفي باشي اما همونطور كه گفتم ،از يه جايي به بعد يه حسي مياد سراغت كه بهش ميگن بيخيالي.چون ذهنت از اين همه درگيري خسته ميشه.بيخيال همه چي ميشي و خودتو فقط ميسپاري به اون بالايي تا اگه يه وقتي خدايي نكرده مثل پارسال بهت ويزا نرسه،ضربه نخوري و بتوني اهداف و برنامه هاي جديدت رو جايگزين كني و به زندگيت ادامه بدي.
هر چند كه اعتقاد قلبيم اينه شما كه تازه رفتيد مصاحبه ،زودتر هم كلير ميشيد به اميد خدا.چون قطعا از ماه اپريل و مي كه به اتمام برنامه ويزاي گوناگوني نزديك ميشيم سرعت كليرنس ها هم بيشتر ميشه و بالاخره مجبورن به يه عده از اونايي كه كليرنس زدن هم ويزا بدن.اين وسط ما بخاطر انتظار كشيدن زياد اذيت شديم كه جزء سري اول كارنتي ها بوديم اما اشكال نداره ... بالاخره همه چي درست ميشه.

ایشالا شما هم زود تر کلیر بشید واقعاً سخته خدایی .....

من که کارم افتاده به این سایت!

http://www.faletarot.ir/
هر کی‌ بخنده ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ ........ دیگه خندیده ولی‌ خدایی نخندین میدونم همتون به این سایت‌ها سر میزنید. Big Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، H Pier ، aaraam ، mohamad92 ، farshad varaste ، soli asali ، lighter
آنکارا هم اپدیت کرد باز خبری نشد..همسر و دخترم تا چند روز دیگه به آمریکا سفر میکنند و من کماکان در تکاپوی کلیر شدن ماندم...تا چند روز دیگه این انتظار من 180 روزه میشه............روزهای سختیه جدایی...
(2014-03-28 ساعت 17:54)mira250 نوشته:  آنکارا هم اپدیت کرد باز خبری نشد..همسر و دخترم تا چند روز دیگه به آمریکا سفر میکنند و من کماکان در تکاپوی کلیر شدن ماندم...تا چند روز دیگه این انتظار من 180 روزه میشه............روزهای سختیه جدایی...

انشالا خبرای خوب می رسه .شما سربازی داشتین یا کار دولتی؟
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 14:42)قصه گو نوشته:  دوستان عزيز من يه سوال دارم:
ما چند روز ديگه ١٨٠ روزه ميشيم، مصاحبمونم ابوظبى بوده، ميخوام بدونم اگه بعد از اين زمان كلير شديم چون ٦ ماه گذشته دوباره بايد مديكالمونو تمديد كنيم؟؟؟؟

سال نوتون مبارك.همونطور كه در صفحات قبلي نوشتم، دوستم بعداز شش ماه و ده روز تابستان پارسال كلير شد و آبان ماه سفر آولش انجام داد و حدودا دو ماه پيش برگشت.در مورد تمديد مديكال كه ازش پرسيدم،گفت نيازي نبوده چون مديكال ابوظبي يك ساله است.خدا كنه قانون عوض نشده باشه.[/align]
[/quote]

ممنون كه پاسخ داديد قصه گوى عزيز.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: Vahid2014 ، nedali ، soli asali ، قصه گو
سلام دوستای عزیز
سال نو مبارک
امیدوارم امسال و همه سالهای آتی سالی باشه پر از سلامتی ، شادی، لبخند و پیروزی واسه همه دوستای گلم و خانواده هاشونSmileSmileSmileSmile
دوست عزیزم farshadm999 چرا اینقدر بدبینی! اونم توی این سال جدید و قشنگ
آخه جناب ،وقتی خودتون با کمال ناامیدی و یاس بعد از مصاحبه به آفیسر محترم میگی امکانش هست ویزا نگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!! انتظار چه پاسخی دارید !فرض کن یه مصاحبه کاری داشتی موقع خروج از محل مصاحبه به مصاحبه کننده تلقین میکنی امکانش هست قبول نشم!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش عزیزم اون آفیسر عزیزخیلی هم خوب جوابتو داده پس چی بایست میگفت تازه نباید خرده بگیری اونها با اصطلاحات و تعارفهای فارسی آشنا نیستن که مثل یک ایرانی تو رو بپیچونن و هزار تا هندونه زیر بغلت بذارن اینو یادت باشه !!! پدر و مادر من هم رفتن مصاحبه در سفارت ایروان ، اتفاقا پروسه کلیر نس هم بهشون خورد ولی کاملا راضی بودن و از برخورد خوب همه کارمندهای اونجا تعریف کردن .
دوست عزیزم ذهنیات بد ، همیشه باعث این میشه که مسائل پیش پا افتاده رو واسه خودت بزرگ میکنی و این میشه نتیجش که میاید توی یک سایت پر بیننده هر چی میخواین مینویسید غاافل از اینکه ای دل غافل این سایت رو همه می بینن !
و ممکنه باعث رنجش کسی بشین پس لطفا توی پست هاتون رعایت کنید ، مدیران محترم مگه وظیفه شما رعایت کردن قوانین سایت نیست آیا بی احترامی به هر قشری از مردم این کره خاکی نباید واکنشی از جانب شما داشته باشه! پس لطفا به کاربرها یادآوری کنید قوانین رو زیر پا نذارن و به حساب ناراحتی شخصی و درونیشون همه رو زیر سوال نبرن .
ضمنا فرشاد جان یادت باشه ما مصاحبه اولیها چون فاصلمون تا بسته شدن لاتاری 2014 که سپتامبر 2014هست زیاده ممکنه کلیر طول بکشه پس جای نگرانی وجود نداره .
امیدوارم یروان امشب کلیرهاشو اعلام کنه اگر هم نشد تا شقایق هست زندگی باید کرد ! تا امید هست ناامیدی چرا آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید سر همگی رو با این متن طولانی درآوردم این هم یکی از همون تعارفات ایرانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

سلام به همه دوستان منتظر مثل خودم
امیدوارم به همین زودی خبراهای خوب سرازیر بشن
من از شما راهنمایی میخواستم که اگه لطف کنین ممنون میشم.
انشاالله بعد از آمدن ویزا آیا خودتون تشریف میبرین برای دریافتش؟ و اگه خودتون برین چند روز طول میکشه؟
یا به شرکتهای مسافرتی میسپارین؟ اگه ممکنه اسم شرکت یا آدرس یا تلفن چنده؟ و هزینه برای هر پاسپورت چند میشه؟
متشکر از همه
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mohamad92 ، soli asali
با سلام به تمام دوستان امیدوار، و با نگاهی امیدوارانه به این حقیقت که هنوز تا ماه سپتامبر حدود شش ماه باقی مونده و هنوز میشه با امیدواری زیاد به روزهای آینده نگاه کرد.
سئوالی که داشتم اینه که از کجا میشه آپدیت های ابوظبی را پیگیری کرد. منظورم پیگیری آپدیت های شخصی و موقعیت ویزای شخصی نیست. آپدیت های منتظر های ابوظبی به صورت کلی را می گم.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، mohamad92 ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 20:28)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیز
سال نو مبارک
امیدوارم امسال و همه سالهای آتی سالی باشه پر از سلامتی ، شادی، لبخند و پیروزی واسه همه دوستای گلم و خانواده هاشونSmileSmileSmileSmile
دوست عزیزم farshadm999 چرا اینقدر بدبینی! اونم توی این سال جدید و قشنگ
آخه جناب ،وقتی خودتون با کمال ناامیدی و یاس بعد از مصاحبه به آفیسر محترم میگی امکانش هست ویزا نگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!! انتظار چه پاسخی دارید !فرض کن یه مصاحبه کاری داشتی موقع خروج از محل مصاحبه به مصاحبه کننده تلقین میکنی امکانش هست قبول نشم!!!!!!!!!!!!!!!! بعدش عزیزم اون آفیسر عزیزخیلی هم خوب جوابتو داده پس چی بایست میگفت تازه نباید خرده بگیری اونها با اصطلاحات و تعارفهای فارسی آشنا نیستن که مثل یک ایرانی تو رو بپیچونن و هزار تا هندونه زیر بغلت بذارن اینو یادت باشه !!! پدر و مادر من هم رفتن مصاحبه در سفارت ایروان ، اتفاقا پروسه کلیر نس هم بهشون خورد ولی کاملا راضی بودن و از برخورد خوب همه کارمندهای اونجا تعریف کردن .
دوست عزیزم ذهنیات بد ، همیشه باعث این میشه که مسائل پیش پا افتاده رو واسه خودت بزرگ میکنی و این میشه نتیجش که میاید توی یک سایت پر بیننده هر چی میخواین مینویسید غاافل از اینکه ای دل غافل این سایت رو همه می بینن !
و ممکنه باعث رنجش کسی بشین پس لطفا توی پست هاتون رعایت کنید ، مدیران محترم مگه وظیفه شما رعایت کردن قوانین سایت نیست آیا بی احترامی به هر قشری از مردم این کره خاکی نباید واکنشی از جانب شما داشته باشه! پس لطفا به کاربرها یادآوری کنید قوانین رو زیر پا نذارن و به حساب ناراحتی شخصی و درونیشون همه رو زیر سوال نبرن .
ضمنا فرشاد جان یادت باشه ما مصاحبه اولیها چون فاصلمون تا بسته شدن لاتاری 2014 که سپتامبر 2015 هست زیاده ممکنه کلیر طول بکشه پس جای نگرانی وجود نداره .
امیدوارم یروان امشب کلیرهاشو اعلام کنه اگر هم نشد تا شقایق هست زندگی باید کرد ! تا امید هست ناامیدی چرا آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید سر همگی رو با این متن طولانی درآوردم این هم یکی از همون تعارفات ایرانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!

پست موقت:
قصد جسارت ندارم ولي زمان بسته شدن لاتاري ٢٠١٤ سپتامبر ٢٠١٤ هست نه ٢٠١٥، البته كاشكي ٢٠١٥ بود ولي نيست،

ممنون از دقتتون ، ببخشید اشتباه لپی بود SmileSmileSmileWink
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، Sara_lphmkf ، pari pari ، mohamad92 ، ojee ، soli asali
دوستان سلام عىد همگى مبارک.دىشب آلن اير سخنگوى وزارت خارجه داشت تو شبکه VOA صحبت مىکرد و عده اى هم بهش زنگ مىزدن و راجب ويزاهاشون صحبت مىکردن چه خوب بود که ىکى از دوستان هم زنگ مىزد و راجب اىن لاتارى صحبت مىکرد ولى اشکال نداره چون خودش گفت بىاىىد تو صفحه فىس بوک من سوالاتتون را مطرح کنىد مىگم شاىد بد نباشه اگه خواستىد اىن کارو بکنىد شاىد نتىجه داد.البته اىن نظر شخصى من بود و امىدوارم مثل بقىه بحثاى پىشىن باز تنش برانگىز نباشه
موفق باشيد
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-03-28 ساعت 20:04)freddyflientstone نوشته:  سئوالی که داشتم اینه که از کجا میشه آپدیت های ابوظبی را پیگیری کرد. منظورم پیگیری آپدیت های شخصی و موقعیت ویزای شخصی نیست. آپدیت های منتظر های ابوظبی به صورت کلی را می گم.

ابوظبی همچین امکانی نداره دوست عزیز، هرکسی فقط میتونه کیس خودشو با وارد کردن کیس نامبرش تو سایت ابوظبی ببینه
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، pari pari ، Arash2013 ، farshad varaste ، soli asali
(2014-03-28 ساعت 22:46)houmanmir نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 20:04)freddyflientstone نوشته:  سئوالی که داشتم اینه که از کجا میشه آپدیت های ابوظبی را پیگیری کرد. منظورم پیگیری آپدیت های شخصی و موقعیت ویزای شخصی نیست. آپدیت های منتظر های ابوظبی به صورت کلی را می گم.

ابوظبی همچین امکانی نداره دوست عزیز، هرکسی فقط میتونه کیس خودشو با وارد کردن کیس نامبرش تو سایت ابوظبی ببینه

ممنونم، حدس می زدم، چون می دیدم که دوستان میان و در مورد آپدیتهای آنکارا صحبت می کنند ، اما کسی در مورد ابوظبی چیزی نمیگه!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: houmanmir ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، soli asali
با سلام
شب همگی به خیر
الان از حرم آقا امام رضا برگشتم و برای همه دوستان منتظر مخصوصا بالای صد روزه ها از جمله الدورادو، Pari Paria و ..... ده ها دوست دیگر از صمیم قلب دعا کردم امیدورام خدا وند به همه ما اعضای خانواده کلیرنس صبر ، آرامش عطا کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان