کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-01 ساعت 20:03)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته:  دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
خيلي خلاصه بهتون گفتم شب براتون فايل صوتي كامل جوابشون رو ميذارم.
با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????
خوب آیا میشه یه وکیل از خود آمریکا بره دنبال کارهای اداریمون تا سریعتر انجام بشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-01 ساعت 20:41)kamranh نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته:  دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????
خوب آیا میشه یه وکیل از خود آمریکا بره دنبال کارهای اداریمون تا سریعتر انجام بشه ...
دوستان خواهشا زود قضاوت نكنيد اجازه بديد فايل صوتي رو كه گذاشتم خوب گوش كنيد بعد تجزيه تحليلش كنين ايشون حتي اسم قانوني كه ميشه از دولت آمريكا به خاطر اين نوع ويزا شكايت كرد هم گفتن.
منم حالا نگفتم همين امشب بيايم بريم شكايت كنيم اين آقا گفته اگر تا خرداد خبري نشد ميتونين همچين كاري كنين.خواهشا جوش نيارين
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، خسته از وطن ، NIKKI
(2014-04-01 ساعت 20:37)Saeedv13 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 18:57)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه‌ها می‌شه به من بگین ثبت نام GSS چی‌ هست؟؟؟ سفارت از من خواست در GSS ثبت نم کنم ولی‌ نمیدونم مخفف چی‌ هستش.
ظاهراً از حروف اول سه کلمه Global Support Strategy تشکیل شده. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه از سایت سفارت آمریکا در آلمان مراجعه کنید.

ایول داری عمو سعید بازم یه چیز دیگه یاد دادی بهمون .سایتش رو خوندم و متوجه شدم Big Grin Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: farshad varaste ، Saeedv13 ، amin arefi ، honeybal2014 ، soli asali ، lighter ، meisam14
(2014-04-01 ساعت 20:45)kage.omid نوشته:  
با سلام
دوستان خواهشا زود قضاوت نكنيد اجازه بديد فايل صوتي رو كه گذاشتم خوب گوش كنيد بعد تجزيه تحليلش كنين ايشون حتي اسم قانوني كه ميشه از دولت آمريكا به خاطر اين نوع ويزا شكايت كرد هم گفتن.
منم حالا نگفتم همين امشب بيايم بريم شكايت كنيم اين آقا گفته اگر تا خرداد خبري نشد ميتونين همچين كاري كنين.خواهشا جوش نيارين

دوست عزیر درست گفتن الان اقای کاملی گفت باید یه شکایت کنینین به اسم رت اف مندین اس اگه اسپلش رو اشتباه نوشتم دوستان تصحیح کنن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: kage.omid ، alimomen ، soli asali
دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
ديگه حالا خودتون يه تحليليش بكنين.

فايل تصويري

فايل صوتي
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

سپتامبر 2001 اتفاق افتاد نه 2011

(2014-04-01 ساعت 22:41)lida55 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 16:24)ramin_red نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 23:28)lida55 نوشته:  سلام در تدارک 13 بدر هستیم هیچ رقم هم بی انرژی نیستیم کلا این لاتاری همیشه و هر سا ل یه داستانی داشته

2011 درست سپتامبر که همه منتطر کلیر بودن ب.ن ل.ا.دن همه جا رو ریخت بهم
2012 که نتایج اعلامی کنسل شد دوباره 15 جولای نتایج جدید قرعه کشی اعلام شد
2013 KCC کلی رو معطل نامه دوم کرد و میگفت در گیر انتخاباتیم بعدم اتمام سهمیهSad
2014 هم که کلا با تعطیلی دولت فدرال اغاز شد و دیگه به روزهای انتظار سه رقمی عادت کردیمCool

جماعت منتطر و غیره منتطر 13 بدر برای اینکه سپتامبر همه عاقبت به خیر شیم از هیچ کمکی دریغ نکنن لطفاWink
2011 ب.ن.ل.ا.د.ن همه جا رو بهم ريخت يعنى چى؟
رامین خان نقطه هاش رو بردار بخونShy منظور برجهای دو قلو و توقف تقریبی ویزا دادن در سفارتها پس از اون اتفاق هست در سپتامبر 2011
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: lida55 ، soli asali ، hamed1286 ، masoudyara
(2014-04-01 ساعت 21:09)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 20:45)kage.omid نوشته:  
با سلام

دوست عزیر درست گفتن الان اقای کاملی گفت باید یه شکایت کنینین به اسم رت اف مندین اس اگه اسپلش رو اشتباه نوشتم دوستان تصحیح کنن
والا من هم چند ماه پیش همین حرف آقای کاملی رو زدم که باید وکیل بگیریم حقمون هست که شکایت کنیم اینم پست من:

http://www.mohajersara.com/thread-6845-page-224.html
متاسفانه چون اسم وکیل مهاجرت روی من نبود و اسم writ of mandanusرو نمیدونستم از طرف خیلی از دوستان و حتی مدیران آماج حمله و تمسخر قرار گرفتم
بابا واضح هست من نمیدونم چرا بعضیها درک نمیکنن که وکیل میتونه کارساز باشه نه از این نظر که بگه چرا به موکلم ویزا نمیدید -از این نظر که دولت رو زیر سوال ببره که بابا تکلیف این موکل منو سریعتر روشن کنید
خدا پدر این آقای کاملی و این دوستون که این پستو گذاشته بیامرزه که به حرف من صحه گذاشت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، hamed1286 ، H Pier ، pari pariaaa

از بس این مردک دزد و کلاهبرداره.
من نمیدونم یه آدم چطوری میتونه به این فرد اعتماد کنه.
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
(2014-04-01 ساعت 23:11)saeedshafiee نوشته:  سپتامبر 2001 اتفاق افتاد نه 2011

(2014-04-01 ساعت 22:41)lida55 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 16:24)ramin_red نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 23:28)lida55 نوشته:  سلام در تدارک 13 بدر هستیم هیچ رقم هم بی انرژی نیستیم کلا این لاتاری همیشه و هر سا ل یه داستانی داشته

2011 درست سپتامبر که همه منتطر کلیر بودن ب.ن ل.ا.دن همه جا رو ریخت بهم
2012 که نتایج اعلامی کنسل شد دوباره 15 جولای نتایج جدید قرعه کشی اعلام شد
2013 KCC کلی رو معطل نامه دوم کرد و میگفت در گیر انتخاباتیم بعدم اتمام سهمیهSad
2014 هم که کلا با تعطیلی دولت فدرال اغاز شد و دیگه به روزهای انتظار سه رقمی عادت کردیمCool

جماعت منتطر و غیره منتطر 13 بدر برای اینکه سپتامبر همه عاقبت به خیر شیم از هیچ کمکی دریغ نکنن لطفاWink
2011 ب.ن.ل.ا.د.ن همه جا رو بهم ريخت يعنى چى؟
رامین خان نقطه هاش رو بردار بخونShy منظور برجهای دو قلو و توقف تقریبی ویزا دادن در سفارتها پس از اون اتفاق هست در سپتامبر 2011

اون حادثه مال سال 2001 بود آفای دوست عزیزWink
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali
(2014-04-01 ساعت 23:35)hamedapple نوشته:  

از بس این مردک دزد و کلاهبرداره.
من نمیدونم یه آدم چطوری میتونه به این فرد اعتماد کنه.
شما چیزی دیدید از ایشون؟یا حدس میزنید؟
case no=4xxx,abu dhabi
جناب hamedapple عزیز لطفا مشخص کنید که این جمله ای رو که به کار بردید آیا مبتنی بر مستندات هست و تجربه خاصی با آقای کاملی دارید و یا فقط بهتون الهام شده
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali ، kage.omid ، hamedapple ، NIKKI
اون حادثه مال سال 2001 بود آفای دوست عزیزWink
[/quote]

اشتباه از من بود ایشون اصلاح کردن ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، hamedapple
(2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته:  دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من

فايل تصويري

فايل صوتي

به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، hamed1286 ، hamedapple
(2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته:  دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من

فايل تصويري

فايل صوتي

به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
دوست عزيز اگه برنامه هاي اين آقا رو دنبال ميكردين اين حرفو نميزديد هميشه تو برنامه هاش ميگه پول اضافه به وكيل ندين و اگه كاري نشه خودش رك ميگه كه آقا نميشه و اصلا دنبالش نباش و هزينه نكنين.
بعدش اين آقا اصلا كيسهاي لاتاري رو كاراشون رو انجام نميده فقط سرمايه گذاري و دانشجويي حتي پناهندگي و نمونه هاي ديگه هم انجام نميده.
فقط من توي يه چيز موندم كه چرا براي اين ملت اينقدر سخته يه چيزيو قبول كنن جالبه استدلالها و تحليلاي خودمون رو خوب قبول داريم ولي اون وكيل مهاجرت كه 20 ساله تو امريكا داره كار ميكنه رو قبول نميكنيم
دقت كردين ما ايرانيا تو هر چيزي حتي ناچيز بايد اظهار نظر كنيم و حرف اثبات شده هم قبول نمكنيم آقا غرور و لج بازي تا كي؟ اين حرف اخرم اصلا ربطي اين موضوع نداشت در كل گفتم.
اين آقا هم فقط راهنمايي كرد حالا شما ميخواين حرفشو قبول كنين ميخواين نكنين ما يه سوالي ازش كرديم و اين بابا هم جواب داد ما هم گفتيم بزار با دوستانمون به اشتراك بزاريم.
خواهشا اصلا بحثو و نظريه پردازي رو ولش كنين ادم اينجا يه بحثي رو ميخواد باز كنه نميدونم چرا كم كم به توهين و جر و بحث كشيده ميشه

تشکر کنندگان: alimomen ، hamed1286 ، soli asali ، chaymon ، meisam14 ، 2014winner ، pari pariaaa ، NIKKI
(2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته:  

فايل تصويري

فايل صوتي

دوست عزیز تبلیغ واسه جیب کردن با تو هوا هزینه کردن فرق داره -هر بیزینس من واسه اینکه پولی به دست بیاره واسه خودش تبلیغ میکنه که امری پسندیده و منطقی هست ولی اون دومی کلاه برداریه ااین دو تا زمین تا آسمون فرق داره ما متوجه نشدیم این آقا hamedapple که یک چیزی پروند و رفت واقعا چیزی دیده از ایشون یا میخاست فقط تو دل ما رو خالی کنه
واقعا آدم میمونه تو این پستهای که بعضیها میذارن و میرن یعنی شما نمیدونید که با یک پست بی اساس گذاشتن دارید با سرنوشت خیلیها بازی میکنید؟/؟
دوباره شد مثل حرفهایی که پشت سر خانم ملیکا میزدند تا اینکه خودمون رفتیم اونجا و با دو چشم خودمون دیدیم این خانم بسیار آدم معتبری هست و واقعا قابل اعتماد و جز خوبی چیزی ندیدیم از ایشون
آخه شما انتظار دارید که ملت مفتی سرویس بدند؟هر کسی ازتون پول گرفت کلاه برداره؟اگر مجانی کار کرد آدم گلی هست؟
آدم میمونه بخدا تو این رفتارا
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamed1286 ، kage.omid ، meisam14 ، 2014winner ، farshad varaste ، pari pariaaa ، NIKKI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان