موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 20:03)naftoonbazoft1 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته: دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
خيلي خلاصه بهتون گفتم شب براتون فايل صوتي كامل جوابشون رو ميذارم.
با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????
خوب آیا میشه یه وکیل از خود آمریکا بره دنبال کارهای اداریمون تا سریعتر انجام بشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 20:45)kage.omid نوشته: (2014-04-01 ساعت 20:41)kamranh نوشته: (2014-04-01 ساعت 20:03)naftoonbazoft1 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته: دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????
خوب آیا میشه یه وکیل از خود آمریکا بره دنبال کارهای اداریمون تا سریعتر انجام بشه ...
دوستان خواهشا زود قضاوت نكنيد اجازه بديد فايل صوتي رو كه گذاشتم خوب گوش كنيد بعد تجزيه تحليلش كنين ايشون حتي اسم قانوني كه ميشه از دولت آمريكا به خاطر اين نوع ويزا شكايت كرد هم گفتن.
منم حالا نگفتم همين امشب بيايم بريم شكايت كنيم اين آقا گفته اگر تا خرداد خبري نشد ميتونين همچين كاري كنين.خواهشا جوش نيارين
دوست عزیر درست گفتن الان اقای کاملی گفت باید یه شکایت کنینین به اسم رت اف مندین اس اگه اسپلش رو اشتباه نوشتم دوستان تصحیح کنن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 21:09)naftoonbazoft1 نوشته: (2014-04-01 ساعت 20:45)kage.omid نوشته: (2014-04-01 ساعت 20:41)kamranh نوشته: (2014-04-01 ساعت 20:03)naftoonbazoft1 نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته: دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
با سلام
دوستان خواهشا زود قضاوت نكنيد اجازه بديد فايل صوتي رو كه گذاشتم خوب گوش كنيد بعد تجزيه تحليلش كنين ايشون حتي اسم قانوني كه ميشه از دولت آمريكا به خاطر اين نوع ويزا شكايت كرد هم گفتن.
منم حالا نگفتم همين امشب بيايم بريم شكايت كنيم اين آقا گفته اگر تا خرداد خبري نشد ميتونين همچين كاري كنين.خواهشا جوش نيارين
دوست عزیر درست گفتن الان اقای کاملی گفت باید یه شکایت کنینین به اسم رت اف مندین اس اگه اسپلش رو اشتباه نوشتم دوستان تصحیح کنن
والا من هم چند ماه پیش همین حرف آقای کاملی رو زدم که باید وکیل بگیریم حقمون هست که شکایت کنیم اینم پست من:
http://www.mohajersara.com/thread-6845-page-224.html
متاسفانه چون اسم وکیل مهاجرت روی من نبود و اسم writ of mandanusرو نمیدونستم از طرف خیلی از دوستان و حتی مدیران آماج حمله و تمسخر قرار گرفتم
بابا واضح هست من نمیدونم چرا بعضیها درک نمیکنن که وکیل میتونه کارساز باشه نه از این نظر که بگه چرا به موکلم ویزا نمیدید -از این نظر که دولت رو زیر سوال ببره که بابا تکلیف این موکل منو سریعتر روشن کنید
خدا پدر این آقای کاملی و این دوستون که این پستو گذاشته بیامرزه که به حرف من صحه گذاشت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-01 ساعت 23:35)hamedapple نوشته: (2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته: دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
از بس این مردک دزد و کلاهبرداره.
من نمیدونم یه آدم چطوری میتونه به این فرد اعتماد کنه.
شما چیزی دیدید از ایشون؟یا حدس میزنید؟
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
جناب hamedapple عزیز لطفا مشخص کنید که این جمله ای رو که به کار بردید آیا مبتنی بر مستندات هست و تجربه خاصی با آقای کاملی دارید و یا فقط بهتون الهام شده
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-02 ساعت 00:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 00:32 توسط amaka747.)
(2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته: دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
ديگه حالا خودتون يه تحليليش بكنين.
فايل تصويري
فايل صوتي
به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-02 ساعت 01:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 01:10 توسط alimomen.)
(2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته: (2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته: دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
ديگه حالا خودتون يه تحليليش بكنين.
فايل تصويري
فايل صوتي
به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
دوست عزیز تبلیغ واسه جیب کردن با تو هوا هزینه کردن فرق داره -هر بیزینس من واسه اینکه پولی به دست بیاره واسه خودش تبلیغ میکنه که امری پسندیده و منطقی هست ولی اون دومی کلاه برداریه ااین دو تا زمین تا آسمون فرق داره ما متوجه نشدیم این آقا hamedapple که یک چیزی پروند و رفت واقعا چیزی دیده از ایشون یا میخاست فقط تو دل ما رو خالی کنه
واقعا آدم میمونه تو این پستهای که بعضیها میذارن و میرن یعنی شما نمیدونید که با یک پست بی اساس گذاشتن دارید با سرنوشت خیلیها بازی میکنید؟/؟
دوباره شد مثل حرفهایی که پشت سر خانم ملیکا میزدند تا اینکه خودمون رفتیم اونجا و با دو چشم خودمون دیدیم این خانم بسیار آدم معتبری هست و واقعا قابل اعتماد و جز خوبی چیزی ندیدیم از ایشون
آخه شما انتظار دارید که ملت مفتی سرویس بدند؟هر کسی ازتون پول گرفت کلاه برداره؟اگر مجانی کار کرد آدم گلی هست؟
آدم میمونه بخدا تو این رفتارا
case no=4xxx,abu dhabi