موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-02 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-02 ساعت 01:13 توسط amaka747.)
(2014-04-02 ساعت 01:00)kage.omid نوشته: (2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته: (2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته: دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
ديگه حالا خودتون يه تحليليش بكنين.
فايل تصويري
فايل صوتي
به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
دوست عزيز اگه برنامه هاي اين آقا رو دنبال ميكردين اين حرفو نميزديد هميشه تو برنامه هاش ميگه پول اضافه به وكيل ندين و اگه كاري نشه خودش رك ميگه كه آقا نميشه و اصلا دنبالش نباش و هزينه نكنين.
بعدش اين آقا اصلا كيسهاي لاتاري رو كاراشون رو انجام نميده فقط سرمايه گذاري و دانشجويي حتي پناهندگي و نمونه هاي ديگه هم انجام نميده.
فقط من توي يه چيز موندم كه چرا براي اين ملت اينقدر سخته يه چيزيو قبول كنن جالبه استدلالها و تحليلاي خودمون رو خوب قبول داريم ولي اون وكيل مهاجرت كه 20 ساله تو امريكا داره كار ميكنه رو قبول نميكنيم
دقت كردين ما ايرانيا تو هر چيزي حتي ناچيز بايد اظهار نظر كنيم و حرف اثبات شده هم قبول نمكنيم آقا غرور و لج بازي تا كي؟ اين حرف اخرم اصلا ربطي اين موضوع نداشت در كل گفتم.
اين آقا هم فقط راهنمايي كرد حالا شما ميخواين حرفشو قبول كنين ميخواين نكنين ما يه سوالي ازش كرديم و اين بابا هم جواب داد ما هم گفتيم بزار با دوستانمون به اشتراك بزاريم.
خواهشا اصلا بحثو و نظريه پردازي رو ولش كنين ادم اينجا يه بحثي رو ميخواد باز كنه نميدونم چرا كم كم به توهين و جر و بحث كشيده ميشه
شما چرا اعصابت خورد میشه من نظرمو گفتم بنده هیچ گونه قصد لجبازی ندارم و به کسی هم تحمیل نکردم اتفاقا برنامه های ایشونو میدیدم بعدشم من افراده بسیار زیادی رو دیدم که وکیل هستن و سوابق زیادی هم دارن ولی متاسفانه چیزهای بسیار سادرو واسش جواب سر بالا میدن .
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من که صد درصد بعد از گذشت 3ماه از کلیرنس(حدود اواخر خرداد) وکیل میگیرم لطفا افرادی که با این اقدام موافق هستند توی پیام خصوصی اعلام آمادگی کنند که از الان دنبال وکیل بگردیم ومقدمات رو فراهم کنیم و شاید بتونیم هزینه ها رو تقسیم کنیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-02 ساعت 01:05)alimomen نوشته: (2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته: (2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته: دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
فايل تصويري
فايل صوتي
به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه
دوست عزیز تبلیغ واسه جیب کردن با تو هوا هزینه کردن فرق داره -هر بیزینس من واسه اینکه پولی به دست بیاره واسه خودش تبلیغ میکنه که امری پسندیده و منطقی هست ولی اون دومی کلاه برداریه ااین دو تا زمین تا آسمون فرق داره ما متوجه نشدیم این آقا hamedapple که یک چیزی پروند و رفت واقعا چیزی دیده از ایشون یا میخاست فقط تو دل ما رو خالی کنه
واقعا آدم میمونه تو این پستهای که بعضیها میذارن و میرن یعنی شما نمیدونید که با یک پست بی اساس گذاشتن دارید با سرنوشت خیلیها بازی میکنید؟/؟
دوباره شد مثل حرفهایی که پشت سر خانم ملیکا میزدند تا اینکه خودمون رفتیم اونجا و با دو چشم خودمون دیدیم این خانم بسیار آدم معتبری هست و واقعا قابل اعتماد و جز خوبی چیزی ندیدیم از ایشون
آخه شما انتظار دارید که ملت مفتی سرویس بدند؟هر کسی ازتون پول گرفت کلاه برداره؟اگر مجانی کار کرد آدم گلی هست؟
آدم میمونه بخدا تو این رفتارا
ببین بزرگوار مثل این که متوجه نشدی ..اگه مشکل سره پوله که من خودم نفر اول حاضرم هزینه کنم ..مساله اینجاست که پروسه کلیرنس یه پروسه سکرت هست و کسی بهش دسترسی نداره و با پولو چمیدونم شیکایتو این حرفا نیست دیگه حالا نمیدونم خود دانید صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...نامه تمام.
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-02 ساعت 01:39)amaka747 نوشته: (2014-04-02 ساعت 01:05)alimomen نوشته: (2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته: (2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته: دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
فايل تصويري
فايل صوتي
دوست عزیز تبلیغ واسه جیب کردن با تو هوا هزینه کردن فرق داره -هر بیزینس من واسه اینکه پولی به دست بیاره واسه خودش تبلیغ میکنه که امری پسندیده و منطقی هست ولی اون دومی کلاه برداریه ااین دو تا زمین تا آسمون فرق داره ما متوجه نشدیم این آقا hamedapple که یک چیزی پروند و رفت واقعا چیزی دیده از ایشون یا میخاست فقط تو دل ما رو خالی کنه
واقعا آدم میمونه تو این پستهای که بعضیها میذارن و میرن یعنی شما نمیدونید که با یک پست بی اساس گذاشتن دارید با سرنوشت خیلیها بازی میکنید؟/؟
دوباره شد مثل حرفهایی که پشت سر خانم ملیکا میزدند تا اینکه خودمون رفتیم اونجا و با دو چشم خودمون دیدیم این خانم بسیار آدم معتبری هست و واقعا قابل اعتماد و جز خوبی چیزی ندیدیم از ایشون
آخه شما انتظار دارید که ملت مفتی سرویس بدند؟هر کسی ازتون پول گرفت کلاه برداره؟اگر مجانی کار کرد آدم گلی هست؟
آدم میمونه بخدا تو این رفتارا
ببین بزرگوار مثل این که متوجه نشدی ..اگه مشکل سره پوله که من خودم نفر اول حاضرم هزینه کنم ..مساله اینجاست که پروسه کلیرنس یه پروسه سکرت هست و کسی بهش دسترسی نداره و با پولو چمیدونم شیکایتو این حرفا نیست دیگه حالا نمیدونم خود دانید صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...نامه تمام.
ظاهرا شما متوجه نشدید اخوی-منظور از گرفتن وکیل تسریع روند کلیرنس هست نه دسترسی به نحوه بررسی واینکه بگید چرا ویزا داده نمیشه
امیدوارم افتاده باشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
کسایی که میخان وکیل بگیرن به نظرم باید از اردیبهشت اقدام کنن فکر کنین یه وکیل توی 3 ماه چه کاری میتونه انجام بده ؟اینو ازون جهت میگم که همکارای خودم هستند و حتی ممکنه امسال هم زودتر از موعد اعلام کنن ویزا نمیدیم !
یه نظریه هم دارم که فکر میکنم به دلیل شکایت های پارسال که چرا ویزا تموم شده امسال انقدر کلیر ها رو دیر میدن که مثلا آخر سر یهو تموم نشه یعنی یه جورایی عدالت باشه بین کیس نامبر ها. البته کاملا نظر شخصیمه تورو خدا ترورم نکنین.
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
منم خیلی دلم گرفته کسی نیست یکم دلداریم بده
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
پارسال این تاپیک (کلیرنس برندگان 2013) محل جمع آوری اطلاعات و دلدارب دادن به همدیگه بود ، امسال شده محل شورای حل اختلافات و بزن بزن!!
دوستان ببخشید اینجوری گفتما!! ولی خوب یخورده به خودتون مسلط باشید، اگه یه سری از این نوشته های شما رو فایل صوتیش کنن و پخش بشه بیشتر به کل کل سر چهار راهها شبیه میشه تا صحبت منطقی!!
بازم ببخشید که اینجوری گفتما!!
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی کلیر شدم با همتون قهر میکنم چون فقط استرسمو زیاد کردید چون تنها راه نجات من همین ویزای امریکاست ومیومدم ت این تاپیک یکم اروم شم ولی نه تنها ارم نمشم دارم بدتر امیدمو از دست میدم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از طریق یکی از آشنایان با یک وکیل زبده که تو آنکارا با سفارت امریکا کار میکنه آشنا شدم
نظرتون چیه که باهاش در این مورد طولانی شدن کلیر ها صحبت کنم؟ از دوستان با تجربه تر میخوام راهنمایی کنن
شاید بتونیم از طریق ایشون اطلاعات جدیدتری پیدا کنیم با توجه به اینکه این وکیل با سفارت کار میکنه شاید بتونه کمکمون کنه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA