کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-02 ساعت 04:32)Saeedv13 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 23:17)alimomen نوشته:  والا من هم چند ماه پیش همین حرف آقای کاملی رو زدم که باید وکیل بگیریم حقمون هست که شکایت کنیم اینم پست من:
http://www.mohajersara.com/thread-6845-page-224.html
متاسفانه چون اسم وکیل مهاجرت روی من نبود و اسم writ of mandanusرو نمیدونستم از طرف خیلی از دوستان و حتی مدیران آماج حمله و تمسخر قرار گرفتم
بابا واضح هست من نمیدونم چرا بعضیها درک نمیکنن که وکیل میتونه کارساز باشه نه از این نظر که بگه چرا به موکلم ویزا نمیدید -از این نظر که دولت رو زیر سوال ببره که بابا تکلیف این موکل منو سریعتر روشن کنید
خدا پدر این آقای کاملی و این دوستون که این پستو گذاشته بیامرزه که به حرف من صحه گذاشت
علی این لینکی که فرستادی مربوط به صفحه 224 همین تاپیک هست که هیچ پستی از شما داخلش نیست. البته این به خاطر این هست که من پست های عدم تایید شده رو می بینم ولی برای شما اینطور نیست. یعنی صفحه 224 شما مثلاً صفحه 300 من هست. هر وقت خواستین پستی رو رفرنس بدین آدرس همون پست رو بذارین. برای این که بدونین باید چه جوری این کار رو انجام بدین از این پست امیر مهاجر استفاده کنید.
اما تو پستت گفتی که چند ماه پیش پیشنهاد گرفتن وکیل دادی ولی آماج حمله و تمسخر مدیران قرار گرفتی. تنها کسانی از تیم مدیریت که پست های این تاپیک رو می خونن من و اقاقیا و گل نهال هستیم. من یادم نمیاد که به کسی در این مورد خاص حمله کرده باشم یا کسی رو مسخره کرده باشم. با وجودی که حافظه خوبی ندارم ولی به وضوح یادمه که از همتون خواستم هر کاری که به نظرتون میرسه برای پیشبرد مراحل اداری پروندتون انجام بدین و سعی نکنین حرف خودتون رو به بقیه بقبولونین. از طرف اقاقیا و گل نهال هم خاطرم جمع هست که کسی رو مسخره نمی کنن. پس خواهش می کنم پستی که نشوندهنده حمله یا تمسخر ما به شماست رو بهمون نشون بده تا اگر اینجوری بود ازت معذرت بخوایم.
سلام آقا سعید و ممنون از راهنمایی جهت دادن رفرنس به یک پست خاص
این لینک پست من هست در مورد گرفتن وکیل:

http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid463434
واین هم لینک مدیر محترم هست که حمله کردن (شاید هم بهتر باشه واژه حمله رو به مخالفت تغییر بدیم)نه مسخره - حق هم کامل با شماست که گفتید هر کاری صلاح میدونید بکنید:

http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid463471
بحث دلخوری و معذرت خواهی واین جور چیزها نیست بحث اینه که وقتی اسم وکیل میاد دوستان فکر میکنن ما میخایم مدعی بشیم که جرا ویزا نمیدید در صورتیکه میخایم در مورد تسریع روند شکایت کنیم چون من تجربش رو دارم و دیدم که وکیل تونسته مقامات بالای دولتی رو زیر سوال ببره در امر مهاجرت و نتیجه گرفته - متاسفانه توی پیش زمینه فکری ما بحث وکالت توی ایران هست و همین امر باعث میشه از قدرت وکیل در کشورهای پیشرفته غافل باشیم
اگر این مساله (دیر شدن روند کلیرنس) قابل پیگری نبود پس چرا اومدن راههای پیگیری رو بیان کردن اینم لینک پست آقا سعید در مورد روند پیگیری طولانی شدن:
http://www.mohajersara.com/thread-1857-p...#pid448375
خوب حالا این وسط وکیل میتونه نقش یک نماینده یک گروهی رو که مشکل مشترک دارند رو بازی کنه وبا توجه به تسلطی که به قانون داره زودتر به نتیجه برسه بحث ما به همین سادگی هست والا این شانس یک بار در خونتون رو زده و باید تمام تلاشتون رو بکنید تا به نتیجه برسه خدایی من دلم میسوزه که اینجور حرص میخورم و شاید بعضی از دوستان هم ناراحت میشن از لحن من که ازشون عذرخواهی میکنم
سرنوشت وانرژی مثبت وامید به آینده و........همه درست.ولی آیا دوستان 2013 امید نداشتن؟آیا به سرنوشت معتقد نبودن؟خدایی انرژی مثبتشون هم که بیشتر از ما بود پس چرا اینجور شد آخرش؟ حالا اونها تجربه اتمام سهمیه رو نداشتن ولی ما که تجربه اونها پیش چشممون هست
از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت
والسلام
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ali3875 ، soli asali ، sysmaster ، alitab ، kage.omid ، hamid_fs3 ، lighter ، pari pariaaa ، NIKKI
(2014-04-02 ساعت 09:24)hamedapple نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 01:05)alimomen نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 00:28)amaka747 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 21:27)kage.omid نوشته:  دوستان اينم لينك فايل صوتي و تصويري دكتر طاهر كاملي به ايميل من
ديگه حالا خودتون يه تحليليش بكنين.

فايل تصويري

فايل صوتي

به نظر من ایشون تبلیغ واسه جیب خودش میکنه منظورشون این هست که بیایید مبلغی تو هوا هزینه کنید به بنده تا پیگیر کلیرنس ویزاهای لاتاری بشم در صورتی خودش میدونه این داستان شکایت رو بهش توجه نمیکنن و خودشون خوب میدونن دارن چکار میکنن این یک امر طبیعی و حق هر کشوری هست که برای ورود مهاجرین خارجی باید در مورد بیشینه افراد تحقیق کنه و این پروسه زمان بره چون فقط ایران نیست .منتها گیر کار ما اینه که سو بیشینه و گواهی پلیس رو از ایران قبول ندارن و همچنین باید در مورر حجم عظیمی از افراد از کشورهای مختلف تحقیق بشه

دوست عزیز تبلیغ واسه جیب کردن با تو هوا هزینه کردن فرق داره -هر بیزینس من واسه اینکه پولی به دست بیاره واسه خودش تبلیغ میکنه که امری پسندیده و منطقی هست ولی اون دومی کلاه برداریه ااین دو تا زمین تا آسمون فرق داره ما متوجه نشدیم این آقا hamedapple که یک چیزی پروند و رفت واقعا چیزی دیده از ایشون یا میخاست فقط تو دل ما رو خالی کنه
واقعا آدم میمونه تو این پستهای که بعضیها میذارن و میرن یعنی شما نمیدونید که با یک پست بی اساس گذاشتن دارید با سرنوشت خیلیها بازی میکنید؟/؟
دوباره شد مثل حرفهایی که پشت سر خانم ملیکا میزدند تا اینکه خودمون رفتیم اونجا و با دو چشم خودمون دیدیم این خانم بسیار آدم معتبری هست و واقعا قابل اعتماد و جز خوبی چیزی ندیدیم از ایشون
آخه شما انتظار دارید که ملت مفتی سرویس بدند؟هر کسی ازتون پول گرفت کلاه برداره؟اگر مجانی کار کرد آدم گلی هست؟
آدم میمونه بخدا تو این رفتارا

کاش شما اول از همه درست حرف زدنو یاد میگرفتی. یعنی چی پروند و رفت؟ انتظار داری من 24 ساعت اینجا باشم که به محض اینکه شما از من سوال پرسیدی بدوم جوابتا بدم؟
شما برو باهاش قرار داد ببند هیچ ضرری واسه هیچکس نداره چون اصلا دنبال کارات نمیره.
حالا دیدی توحرف زدن بلد نیستی پروندی رفتی
اگر چیزی بود که میگفتی -برو باهاش قرارداد ببند چیه مرد عزیز -مثل آب خوردن بدون سند و مدرک تهمت دزدی و کلاه برداری میزنی به مردم بعد به من میگی درست حرف نمیزنم
دنبال کار نرفتن با دزدی و کلاه برداری فرق داره یعنی واقعا نمیدونی؟-بگو سهل انگاره نه به همین راحتی دزد و کلاه برداره
تازه اینم مشکل خودته که نمیتونی پیگیری کنی که کارتو زودتر انجام بده اون که 1000 تا پرونده رو دستش هست
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان:
یک سوال داشتم. لطفابا من دعوا نکنید . مگر سپتامبر ۲۰۱۳ نگفتند که ویزا تموم شده و دیگه کیلر نسی در کار نیست.و پروندهٔ لاتری سال بسته شده. پس

این جریان انتظار کیلر شدن چی‌ هست ؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته:  دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
خيلي خلاصه بهتون گفتم شب براتون فايل صوتي كامل جوابشون رو ميذارم.

مرسی بخاطر ایمیل به دکتر کاملی و نیز قرار دادن جواب ایشان بصورت صوتی و تصویری
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: hamidrezapir1 ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa
(2014-04-02 ساعت 10:43)mazlom khanom نوشته:  یک سوال داشتم. لطفابا من دعوا نکنید . مگر سپتامبر ۲۰۱۳ نگفتند که ویزا تموم شده و دیگه کیلر نسی در کار نیست.و پروندهٔ لاتری سال بسته شده. پس

جریان این بود که سهمیه ویزا تموم شد و اون افرادی که کلیرنسشون طول کشیده بود موفق نشدن ویزا بگیرن-کلا اگر کلیرنس طولانی بشه و سهمیه تمام بشه یا تاریخ 30 سپتامبر بگذره پرنده بسته میشه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: mazlom khanom ، soli asali ، kage.omid ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa
(2014-04-02 ساعت 10:43)mazlom khanom نوشته:  یک سوال داشتم. لطفابا من دعوا نکنید . مگر سپتامبر ۲۰۱۳ نگفتند که ویزا تموم شده و دیگه کیلر نسی در کار نیست.و پروندهٔ لاتری سال بسته شده. پس

دوست عزیز پرونده dv2013 در سپتامبر 2013 تموم شد .

همه دوستان حاضر در اینجا از برندگان برنامه dv2014 هستند و تا سپتامبر 2014 انشالله همگی ویزاشون را بگیرن
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: mazlom khanom ، soli asali ، farshad varaste ، meisam14 ، pari pariaaa
با درود
سیزده بدر همه مبارک
اینهم انرژی مثبت اولین سیزده سال 93 امیدوارم همه دوستان به آرزوهای خودبرسندBig Grin
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2014-04-02 ساعت 10:52)sysmaster نوشته:  

دوست عزیز پرونده dv2013 در سپتامبر 2013 تموم شد .

همه دوستان حاضر در اینجا از برندگان برنامه dv2014 هستند و تا سپتامبر 2014 انشالله همگی ویزاشون را بگیرن
پس از این سپتامبر تا اون سپتامبر وقت هست برای برندگان مصاحبه شده و در انتظار جواب و ویزا.

پس در حقیقت این‌هایی‌ که منتظر هستند برای کیلر شدن سال ۲۰۱۴، جزو ذخیره‌ها از نظرUSCIS هستند.
یعنی‌ کسانی‌ که برنده میشوند و کیلر میشوند ولی‌ نمی‌روند گرین کارت بگیرند. به جای این نرفته ها , از ان‌هایی‌ که منتظر کیلر هستند انتخاب میکنند و ویزا میداند که بروند به سلامتی‌ گرین کارت بگیرند.
درسته ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf
(2014-04-02 ساعت 11:02)amin arefi نوشته:  با درود
سیزده بدر همه مبارک
اینهم انرژی مثبت اولین سیزده سال 93 امیدوارم همه دوستان به آرزوهای خودبرسندBig Grin
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

فدایی داری جون داداش نقیههههههههههههBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، Sara_lphmkf ، amin arefi ، pari pariaaa ، pari pari
سلام دوستان
من الان از سفارت ایروان بر گشتم کیلر خوردم. بلا فاصله بهم ایمیل زدن و فرم 9 سوالی و cv خواستن. به تظر شما امیدی هست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-02 ساعت 15:59)amor92 نوشته:  سلام دوستان
من الان از سفارت ایروان بر گشتم کیلر خوردم. بلا فاصله بهم ایمیل زدن و فرم 9 سوالی و cv خواستن. به تظر شما امیدی هست؟

سلام
تجربه ثابت کرده کسایی که فرم نه سوالی میگیرن زودتر کلیر میشن پس با دقت تاپیک مربوط به اون رو بخونین و به سوالها جواب بدین
همه تا دوشنبه كليير ميشن اينو سفير انكارا اعلام كرده

دروغ ١٣ بود
ولي اينجا چقدر انرژي منفي زياده همش غر ميزنيد و ناله ميكنيد بابا جان هر چيزي سر وقتش اتفاق مي افته يكم مثبت انديش باشيد همچين اونور اب نريختن واسمون كه هول ميزنيد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
دوستان همین الان با سفارت تماس گرفتم که بعد از کلی شماره های 1و2 آخرش میگه به سایت ما مراجعه کنین و هیچکس جوابگو نیست. KCC هم زنگ زدم یه سره میگه خطامون اشغالن و صبر کنین. دلم خوش بود بعد از 6 ماه یه جواب درست درمون میدن بهم. خلاصه گفتم بیخودی زنگ نزنین به اینا که فعلا هیچکس جوابگو نیست
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
سلام
دوستان امیدوارم 13 رو به خوبی در کرده باشید امروزم باز خبری نشد نمی دونم فکر کنم دوستان آمریکایی مونم رفتن تعطیلات نوروزی اینجوری که اونا اینقدر به فرهنگ ما علاقه نشون می دن بعید نیست .
دوستان من فروم های 2011 را می خوندم دیدم اون زمان هم دوستان از این انتظار کلافه شده بودن اینم لینکش :
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=4350
فکر کنم معنی لاتاری همینه باشه انتظار و انتظار ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-04-02 ساعت 17:57)kamranh نوشته:  سلام
دوستان امیدوارم 13 رو به خوبی در کرده باشید امروزم باز خبری نشد نمی دونم فکر کنم دوستان آمریکایی مونم رفتن تعطیلات نوروزی اینجوری که اونا اینقدر به فرهنگ ما علاقه نشون می دن بعید نیست .
دوستان من فروم های 2011 را می خوندم دیدم اون زمان هم دوستان از این انتظار کلافه شده بودن اینم لینکش :
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=4350
فکر کنم معنی لاتاری همینه باشه انتظار و انتظار ....
این صفحه خیلی جالب بود خوندمش به نظر من هم خوبه که بریم صفحه آلن ایر و همونجوری که گفته ازش این درخواست رو بکنیم بابا تا کی میخاین دست روی دست بزارین؟ من برای آلن چندروز پیش پیغام گذاشتم ولی جوابی نداده
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان