کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-02 ساعت 18:06)2014winner نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 17:57)kamranh نوشته:  سلام
دوستان امیدوارم 13 رو به خوبی در کرده باشید امروزم باز خبری نشد نمی دونم فکر کنم دوستان آمریکایی مونم رفتن تعطیلات نوروزی اینجوری که اونا اینقدر به فرهنگ ما علاقه نشون می دن بعید نیست .
دوستان من فروم های 2011 را می خوندم دیدم اون زمان هم دوستان از این انتظار کلافه شده بودن اینم لینکش :
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=4350
فکر کنم معنی لاتاری همینه باشه انتظار و انتظار ....
این صفحه خیلی جالب بود خوندمش به نظر من هم خوبه که بریم صفحه آلن ایر و همونجوری که گفته ازش این درخواست رو بکنیم بابا تا کی میخاین دست روی دست بزارین؟ من برای آلن چندروز پیش پیغام گذاشتم ولی جوابی نداده
منم برای آلن ایر پیام فرستادم ولی جوابی نداده ببینم اول پیامو می خونه بعدش روی وبلاگش منتشر می شه دیگه چون من یه بار ارسال کردم دیدم توی لیست پیامهاش نیومد و پیغامی هم مبنی بر اینکه پیام شما ثبت شد نیومد دوبار ارسال کردم حالا نمی دونم رسیده یا نه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: 2014winner ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa
دوستان..امروز دقیقا 6 ماه گذشت...البته دختر و همسرم رفتند امریکا..و من همچنان در حال تست صبر ایوب ام هستم....
(2014-04-02 ساعت 19:30)mira250 نوشته:  دوستان..امروز دقیقا 6 ماه گذشت...البته دختر و همسرم رفتند آمریکا..و من همچنان در حال تست صبر ایوب ام هستم....

به سلامتی انشالله شما هم میرید

اونها اصلا کلیر نخوردن یا اینکه زودتر کلیر شدن؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf
دوستان میخوام وسط این هیاهوی وکیل گرفتنها و شکایت کردنها و زانوی غم به بغل گرفتنها، برای اون دسته از دوستانی که همچنان امیدوار هستند و میخوان کار مفید تری انجام بدهند یه سایت خوب دیگه رو معرفی کنم :
http://esl-lab.com/
این سایت یکی از بهترین سایتهای آموزش زبان انگلیسی مفید و روزمره است. همونطوری که خودتون خواهید دید چیزی حدود 200 -300 تا مکالمه به زبان انگلیسی توی این سایت وجود داره. شما میتونید روی هرکدوم از این مکالمه ها کلیک کنید ،صفحه ی مربوطه رو باز کنید، بصورت آنلاین اونها رو گوش کنید، بعد تست درک مطلب ها شو انجام بدید و نمره بگیرید تا بفهمید چقدر از مطالب رو فهمیدید. لغات جدید رو توی صفحه ی مربوط به هر مکالمه خودشون توضیح دادند.
نکته ی خوب در مورد این مکالمه ها اینه که علاوه بر اینکه شنوایی شما رو برای زبان انگلیسی با لهجه ی امریکایی تقویت می کنه، لغات و مکالماتش بسیار بسیار کاربردی هستند و بصورت روزانه مورد استفاده هستند. مثلا وقتی که توی تاکسی هستید و میخواهید به راننده بگید همینجا بزن کنار چی میگید؟ چطوری در مورد امکانات خونه ای میخواهید اجاره کنید پرس و جو می کنید؟ اگه یکی به شما بگه youre toast! آیا متوجه منظورش میشید؟!!!
بهتون توصیه می کنم که مکالمات این سایت رو 5 تا 5 تا از مرحله ی easy دانلود کنید ، بریزید توی گوشیتون و در حین رانندگی یا بجای موزیک گوش کردن، اینا رو گوش کنید، هرروز، و به مرور می بینید که چقدر شنواییتون تقویت شده و چه نکات مفیدی یاد گرفتید . مطمئن باشید اگه دو ماه دیگه کلیر شدید، از اینکه بجای منفی بافی و نگرانی بیهوده، یه کار مفید انجام دادید، احساس پیروزی و رضایت بی نهایت خواهید کرد. ازما گفتن.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-04-02 ساعت 19:44)freddyflientstone نوشته:  دوستان میخوام وسط این هیاهوی وکیل گرفتنها و شکایت کردنها و زانوی غم به بغل گرفتنها، برای اون دسته از دوستانی که همچنان امیدوار هستند و میخوان کار مفید تری انجام بدهند یه سایت خوب دیگه رو معرفی کنم :
این سایت یکی از بهترین سایتهای آموزش زبان انگلیسی مفید و روزمره است. همونطوری که خودتون خواهید دید چیزی حدود 200 -300 تا مکالمه به زبان انگلیسی توی این سایت وجود داره. شما میتونید روی هرکدوم از این مکالمه ها کلیک کنید ،صفحه ی مربوطه رو باز کنید، بصورت آنلاین اونها رو گوش کنید، بعد تست درک مطلب ها شو انجام بدید و نمره بگیرید تا بفهمید چقدر از مطالب رو فهمیدید. لغات جدید رو توی صفحه ی مربوط به هر مکالمه خودشون توضیح دادند.
نکته ی خوب در مورد این مکالمه ها اینه که علاوه بر اینکه شنوایی شما رو برای زبان انگلیسی با لهجه ی آمریکایی تقویت می کنه، لغات و مکالماتش بسیار بسیار کاربردی هستند و بصورت روزانه مورد استفاده هستند. مثلا وقتی که توی تاکسی هستید و میخواهید به راننده بگید همینجا بزن کنار چی میگید؟ چطوری در مورد امکانات خونه ای میخواهید اجاره کنید پرس و جو می کنید؟ اگه یکی به شما بگه youre toast! آیا متوجه منظورش میشید؟!!!
بهتون توصیه می کنم که مکالمات این سایت رو 5 تا 5 تا از مرحله ی easy دانلود کنید ، بریزید توی گوشیتون و در حین رانندگی یا بجای موزیک گوش کردن، اینا رو گوش کنید، هرروز، و به مرور می بینید که چقدر شنواییتون تقویت شده و چه نکات مفیدی یاد گرفتید . مطمئن باشید اگه دو ماه دیگه کلیر شدید، از اینکه بجای منفی بافی و نگرانی بیهوده، یه کار مفید انجام دادید، احساس پیروزی و رضایت بی نهایت خواهید کرد. ازما گفتن.

مرسی سایت خیلی جالبی بود... ممنون
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
دوستان عزیز، باهم بحث نکنید، مهربون باشید ، ۱۳ همگی‌ مبارک ، من خودم اینجا در کشور آرزو شما‌ها هستم و ۱۰ روز دیگه باز برمی‌گردم وطن ، برای کیس خواهرم که الان ۱۶۵ روز منتظران ، ۲ بر زنگ زدم به کی‌ سی‌ سی‌ و گفتن که وقتی‌ ما از اینجا کیس رو می‌فرستیم به سفارت دیگه باید با خود سفارت تماس بگیرید و ما اینجا دیگه هیچی‌ دستمون نیست، این که از کی‌ سی‌ سی‌، بریم مطلب دوم که دیدم دوستان بحث می‌کنن بحث وکیل ، من اینجا با خانم منظری کیا که یکی‌ از وکلای خوب هستن که من بهاشون تو یه مورد کار کردم و کاری که هیچ وکیلی قبول نمیکردن ایشون انجام دادن برام و با یک هزینهٔ خیلی‌ منصفانه، و بهاشون در این مورد صحبت کردم گفتن زنگ بزنید به خود سفارت ، گفتم نمی‌شه کاری کرد گفت تا اونجا که من میدونم نمی‌شه ، و در این حل یه وکیل دیگه گفت که برگه کلیرنس که خورده رو بده به من پیگیر میشم ، بنابر این فعلا اول تماس بگیرید با سفارت ببینیم جواب سفارت چیه تا ماه دیگه که ۶ ماه تموم شد ببینیم چه می‌شه کرد و دوستان آروم باشید ، چون هفته سوم سپتامبر هم اعلام کنن میرید ۵ روز ویزا می‌گیرید و میایید پس هنوز کوو تا ۶ ماه دیگه عشق اردیبههست و خرداد ایرانو بکنید و قلیون‌های دربند و کن و فرحزاد و از دست ندید تا من خودم بیام بهتون ملحق بشم ، کوچیکه همتونم به مولا
(2014-04-02 ساعت 20:12)پائیز نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 19:44)freddyflientstone نوشته:  دوستان میخوام وسط این هیاهوی وکیل گرفتنها و شکایت کردنها و زانوی غم به بغل گرفتنها، برای اون دسته از دوستانی که همچنان امیدوار هستند و میخوان کار مفید تری انجام بدهند یه سایت خوب دیگه رو معرفی کنم :
نکته ی خوب در مورد این مکالمه ها اینه که علاوه بر اینکه شنوایی شما رو برای زبان انگلیسی با لهجه ی آمریکایی تقویت می کنه، لغات و مکالماتش بسیار بسیار کاربردی هستند و بصورت روزانه مورد استفاده هستند. مثلا وقتی که توی تاکسی هستید و میخواهید به راننده بگید همینجا بزن کنار چی میگید؟ چطوری در مورد امکانات خونه ای میخواهید اجاره کنید پرس و جو می کنید؟ اگه یکی به شما بگه youre toast! آیا متوجه منظورش میشید؟!!!

مرسی سایت خیلی جالبی بود... ممنون
واقعا ممنون بعداز چند روز حرفاى بيهوده يه پست بدرد بخور ديديم که يه کم يادمون انداخت مىخوايم بريم اونور زندگى کنيم,يه کم انرژى نگه داريم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-04-02 ساعت 19:41)alimomen نوشته:  
(2014-04-02 ساعت 19:30)mira250 نوشته:  دوستان..امروز دقیقا 6 ماه گذشت...البته دختر و همسرم رفتند آمریکا..و من همچنان در حال تست صبر ایوب ام هستم....

به سلامتی انشالله شما هم میرید

اونها اصلا کلیر نخوردن یا اینکه زودتر کلیر شدن؟

یک ماه و نیم بعد از مصاحبه در ماه نوامبر کلیر شدند
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، alitab ، aaraam

واقعا ممنون دوست گرامی به این می‌گن انرژی مثبت واقعی. Wink
سلام به همه. ما سه نفر هستیم . دو ماهه که منتظر جواب کلیرنس هستیم. دو بزرگسال و یک کودک پنج ساله . در سایت دو تا از کیس های ما اپدیت میشه و یکیش اپدیت نمیشه. آیا ممکنه اونی که اپدیت نمیشه کودک باشه یا نه ممکنه هر کدوم ما باشیم ؟ اگر میدانید ، خواهش می کنم جواب بدید. ممنونم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-03 ساعت 02:16)hmfccs نوشته:  سلام به همه. ما سه نفر هستیم . دو ماهه که منتظر جواب کلیرنس هستیم. دو بزرگسال و یک کودک پنج ساله . در سایت دو تا از کیس های ما اپدیت میشه و یکیش اپدیت نمیشه. آیا ممکنه اونی که اپدیت نمیشه کودک باشه یا نه ممکنه هر کدوم ما باشیم ؟ اگر میدانید ، خواهش می کنم جواب بدید. ممنونم.

توى نامه دوم كه واستون إرسال شده وزمان مصاحبه تون را مشخص كرده در زير زمان مصاحبه و در انتهاى نامه ترتيب اسامى افراد كيستون مشخص شده است
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: soli asali ، hamid_fs3 ، mohamad92 ، ramaya ، hmfccs ، قصه گو ، pari pariaaa
خب دوستان، ظاهرا پستهای قبلی من و معرفی سایتهای http://esl-lab.com/ و http://www.numbeo.com/cost-of-living/ مورد استقبال دوستان قرار گرفت. یه سایت دیگه هم هست که من خودم استفاده کردم و خیلی مفید بوده.
سری به سایت http://fa.talkenglish.com/ بزنید. این سایت روی صحبت کردن شما تمرکز می کنه. شما مکالمات یا متنهایی را گوش می کنید، بعد از شما خواسته میشه تا با صدای خودتون اون چیزی که شنیدید را تکرار کنید. خیلی از ما ممکنه زبان انگلیسیمون بد نباشه، اما توی حرف زدن مشکل داشته باشیم. این سایت میتونه به اصطلاح "قفل" دهان شما رو باز کنه و کمک کنه که با اعتماد به نفس بیشتری انگلیسی را "صحبت" کنید.
همه ی ما منتظریم، دیر یا زود تعداد زیادی از ما کلیر خواهیم شد و راهی سرزمین رویاهامون میشیم. مطمئن باشید هر دقیقه ای که صرف یاد گرفتن زبان یا هر نکته ی دیگری در مورد امریکا بکنیم، سرمایه گذاری بزرگیه که برای آینده مون کردیم. پس محکم باشید، فراموش نکنید هرکدوم از ما یک انسان "مستقل" و "متفاوت" از دیگران هستیم و قرار نیست همه ی ما سرنوشتی شبیه دیگران داشته باشیم. شاید نفر بعدی که کلیر میشه هر کدوم از ما باشیم. به قول معروف "چرا که نه؟"
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-04-03 ساعت 12:28)freddyflientstone نوشته:  خب دوستان، ظاهرا پستهای قبلی من و معرفی سایتهای http://esl-lab.com/ و http://www.numbeo.com/cost-of-living/ مورد استقبال دوستان قرار گرفت. یه سایت دیگه هم هست که من خودم استفاده کردم و خیلی مفید بوده.
سری به سایت http://fa.talkenglish.com/ بزنید. این سایت روی صحبت کردن شما تمرکز می کنه. شما مکالمات یا متنهایی را گوش می کنید، بعد از شما خواسته میشه تا با صدای خودتون اون چیزی که شنیدید را تکرار کنید. خیلی از ما ممکنه زبان انگلیسیمون بد نباشه، اما توی حرف زدن مشکل داشته باشیم. این سایت میتونه به اصطلاح "قفل" دهان شما رو باز کنه و کمک کنه که با اعتماد به نفس بیشتری انگلیسی را "صحبت" کنید.
همه ی ما منتظریم، دیر یا زود تعداد زیادی از ما کلیر خواهیم شد و راهی سرزمین رویاهامون میشیم. مطمئن باشید هر دقیقه ای که صرف یاد گرفتن زبان یا هر نکته ی دیگری در مورد آمریکا بکنیم، سرمایه گذاری بزرگیه که برای آینده مون کردیم. پس محکم باشید، فراموش نکنید هرکدوم از ما یک انسان "مستقل" و "متفاوت" از دیگران هستیم و قرار نیست همه ی ما سرنوشتی شبیه دیگران داشته باشیم. شاید نفر بعدی که کلیر میشه هر کدوم از ما باشیم. به قول معروف "چرا که نه؟"

فدایی داری داداش فداییBig Grin
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2014-04-03 ساعت 05:02)Vahid2014 نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 02:16)hmfccs نوشته:  سلام به همه. ما سه نفر هستیم . دو ماهه که منتظر جواب کلیرنس هستیم. دو بزرگسال و یک کودک پنج ساله . در سایت دو تا از کیس های ما اپدیت میشه و یکیش اپدیت نمیشه. آیا ممکنه اونی که اپدیت نمیشه کودک باشه یا نه ممکنه هر کدوم ما باشیم ؟ اگر میدانید ، خواهش می کنم جواب بدید. ممنونم.

توى نامه دوم كه واستون إرسال شده وزمان مصاحبه تون را مشخص كرده در زير زمان مصاحبه و در انتهاى نامه ترتيب اسامى افراد كيستون مشخص شده است

همونطور که دوستان گفتن در نامه دوم مشخصه البته به طور کلی
نفر اول در سیس برنده اصلی
نفر دوم همسر
نفر سوم به بعد فرزندان هستن
تشکر کنندگان: soli asali ، hmfccs ، قصه گو
دیشب ساغت 12 یه ایمیل به آنکارا زدم و گفتم 6 ماهه منتظریم و خیلی برامون سخته یه ایمیل امروز صبح اومد که هنوز پندینگ هستین.
خدا کنه امروز حداقل از بچه های ابوظبی خبرای خوش بشنویم دلمون گرم شه برای جمعه
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان