کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فقط خدا میدونه که چقدر برای خوشحالی بچه های کلیر شده خوشحالم. از شنیدن این خبر خوب خیلی به ذوق اومدم و اشک شوق تو چشمام حلقه زد. به همه این روز رو تبریک میگم و آرزوی شنیدن خبرهای خیلی خوب برای همه بچه های گل مهاجر رو از خداوند مهربون دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
بچه ها کسی می دونه تو اصفهان کجا میشه وکالت نامه رو به زبان شیرین ترکی ترجمه کرد؟ خود آنکارا هم میشه ترجمه کرد؟
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، soli asali ، meisam14 ، 3rip ، ali3875 ، mohamad92 ، pari pariaaa ، 5ina
من به یک تناقض رسیدم..سایت سیس رو اگر سفارت آپدیت میکنه پس چرا امروز کیسی از ابوظبی هم آپ شده..جالبه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: alitab ، الدورادو ، soli asali ، 3rip ، artam2 ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، 5ina
(2014-04-05 ساعت 01:23)rastashah نوشته:  بچه ها کسی می دونه تو اصفهان کجا میشه وکالت نامه رو به زبان شیرین ترکی ترجمه کرد؟ خود آنکارا هم میشه ترجمه کرد؟

از هر دارالترجمه رسمی بخواین اگر مترجم ترکی هم نداشته باشه براتون پیدا میکنه
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، 3rip ، pari pariaaa ، 5ina
امشب همه از ذوق بيداريم گويا!! انگار نه انگار كه فردا بايد زود پاشيم.
خدا وكيلي بعد از شنيدن خبر كلير شدن تا اين ساعت چند بار ceac رو چك كرديد؟! بخصوص دوستان ابوظبي رفته!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-04-05 ساعت 01:29)masuodrh نوشته:  من به یک تناقض رسیدم..سایت سیس رو اگر سفارت آپدیت میکنه پس چرا امروز کیسی از ابوظبی هم آپ شده..جالبه

چون از آمریکا هم اپدیت میشیم ما اولین اپدیتمون چند روز بعد از مصاحبه در روز تعطیل سفارت بود
تشکر کنندگان: قصه گو ، alitab ، H Pier ، masuodrh ، kage.omid ، hamid_fs3 ، soli asali ، 3rip ، Sara_lphmkf ، مهدی 2014 ، zepehr ، pari pariaaa ، 5ina
(2014-04-05 ساعت 01:23)rastashah نوشته:  بچه ها کسی می دونه تو اصفهان کجا میشه وکالت نامه رو به زبان شیرین ترکی ترجمه کرد؟ خود آنکارا هم میشه ترجمه کرد؟
چهارباغ بالا سر اولين چهاراه يه پاساژ هست توي پاساژ دارالترجمه بصيرت كارشون 20
همشهري بازم مباركت باشه Wink
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: قصه گو ، alitab ، H Pier ، hamid_fs3 ، soli asali ، meisam14 ، 3rip ، مهدی 2014 ، rastashah ، zepehr ، mohamad92 ، pari pariaaa ، 5ina
من یاده اون شبای افتادم که همه یه جا جمع میشدیم تا نتیجه کنکور بیاد بعدم با رسیدن روزنامه و دیدن اسممون یکی یکی جیغ و گریه و ............فکر نکنین مادر بزرگماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا که هیچ اینطور نیستCool
rastashah و MIL@D عزیز تبریک بنده رو هم پذیرا باشید. بعد از مدت زیادی روحمون نفسی تازه کرد.
واقعا خوشحال شدم و امید و یقین دارم که با این روحیه به موفقیت در سرزمین آرزوها هم میرسیم.
دوس تون داریم و مطمئنا هورااا و هوراااا های بیشتر و بیشتری شنیده خواهد شد.
امروز ظهر که اسم محک رو بالای صفحه مهاجرسرا دیدم از این حرکت مدیرای عزیزمون حس خوبی پیدا کردم. و بعد از اون این خبر خوشحال کننده شادی امروز رو تکمیل کرد.
پیروز و پایدار باشید. 3>
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تبریک به همه ویزا آماده ها.....به امید شنیدم خبرهای خوب بیشتر
تشکر کنندگان: alitab ، 3rip ، قصه گو ، farshad varaste ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mohamad92 ، pari pari ، pari pariaaa ، 5ina
سلام دوستان عزیز
من از برو بچه های 2013 هستم! از همون عده معدودی که ده روز مانده به پایان سپتامبر با اتمام سهمیه ویزای ایرانیان جا ماندم و خانواده ام رفتند و من ماندم! با این حال و به رغم همه سختی هایی که این ماجرای مهاجرت با لاتاری دارد میخواستم به همه شما عزیزان بگویم:
امیدوار باشید و هرگز پا پس نکشید ، دقیقاً همین روزها و همین التهابات را تک تک ما هم تجربه کردیم. به ویژه ما بچه های باقیمانده در روزهای آخر..شاید از دژ ایروان و دوستان آنکارایی و ابوظبی چیزهایی شنیده باشید..من به همراه یکی از دوستان بنیانگذار دژ ایروان بودیم و ویزا هم نگرفتیم اما حتی بعد از پایان سپتامبر هنوز روحیه داشتیم و زندگی را زندگی میکردیم Smile شما هم آرام باشید و سعی کنید همه چیز را پیش بینی کنید .. کسی که بدترین حالت را محتوم بداند بی شک لبخند بر لبانش خواهد نشست چرا که غالباً اوضاع آنقدر سیاه نخواهد بود که ما پیش بینی می کنیم!
دوست تان دارم
موفق باشید
به امید کلیر شدن همه دوستان 2014 ای Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
منم خوابم نمیبره با اینکه باید صبح ساعت 6 برم تبریز.چرا این ابوظبی کاری نمیکنه میگفتن دست به کلیر کردنش خوبه
دیدین گفتم امروز خبراییه!خدا رومو زمین ننداخت
مهاجرسرا رو که میخوندم از خوشحالی اشک توی چشمام جمع شده بود.مبارکتون باشه دوستای گلم برای ما هم دعا کنین.راستی اقاقیای عزیز جات خیلی خالی بود همیشه به سفر
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
صبح شنبه تون بخیر انشالله همه سرحال و قبراق در محل کارتون حاضر بشید و هفته پر نشاطی رو سپری کنید
ضمن تبریک مجدد به دوستان کلیر شده لطفا لینک سایت سفارت آنکارا که شماره هارو چک میکنن برام بذارید
من هر کاری میکنم باز نمیشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

من هم به نوبه خودم به همه دوستای گل که کلیر شدن تبریک می گم و بهترین ها رو براشون آرزو دارم ....
این رو بدونید که باید خودتون رو برای یک شروع دیگه در زندگی آماده کنید ..... محکم استوار قدم بردارید ....
به امید کلیر شدن بقیه بچه ها ..... Big Grin
دوستون دارم
عمو احسان Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان