2013-11-05 ساعت 12:36
(2013-11-05 ساعت 12:21)shazad نوشته: سلام دوستان!
امیدوارم همتون خوب باشید.
من از یک چیز تعجب می کنم!
چرا فکر می کنید نباید کلیرنس بخورید؟!؟
چرا فکر می کنید کلیرنس چیز بدی هست؟!؟
چرا فکر می کنید با اینکه سفارتها همیشه و دوستان سالهای قبلمون هزاران بار گفتند و تاکید کردند کلیرنس لازم هست، نباید انجام بشه؟!؟
کلیرنس هم یکی دیگه از فرآیندهای مرسوم و حتمی هست که باید همه ازش رد بشن، حالا برای یکی بیشتر و برای یکی خیلی کمتر طول می کشه، همین!
شما فکر می کنید کسانیکه ویزای یکضرب می گیرن بررسی نشدند! اصلا هم اینطور نیست. اونها هم بررسی می شن ولی چون موارد قابل بررسی کمی دارند بررسی اونها خیلی خیلی کم زمان می بره.
مشخصه بررسی پرونده کسی که سن پایینی داره، هنوز چند ماهی نیست درس و مشقش تموم شده، سربازی نرفته و معاف شده و کار و زندگی نداشته، خیلی کمتر زمان می بره.
کلیرنس یا همون بررسی پیشینه برای همه هست.
ضمنا بعد از مهاجرت هم کلیرنس هست! بلی مثلا اگه خواستید خونه ای رو اجاره کنید مالک می تونه پیشینه شما رو براحتی دربیاره. شما باشید این کار رو نمی کنید!
نکته دیگه اینکه شما نمی تونید از مرحله کلیرنس بپرید اما فقط می تونید زمان کلیرنس شدن رو کوتاه کنید: ۱) در تهیه مدارک دقت کنید ۲) در زمان انجام کارهاتون دقیق و سریع باشید ۳) در تکمیل فرمها صادق باشید و ساده بنویسید و ۴) در روز مصاحبه صادق باشید و ساده بگویید.
خواهش می کنم با این تفکر که ممکنه یکضرب بشید نرید مصاحبه!
دوست عزیز هیچ کس از کلیرنس خوردن بدش نمی یاد دوستان و من جمله خود بنده دوست داریم هر چی زودتر به هدف برسیم ( یه جورایی صبرمون کمه دیگه )
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !