کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان عزیز
من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی را دارم ولی من 36 واحد درسی تو دانشگاه گذراندم ولی انصراف دادم

حالا سوالی که دارم اینه که به ریز نمرات این 36 واحد احتیاج دارم یا نه؟
یه سوال دیگه هم دارم. آیا ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی هم نیاز دارم؟
چون هفته دیگه مصاحبم هست زودتر راهنماییم میکنید؟!
تشکر کنندگان: soli asali
[quote='alimomen' pid='478138' dateline='1397318225']
....ما زنها قدرتهای پنهانی نهفته ای داریم که اگه اشکار بشه دنیا رو زیرو رو می کنه
کنه

کاملاً با این جمله موافقم
دیدم که می گما
در مورد کوچولوتونم عرض کنم که 2 سال پیش یکی از بستگان من با یه بچه 4 ساله رفت
و الان اون بچه عین بلبل انگلیسی حرف میزنه
ما بزرگترا مهمترین هدفمون آینده بچه هامونه
اینو فراموش نکنید
و موفق باشیدWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
Wink 
(2014-04-12 ساعت 22:08)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 15:39)sjb نوشته:  مرسی از نظراتتون منم مثل شما فکر میکنم ولی شوهرم نه تو ایرانم مرد حرف اخرو میزنه تو توحش بودن یعنی همین دیگه نمی دونم زندگی من چرا همیشه یه چیز میخواد به من بده ولی با هزار مصیبت واقعا کسی رو نداشتم باهاش درد و دل کنم شرمنده مزاحمتتون شدم
خواهر عزیز اگر ناراحتی دلیل نمیشه به مردم ایران توهین کنی . صبر کن اول از مملکت بری بعد به ایران و ایرانی توهین کن.
سلام من خودم یک مرد هستم به نظر من کسی به ایران و ایرانی توهین نکرده تو ایران و کشورهای جهان سوم در خیلی از موارد مرد حرف اول و آخرو میزنه و مهاجرت یکی از اون موارده اینکه مرد می تونه در ارض نیم ساعت همسرشو از خارج شدن کشور ممنوع کنه و بگه بشین سر جات حرف هم نباشه به نظر شما اسم اینو چی میشه گذاشت توحش یکی از کوچکترین القابی که می تونیم به اون بدهیم به نظر من به جای اینکه رگ گردنمون ورم کنه بیایم یک کم همدیگرو دلداری بدیم تا این انتظار لعنتی کلیر شدن زودتر به پایان برسه
خداوندا به من آرامشی عطا فرما تا آنچه را که نمی توانم تغییر دهم را بپذیرم ، به من شجاعتی مرحمت کن تا آنچه را که می توانم تغییر دهم و به من درایتی بده تا تفاوت میان این دو را تمیز دهم
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
ضمن عرض شب بخیر خدمت همه مهاجرسراییهای عزیز
من زیاد نمیخوام وقتتونو بگیرم
ولی استرس 2013 خیلی منو کنجکاو میکنه که شرایط برام واضحتربشود
طبق جداول اکسل و آماری که دادن درصد اتفاقات 2013 چه قدر پایین اومده
چقدر احتمال بروز اون حادثه یا اتفاق هست
اگر کسی مثل بعضی دوستان روزهای اخرویزا بگیره مثلا 28 سپتامبر چقدر فرصت رسیدن به خاک امریکا داره
ممنون میشم توضیحات ونظراتتون را بفرمایید
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: aghaghia ، alitab ، soli asali
(2014-04-13 ساعت 01:21)miladfr12 نوشته:  ضمن عرض شب بخیر خدمت همه مهاجرسراییهای عزیز
اگر کسی مثل بعضی دوستان روزهای اخرویزا بگیره مثلا 28 سپتامبر چقدر فرصت رسیدن به خاک آمریکا داره

دوست عزیز فعلا چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد، باید کلیرینس ها شروع بشه بعد نظر داد، در مورد زمانی که دارین برای رفتن، ارتباط مستقیم با مدیکالتون داره، هر چقدر مدیکالتون فرصت داشته باشه ( هنوز در مورد ابوظبی مشخص نیست ولی پارسال ویزاهای ابوظبی از موقع صدور همگی 6 ماه فرصت داشتند) اگر مدیکالتون رو تمدید کنید باز 6 ماه فرصت داری برای رفتن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-04-13 ساعت 01:30)aghaghia نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 01:21)miladfr12 نوشته:  ضمن عرض شب بخیر خدمت همه مهاجرسراییهای عزیز
اگر کسی مثل بعضی دوستان روزهای اخرویزا بگیره مثلا 28 سپتامبر چقدر فرصت رسیدن به خاک آمریکا داره

دوست عزیز فعلا چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد، باید کلیرینس ها شروع بشه بعد نظر داد، در مورد زمانی که دارین برای رفتن، ارتباط مستقیم با مدیکالتون داره، هر چقدر مدیکالتون فرصت داشته باشه ( هنوز در مورد ابوظبی مشخص نیست ولی پارسال ویزاهای ابوظبی از موقع صدور همگی 6 ماه فرصت داشتند) اگر مدیکالتون رو تمدید کنید باز 6 ماه فرصت داری برای رفتن...

میشه بدونم عموما طی سنوات گذشته از چه زمانی شروع میشود ای کلیرنسها
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-13 ساعت 01:33)miladfr12 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 01:30)aghaghia نوشته:  

میشه بدونم عموما طی سنوات گذشته از چه زمانی شروع میشود ای کلیرنسها

تا الان باید شروع میشده ولی شاید روند نسبت به سالهای قبل تغییر کرده هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و سنوات قبل هم نمیشه ملاک قرار داد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، miladfr12
با سلام و صبح بخير روز زيباي 13 آپريل
امروز روز بسيار خوب و خوشي را براي شما آرزو دارم و با نزديك شده به روز مادر، اميدوارم كه همگي به بركت وجود مادران اين سرزمين و دعاي خيرشان به هر چه ميخواهيد برسيد
مخصوصا زودتر كلير شدن
دعاي مادران بدرقه راه شما دوستان

هووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-04-12 ساعت 23:56)nemotors نوشته:  سلام دوستان عزیز
من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی را دارم ولی من 36 واحد درسی تو دانشگاه گذراندم ولی انصراف دادم

سلام
بله ریز نمرات همه جارو باید داشته باشید
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، peidaye penhan ، ghasoo
(2014-04-13 ساعت 08:15)lot2014 نوشته:  
(2014-04-12 ساعت 23:56)nemotors نوشته:  سلام دوستان عزیز

سلام
بله ریز نمرات همه جارو باید داشته باشید

دوست عزیز اینجا تاپیک کلیرنس هست لطف کن سوالتو توی تاپیک خودش مطرح کن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، alitab ، قصه گو ، مهدی 2014 ، farshad varaste
با دورد
امیدوارم هفته ای پر از خبرهای خوب داشته باشیم Big Grin
اینهم انرژی مثبت امروز
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[font=Times New Roman]
روز مادر نزديكه از مادر ها بخواهيد كه براي شما دعا كنند
گرچه شما اگر اين كار رو نكنيد اونها براي شما دعا خواهند كرد
[/font]
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
بچه ها پس كي اين روند كليرنس با يه نظم شروع ميشه؟؟؟؟ الان تا ماه جون كارنت شدن !! يعني به نظرتون kcc امسال مي خواد اول يه ضربي ها رو بگيره بعد شروع به كليركردن بكنه!!!!!!!!!!!!!! تازه اگه پروسه كليرنس از زمان ارسال فرمها به kcc استارت مي خوره از خرداد 2015 ها هم اضافه ميشن . هر روز داره حجم پرونده ها بيشتر ميشه من كه هر روز ميگم حتما از فردا شروع مي كنن پايان هر هفته ميگم از هفته ديگه.....
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
آقا كيس من **6 است و اكتبر مصاحبه شديم ولي يك فرم 9 سوالي دادن كه همسر پر كنم و 10 دسامبر آپديت شديم و الان هم هنوز منتظر كلير هستيم. توي آنكارا سفارت از كيس پايين به بالا اعلام مي كنه و تا حدود 2000 يا 3000 هزار هم رفت الان دوباره اومده سراغ 100 به بالا. يعني چي؟ منتظر باشيم يا قيدشو بزنيم. خسته شديم.
تشکر کنندگان: omid05 ، alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، ghasoo
و بدينسان 53 روز گذشت....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، ghasoo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان