موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 10:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 10:58 توسط amaka747.)
(2014-04-13 ساعت 10:47)forgiven نوشته: (2014-04-10 ساعت 21:08)ah1004 نوشته: دوستان آیا کسی میدونه که پروسه کلیر شدن برای ویزای مهاجرتی و غیرمهاجرتی با هم فرق دارند یا نه؟ آیا کلیرنس مربوط به ویزای مهاجرتی مفصّلتر است یا کلّاً هر کدام یک سری مراحل مجزّا و غیرمشترک با یکدیگر دارند؟شاید هم مراحل مربوط به غیرمهاجرتی بخشی از مهاجرتی باشد. کسی چیزی میدونه یا اطّلاعاتی در این مورد دارد؟ این اطّلاعات رو برای کسی که قبلاً ویزای توریستی گرفته و حالا برای کارت سبز اقدام کرده می خواهم، چقدر احتمال داره کلیر بخوره بهش؟ دوستانی که مصاحبه رفته اند بالاخره کلیر می شوند دیگر یعنی دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد، شاید هم محاسبات دیگری مانند ۳۵۰۰ یا ۵۰،۰۰۰ در کار است که من خبر ندارم، لطفاً راهنمائی کنید.
من ميدونم ويزاي توريستي مديكال نداره ولي دانشجويي و مهاجرتي داره. خود سفارت هم مهمه مثلا براي دانشجويي قبرس بهتره و يا حتي سفارتهاي توي اروپا اگه كسي امكانش رو داشته باشه. اين آنكارا و ابوظبي و ايروان خيلي شلوغه. توي آنكارا 1-2 كارمند ايراني داره كه انگار دوست ندارن كسي بره US. ما هر چي مدرك داشتيم مالي و تحصيلي پست كرده بوديم. انقدر زياد بود كه تو روز مصاحبه يك پاكت پر بهمون پس دادن از دبستان تا دانشگاه. و مدارك تخصصي ديگه. جلوي در گير داد به عكس كه خوشبختانه چند مدل عكس برده بودم. همين جوري. مدرك و سند دوست دارم ديگه كه به كارم هم اومد.
: [bاغلب درخواست های ارائه شده برای روادیدهای مهاجرتی به طی مراحل اداری بیشتری نیاز دارند. پر کردن دقیق و کامل بخش های اول و دوم فرم DS-230 سبب سریع تر شدن این فرایند اداری می شود. سابقه کاری و استخدامی کامل متقاضی، و نه تنها سابقه استخدامی او در 10 سال گذشته، مورد نیاز است. پاسخ هایی مانند "بازنشسته" و یا "شغل آزاد" بدون ارائه توضیح در مورد محل کار متقاضی، سبب تاخیر در فرایند صدور روادید می شود. علاوه بر این، تاریخ دقیق ( تاریخ کامل، و نه تنها سال سفر ) تمامی سفرهای پیشین متقاضی به ایالات متحده ( نه تنها سه سفر پیشین ) باید ارائه گردد. در صورتی که پیش از این متقاضی با یک روادید مهاجرتی بیش از شش ماه در ایالات متحده اقامت داشته است، باید در زمان مصاحبه رونوشت مدارک تمدید روادید خود توسط DHS را همراه داشته باشد.
فرایند اداری برخی مواقع شش ماه و یا بیشتر طول می کشد وکنسول نقشی در مدت این فرایند اداری ندارد. در صورتی که پرونده شما پس از مصاحبه نیاز به طی مراحل اداری داشته باشد، شماره پرونده تان در زمان مصاحبه به شما داده خواهد شد[/b]
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 09:36)forgiven نوشته: آقا كيس من **6 است و اكتبر مصاحبه شديم ولي يك فرم 9 سوالي دادن كه همسر پر كنم و 10 دسامبر آپديت شديم و الان هم هنوز منتظر كلير هستيم. توي آنكارا سفارت از كيس پايين به بالا اعلام مي كنه و تا حدود 2000 يا 3000 هزار هم رفت الان دوباره اومده سراغ 100 به بالا. يعني چي؟ منتظر باشيم يا قيدشو بزنيم. خسته شديم.
سلام
ظاهرا شما جزو سری اول مصاحبه شده ها در آنکارا هستین. لطفا اگه تمایل دارین اطلاعاتتونو برای دوستمون Soli Asali بفرستین که وارد منتظر سرا بشید...
اگه امضاتونم کامل کنید راحتتر می شه راهنمایی کرد.
موفق باشید.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 19:04)farshadm999 نوشته: (2014-04-12 ساعت 19:02)alimomen نوشته: (2014-04-12 ساعت 19:00)sani1348 نوشته: (2014-04-12 ساعت 18:22)houmanmir نوشته: (2014-04-12 ساعت 18:07)mahan1331 نوشته: دوستان آفیسر به من گفت از 2 هفته دیگه سایت رو چک کن معنی خاصی که نداره؟
ینی از دو هفته دیگه امکان کلیر شدنتون هست ، همین ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
سلام دوست خوبم دقيقا" آفيسر همين حرف و به من هم زد ولى تا آلان ٨٥ روز گذشته ولى براى شما آرزو ميكنم هر چه سريع تر كلير شيد
۰
پس اگر افیسر برعکس حرف میزنه به من که گفت 4 تا 5 ماه دیگه حتما دیگه الان باید کلیر شم
به من تو صورتم نگاه کرد گفت خیلی رو ویزات حساب نکن! منم گفتم چشم!!
جدی بهتون همچین حرفی زد آفیسر آقا فرشاد؟
تو رو خدا بگید. داره قلبم میاد تو دهنم!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالا اين هفته كه مياد دوباره موج خوشحالي اينجا پر بشه
صلواااااااااااات
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان منم به جمع منتظران 2014 اضافه شدم.
سفر نامه به زودی
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز... فقط به عبارت این تاپیک توجه کنید بعد ببینید بحثی که میخواهید شروع کنید ایا مربوط به این تاپیک هست یا نه ... ما همه جمع شدیم که اگه راجب موضوعی که توش مطب قرار میدیم و سوال میکنیم ابهام یا پاسخی داریم اونو با بقیه شیر کنیم تا هم مشکل خودمون و هم مشکل بقیه حل بشه.... پس لطفا به جای دلخوری حقوق همدیگه رو رعایت کنیم و به هم احترام بزاریم تا این کاری و تلاشی رو که شروع کردیم با ارامش و درستی به مقصد برسونیم و تو این راه اگه کاری هم از دستمون بر اومد برای دیگران انجام بدیم ولی به جا و مکان مشخص خودش ... نه اینکه ببینیم کجا بازدید کننده بیشتر داره سوال رو همونجا مطرح کنیم ... ممنون از همه شما دوستان فهیم و صبورم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مي خواستم بدونم اعلام كليرنس از طرف ابوظبي روزهاي خاص و يا ساعتهاي خاصي انجام ميشه يا نه همه روز و ساعت بايستي چك كنيم؟
با تشكر
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام وقت بخیر
میتونم بپرسم از چه زمانی میشه به سفارت ایمیل زد
و آیا نمونه ایمیل ارتباطی راجع به ارتباط و مکاتبه با سفارت پیرامون آپدیت کیس هست منو راهنمایی کنید؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم از انکارا هفته پیش کلیرنس خوردیم.به ما گفت دو تا سه ماه دیگه سایتو چک کنید.
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم