موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 01:10)soli asali نوشته: (2013-11-16 ساعت 21:56)roz 777 نوشته: (2013-11-16 ساعت 19:04)soli asali نوشته: (2013-11-16 ساعت 17:33)roz 777 نوشته: (2013-11-16 ساعت 14:17)pari pariaaa نوشته: هنوز هيچي....
** موقت **
سلام دوستان
ما هم برگه ابی گرفتیم و خودشون گفتن توی سایت وضعیتتون رو چک کنید
میشه لطف کنید و بگید چرا ما هر چقدر توی سایت ابوظبی case number رو وارد میکنیم error میزنه
دوست عزیز شما هم ایمیل و هم پیامتون بستس و من همیشه به صورت مخفیانه این کارو انجام میدم
اگه مایل هستید اطلاعات کیستون رو به من بدید تا وارد منتظرسرا بشه.
تعداد نفرات ... تاریخ دقیق مصاحبه .... کنسولگری .... و حدود کیس نامبر .
3نفر
هفته دوم نوامبر ابوظبی 2014AS20$$
دوست عزیز لطفا تاریخ دقیق مصاحبه رو بفرمایید.
دوستان توجه کنن ، اکثرا حدود تاریخ مصاحبه رو اعلام میکنن ولی توی این برنامه حتما باید تاریخ مشخص باشه و این اطمینان رو به دوستان میدیم که هیچ مشکلی براشون به وجود نمیاد. شما دیگه مصاحبتون انجام شده! و لطفا به صورت پیام خصوصی برام ارسال کنید تا فضای این تاپیک بیجهت پر نشه. ممنونم
اگر دوستان محتاط هستند یا میترسند یا هر دلیل دیگری (که والا من که هر چی فکر میکنم نمیفهمم جه دلیلی میتونه داشته باشه) حداقل به دوستمون جنابsoliasali اعلام کنند که بدون نام کاربریشون اطلاعات اعلام بشه که حداقل آمارمون کامل بشه(جل الخالق!!!)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
راستی قبل از ما 2 تا کیس بودن که یه ضرب گرفتن و هر دو هم تک بودن
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 01:43)farnama نوشته: راستی قبل از ما 2 تا کیس بودن که یه ضرب گرفتن و هر دو هم تک بودن
دوست گرامی لطفا زودتر سفرنامتونو بنویسید و کامل توضیح بدید
حداقل امضاتونو کامل کنید بیشتر آشنا شیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
بذارید یه چیزی را بگم.در زمان مصاحبه، حد اقل در مورد من که شمارمو گرفت و قبلشم برگه آبی را داده بود دستم ،من اینجوری حس کردم که آقایون و خانوما ،به قول خودمون دستور از بالا بود که در مورد یک ضرب ها دقت بیشتری را بکنن و کمتر از این دست و دلبازیها بکنن. من اینجوری حس کردم. دیگه خدا داند...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال.سفرنامه بنویسم حس می کنم هم واسه من وقت گیره هم واسه کسایی که می خونن.بهتر نیست مطالب اصلی مورد نیاز رو بنویسم فقط؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-17 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-17 ساعت 11:19 توسط aghaghia.)
من كارمند اداره دولتي هستم كه تو كار ساخت نيرو/گاه هستش .. البته نيرو/گاههاي غير هس/ته اي خيلي مي ترسم از عنوان كردن محل كارم .. يك سئوال اگر كسي نگه شاغل هست اونها چطور مي فهمند اونها به ديتا بيس بيمه ايران دسترسي دارند يعني يا فقط از روي روانشناسي افراد مي فهمند كه داره دروغ ميگه ... كسي مي تونه كمك كنه آيا
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 09:33)سیمین راد نوشته: هنوز هيچكس تو منتظرسرا جواب كلرينسش نيومده؟
ظاهراً هنوز خبری نیست
فعلا همه منتظریم حداقل از یکماه دیگه باید شروع کنند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یک سوال دارم
پدر و مادر من 8 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتند.وقتی از مصاحبه آمدن بیرون فقط یک برگه دستشون بود که یک شماره روش بصورت دستی نوشته شده بود و توضیحات هم پرینت شده بود که در سایت چک نمایید.خود افیسر هم گفته بود که تا یکی دو ماه دیگه چک کنید.من وقتی شماره را وارد می کنم فقط اسم پدرم می آید در صورتیکه مادرم نفر اصلی بوده است و نمونه زیر را می آورد
dear xxxxxxxxxxxx
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
می خواهم بدانم مشکلی ندارد واینکه باید صبر کنیم ؟و اینکه نام مادرم نیست موردی ندارد؟