موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 12:22)moghaddas.mona نوشته: سلام من یک سوال دارم
پدر و مادر من 8 اکتبر در ابوظبی مصاحبه داشتند.وقتی از مصاحبه آمدن بیرون فقط یک برگه دستشون بود که یک شماره روش بصورت دستی نوشته شده بود و توضیحات هم پرینت شده بود که در سایت چک نمایید.خود افیسر هم گفته بود که تا یکی دو ماه دیگه چک کنید.من وقتی شماره را وارد می کنم فقط اسم پدرم می آید در صورتیکه مادرم نفر اصلی بوده است و نمونه زیر را می آورد
dear xxxxxxxxxxxx
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
می خواهم بدانم مشکلی ندارد واینکه باید صبر کنیم ؟و اینکه نام مادرم نیست موردی ندارد؟
سلام دوست عزیز
هیچ مشکلی وجود نداره و ایشون تو دوره کلیرنس هستند. چون عامل کلیر خوردن پدرتون بوده اند بنابراین اسم ایشون آورده شده. پدر و مادرتون با هم یه کیس هستند.
همون سایت رو چک کنید و به محض کلیر شدن, یکیشون (یا یه فرد قابل اعتماد) می تونه پاسارو ببره سفارت و بعد 2 تا 5 روز پاس ممهور به ویزارو بگیره.
موفق باشید و به صف منتظران خوش آمدین.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستایی که اسمشون رو چک کردن میشه بگن تو کدوم سایت بوده ما هم چک کنیم؟
من هفته پیش تو ایروان مصاحبه داشتم و گفتن پروسه اداری باید طی بشه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-17 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-17 ساعت 17:42 توسط سیمین راد.)
یعنی فردا یه خبرایی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر
نگران نباشید ، با این کار میخواهند ما همگی صبور بشیم تا در پروسه ی بعدی که شامل حال همه می شه (انشاالله) اونور صبر داشته باشیم واسه :
پیدا کردن کار
جا افتادن در کشور جدید
هدف گذاری بلند مدت
پیدا کردن محل زندگی خوب
دوری از اقوام
و ...
یه عالمه انرژی ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++برای همه دوستان منتظر
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-17 ساعت 22:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-17 ساعت 22:06 توسط lonelyman.)
براي همه شما دوستان عزيز ٢٠١٤ آرزوي موفقيت دارم ، ميخواستم يك تجربه رو عرض كنم و اونم اينكه نگراني بخودتون راه ندين چون اين مراحل مهاجرت همه ميگذره و چشم باز ميكنين ميبينين عازم هستين پس لطفاً تا جايي كه ميشه از بقيه كارتون كم كنين و زبانتون رو تقويت كنين كه هيچ چيز مهمتر از اون نيست
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013