کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 01:01)قصه گو نوشته:  فرشاد خان و نداي عزيزم،بي نهايت واستون خوشحالم اما ميدونم شما هم حال منوداريد،نميدونيد خوشحال باشيد يا نگران،به احتمال زياد بعد از امتحانات دخترم يعني حدود سه هفته ديگه،من و دخترم ميريم ابوظبي،همش ميگم شايد توي اين سه هفته فرجي شد،ولي واسه اينكه ويزا فوري بهمون نخوره واسه بليط بايد از الان اقدام كنيم.

راستش فک کنم همه ما الان حال و هواتو درک کنیم. امشب یه اضطراب هم به جمع همه انتظارها و بلاتکلیفی ها و دغدغه هام اضافه شده انگار .من خودم از صمیم قلب برات دعا میکنم تو این مدت همسرت هم کلیر شه..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-20 ساعت 01:05)masuodrh نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 01:01)قصه گو نوشته:  فرشاد خان و نداي عزيزم،بي نهايت واستون خوشحالم اما ميدونم شما هم حال منوداريد،نميدونيد خوشحال باشيد يا نگران،به احتمال زياد بعد از امتحانات دخترم يعني حدود سه هفته ديگه،من و دخترم ميريم ابوظبي،همش ميگم شايد توي اين سه هفته فرجي شد،ولي واسه اينكه ويزا فوري بهمون نخوره واسه بليط بايد از الان اقدام كنيم.

راستش فک کنم همه ما الان حال و هواتو درک کنیم. امشب یه اضطراب هم به جمع همه انتظارها و بلاتکلیفی ها و دغدغه هام اضافه شده انگار .من خودم از صمیم قلب برات دعا میکنم تو این مدت همسرت هم کلیر شه..
انشالله
میگم برای مجردهام دعا کنید گناه دارن طفلیا مجرد موندن
خب ویزا اینارم خدا درست کن Big GrinCoolWinkSmile
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink

قصه گوی عزیز واقعا حال بعدیعه کاش هممون با هم کلییر میشودیم من شخصن الان گیج گیجم به نظر شما من که الان ۱۶۰ روز از مصاحبم گذشته قبل ۱۸۰ روز مدارکمو بفرستم ویزام ۶ ماهه صادر می‌شه ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، pari pariaaa ، H Pier ، reza_top60 ، lighter ، 2014winner ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari
(2014-05-20 ساعت 01:09)nedali نوشته:  

قصه گوی عزیز واقعا حال بعدیعه کاش هممون با هم کلییر میشودیم من شخصن الان گیج گیجم به نظر شما من که الان ۱۶۰ روز از مصاحبم گذشته قبل ۱۸۰ روز مدارکمو بفرستم ویزام ۶ ماهه صادر می‌شه ؟

ندا جان در مورد این قضیه خیلی بحث شده و نتیجه این هست که..ویزای شما تو ابوظبی با اعتبار شش ماهه صادر میشه ولی تو نتیجه چندان تاثیری نداره چون وقتی شما وارد آمریکا میشی باید مدیکالت معتبر باشه..من نظرم اینه که بری و مدیکالت رو تمدید کنی..تا با خیال راحت منتظر کلیر شدن همسرت بمونی
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: nedali ، behfaza ، kage.omid ، pari pariaaa ، artam2 ، H Pier ، reza_top60 ، maryam_a ، miladfr12 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، shahrzad001 ، pari pari
ندا جون كار از محكم كاري عيب نمي كنه.ما كه اين همه رنج انتظارو به دوش كشيديم، لااقل كاري كنيم كه از بعضي جهات خيالمون راحت باشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، reza_top60 ، lighter ، maryam_a ، miladfr12 ، nasim ، 2014winner ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، kage.omid ، armin021 ، ffrfar ، pari pari
[quote='masuodrh' pid='498929' dateline='1400531749'
[/quote]

مريم جون خيلي ازت ممنونم.اين مدت دلم گرم بود كه از بين اين همه دوست مجازي، لااقل يكيو تو دنياي حقيقي ديدم،دلم به دل گرمي دادنت خوشه. ميدوني كه تو عشق مني؟ پسر نازنينتو ببوس.
از طرفي دغدغه ي مدرسه رفتن دخترم و آشنايي قبل از مدرسه با محيط ولم نمي كنه و دوست دارم زود برم،از طرفي نمي تونم همسرمو تنها بذارم.تا ديشب همه چي خوب بود،خبر از هيچي نداشتيم وسه نفرمون منتظر بوديمBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، lighter ، maryam_a ، mehdi2014 ، miladfr12 ، nasim ، 2014winner ، shilan ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، ffrfar ، kage.omid ، pari pari
(2014-05-19 ساعت 14:42)ffrfar نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 14:11)قصه گو نوشته:  ممنونم از خوشحاليتون.
دوست عزیزم تبریک از صمیم قلبم را بپذیرید امیدوارم هرچه زودتر همسر شما هم کلیر بشن و به امید کلیرنسی همه منتظرانSmile این همه انرژی مثبت شما به خودتون برگشت ....همواره موفق باشید.Big Grin

قصه گوی دوست داشتنی واقعا خوشحال شدم به دو دلیل. اول اینکه یکی از کاربرهای عزیز این تاپیک که همه دوسش دارن به مرحله دریافت ویزا رسیدن.
و دوم اینکه بار دیگر به من قدرت تفکر و گفتار مثبت ثابت شد.
اما کاش قصه گوی ما اینجا مارو تنها نزاره و گاهی به ما سر بزنه.
همیشه پیروز و تندرست و شاد باشید. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
سلام دوستان عزیز.
خوشحالم که کسانی که منتظر ویزا بودن، ویزاشون رو گرفتن،امیدوارم دیگر منتظران هم کلیر بشن.
قبلا گفتم الان هم دوباره یاد آوری میکنم مهم این نیست که کلیر بشین مهم این که بعد از ویزا به کدام ایالت آمریکا مهاجرت کنید.کسانی که کالیفرنیا میان از الان بگردن دنبال خونه....اینجا خرج لباس و خورد و خوراک خیلی ارزون ولی اجاره خونه گرونه،اگه بخواین توی لس آنجلس خونه اجاره کنید باید بگم که برای خونه کوچک یک خوابه کمترین اجاره ای که باید بدین مینیموم از 1200-1300$ شروع ميشه،پول اینترنت و تلویزیون یه چیز حدود 50-60$ و هزینه موبایل ماهی70_60 $تازه چون کردیت ندارین در ابتدای کار برای هرچیزی دپازیت ازتون میگیرند ، پول بیمه ماشین حدود ماهی 80$ البته بر اساس ماشینی که میخرین قیمت بالا و پایین ميشه، نگران وسایل خونه هم نباشید چون انقدر اینجا حراجی و یارد سل هست که با کمترین هزینه میتونید لوازم خونه بخرین.
اينا رو ميگم که به این چیزها بشینید فکر کنید و تو اینترنت سرچ کنید تا اینجا میاین مشکل نداشته باشید و قیمت دستتون باشه،چون شما قراره تا زمانی که کار پیدا کنید از جیب بخورین.
موفق باشید همگی.
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2014-05-20 ساعت 02:42)arash bon نوشته:  سلام دوستان عزیز.
خوشحالم که کسانی که منتظر ویزا بودن، ویزاشون رو گرفتن،امیدوارم دیگر منتظران هم کلیر بشن.
قبلا گفتم الان هم دوباره یاد آوری میکنم مهم این نیست که کلیر بشین مهم این که بعد از ویزا به کدام ایالت آمریکا مهاجرت کنید.کسانی که کالیفرنیا میان از الان بگردن دنبال خونه....اینجا خرج لباس و خورد و خوراک خیلی ارزون ولی اجاره خونه گرونه،اگه بخواین توی لس آنجلس خونه اجاره کنید باید بگم که برای خونه کوچک یک خوابه کمترین اجاره ای که باید بدین مینیموم از 1200-1300$ شروع ميشه،پول اینترنت و تلویزیون یه چیز حدود 50-60$ و هزینه موبایل ماهی70_60 $تازه چون کردیت ندارین در ابتدای کار برای هرچیزی دپازیت ازتون میگیرند ، پول بیمه ماشین حدود ماهی 80$ البته بر اساس ماشینی که میخرین قیمت بالا و پایین ميشه، نگران وسایل خونه هم نباشید چون انقدر اینجا حراجی و یارد سل هست که با کمترین هزینه میتونید لوازم خونه بخرین.
اينا رو ميگم که به این چیزها بشینید فکر کنید و تو اینترنت سرچ کنید تا اینجا میاین مشکل نداشته باشید و قیمت دستتون باشه،چون شما قراره تا زمانی که کار پیدا کنید از جیب بخورین.
موفق باشید همگی.

شما دعا کن ما کلیر بشیم خودم به هر کی‌ اومد لوس انجلس اصلا جهیزیه میدم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-05-19 ساعت 20:09)arashS نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 19:33)sani1348 نوشته:  قصه گوى عزيز : باعرض تبريك فراوان براى شما و خانواده محترمتان ، ميشه لطف كنيد آدرس كامل ارسال ايميل به سفارت ابوظبى را اعلام كنيد

با عرض معذرت از قصه‌گوی عزیز. ما نخود آش می‌کنیم خودمون‌و دیگه.

سلام دوست عزیزم سانی جان.
شما باید ایمیل رو با فرمت صحیح (ذکر نام و نام خانوادگی و شماره پرونده case number ) و از طریق خود سایت سفارت ابوظبی ارسال کنید.

شما باید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
دراین آدرس یک صفحه با هشت گزینه باز می‌شه که اگه شما مصاحبه کردید گزینه اول یعنی
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
رو انتخاب می‌کنی و بعد از طی مراحل ایمیل رو ارسال می‌کنی.
دست گلتون درد نكنه انجام شد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، arashS ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، armin021
به افتخار قصه گو عزيز و ندا خانم و فرشاد با مسئوليت يه عالمه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تا سرزمين آرزوها هوراااااااااا
درسته کارم به این تاپیک نکشید ولی دلم پیش همه بچه ها اینجا هست امیدوارم همه هر چه سریع تر کلیر بشن.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2014-05-19 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم این سیاست جدید سفارت هستش برای اینکه یه جوری بتونن به همه برنده ها ویزا بدن..
اون از پری پری..اینم از بچه های های امروز
ولی هرچیه سیاست مسخره ای هست به نظرم...سختی جدایی اعضای خانواده هم به مشکلات مهاجرت اضافه میشه
صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.
آخه این چه وضعش یا به یه خانواده میدهند درست و کامل بدهند یا اصلا ندهند.
دوستان عزیزتر از جانم بخدا نمیخوام یاس و نا امیدی بدهم اما واقعا فکر ویزای خانوادگی رو از سر بیرون کنید. این دوستم که اتفاق پارسال براش افتاد و خانومش ویزا گرفت و به خودش ویزا نرسید از طریق خانوادگی اقدام کردند و کیس نامبرش هم اومد و خوشحال و خندان منتظر کارنت شدن در ویزا بولتن بود که ناگهان در 8 ماه می ویزا بولتن در بخش ویزای خانوادگی F2A از تاریخ 8 سپتامبر 2013 به 1 می 2012 عقبگرد کرد که همه شاخشون درامد این یعنی چی؟یعنی اینکه دوست من تا دو سال دیگه کارنت نمیشه. فقط هم تا حالا کلی خرج الکی کرده.
پس دوستان از ویزای خانوادگی برای خودتون سراب نسازید.وظیفه من اطلاع رسانی بود از واقعیت هایی که برای نزدیکترین دوستم از سال 2013 تا حالا اتفاق افتاده.من خودم رو برای هر اتفاقی آماده کردم.
عمو سعید عزیز نظر شما چیه؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 23:47)masuodrh نوشته:  من فکر میکنم این سیاست جدید سفارت هستش برای اینکه یه جوری بتونن به همه برنده ها ویزا بدن..
اون از پری پری..اینم از بچه های های امروز
ولی هرچیه سیاست مسخره ای هست به نظرم...سختی جدایی اعضای خانواده هم به مشکلات مهاجرت اضافه میشه
صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.
آخه این چه وضعش یا به یه خانواده میدهند درست و کامل بدهند یا اصلا ندهند.
دوستان عزیزتر از جانم بخدا نمیخوام یاس و نا امیدی بدهم اما واقعا فکر ویزای خانوادگی رو از سر بیرون کنید. این دوستم که اتفاق پارسال براش افتاد و خانومش ویزا گرفت و به خودش ویزا نرسید از طریق خانوادگی اقدام کردند و کیس نامبرش هم اومد و خوشحال و خندان منتظر کارنت شدن در ویزا بولتن بود که ناگهان در 8 ماه می ویزا بولتن در بخش ویزای خانوادگی F2A از تاریخ 8 سپتامبر 2013 به 1 می 2012 عقبگرد کرد که همه شاخشون درامد این یعنی چی؟یعنی اینکه دوست من تا دو سال دیگه کارنت نمیشه. فقط هم تا حالا کلی خرج الکی کرده.
پس دوستان از ویزای خانوادگی برای خودتون سراب نسازید.وظیفه من اطلاع رسانی بود از واقعیت هایی که برای نزدیکترین دوستم از سال 2013 تا حالا اتفاق افتاده.من خودم رو برای هر اتفاقی آماده کردم.
عمو سعید عزیز نظر شما چیه؟
واي اين كه خيلي وحشتناكه!!! ديگه اين مورد اگه خدايي نكرده از سياستشون باشه اصلا قابل تحمل نيست.... جدايي بين خانواده هام هم به استرس ها و مشكلاتمون اضافه شد من كه ديگه اصلا نميتونم تحمل كنم اين چه وضعي امسال در پيش گرفتن آخه!!!!1SadSadSadSad
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: miladfr12 ، reza_top60 ، nasim ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pariaaa ، sophia

انشالله

انشالله
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: arashS ، nasim ، mohsenmb ، shilan ، zepehr ، قصه گو ، ghasoo ، soli asali ، kage.omid ، farshad varaste ، armin021 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان