2014-05-20 ساعت 20:19
خدا رو شکر که این بار تعطیلی 24 آوریل ارمنستان افتاده روز شنبه!! و کارمندان زحمت کش سفارت دیگه یه روز اضافی تعطیل نیستن!! بابا یه کم کار کنن این بندگان زحمت کش به خدا کار صیقل روحه..... اگه فهمیدن!!
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-05-20 ساعت 20:19
خدا رو شکر که این بار تعطیلی 24 آوریل ارمنستان افتاده روز شنبه!! و کارمندان زحمت کش سفارت دیگه یه روز اضافی تعطیل نیستن!! بابا یه کم کار کنن این بندگان زحمت کش به خدا کار صیقل روحه..... اگه فهمیدن!!
تشکر کنندگان: pari pari ، mohsenmb ، قصه گو ، shadi79 ، shahryar7021 ، maryam_a ، armin021 ، H Pier ، nasim ، pari pariaaa ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan ، ffrfar ، farshad varaste ، kage.omid
2014-05-20 ساعت 20:23
ديگه صبرم تموم شد!!!!!!!!!!![/php]
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may 2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، maryam_a ، shahryar7021 ، armin021 ، usawin2014 ، nasim ، pari pariaaa ، masuodrh ، jojo_hami ، ALEX55 ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan ، saeedshafiee ، ffrfar ، nedali ، kage.omid ، NEURON ، rezahoorjandi
يكي از فانتزيام اين بود كه خبر كلير شدنمونو طوري بگم كه تا ابد تو ذهن ها بمونه
![]() حالا طوري فهميدم كه الكي شش ماهه منتظرم ، كه تا ابد تو ذهنم ميمونه ![]() راستي ديروزفقط خودم آپديت شدم 20 May.اما از اونجايي كه May و March هر دو M داشتند ،دقت نكرده بودم و فكر مي كردم هنوز رو تاريخ قبليه!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، shadi79 ، maryam_a ، H Pier ، armin021 ، nasim ، pari pariaaa ، masuodrh ، aghaghia ، morteza88 ، I2AFSHIN ، ALEX55 ، مهدی 2014 ، shilan ، meisam14 ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan ، ffrfar ، nedali ، farshad varaste ، kage.omid ، arashS ، rezahoorjandi ، mehdi2014
2014-05-20 ساعت 20:34
(2014-05-20 ساعت 20:29)قصه گو نوشته: يكي از فانتزيام اين بود كه خبر كلير شدنمونو طوري بگم كه تا ابد تو ذهن ها بمونه قصه گوی عزیز مهم اینه که همیشه تو ذهنت می مونه ![]()
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود up6feb 5mar ![]() ![]() تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، nasim ، pari pariaaa ، armin021 ، ALEX55 ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، farshad varaste
2014-05-20 ساعت 20:35
(2014-05-20 ساعت 14:42)mjarim نوشته: هفتاد درصد ارسالهاي اين صفحات اخير باارزروي موفقيت قصه گو هستش. ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mjarim» عزیزღღღ نظرتون خيلي برام انرژي بخشه ![]()
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، shadi79 ، nasim ، pari pariaaa ، armin021 ، ماتیتی ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan ، ffrfar
2014-05-20 ساعت 20:43
(2014-05-20 ساعت 18:07)Papar_h نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:59)مژگان درگاه نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:43)Papar_h نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:18)مژگان درگاه نوشته: سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی نه من ک فقط داخلش نوشتم سال ورود و اتمام و معدل و کارایی ک کردم گفتن بهم خ توضیح ندی ک هم لازم نیس هم باعث دردسره. نمدونم والا ولی من ریز نمراتمو با ترجمه و... روز مصاحبه بردم ک بهم برگردوندن چه رشته ای هستید شما؟ من عمران - سازه
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی
![]() ![]()
2014-05-20 ساعت 20:46
(2014-05-20 ساعت 20:19)خسته از وطن نوشته: خدا رو شکر که این بار تعطیلی 24 آوریل ارمنستان افتاده روز شنبه!! و کارمندان زحمت کش سفارت دیگه یه روز اضافی تعطیل نیستن!! بابا یه کم کار کنن این بندگان زحمت کش به خدا کار صیقل روحه..... اگه فهمیدن!!یعنی چی مگه الان ماه می نیستیم خوب به جاش توی هفته دیگه 2 روز تعطیلن مثل اینکه خیلی خسته شدی باید پر.فایلتو بزاری اگزاستد از وطن ... May 26 Mon US Memorial Day May 28 Wed Armenian 1st Republic Day ![]() ![]() ![]()
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 .... تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، nedali
2014-05-20 ساعت 20:48
(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته: صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال سیاست شون اینا که خانواده ها دو تیکه بشن که به تعداد بیشتری ویزا برسه و از طرفی هم اینا خانوادگی اقدام کنن و برای همین هم من دوتا ویزای همسر و پسرم رو نگرفتم تا اینکه همسر godot عزیز و جناب mira کلیر شدند خیالم راحت شد و گفتم خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم اما با این کلیرهای تیکه پاره امروز که در یک روز 4تا کیس فقط از مهاجرسرا اینطوری کلیر شدند دارم دوباره حس میکنم که فکر اولیه ام درست بوده و چه سیاست کثیفی.آقا رضای گل گلاب من با حرفات موافق نیستم عزیزم. تو نامه قبولی شما نوشته که برنده شدن شما به منزله گرفتن ویزا نیست. یعنی هیچ حقی برای اعتراض کردن احد الناسی در هیچ کشوری قائل نشدن. نوشتن متن های دولتی مثل این کار یک آدم عادی نیست. همه سازمان های دولتی و خصوصی تو این مملکت هر ساله کلی خرج وکیل و تیم ها و دفتر وکالت می کنند که راههای شکایت مردم رو سد کنند. یعنی هر تشکیلاتی برای این که پول غرامت نده مقادیر کمتری رو به وکلای کارکشته میده تا قراردادها و نحوه فعالیتش رو عاری از هر نقص و نقطه ضعفی کنه. برای اینها کاری نداره که به همه ویزا بدن و دو ماه قبل از پایان رسمی درش رو تخته کنن. وظیفه شون بوده که 3500 تا ویزا بدن. اینها هم دادن. کی می خواد شکایت کنه؟! مگه پارسال که به یک عده ویزا ندادن چی شد؟ تازه شرط می بندم که از طرف تشکیلات بالاترشون تقدیر هم شدن که ویزا اضافی نیاوردن ![]() ![]() این موردی که هم تو بعضی کیس ها به خانم برنده و بچه ها ویزا میدن و به آقا نمیدن فقط و فقط بر می گرده به نیومدن جواب کلیرنس آقای خونواده. سال پیش ماههای ماقبل سپتامبر همچین حالتی پیش میومد. 2012 هم همینطور بود. منتهی اون موقع هنوز کسی ندیده بود که ممکنه ویزا آخر کار کم بیاد و اکثراً با روحی آرام و قلبی مطمئن صبر می کردن تا آقا هم کلیر بشن و همه با هم ویزا بگیرن. اما امسال به هر کس که گفتن طرف دو دل مونده بوده که چکار کنه؟ مثل شما باز هم صبر کنه یا مثل خیلی ها دیگه سیلی نقد رو بچسبه و حلوای نسیه رو بی خیال شه. اینهایی که میگم تکرار مکرراته ولی مجبورم. کلیر شدن شما تحت اختیار وزارتخانه امنیتی دفاع از میهن Department of Homeland Security هست. این وزارتخونه کارش ایجاد هماهنگی بین نهادهای امنیتی-اطلاعاتی هست. از FBI و سیا که ختم کارهای امنیتی هستند بگیرین تا گمرک و گارد ساحلی و ... در این وزارتخونه نماینده دارند. نه تنها در آمریکا که در همه کشورها از جمله خود ایران وزارتخونه های امنیتی حرف اول و آخر رو در همه زمینه ها می زنن. من تو ایران کارمند رسمی دولت بودم. وقتی برای استخدام اقدام کردم تو گزینش رد شدم. یک نامه دو خطی برام فرستادن که بنا به نظر هسته مرکزی گزینش شما در اولویت استخدامی این وزارتخانه قرار نگرفتید. ترکیب جمله رو دارید؟ حتی تو ایران هم نمیگن جواب گزینش شما منفی بوده! من از یک نماینده مجلس وقت گرفتم. ایشون روی سربرگش یک خط نوشت که در صورت امکان تقاضای نامبرده مجدداً بررسی شود. ماه بعدش در اولویت استخدام قرار گرفتم! حتی نماینده مجلس هم نمی تونست اعتراض کنه که چرا این رو رد کردین و هیچ تشکیلات امنیتی هم خودش رو موظف به پاسخگویی به سایر اجزای حکومت نمیدونه. حالا شما هم مطمئن باشین که خود تشکیلات سفارت به عنوان زیر مجموعه وزارت امور خارجه دستش زیر سنگ DHS هست. اگر جواب کلیرنس کسی اومده باشه و سفارت بی دلیل موجه ویزا براش صادر نکنه مطمئناً خلاف کرده و اگر جای شکایتی می بود باید جواب پس می داد. اگر سفارت نگران کمبود ویزا در آخر کار باشه نمی تونه به DHS دستور بده که کلیرنس ها رو طولانی کنه ولی می تونه به KCC (زیر مجموعه وزارت امور خارجه) بگه که ایران رو تو بولتن ویزا کات آف کنه تا تکلیف اینهایی که اومدن مصاحبه مشخص بشه. بنابراین به نظر شخص من تا وقتی KCC ایران رو در بولتن ویزا مستثنی نکرده جای نگرانی نیست. تازه اگر هم ایران کات آف شه شما نباید نگران بشین. اون بندگان خدایی که کیس نامبر بالا دارن و کارنت نشدن باید خواب های بد بد ببینن. تنها دلیلی که امسال روند کلیر شده ها کندتر از پارسال شده وجود یک اشکال در DHS یا اضافه شدن چک های امنیتی بیشتر برای ایرانی هاست. به نظرم براشون فرقی هم نمی کنه که کیس غیر مهاجرتی و توریستی باشه یا مهاجرتی و از بین مهاجرتی ها لاتاری باشه یا ازدواجی- خانوادگی. کلاً بک گراند چک همه کیس ها در تمام کتگوری ها بیشتر از گذشته طول می کشه. من همچنان امیدوارم اینها در ماه آینده یک تکونی به خودشون بدن. اگر یک ماه دیگه بگذره و روال کلیرنس به قول شما همینطور قطره چکونی باشه باید به فکر رسوندن صدامون به DHS باشیم. بازم به نظرم بهترین کار استفاده از Ombudsman DHS هست و باید به فکر پر کردن فرم مربوطه باشیم. راستش وقتی فقط 3 ماه به آخر برنامه مونده باشه دیگه حتی من که این وسط هیچ کاره ام و نه سر پیازم نه ته پیاز استرس می گیرم. شما که پشت در موندین که دیگه حال و روزتون معلومه. ببخشید خیلی پرحرفی کردم و حوصله تون از وراجی من تو این حال و هوا سر رفت. یه مقدار روحیه بدین حالمون خرابه. من از اون حکایت آرمین تو تاکسی خیلی خوشم اومد. بعد مدت ها که تو سایت میومدم و خنده به لبام نمی یومد همچین از ته دل قهقهه زدم که باعث تعجب حضار شد ![]() ![]() با آرزوی باز شدن شیر کلیرنس هر سه سفارت و خراب شدن شیر مزبور بعد از باز شدن.... ![]() ![]()
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: farshadm999 ، shahryar7021 ، alimomen ، shadi79 ، KIMIA2005 ، aghaghia ، masuodrh ، jojo_hami ، alirezaghodrat ، armin021 ، shmyalda ، mpas89 ، kiana11 ، NIKKI ، maryam_a ، meisam14 ، ماتیتی ، مهدی 2014 ، shilan ، artam2 ، nedaba ، amin arefi ، soli asali ، usafirststeps ، reza_top60 ، sysmaster ، aaraam ، ffrfar ، heyjo ، reasonable ، farshad varaste ، H Pier ، kami_kami ، chaymon ، 20142ddc ، kage.omid ، Good Luck ، gema ، pari pariaaa ، arffx ، nasim ، shayesteh ، lida55 ، arashS ، behfaza ، rezahoorjandi ، mehdi2014 ، hamidrezapir1 ، nasam ، mehrdad pharm ، آلیس-1980
2014-05-20 ساعت 20:48
(2014-05-20 ساعت 14:29)NIKKI نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، 2014winner، alirezaghodrat، artam2، farazz، farshadm999، freddyflientstone، hamidrezapir1، kamranh، melina132، miladfr12، m_nikparvaz، NIKKI، pari pariaaa، salmanyazdani، shahryar7021، shhak، shilan، taleghani، قصه گو، مهدی 2014، مرلی، نام کاربری somi، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NIKKI» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: shadi79 ، armin021 ، pari pari ، NIKKI ، ALEX55 ، meisam14 ، ماتیتی ، shilan ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، pari pariaaa ، nasim ، hamidrezapir1
2014-05-20 ساعت 20:49
(2014-05-20 ساعت 20:43)مژگان درگاه نوشته:حالا به نظرت پروسه ما طولانیه ؟کسی چیزی میدونه؟(2014-05-20 ساعت 18:07)Papar_h نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:59)مژگان درگاه نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:43)Papar_h نوشته:(2014-05-20 ساعت 17:18)مژگان درگاه نوشته: سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی
![]() ![]() تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، ffrfar
2014-05-20 ساعت 20:53
(2014-05-20 ساعت 20:48)Saeedv13 نوشته:عمو سعید جدیدا خیلی فعال شدیا(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته: صبح همه دوستان بخیر ، مسعود عزیزم من از پارسال در تاپیک 2013 بخاطر دوستم همراه بقیه دوستان بودم و عمو سعید هم منو میشناسه نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از جریانات 2013 تجربیات تلخ اما ارزشمندی کسب کردم.به همین خاطر با توجه به شواهد و قرائن من از سه ماه پیش گفتم حس میکنم اینا امسال ....آقا رضای گل گلاب ![]() ![]()
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shadi79 ، alirezaghodrat ، meisam14 ، nedaba ، soli asali ، reza_top60 ، ffrfar ، farshad varaste ، kage.omid ، pari pariaaa ، nasim ، mehrdad pharm
2014-05-20 ساعت 20:59
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ, ﻛﻴﺲ ﻣﺎ 4 ﻧﻔﺮﻩ و ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻫﺴﺖ. ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺟﻮﻥ ﺩﺭ اﺑﻮﻇﺑﻲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩاﺭﻳﻢ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺣﺪﻭﺩ 150 ﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻲ ﻛﺸه ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻛﻴﺲ ﻣﺎ ﺷﺎﻣﻞ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺑﺸﻪ, ﺯﻣﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻧﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻣﻮﻛﻮﻝ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ? ﻟﻂﻔﺎ ﻣﺮا ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ, ﻣﻤﻨﻮﻥ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، sysmaster ، ffrfar
2014-05-20 ساعت 21:00
(2014-05-20 ساعت 20:59)ﻣﻴﺘﺮا نوشته: ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ, ﻛﻴﺲ ﻣﺎ 4 ﻧﻔﺮﻩ و ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻫﺴﺖ. ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻭﻡ ﺟﻮﻥ ﺩﺭ اﺑﻮﻇﺑﻲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩاﺭﻳﻢ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺣﺪﻭﺩ 150 ﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻲ ﻛﺸه ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ﻛﻴﺲ ﻣﺎ ﺷﺎﻣﻞ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ ﺑﺸﻪ, ﺯﻣﺎﻥ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻧﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ ﻣﻮﻛﻮﻝ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻛﻪ ﺩﺭﺳﺘﻪ? ﻟﻂﻔﺎ ﻣﺮا ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ, ﻣﻤﻨﻮﻥ ایشالا اصلا کیلیرنس نمیخورید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، nedaba ، soli asali ، reza_top60 ، ffrfar ، nasim
(2014-05-20 ساعت 20:48)Saeedv13 نوشته:با درود(2014-05-20 ساعت 06:37)reza_top60 نوشته:بازم به نظرم بهترین کار استفاده از Ombudsman DHS هست و باید به فکر پر کردن فرم مربوطه باشیم. این فرمه این هستش http://www.dhs.gov/case-assistance و چطوری باید پیگیری کرد ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 .... تشکر کنندگان: Saeedv13 ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، reza_top60 ، aaraam ، ffrfar ، reasonable ، kage.omid ، H Pier
2014-05-20 ساعت 21:04
(2014-05-20 ساعت 14:18)2014winner نوشته: من امروز ساعت 10:30 ایمیل زدم آنکارا ساعت 1 بود که توی سیس فقط خودم که کیس اصلی بودم آپدیت شدم در صورتی که دفعه های پیش با هم آپدیت میشدیم. هنوز هم جواب ایمیلمو ندادن حالا نمیدونم این آپدیت ایمیلی بوده یا واقعیه. بعد از کلی اندیشیدن درباب پرسش شما ![]() اونا بالاخره باید مثلا فردا به ایمیل شما پاسخ بدن،خب اگه دیدی که تاریخ روز جواب ایمیلت دوباره آپدیت شدی بدان و آگاه باش که همانا آپدیت امروز برحق و اصیل بوده است! ![]()
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری تشکر کنندگان: meisam14 ، armin021 ، mahan L ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، farshad varaste ، kage.omid ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، peidaye penhan
|