کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 17:43)Papar_h نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 17:18)مژگان درگاه نوشته:  سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی

منم واسه ارشد کلیرنس خوردم. رزومه نخواست؟؟؟؟؟

چرا هم رزومه هم اون فرم ده سوالی
کارنت شدن : 2 نوامبر-سفارت : انکارا- مصاحبه: 17 اپریل - کلیرنس- اپدیت ها:17-18اپریل - 15-19-29 می- 9-12 جون / تعداد کیس یکی RolleyesWink
تشکر کنندگان: Papar_h ، armin021 ، قصه گو ، soli asali
حتی کم کردن برندگان ایرانی 2015 هم که تعدادشون از 6027 نفر به 4990 تقلیل پیدا کرده هم میتونه بخاطر همین باشه که این تعداد از ایرانیها امسال فرم نفرستادن یا مصاحبه نرفتن ... بالاخره کلی وقت برای سفارتها برای مراحل اداری این 1100 نفر صرف میشه که با نرفتن و فرم نفرستادن وقت بقیه گرفته میشه... این نظر منه ...لطفا نظرتون رو بگید..
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، morteza88 ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، batigoal_189 ، arashS
(2014-05-20 ساعت 17:59)مژگان درگاه نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 17:43)Papar_h نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 17:18)مژگان درگاه نوشته:  سلام بچه ها من یک نفر بودم تو کیسم حالا به دلایلی کلیر خوردم ک فک کنم چون دتنشجو ارشدم افیسر گف دو ماه دیگه مهمین جوری گفته؟مرسی

منم واسه ارشد کلیرنس خوردم. رزومه نخواست؟؟؟؟؟

چرا هم رزومه هم اون فرم ده سوالی

پس همدردیم. کلیرنسی که شامل ما میشه اسمش هست LOT (List Of Technology) سعی کن رزومه ای که براشون مینویسی کامله کامل باشه. نه مثله رزومه ی کاری یا تحصیلی. مثلا من برای دونه به دونه ی درسایی که پاس کردم توضیح دادم ( البته خود افیسر گفت ) . 7 یا 8 صفحه شد .
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ffrfar
(2014-05-20 ساعت 17:48)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها آیا میدانید آخرین کیس نامبر کارنت شده ایرانی در سال 2013 چه شماره ای بوده ؟
2013as9794 امسال هم طبق آمار تراکم مصاحبه ها در ماههای اول بجز ژانویه بوده و میدونید سفارتهای ابوظبی و آنکارا تو ماه می و جون اصلا برای ایرانیها وقت مصاحبه ندادند ...؟ فقط ایروان برای 61 کیس که 138 نفر بودند مصاحبه داشته .. به نظر میاد با توجه به اتفاقات پارسال مصاحبه ها بزودی تمام خواهد شد .. احتمالا نزدیک به 1200 نفر دیگه تا آخر برنامه مصاحبه برن... که این خیلی خوبه با توجه به آمارهای قبلی که من در آوردم 700 نفر از برنامه خارج شدن مصاحبه نرفتن و ریجکت شدن 2345 نفر هم ویزا گرفته و کلیر خورده هستند .. پس مطمئنم امسال مثل پارسال نمیشه وحتی من فکر میکنم تا روزای آخرم ویزا موجود باشه ...

دوست عزیز رو چه حسابی میگید ابوظبی و انکارا مصاحبه نداشتند؟؟؟ فقط تعداد افراد برای ماه می در این 3 سفارت 565 نفر هست!!!!!!! تعداده کل افراد( کلیرنس. انتظار مصاحبه. ویزا گرفته ) هم تا کیس 7420. حدودا 3400 نفر هست. با احتماله اینکه از این بین 500 کیس مربوط به کشور های دیگه اسیایی باشه یا ایرانیهایی که در زمان مصاحبه به مصاحبه نرفتند. در حال حاضر حدوده 800 ویزا برای ایران باقی مونده که مربوط به ماههای جون جولای. اگوست و سپتامبر میشه. با حسابه میانگین 400 نفر مصاحبه در ماه برای ایران 1600 نفر باقی موندن. ولی حدوده 800 ویزا باقی است.و 800 تا کمه. حالا 2 حالت داره : 1: تعداده اسیایی های مصاحبه شده در این 3 سفارت بیشتر از تصور ما باشه و در حال حاضر ویزای بیشتری برای ایران موجود باشه. 2: ایران طی ماههای اینده وارده cut-off بشه. اگر جز این 2 حالت باشه به تعدادی از افراد ویزا نمیرسه که میشه گفت افرادی که در ماه سپتامبر مصاحبه بشن احتمالا موفق به گرفتن ویزا نمیشن.
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، Morteza1350 ، nedaba ، soli asali ، amirrbco ، ffrfar
(2014-05-20 ساعت 17:16)esmail_babadi_0611 نوشته:  با سلام خدمت تمام دوستان عزیز خودم.باعث شرمندگی که این اطلاعات رو الان میزارم ولی فکر کنم همه دوستان به این موضوعات کاملا اشراف دارن و اطلاعاتشون از من خیلی کاملتره.دوست من که از برندگان 2013 بود و الان توی واشنگتن هست همین جریان کلیرانس رو پشت سر گذاشت و توی سفارت آنکارا هم مصاحبه داشت.این دوست ما میگه که پروسه کلیرانس ازپیش تعیین شده هستش و قبل از اینکه شما بیاین واسه مصاحبه پروسه شروع میشه و اکثر غریب به اتفاق هم کلیرمیشن و ویزا میگیرن مگر به سه دلیل1.آقایان یا خانومهایی که نظامی بوده باشن مثلا آقایانی که کادر استخدام نیروهای مسلح بودن یا اینکه سربازیشون امریه بودن.2.اینکه شما خدایی نکرده دروغ گفته باشین.3.اینکه ظرفیت ویزا پر شده باشه گه متاسفانه واسه بچه های 2013 اتفاق افتاد.ولی نگران هیچی نباشین همه ویزا میگیرن مخصوصا مجرد ها و مخصوصا خانومهای مجرد که امسال خوش به حالشونه.امسال زوم کردن روی ویزاهای خانوادگی مثل اینکه.مراقب خودتون باشین انرژی مثبت فراموش نشه.

بالاخره شما داری امید میدی یا نا امید میکنی ملت رو؟

اول میگی شرمنده و ... بعدش هم میگی انرژی مثبت بدید همتون ویزا میگیرید !

در ضمن همون ۲۰۱۳ هم که میفرمایید اگر نسبت بگیرید ، نسبت افرادی که به دلیل پر شدن ظرفیت موفق به اخذ ویزا نشدند در برابر اونایی که موفق شدند ناچیز بوده .
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ffrfar
(2014-05-20 ساعت 17:48)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها آیا میدانید آخرین کیس نامبر کارنت شده ایرانی در سال 2013 چه شماره ای بوده ؟
2013as9794 امسال هم طبق آمار تراکم مصاحبه ها در ماههای اول بجز ژانویه بوده و میدونید سفارتهای ابوظبی و آنکارا تو ماه می و جون اصلا برای ایرانیها وقت مصاحبه ندادند ...؟ فقط ایروان برای 61 کیس که 138 نفر بودند مصاحبه داشته .. به نظر میاد با توجه به اتفاقات پارسال مصاحبه ها بزودی تمام خواهد شد .. احتمالا نزدیک به 1200 نفر دیگه تا آخر برنامه مصاحبه برن... که این خیلی خوبه با توجه به آمارهای قبلی که من در آوردم 700 نفر از برنامه خارج شدن مصاحبه نرفتن و ریجکت شدن 2345 نفر هم ویزا گرفته و کلیر خورده هستند .. پس مطمئنم امسال مثل پارسال نمیشه وحتی من فکر میکنم تا روزای آخرم ویزا موجود باشه ...

سلام دوست عزیز سفارتهای ابوظبی و آنکارا هم در ما ه های می و جون مصاحبه داشتند فقط یکمی تنبلی کردند و اطلاعات مصاحبه شونده ها را دیر تر در سیس آپلود کردند مخصوصاً ابوظبی ، چون تازه در 14 می تمام کیسهای ماه جون در ابوظبی شناخته شد(از جمله خود منو)Big Grin فایل جدید سیس که بیاد به احتمال خیلی زیاد قابل استناد خواهد بود و آمار نسبتا دقیقی تا 7425 خواهیم داشت.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: armin021 ، Morteza 2014 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، arashS ، mehdi2014
تا کي غم آن خورم که دارم يا نه
وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه
پرکن قدح باده که معلومم نيست
کاين دم که فرو برم برآرم يا نه
خیام
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: hamed.us ، nedali ، maryam_a ، mahan L ، pari pariaaa ، قصه گو ، nasim ، NIKKI ، morteza88 ، aaraam ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، miladfr12 ، behfaza ، mehdi2014
(2014-05-20 ساعت 14:27)قصه گو نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 20:24)shadi79 نوشته:  قصه گوی عزیز مبارکت باشه بی نهایت شاد شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ

مرسی عزیزم امیدوارم بزودی برای همه منتظران
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ali3875 ، armin021 ، pari pari ، maryam_a ، mahan L ، pari pariaaa ، shahryar7021 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، ffrfar
من دیروز این ایمیلو زدم...............

I am one of the selects of DV lottery 2014. My interview took place on Turkey at U.S. Embassy in Ankara. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as more than180 days that makes me send you this email. Unfortunately after several months there has been no changes in my application status. I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case.

Sincerely yours

تقریبا یک ساعت پیش این جواب اومد
Dear Ali ...........,

According to our records, your administrative process has not been completed yet. Unfortunately, administrative processing for Iranian applicants can often take well over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely
Immigrant Visa Unit
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

ولی دوستان من یه چیزی می خوام بگم اگه واقعا این کیس نامبرهایی که قبل از کیس 5350 هنوز توی فایل سیس جدیده همچنان ready هستش به این معنی باشه که به مصاحبه نرفته باشن تعدادشون 350 نفر میشن و 73 نفر هم که تا الان ریجکت شدن تا اینجا 423 تا ویزا اضافه می مونه و اگه تعداد کل این فایل سیس که الان 3677 هستش را از این 423 کم کنیم می شه (3254 نفر ) پس کوووووووووووووووووووووووووووو تا 3500 تا ویزا خوش باشین و هورااااااااااااااااااااا بکشین .........
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-05-20 ساعت 18:01)Morteza 2014 نوشته:  حتی کم کردن برندگان ایرانی 2015 هم که تعدادشون از 6027 نفر به 4990 تقلیل پیدا کرده هم میتونه بخاطر همین باشه که این تعداد از ایرانیها امسال فرم نفرستادن یا مصاحبه نرفتن ... بالاخره کلی وقت برای سفارتها برای مراحل اداری این 1100 نفر صرف میشه که با نرفتن و فرم نفرستادن وقت بقیه گرفته میشه... این نظر منه ...لطفا نظرتون رو بگید..

دوست عزیز نظر من در مورد کم شدن تعداد برندگان امسال کمی با شما تفاوت داره
من فکر میکنم شرایط جوی ایران و همینطور امید به زندگی کمی بهتر شده و درخواست مهاجرت کمی نزول کرده ، ثبت نامی ها کم شدن و به طبع تعداد برنده ها...
البته این نظر منه ، شایدم غلط باشه !
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: armin021 ، Morteza 2014 ، soli asali ، ffrfar ، mehrdad pharm
خوب گویا ما امروز یه آپدیت خوردیم...
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
(2014-05-20 ساعت 17:08)farshad varaste نوشته:  بچه ها با توجه به اینکه سایت سفارت و ceac واسمون تغییری نکرده نگران شدم. میگم نکنه بچه یکی از این کارمندای سفارت نشسته پشت سیستم مامانش، این ایمیلارو الکی واسه ما فرستاده

جدی آقا فرشاد نکنه سر کاریم ما هم وضعیتمون تو ceas و سایت ابوظبی تغییری نکرده.حالا باید چکار کنیم ؟Rolleyes
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pari ، pari pariaaa ، armin021 ، 2014winner ، قصه گو ، nasim ، nedaba ، soli asali ، ffrfar ، farshad varaste
(2014-05-20 ساعت 18:42)janatirad نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 18:01)Morteza 2014 نوشته:  حتی کم کردن برندگان ایرانی 2015 هم که تعدادشون از 6027 نفر به 4990 تقلیل پیدا کرده هم میتونه بخاطر همین باشه که این تعداد از ایرانیها امسال فرم نفرستادن یا مصاحبه نرفتن ... بالاخره کلی وقت برای سفارتها برای مراحل اداری این 1100 نفر صرف میشه که با نرفتن و فرم نفرستادن وقت بقیه گرفته میشه... این نظر منه ...لطفا نظرتون رو بگید..

دوست عزیز نظر من در مورد کم شدن تعداد برندگان امسال کمی با شما تفاوت داره
من فکر میکنم شرایط جوی ایران و همینطور امید به زندگی کمی بهتر شده و درخواست مهاجرت کمی نزول کرده ، ثبت نامی ها کم شدن و به طبع تعداد برنده ها...
البته این نظر منه ، شایدم غلط باشه !

دوستان عزیز. انتخاب کیس ها کاملا رندوم هست و ربطی به انتخاب اونها نداره. به صورت تصادفی امسال تعداد ایرانی ها بین کیس های انتخاب شده کمتر هست. اگه قرار باشه اونا انتخاب کنن که دیگه قرعه کشی معنی نداره. اگرم میخواستن واسه هر کشور تعداد تعیین کنن مسلما یه بالانسی در نظر میگرفتن.
تشکر کنندگان: armin021 ، 2014winner ، قصه گو ، soli asali ، sysmaster ، sophia
(2014-05-20 ساعت 16:57)esmail_babadi_0611 نوشته:  سارا جان تمومه پروسه کلیرانس وقتی که شما چند ماه قبل درخواب ناز هستین اتفاق میوفته زیاد تو نخ کلیرانس نباش.کلیرانس همه از قبل از اینکه تشریف ببرین مصاحبه اتفاق افتاده و خودشون میدونن کیو کلیر کنن و کیو کلیرانس.هرکسی که میره مصاحبه واسه رفتن به آمریکا میره مصاحبه میده نه واسه برگشت به خونه.نمیشه که کسی بیاد این همه خرج کنه بعدش هیچ.اینم کلی انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ امیدوارم اولش سلامت باشی بعدش هرچی خیر باشه اتفاق بیوفته
دقیقا حرفی که وکیل من زد!!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان