کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-21 ساعت 18:03)ha78sa نوشته:  دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile

هووووووراااااااااااااااااااااا.شما هم تبريك مارو بپذيريد دوست عزيز.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-21 ساعت 19:05)masuodrh نوشته:  اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟

مريم جان،، احتمالاً تا فردا جواب ميدن... جواب ايميل ما دو روز طول كشيد ولي جالبه همون لحظه اتوريپلاي براي ما اومد..!!
سلام
ضمن عرض تبریک به دوستان کلیر شده مجددا اعلام میکنم دوستانی که کیس نامبر زیر 2000 دارند
یواش یواش برنامه سفرتونو ترتیب بدید
نگید نگفتما!!

ان شا ا... تمام دوستان کلیر شده در مسیر جدید زندگی ثابت قدم و سلامت باشند

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-21 ساعت 08:06)Shabi2605 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 00:32)me_u نوشته:  سلام.
دوستان.چرا اینقدر خودتونو ناراحت و پریشان حال میکنید من بارها گفتم نگران نباشید.تمام ایرانیهائی که تا الان کارنت شدن مطمئنا ویزا میگیرند چون:
طی یک بررسی دقیق از فایل اکسل 05 10 2014مشخص گردید:

از کل کیسهای منتظر یا مراجعه کننده به سه سفارت ابوظبی،آنکارا،ایروان:
سهمیه AS برابر است با 1795 کیس 3677 نفر از کل 7421 کیس کارنت شده (تعداد کیس واقعی 4377 عدد است 8579 نفر.این یعنی 3044 کیس مدارک خودشونو برای کی سی سی ارسال نکردند(41%).)

حالا تو سهمیه آسیا تا الان در این سه سفارت:
26 تا کیس رد شده 73 نفر
516 تا کیس ویزا گرفتند 900 نفر
525 کیس منتظر مصاحبه هستند 1105 نفر که با توجه به شماره کیس و تاریخ میشه گفت حدودا 214 کیس وقت مصاحبه را از دست دادند 429 نفر
728 کیس چک خوردند 1599 نفر

مسئله اصلی اینه که نمیشه دقیقا گفت از این آمار چند تا مال ایرانه .
اگر 90 درصد ایرانیها کیس نامبرشون زیر 8000 باشه و باتوجه به اینکه مجموع نفرات تاکنون زیر تعداد ویزاهای سهمیه ایرانه بنظر میرسه مسئله ای در مورد نرسیدن
ویزا به ایرانیها بوجود نیاد

حالا همش ذهنتونو درگیر مسائل منفی بکنید!!!

سرافراز باشید.مثل سرو

دوست عزیز ممنون از آمارتون ولی فکر کنم یه اشتباه کوچولو رخ داده تعداد ۵۲۴ کیس و ۱۱۰۵ نفر زمان مصاحبه را از دست داده اند و در کل از تعداد ۱۷۹۵ کیس و ۳۶۷۷ نفر دعوت شده به مصاحبه تا تاریخ ۹ می تعداد ۹۰۰ نفر ویزا گرفته اند و ۱۵۹۹ نفر در انتظار کلیر
در کل باید امیدوار باشیم
همه باهم هوراااااااا می کشیم

سلام
دوست خوبم .حق با شماست من یک لحظه فکر کردم این تاریخ برای صدور دعوتنامه است ولی تاریخ مصاحبه میباشد.خوب اینجوری که اگه همه مصاحبه شده ها ایرانی باشند باز هم کلی ویزا اضافه میمونه چون 1599+900=2499
این یعنی خیال همه راحت باشه

سرافرازباشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-21 ساعت 08:52)نام کاربری somi نوشته:  ...درباره ی پزشکی رشته ای نیست که کسی تو دنیا نفهمه چیه! ولی شاید چون انترنی براشون کار دولتی حساب میشه اینطوری کرده.به بیمارستان دولتی هم گیرن، میدونم. ...
(2014-05-21 ساعت 08:32)srt نوشته:  ... یه کیس یه نفره که سال آخر پزشکیم،نه سربازی رفتم(معافیت تحصیلی موقت) و نه شغل دولتی اما منم مثل بیشتر دوستان کلیرانس خوردم،...
از 2012 به بعد من ندیدم پزشکی بدون کلیرنس ویزا بگیره.
(2014-05-21 ساعت 09:09)meisam_civil82 نوشته:  امکانش هست که کیسهایی که روند کلیرنس رو طی میکنن رجکت بشن؟
منظورم تموم شدن ویزا نیست، یعنی احتمال داره که کیس رو رد بکنن یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین.
نه. اگر شرایط گرفتن ویزا رو نداشته باشین هیچوقت به شما نمیگن. اینقدر لفتش میدن تا وقت تموم شهSad.
(2014-05-21 ساعت 19:02)tina alin نوشته:  دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
باید قبل از این کار یکی قدیمی رو کپی برابر اصل و ترجمه می کردین. حالا که این کار رو نکردین اون قبض رسید پلیس 10+ رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین. فکر نکنم قبول کنن و احتمالاً نقص مدرک بزنن بهتون ولی از هیچی بهتره.
(2014-05-21 ساعت 09:17)nasim نوشته:  ...اتفاق بزرگتر اینکه افیسر به کارت معافیت شک کرد اووووووونمممممم با چه عکسی !!!!!! ریش بلننننننددددددددد عین بن ل ا د ن !!!!!!!!!!!! ....
من چند دفعه این پست شما رو خوندم نسیم خانم. یه کمی گیج شدم الانTongue.
(2014-05-21 ساعت 15:08)reza_top60 نوشته:  کلیر شدن همه یه طرف کلیر شدن تو هم یه طرف.خیلی حال کردم مبارک باشه.
دیدی دلت یه خبر خوب میخواست، اینم یه خبر خوب. دیگه چی میخوای
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رضا برای تبریک گفتن هم پارتی بازی می کنی؟!! حکایت پارسال ما شد که ملت گیر می دادن چرا برای ما موقع کلیر شدن مثل بقیه خوشحالی از خودت در نکردیTongue.
(2014-05-21 ساعت 15:14)Vahid2014 نوشته:  دوستان من چند لحظه ايى از محضر تون مرخص ميشم چون به اتفاق خانواده ميخواهيم يكم حركات موزون انجام دهيم
(2014-05-21 ساعت 15:22)mehdi2014 نوشته:  آهااااااااااااااااااااااااااا! آقا وحید بیا وسط!!!!!
.
.
.
آقا رسم نکن این کارا رو اینجا!!!! آقااااااااا!!!
آقایون دست... خانم ها......
...
..
.
.
.
اِ... یعنی چه؟ خانم ها هم دستBig Grin... چه معنی داره تو تاپیک یک مملکت چیز این حرکات؟!!!Tongue
(2014-05-21 ساعت 16:19)alimomen نوشته:  مبارکهههههههههههه

لب کارون
چه گل بارون
میشه وقتی که میشینند دلدارون
تو قایقها
دور از غمها نغمه خوش روی کارون .......................................................

بیا وسططططططططططططططططططط
علی آقا هم که دستی بر آتش دارند گویاBig Grin
(2014-05-21 ساعت 15:50)مهدی 2014 نوشته:  دوستان عزيز كلير شده تبريك ما رو هم پذيرا باشين Smile يه بمب انرزي بود واقعا... Cheers Wink
بَه بَه.... چشم و دلم روشن!!!Cool

@ دوستان کلیر شده بهتون تبریک میگم. همیشه خوش خبر باشینRolleyes.
(2014-05-21 ساعت 16:32)KIMIA2005 نوشته:  با ارزوی کلیر شدن هر چه زودتر دوستان عزیزی که 200 روز رو رد کردند...

1xxx monthmehr
1xxx خسته از وطن
------------------------
0xxx byazdani
07xx 2014winner
علي آقاي گل،همشهري عزيز 2014winner كلير شدن ، مي خوايد واسه نفر بعدي دعا كنيد Wink
به تمام دوستاي خوبم كه تا به امروز كلير شدن تبريك ميگم،دسته جمعي تبريك گفتم چون هميشه از گزينه تشكر براي تبريك استفاده ميكردم،اما امروز توفيقي شد كه به همه ي دوستان عزيز تبريك عرض كنم،خصوصاً مدير گل و مهربان اقاقياي عزيز،،،براي همه ي عزيزان آرزوي موفقيت وسعادت را از خداي بزرگ خواهانم.
دوستار تك تك شما ندا
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
(2014-05-21 ساعت 00:52)Hassan2014 نوشته:  سلام دوستان منتظر
شايد باورتون نشه ولى كوتاه ومختصر ميگم
ايمان دارم كه جريان كمبود ويزا تكرار نميشه
اين خط اين نشون

ما هم به ایمان شما شدیدا ایمان داریم Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-05-21 ساعت 19:52)me_u نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 08:06)Shabi2605 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 00:32)me_u نوشته:  سلام.
دوستان.چرا اینقدر خودتونو ناراحت و پریشان حال میکنید من بارها گفتم نگران نباشید.تمام ایرانیهائی که تا الان کارنت شدن مطمئنا ویزا میگیرند چون:
طی یک بررسی دقیق از فایل اکسل 05 10 2014مشخص گردید:

از کل کیسهای منتظر یا مراجعه کننده به سه سفارت ابوظبی،آنکارا،ایروان:
سهمیه AS برابر است با 1795 کیس 3677 نفر از کل 7421 کیس کارنت شده (تعداد کیس واقعی 4377 عدد است 8579 نفر.این یعنی 3044 کیس مدارک خودشونو برای کی سی سی ارسال نکردند(41%).)

حالا تو سهمیه آسیا تا الان در این سه سفارت:
26 تا کیس رد شده 73 نفر
516 تا کیس ویزا گرفتند 900 نفر
525 کیس منتظر مصاحبه هستند 1105 نفر که با توجه به شماره کیس و تاریخ میشه گفت حدودا 214 کیس وقت مصاحبه را از دست دادند 429 نفر
728 کیس چک خوردند 1599 نفر

مسئله اصلی اینه که نمیشه دقیقا گفت از این آمار چند تا مال ایرانه .
اگر 90 درصد ایرانیها کیس نامبرشون زیر 8000 باشه و باتوجه به اینکه مجموع نفرات تاکنون زیر تعداد ویزاهای سهمیه ایرانه بنظر میرسه مسئله ای در مورد نرسیدن
ویزا به ایرانیها بوجود نیاد

حالا همش ذهنتونو درگیر مسائل منفی بکنید!!!

سرافراز باشید.مثل سرو

دوست عزیز ممنون از آمارتون ولی فکر کنم یه اشتباه کوچولو رخ داده تعداد ۵۲۴ کیس و ۱۱۰۵ نفر زمان مصاحبه را از دست داده اند و در کل از تعداد ۱۷۹۵ کیس و ۳۶۷۷ نفر دعوت شده به مصاحبه تا تاریخ ۹ می تعداد ۹۰۰ نفر ویزا گرفته اند و ۱۵۹۹ نفر در انتظار کلیر
در کل باید امیدوار باشیم
همه باهم هوراااااااا می کشیم

سلام
دوست خوبم .حق با شماست من یک لحظه فکر کردم این تاریخ برای صدور دعوتنامه است ولی تاریخ مصاحبه میباشد.خوب اینجوری که اگه همه مصاحبه شده ها ایرانی باشند باز هم کلی ویزا اضافه میمونه چون 1599+900=2499
این یعنی خیال همه راحت باشه

سرافرازباشید.مثل سرو
پس با وجود این همه کیس کلیرنس خورده کی می خوان از خواب زمستونی دران کیس های 3 رقمی هنوز منتظرن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan
مگه کلیر شدن به معنای صدور ویزا نیست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 19:08)پائیز نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
دوست بسیار عزیزم اصلا نگران نباش... شما تمام سعی خودتو برای گرفتن کارت پایان خدمت انجام بده و امید وارم به نتیجه برسی ولی اگر هم نتونستی برای مصاحبه کارت رو تکمیل شده و حاضر و آماده داشته باشی میتونی کپی کارت قبلی رو به آفیسر نشون بدی و توضیح بدی که جریان کار چی هست و قطعا اون برات نقص مدرک میزنه که توی برگه ای که بهت میده تیک میزنه برات و موقعی که ویزات آماده شد باید اصل کارت رو هم با خودت ببری
البته توصیه من اینه که تمام سعیت رو برای گرفتن کارت بکن و این راه حل رو برای آخری آپشن قرار بده ... امیدوارم کپی یا اسکن کارت پایان خدمت قبلی رو داشته باشی
اصلا اصل کارت رو نمیخان ببین نمیتونی یک دارالترجمه آشنا پیدا کنی واست از روی کپی ترجمه کنه و یا یک محضر آشنا که واست روی کپی مهر برابر اصل بزنه
من این کارو کردم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، مهدی 2014 ، soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، farshad varaste ، shilan
(2014-05-21 ساعت 20:30)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
دوست بسیار عزیزم اصلا نگران نباش... شما تمام سعی خودتو برای گرفتن کارت پایان خدمت انجام بده و امید وارم به نتیجه برسی ولی اگر هم نتونستی برای مصاحبه کارت رو تکمیل شده و حاضر و آماده داشته باشی میتونی کپی کارت قبلی رو به آفیسر نشون بدی و توضیح بدی که جریان کار چی هست و قطعا اون برات نقص مدرک میزنه که توی برگه ای که بهت میده تیک میزنه برات و موقعی که ویزات آماده شد باید اصل کارت رو هم با خودت ببری
البته توصیه من اینه که تمام سعیت رو برای گرفتن کارت بکن و این راه حل رو برای آخری آپشن قرار بده ... امیدوارم کپی یا اسکن کارت پایان خدمت قبلی رو داشته باشی
اصلا اصل کارت رو نمیخان ببین نمیتونی یک دارالترجمه آشنا پیدا کنی واست از روی کپی ترجمه کنه و یا یک محضر آشنا که واست روی کپی مهر برابر اصل بزنه
من این کارو کردم

علی جون اشتباه نکن داداش از من خواستن
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-05-21 ساعت 20:32)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  دوست عزيز
[/
من این کارو کردم

والا توی ابوظبی که تا خواستم بهش بدم همه رو برگردوند نگاهش هم نکرد اصلها رو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، مهدی 2014 ، soli asali ، farshad varaste
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
[/
بله کپی کارت قبلی و رسیدش رو حتما ترجمه می کنم و می برم
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: nedaba ، مهدی 2014 ، soli asali ، farshad varaste ، sophia
(2014-05-21 ساعت 20:35)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 20:32)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته:  واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
من این کارو کردم

والا توی ابوظبی که تا خواستم بهش بدم همه رو برگردوند نگاهش هم نکرد اصلها رو
والا شانسیه مثل اینکه جون من کارتم تو کیف جیبیم گیر.کرد همینطوری داشت زل میزد به من بعد هزار با زیرو روش کرد
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: nedaba ، mahan L ، مهدی 2014 ، soli asali
هورااااااااااااا. عجب هوايي عجب خبرهاي خوبي .... مباركتون باشه دوستان. براي ما هم دعا كنيد . يعني ميشه ما هم حالمون مثل شما خوب باشه؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان