کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[/size]
بچه ها دلم لک زده برای یک سفر یهویی به ارمنستان یک عامه هم دلم برای اون بیمارستان پر از میکروبش تنگ شده Big Grin
[/font]
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-05-21 ساعت 18:03)ha78sa نوشته:  دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile

بهتون تبریک میگم میشه اپدیت هاتون رو بگین

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
خدایی اینقدر حالم بده که اگر بعد از 64 روز یک آپدیت ناقابل هم بخورم اندازه یک کلیری بهم حال میده
بس که این سیس رو چک کردم فکر کنم نصف ترافیک سرورش بخاطر منه بخدا به نفعشونه که زودتر منو کلیر کنن سرور سیس یک نفسی تازه کنه و لود از روش برداشته بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-21 ساعت 20:30)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 19:08)پائیز نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:35).YAS نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 14:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
جز مراحلي كه دوستان گفتند حتما يه سري هم به ميدون سپاه بزنيد واسه پيگيري!
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
خلاصه كارت من بعد از 10 روز صادر شد (15 روز مونده به مصاحبه)
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad
واقغیت اینه که منم کارتم از بهمن آماده نیست چون تو نظام وظیه آشنا داشتم پیگیری کردم ظاهرا که تراشه برای صدور کارت ندارن برام یه ماه پیش هم اس اومد که برای صدور به نظام وظیفه تحویل داده شده
[/
دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده
دوست بسیار عزیزم اصلا نگران نباش... شما تمام سعی خودتو برای گرفتن کارت پایان خدمت انجام بده و امید وارم به نتیجه برسی ولی اگر هم نتونستی برای مصاحبه کارت رو تکمیل شده و حاضر و آماده داشته باشی میتونی کپی کارت قبلی رو به آفیسر نشون بدی و توضیح بدی که جریان کار چی هست و قطعا اون برات نقص مدرک میزنه که توی برگه ای که بهت میده تیک میزنه برات و موقعی که ویزات آماده شد باید اصل کارت رو هم با خودت ببری
البته توصیه من اینه که تمام سعیت رو برای گرفتن کارت بکن و این راه حل رو برای آخری آپشن قرار بده ... امیدوارم کپی یا اسکن کارت پایان خدمت قبلی رو داشته باشی
اصلا اصل کارت رو نمیخان ببین نمیتونی یک دارالترجمه آشنا پیدا کنی واست از روی کپی ترجمه کنه و یا یک محضر آشنا که واست روی کپی مهر برابر اصل بزنه
من این کارو کردم
اصل و پیش خودشون نگه نمی دارن اما واسه نشون دادن مدارک اصلشو از ما خواستن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، sysmaster ، arashS ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 19:02)tina alin نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 12:06)m_nikparvaz نوشته:  [quote='kingpoor2002@gmail.com' pid='499792' dateline='1400656869']

اصلا نگران نباش تینا دقیقا مثل من کارتم 4 ماه طول کشید اگه اطلاع دقیق خواستی به من ایمیل بده کامل برات توضیح بدم kosarimehr.s@arpc.ir

ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز
من هم اين مشكلو داشتم. بعد از 3 ماه كه خبري نشد رفتم اونجا گفتند كه هنوز جواب استعلامت از اون يگان مربوطه نيومده. حالا منم محل خدمتم بوشهر بود. خلاصه بعد از 7 سال كه از سربازيم گذشته بود مجبور شدم زنگ بزنم و بعد از چند مرحله وصل كردن , يگان مربوطه رو پيدا كردم. گفتند كه ما جواب استعلامتونو فرستاديم ولي چون كد ملي شما رو نداشتيم!! جوابو بدون كد ملي فرستاديم!! اينام تو تهران چون سرچشون بر اساس كد ملي بود كيس منو پيدا نمي كردند! خلاصه دوباره رفتم ميدون سپاه و بعد از كلي خواهش ازشون خواستم كه بر اساس اسم سرچ كنند كه پيدا شد!!!
بدون استرس , حتما پيگيري كنيد كه اينا اصلا كارشون حساب كتاب نداره! امان ازين سربازي كه هر چي مي كشيم ... Sad

دوستان متاسفانه همسرم نظام وظیفه ام رفت و هیچ جواب درستی بهش ندادن و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد . میگن نمی دونم کاغذاشون تموم شده و کار همه به تاخیرافتاده

من می گم فردا دوباره برن نظام وظیفه یه نامه هم به سفارت ایروان بزنین بگین واسه تمدید دادین هنوز بهتون برنگردووندن و کپی و ترجمشو دارین .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، peidaye penhan
دوستان برنده اصلی کیس ما امشب آپدیت شد.
دعا کنید هر دوی ما با هم کلیر بشیم.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
اگه میدونین کلیر میخورین بهشون بگین وقت گرفتنه ویزا میارم کارتو و الان هر مدرکی دارین به جاش ببرین
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، مهدی 2014 ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-05-21 ساعت 20:53)anahita 62 نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 18:03)ha78sa نوشته:  دوستان عزیز هورااااااااااااااااای کلیر شدن بنده را هم بپذیرید. به امید کلیر شدن هر چه سریعتر بقیه منتطران کلیر Smile Smile Smile

بهتون تبریک میگم میشه اپدیت هاتون رو بگین

ممنون از لطف شما Smile
آپدیت ها: 15 jan
16,17,18 Apr
20,21 May
Case Number: 2014AS9XX
Ankara
Interview Date: 1st week November
(2014-05-21 ساعت 19:05)masuodrh نوشته:  اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟

دوست عزيز منم ديروز ايميل زدم ولي تا الان جوابي نيومده! Sad
واسه دادن جواب تكراري هم آدمو دق مي دن!! والا . با اين سفارتشوووون Big Grin
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: maryam_a ، kage.omid ، pari pari ، soli asali ، pari pariaaa ، nedali ، قصه گو ، peidaye penhan
سلام و ممنون از اطلاعات، لیست سفرها را با پاس قدیمی باید نشون بدیم؟ چه جوری باید نشون داد؟ ممکنه بفرمایید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan
مورد ديگه كه اون هم اجباري نيست ولي براي بچه هاي ٢٠١٣ باعث طولاني تر شدن كليرنس شد ، ليست سفرهاي انجام شده است . يك در هزار هم نبوده و در حقيقت از خيلي از بچه هايي كه پاسپورتهاشون چندين مهر ورود و خروج به كشورهاي مختلف داشته اين ليست رو خواستن ، به خصوص سفارت ارمنستان .

سلام و ممنون از اطلاعات، لیست سفرها را با پاس قدیمی باید نشون بدیم؟ چه جوری باید نشون داد؟ ممکنه بفرمایید؟
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، ffrfar ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 21:06)nasim نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 19:02)tina alin نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 13:05)alimomen نوشته:  ماهم همین مشکل رو داشتیم و ولی بعد از 3 ماه و 10 روز اومد البته من از سایت http://vazifeh.police.ir پیگیری میکردیم که در چه مرحله ایی است
میشه بفرمایید از کدوم قسمتش باید پیگیری کنید؟

دوست عزيز

من می گم فردا دوباره برن نظام وظیفه یه نامه هم به سفارت ایروان بزنین بگین واسه تمدید دادین هنوز بهتون برنگردووندن و کپی و ترجمشو دارین .
سلام
همین مورد برای من پیش اومد کارت پایان خدمتم رسید ولی درجه را اشتباه زده بودن،و با مدارکی که برای kccفرستاده بودیم مغایر بود.رفتم سازمان نظام وظیفه شهرمون هنری که کردن بهم یه نامه دادن که اشتباه از ما بوده و من بردم دارالترجمه و همونو دادم به سفارت حالا نمیدونم کلیر میشم یا نه؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، arashS ، shilan ، peidaye penhan
(2014-05-21 ساعت 19:05)masuodrh نوشته:  اول تبریک جانانه بگم به دوستای خوبمون وحید عزیز و وینر مهربون...همیشه شاد باشید
من پریشب یعنی دوشنبه شب ایمیل زدم به ابوظبی( از طریق سایت) ..دیروز جواب اتوماتیک که ایمیل خودم رو ریپلای کردند..امروز منتظر جواب بودم و آپدیت ولی خبری نشد..کسی چنین تجربه ای داشته؟؟؟؟؟

منم وقتی‌ ایمیل دادم اول اوتو ریپلای فرستادن فرداش هم اون امیلی‌ که گفتن من می‌تونم پاسپورتمو ببرم و ویزا بگیرم ولی‌ شوهرم هنوز مراحل اداریش طول می‌‌کشه Rolleyes

(2014-05-21 ساعت 21:10)sal0811 نوشته:  دوستان برنده اصلی کیس ما امشب آپدیت شد.
دعا کنید هر دوی ما با هم کلیر بشیم.

امیدوارم طی‌ چند روز آینده کلییر بشین و سریع منتظر سرا رو سبز سبز ببینیم دوست خوب Big Grin

در ضمن منم از جانب خودم به دوستای کلییر شده تبریک میگم دعا کنین شوهر منم زود کلییر بشه Cool
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، sal0811 ، pari pariaaa ، ha78sa ، قصه گو ، H Pier ، maryam_a ، arashS ، shilan ، peidaye penhan
دوستان من
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، armin021 ، peidaye penhan
ما که از اون 22 نوامبر کوفتی تکون نمیخوریم مسخرشو دراوردن خسته شدم خسته!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان