کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 13:47)A10A نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 13:39)morteza88 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 13:35)arashS نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 13:03)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:13)shayesteh نوشته:  مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون
به نظر منم چیز امید وار کننده ای نگفته که اگه اونایی که ژانویه رفتن مصاحیه تکلیفشون یکی دو ماه دیگه مشخص شه مارچ به اونور رو هوان پس.
خانم وحدتی ژانویه رو پرسیدن ایشون هم جواب ژانویه رو دادن. صحبت ردوبدل شده اصلا دلیل براین نیست که بقیه کلیر نمی‌شن. ما در سری قبل یک نفر داشتیم فکر کنم hank که 26 فبریه شد. دیشب‌هم بچه‌های نوامبر خیلی‌هاشون آپدیت شدن که امیدواریم امروز و فردا کلیر بشن. مهم اینه که خانم ساراگرو اشاره کردن که این هفت ماه تاخیر عمدی بوده و این که پروسه کلیر آغاز شده و این بسیار امیدبخشه. به امید خدا.Wink

آخرش ما نفهميديم اين آفيسرها مدت زمان كليرنس رو ميدونن يا ميخوان ملتو بپيچونن..
دقیقا من 38 روز پیش با سارا گورو مصاحبه داشتم... مرخصی نبودند ایشون....!!!!

تاخیر عمدی؟

چی‌ بگم والا.

جالبه که من هم ۲ ماه پیش که مصاحبه داشتم مثل پلنگ سارا گورو نشسته بود.
خوشحالم.
(2014-05-28 ساعت 13:59)امین 13 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 13:26)kage.omid نوشته:  دوستان ایروانی که بالای 180 روز منتظر هستند کسی تو این چند روزه آپدیت شده یا نه؟

سلام
دوست عزیز یکیش من ، در چند روز که هیچی در چند ماه اخیر یا بهتر بگم اصلا آپدیت نشدمBig Grin
مثل اينكه ايروان فقط داره كيسهاي 2 نفر به بالا رو كلير ميكنه و مجردا رو گذاشته براي آخر كارSad
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-28 ساعت 13:46)kamranh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:13)shayesteh نوشته:  مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون
به نظر منم چیز امید وار کننده ای نگفته که اگه اونایی که ژانویه رفتن مصاحیه تکلیفشون یکی دو ماه دیگه مشخص شه مارچ به اونور رو هوان پس.
خانم وحدتی ژانویه رو پرسیدن ایشون هم جواب ژانویه رو دادن. صحبت ردوبدل شده اصلا دلیل براین نیست که بقیه کلیر نمی‌شن. ما در سری قبل یک نفر داشتیم فکر کنم hank که 26 فبریه شد. دیشب‌هم بچه‌های نوامبر خیلی‌هاشون آپدیت شدن که امیدواریم امروز و فردا کلیر بشن. مهم اینه که خانم ساراگرو اشاره کردن که این هفت ماه تاخیر عمدی بوده و این که پروسه کلیر آغاز شده و این بسیار امیدبخشه. به امید خدا.Wink
آخه من نمی دونم این چه جور جواب دادنی آخه از یه طرف می گه نمی خواهیم حق کیس بالایی ها ضایع بشه بعد از اون طرف میگه تازه کیس های ژانویه 2 ماه دیگه تکلیفشون معلوم می شه پس کیس های مارچ به بعد چی می شه ...

عدالته دیگه !
دیر کلیر شدن بهتر از هرگز کلیر نشدنه !!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

...Dear ,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

ما هم دلمون از اين متن ها ميخوادBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-28 ساعت 14:23)قصه گو نوشته:  ...Dear ,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

من هم شديدا به ديدن اين متن احتياج فورررري دارم
Smile
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
خانم وحدتى عزيز بهتون خيلى خيلى تبريك ميگم ايشالا كه همسرتونم به زودى كليير ميشن.همچنين بابت اينكه به ياد بچه ها بوديد و سوال پرسيديد ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
نکته مهم ;سارا گرو بعد یه مرخصی 4 ماه برگشته خودش امروز بهم گفت گفت من تازه برگشتم .(حالا چرا 4 ماه رفته و ایا واقعا 4ماه هست که نیست رو من نمیدونم ملیکا و اقای مومنی اینو میگفتن.)
من ازش پرسیدم دوستای من خیلی ها حدود 7 ماه هست که منتظرن.سر صبح بود یه لیوان چای بزرگ هم داشت میخورد شروع کرد به توضیح دادن برای من.
گفت سال گذشته و سال قبل از اون روند این بود که هرکی کیس نامبرش پایین بود می اومد و چک میخورد و بعد 40 روز کلیر میشد اما امسال برای اینکه برای کیس نانبر های بالا بی عدالتی نشه یه وقفه 7 ماه داشتیم.
خودش گفت این هفته کیس هایی که تو نوامبر یا اکتبر (اینو دقیق نشنیدم چون بچه ای که باجه کناری بود یهو جیغ کشید.)کلیر خواهند شد .و از این به بعد روند کلیرها سریع میشه.من گفتم یعنی چقدر سریع؟همسرم هی با ابرو اشاره نیکرد ول کن الان برگه صورتی خودتم میگیره.ولی ادامه دادم.یعنی اونی که ژانویه اومده فکر میکنید کی کلیر میشه؟(این سوال رو هم واسه این پرسیدم تا منظورشو از سرعت بفهمم.گفت ژانویه ای ها تا یک ماه نهایتا دو ماه اینده کلیر خواهند شد.

مرسييييي از خبر خوبتون وتبريك براي ويزا
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تعدا صفحات 800 بشه من کلیر میشم d:
زود به زود پست بزارید
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
(2014-05-28 ساعت 12:13)shayesteh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون

والا ما هم متوجه نشدیم که به چی اعتقاد دارن حالا کیس لاتاری را به این بهانه کلیر نکردند ! چرا کیس های فامیلی بعد از 13 سال انتظار و 2-3 سال عقبگرد باز باید بیش از 10 ماه منتظر کلیر باشند!!
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
بچه هایی که دیشب آپدیت شدین زودباشین دیگه بیایین بگین که کلیر شدین همین حالاااااااااااااااا :دی
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
پس ما که اوایل فوریه در ماه بهمن مصاحبه داشتیم یعنی باید تا مرداد، شهریور صبر کنیم !!!!!!! با شماره کیس 2XXX پس این همه آدم بعد از ما چی میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممطمئنین اینجوری گفتن شاید ماه ها رو اشتباه شنیدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-28 ساعت 15:18)میما نوشته:  بچه هایی که دیشب آپدیت شدین زودباشین دیگه بیایین بگین که کلیر شدین همین حالاااااااااااااااا :دی

خب هنوز که نشدیم..Big Grin
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-28 ساعت 14:35)hudson نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 14:23)قصه گو نوشته:  ...Dear ,

من هم شديدا به ديدن اين متن احتياج فورررري دارم
Smile

قصه گوى عزيز اين متن كجا مياد؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: قصه گو ، I2AFSHIN ، ffrfar ، soli asali ، pari pari ، armin021 ، arashS
عزیزان دلبندان توجه توجه

اینقدر لطفا جو رو خراب نکنید این بنده خدا یک سوالی کرده افیسر هم یک جوابی پرونده آخه مگر خودتون شاهد نیستید که افیسر به بعضیها گفته یکی دو ماه دیگه کلیر میشید بندگان خدا حالا 6 -7 ماهه گیرن
برعکسشم همین دوستمون که اخیرا کلیر شد بهش گفته بودن 5 ماهه کلیر میشید سه ماهه شد
اونا هم نمیدونن خودشون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-28 ساعت 15:35)masuodrh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 15:29)2014families lottery winners نوشته:  پس ما که اوایل فوریه در ماه بهمن مصاحبه داشتیم یعنی باید تا مرداد، شهریور صبر کنیم !!!!!!! با شماره کیس 2XXX پس این همه آدم بعد از ما چی میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممطمئنین اینجوری گفتن شاید ماه ها رو اشتباه شنیدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه ها چرا الکی جو میدین..بابا بنده خدا لطف کرده سوال کرده..حالا از کی تا حالا حرف آفیسر اونم از نوع سارا گروش حکم منزل شده..محض رضای خدا یه نمونه از حرفاشون رو بگین که درست از آب دراومده باشه..بابا خب اون که نمیاد جزئیات سیاست سازمانشون رو برای ما بگه..یه چیزی گفته و کلا برداشت شما از حرفش این باشه که داریم تسریع میدیم به روند و این کندی تا الان تعمدی بوده..خب داریم میبینیم که واقعا هم شروع شده کار کلیر کردنشون

آقا مسعود خوبه که به آدمها احترام بگذارید خانم سارا گرو قابل احترامند و این طرز بیان شما درست نیست واقعا انگار حرفشون درسته چون ما الان 2 ماه ونیم آپدیت نداشتیم و همه کسانی که این روزها آپدیت میشن پشت سر هم اونا ویزاشون صادر میشه و ما حالا حالاها قرار نیست کیسهامون آپدیت بشه!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: soli asali ، rezahoorjandi ، armin021 ، peidaye penhan ، shilan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان