موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
...Dear ,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
ما هم دلمون از اين متن ها ميخواد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 14:23)قصه گو نوشته: ...Dear ,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
ما هم دلمون از اين متن ها ميخواد
من هم شديدا به ديدن اين متن احتياج فورررري دارم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
خانم وحدتى عزيز بهتون خيلى خيلى تبريك ميگم ايشالا كه همسرتونم به زودى كليير ميشن.همچنين بابت اينكه به ياد بچه ها بوديد و سوال پرسيديد ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تعدا صفحات 800 بشه من کلیر میشم d:
زود به زود پست بزارید
کیس:1800
نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می
کلیر :1 ژوئن
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که دیشب آپدیت شدین زودباشین دیگه بیایین بگین که کلیر شدین همین حالاااااااااااااااا :دی
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
پس ما که اوایل فوریه در ماه بهمن مصاحبه داشتیم یعنی باید تا مرداد، شهریور صبر کنیم !!!!!!! با شماره کیس 2XXX پس این همه آدم بعد از ما چی میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممطمئنین اینجوری گفتن شاید ماه ها رو اشتباه شنیدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-28 ساعت 15:18)میما نوشته: بچه هایی که دیشب آپدیت شدین زودباشین دیگه بیایین بگین که کلیر شدین همین حالاااااااااااااااا :دی
خب هنوز که نشدیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان دلبندان توجه توجه
اینقدر لطفا جو رو خراب نکنید این بنده خدا یک سوالی کرده افیسر هم یک جوابی پرونده آخه مگر خودتون شاهد نیستید که افیسر به بعضیها گفته یکی دو ماه دیگه کلیر میشید بندگان خدا حالا 6 -7 ماهه گیرن
برعکسشم همین دوستمون که اخیرا کلیر شد بهش گفته بودن 5 ماهه کلیر میشید سه ماهه شد
اونا هم نمیدونن خودشون
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-28 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-28 ساعت 15:45 توسط 2014families lottery winners.)
(2014-05-28 ساعت 15:35)masuodrh نوشته: (2014-05-28 ساعت 15:29)2014families lottery winners نوشته: پس ما که اوایل فوریه در ماه بهمن مصاحبه داشتیم یعنی باید تا مرداد، شهریور صبر کنیم !!!!!!! با شماره کیس 2XXX پس این همه آدم بعد از ما چی میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممطمئنین اینجوری گفتن شاید ماه ها رو اشتباه شنیدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها چرا الکی جو میدین..بابا بنده خدا لطف کرده سوال کرده..حالا از کی تا حالا حرف آفیسر اونم از نوع سارا گروش حکم منزل شده..محض رضای خدا یه نمونه از حرفاشون رو بگین که درست از آب دراومده باشه..بابا خب اون که نمیاد جزئیات سیاست سازمانشون رو برای ما بگه..یه چیزی گفته و کلا برداشت شما از حرفش این باشه که داریم تسریع میدیم به روند و این کندی تا الان تعمدی بوده..خب داریم میبینیم که واقعا هم شروع شده کار کلیر کردنشون
آقا مسعود خوبه که به آدمها احترام بگذارید خانم سارا گرو قابل احترامند و این طرز بیان شما درست نیست واقعا انگار حرفشون درسته چون ما الان 2 ماه ونیم آپدیت نداشتیم و همه کسانی که این روزها آپدیت میشن پشت سر هم اونا ویزاشون صادر میشه و ما حالا حالاها قرار نیست کیسهامون آپدیت بشه!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)