کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 12:48)عراقی نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 10:40)ekhtera نوشته:  ما هم از ایروان دیشب (27 می) آپدیت داشتیم.

دوستان لطفا امضاء هاشون را تکمیل کنند تا با اطلاع از تاریخ مصاحبه بهتر بتوانیم متوجه اوضاع و احوال آپدیت ها بشویم - با تشکر

من با ناشیگری امضا درست کردم امیدوارم کار کنه!!!!!
2014
به امید خدا تا آخر هفته از هر سه سفارت خبر های خوشی خواهیم داشت،ایشالله دست راست شما زیر سر ما
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
(2014-05-28 ساعت 12:54)ozbekar نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 10:40)ekhtera نوشته:  ما هم از ایروان دیشب (27 می) آپدیت داشتیم.

دوستان لطفا امضاء هاشون را تکمیل کنند تا با اطلاع از تاریخ مصاحبه بهتر بتوانیم متوجه اوضاع و احوال آپدیت ها بشویم - با تشکر

دستت درد نکنه خیلی هم عالیه ، یکه یکه
با توجه به تارخ مصاحبه ات امیدوارم تو همین روزا اسمت جزء کلیر شده ها باشه ، انشالله .....
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: arashS ، Sara_lphmkf ، alitab ، ozbekar ، قصه گو ، sani1348 ، pari pariaaa ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، mohamad92
" همیشه شعبون یک دفعه هم رمضون "

با آرزوی پایان انتظار برای همسر محترم " قصه گو "
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
خانم زری وحدتی عزیز..تبریک میگم برای ویزای خودت و آرزوی کلیر عاجل برای همسرتون
واقعا ازت ممنون هستیم..شما خیلی خیلی لطف کردی که این سوالات رو از آفیسر پرسیدی..به داشتن دوستان و مدیران خوب و دلسوزی که اینجا داریم افتخار میکنم...
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
کیس های زیر از ابوظبی امروز کلیر شدند
43
76
1802
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان ایروانی که بالای 180 روز منتظر هستند کسی تو این چند روزه آپدیت شده یا نه؟
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
نکته مهم ;سارا گرو بعد یه مرخصی 4 ماه برگشته خودش امروز بهم گفت گفت من تازه برگشتم .(حالا چرا 4 ماه رفته و ایا واقعا 4ماه هست که نیست رو من نمیدونم ملیکا و اقای مومنی اینو میگفتن.)
من ازش پرسیدم دوستای من خیلی ها حدود 7 ماه هست که منتظرن.سر صبح بود یه لیوان چای بزرگ هم داشت میخورد شروع کرد به توضیح دادن برای من.
گفت سال گذشته و سال قبل از اون روند این بود که هرکی کیس نامبرش پایین بود می اومد و چک میخورد و بعد 40 روز کلیر میشد اما امسال برای اینکه برای کیس نانبر های بالا بی عدالتی نشه یه وقفه 7 ماه داشتیم.
خودش گفت این هفته کیس هایی که تو نوامبر یا اکتبر (اینو دقیق نشنیدم چون بچه ای که باجه کناری بود یهو جیغ کشید.)کلیر خواهند شد .و از این به بعد روند کلیرها سریع میشه.من گفتم یعنی چقدر سریع؟همسرم هی با ابرو اشاره نیکرد ول کن الان برگه صورتی خودتم میگیره.ولی ادامه دادم.یعنی اونی که ژانویه اومده فکر میکنید کی کلیر میشه؟(این سوال رو هم واسه این پرسیدم تا منظورشو از سرعت بفهمم.گفت ژانویه ای ها تا یک ماه نهایتا دو ماه اینده کلیر خواهند شد.
من ماه پیش همین موقع مصاحبه داشتم آفیسرم خانم سارا گرو بود پس فکر نمی کنم مرخصی 4 ماهه صحت داشته باشه شاید 4 روز بوده :دی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-05-28 ساعت 13:03)batigoal_189 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:13)shayesteh نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:03)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان من و همسرم همین الان از ابوظبی برگشتیم.من یک ضرب و همسرم رفت برا چک.
مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون
به نظر منم چیز امید وار کننده ای نگفته که اگه اونایی که ژانویه رفتن مصاحیه تکلیفشون یکی دو ماه دیگه مشخص شه مارچ به اونور رو هوان پس.
خانم وحدتی ژانویه رو پرسیدن ایشون هم جواب ژانویه رو دادن. صحبت ردوبدل شده اصلا دلیل براین نیست که بقیه کلیر نمی‌شن شاید اگه ایشون می‌پرسیدن نوامبر یا فبریه،خانم ساراگرو همین جواب رو می‌دادند. ما در سری قبل (دو روز پیش) یک نفر داشتیم فکر کنم hank که 26 فبریه مصاحبه داشته کلیر شد. دیشب‌هم بچه‌های نوامبر یا شاید فبریه خیلی‌هاشون آپدیت شدن که امیدواریم امروز و فردا کلیر بشن. مهم اینه که خانم ساراگرو اشاره کردن که این هفت ماه تاخیر عمدی بوده (چیزی که خودمون هم حدس زده بودیم) و این که پروسه کلیر آغاز شده و این بسیار امیدبخشه. به امید خدا.Wink
(2014-05-28 ساعت 13:35)arashS نوشته:  
مبارکتون باشه خانم وحدتی ... ممنون که یادآوری کردید بهشون شرایط بد کلیر نشده ها رو ولی من شخصا از پاسخش قانع نشدم کلیر نکردن شماره های پایین چه کمکی میتونه به شماره های بالا بکنه جز اینکه بازم توی ماههای آخر ممکنه ویزای ماهانه هر سفارت کم بیاد به خاطر حجم انبوه کلیر شده ها در ماههای آخر...
ولی بازم از شما ممنون
به نظر منم چیز امید وار کننده ای نگفته که اگه اونایی که ژانویه رفتن مصاحیه تکلیفشون یکی دو ماه دیگه مشخص شه مارچ به اونور رو هوان پس.
خانم وحدتی ژانویه رو پرسیدن ایشون هم جواب ژانویه رو دادن. صحبت ردوبدل شده اصلا دلیل براین نیست که بقیه کلیر نمی‌شن. ما در سری قبل یک نفر داشتیم فکر کنم hank که 26 فبریه شد. دیشب‌هم بچه‌های نوامبر خیلی‌هاشون آپدیت شدن که امیدواریم امروز و فردا کلیر بشن. مهم اینه که خانم ساراگرو اشاره کردن که این هفت ماه تاخیر عمدی بوده و این که پروسه کلیر آغاز شده و این بسیار امیدبخشه. به امید خدا.Wink

آخرش ما نفهميديم اين آفيسرها مدت زمان كليرنس رو ميدونن يا ميخوان ملتو بپيچونن..
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-05-28 ساعت 11:57)aghaghia نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:45)AB2014 نوشته:  بچه ها من دیروز مصاحبه داشتم و تو چند صفحه قبل هم اعلام کردم. این صفحه آپدیت همونیه که یک سری شماره لیست شدن و بعضیاشون ستاره یا دوبل ستاره دارن؟

بله دوست عزیز همونه، اینم لینکش برای اطمینان شما...
ببخشید سفارت ابوظبی هم همچین لیستی داره؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، sani1348 ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-28 ساعت 13:39)morteza88 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 13:35)arashS نوشته:  
ولی بازم از شما ممنون
خانم وحدتی ژانویه رو پرسیدن ایشون هم جواب ژانویه رو دادن. صحبت ردوبدل شده اصلا دلیل براین نیست که بقیه کلیر نمی‌شن. ما در سری قبل یک نفر داشتیم فکر کنم hank که 26 فبریه شد. دیشب‌هم بچه‌های نوامبر خیلی‌هاشون آپدیت شدن که امیدواریم امروز و فردا کلیر بشن. مهم اینه که خانم ساراگرو اشاره کردن که این هفت ماه تاخیر عمدی بوده و این که پروسه کلیر آغاز شده و این بسیار امیدبخشه. به امید خدا.Wink

آخرش ما نفهميديم اين آفيسرها مدت زمان كليرنس رو ميدونن يا ميخوان ملتو بپيچونن..
دقیقا من 38 روز پیش با سارا گورو مصاحبه داشتم... مرخصی نبودند ایشون....!!!!

(2014-05-28 ساعت 10:23)amaka747 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 10:08)NIKKI نوشته:  دوستاني كه از ابوظبي ويزا گرفتن يه سوال دارم

روز پنجشنبه سفارت چه ساعتي پاس و ويزا را تحويل ميده؟
ميخوام بدونم اگه من بليط برگشت آسمان 17:40 بگيرم ميتونم خودمو به فرودگاه برسونم يا نه؟

عجله دارم لطفا هر كي موثق ميدونه زود جواب بده
مرسي

از ساعت ۲ بعد از ظهر به بعد . سریع میری داخل شمارتو صدا میزنن بعد اسم و فامیل رو میپرسه و پاستو میگیری یک دقیقه هم نمیشه ولی تا برسی دبی خودش ۱ ساعت راه هست نمیدونم ولی ریسک نکن و فرداش برگرد ممکنه به موقع به Check in پرواز نرسی
میشه کل پروسه رو توضیح بدید که بعد از کلیر شدن چه مدلرکی رو باید برد سفارت و چند روز طول میکشه؟
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021 ، peidaye penhan
(2014-05-28 ساعت 13:08)عراقی نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 12:54)ozbekar نوشته:  

دستت درد نکنه خیلی هم عالیه ، یکه یکه
با توجه به تارخ مصاحبه ات امیدوارم تو همین روزا اسمت جزء کلیر شده ها باشه ، انشالله .....

با تشکر مجدد از الطاف شما یک آمار کوچکی برای خودم طی جدولی تهیه کردم که حدود زمان کلیرنس با احتساب نوبت بررسی را مشخص میکنه. شاید برای آرامش روحیه دوستان و اطلاع از زمان حدودی کلیرنسشون بدرد بخوره.(البته فقط برای ابوظبی و تا شماره کیس نزدیک به خودم مربوط به هموطنان ایرانی)
تعداد کیس های در انتظار مراخل اداری زیر 1000 ؛ 17 کیس
تعداد کیس های در انتظار مراخل اداری بین 1001 تا 2000 ؛ 55 کیس
تعدا کیس های در انتظار مراخل اداری بین 2001 تا 2700 ؛ 49 کیس
با آرزوی سلامتی ؛ صبر و کلیرنس برای همه.
2014
(2014-05-28 ساعت 13:26)kage.omid نوشته:  دوستان ایروانی که بالای 180 روز منتظر هستند کسی تو این چند روزه آپدیت شده یا نه؟

سلام
دوست عزیز یکیش من ، در چند روز که هیچی در چند ماه اخیر یا بهتر بگم اصلا آپدیت نشدمBig Grin
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان