کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
وقتي به اميد خدا كلير بشيم تو سايت ابوظبي مياد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ديشب كه ايميل زدم سفارت امروز جواب دادن كه شما سايت رو چك كن و بررسي هنوز ادامه داره و يه اپديت الكي هم زدن و جمعأ رو هم شد ٩ بار اپديت
ولي كي اون اپديت اصلي رو شاهد باشيم معلوم ني
خدا جون زودتر يه فرجي بكن دل ما هم شاد باشه و واسه ما هم هوراااا بكشن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
بابا انگار متوجه نيستينا
امروزم اقلش 3 كيس كلير شدن
پس خوش باشين و اميدوار و مهربون
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
دوستان اندكي صبر،خواهش ميكنم منفي بافي نكنين ، من از جواب سارا گرو برداشتم اينه ،سرعت كليير شدن به شدت زياد ميشه(البته اينو خودمون چند روز متوجه شديم)و فاصله زمانى كليير شدن كيسهاي پايين و بالا خيلي كمتر و فشرده تر ميشه،پس لطفا از روي اسناد و مدارك تصميمگيري و قضاوت كنين، بچه ها انكارا جمعه نو بت شماس كه هورررا بكشيد،باور بفرماييد همه چيز واضح ، اين چند روز اينده كلي كليير داريم،هفته پيش هم اينو گفتم،
از خانم وحدتي هم ممنون بابت سوال و پيگيريشون،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
سلام دوستان.اومدم دیدم چه جریانی شد این سوال های من.ببنید من شاید نتونستم اونطور که باید به شما منتقل کنم.ببنید سارا گرو با یه لحن. مثبت همه این ها رو می گفت اینکه ژانویه ها تا ماه اینده کلیر نشن دلیل بر این نیست که بقیه بعد از ژانویه ها رو هوان.من حدس میزنم منظورش این بود که این تاخیر عمدی بوده و در کنار کار کلیرنس کیس های بالاتر داریم کیس های پایین رو هم بررسز میکنیم. در ضمن من با نظر دوستمون موافقم ایشون نمیاد سیاست های کاریشو برای من توضیح بده.اما از لحن مثبت و امیدوارانش معلوم بود روند ها داره تسریع میگیره.من همه حرفم این بود کا نگران نباشید .اینکه ایشون میگه این کار میکنیم دلیل بر این نیست که یه کار دیگه رو نکن یا مثلا فرایند ها رو باهم پیش نبرن.
به هر حال من بازم عذر می خوام اگر نشد لحن و مضون حرف رو درست بیان کنم.انشالله را خبر کلیر شدن منتظرها امید همه ماها قوت میگیره.
فورد یه حرف باحال زده من همیشه یادم میمونه این حرفو:میگه اگر شما باور دارید که می تونید و یه اتفاق می افته ، حق با شماست ،می تونید و می افته،و حتی اگه شما باور دارید که نمی تونید و اتفاقی نمی افته باز هم حق باشماست،بیایید ایمان داشته باشیم که همه منتظران کلیر خواهند شدـ دوستتون دارمـ
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2014-05-28 ساعت 16:02)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamin.eng» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «2014families lottery winners» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kami_kami» عزیزღღღ

وای مرسی قصه گو جونم SmileSmileSmile بالاخره اسم منم تو لیستت بود امیدوارم بزودی همه کلیر بشنSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-28 ساعت 15:58)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان.اومدم دیدم چه جریانی شد این سوال های من.ببنید من شاید نتونستم اونطور که باید به شما منتقل کنم.ببنید سارا گرو با یه لحن. مثبت همه این ها رو می گفت اینکه ژانویه ها تا ماه اینده کلیر نشن دلیل بر این نیست که بقیه بعد از ژانویه ها رو هوان.من حدس میزنم منظورش این بود که این تاخیر عمدی بوده و در کنار کار کلیرنس کیس های بالاتر داریم کیس های پایین رو هم بررسز میکنیم. در ضمن من با نظر دوستمون موافقم ایشون نمیاد سیاست های کاریشو برای من توضیح بده.اما از لحن مثبت و امیدوارانش معلوم بود روند ها داره تسریع میگیره.من همه حرفم این بود کا نگران نباشید .اینکه ایشون میگه این کار میکنیم دلیل بر این نیست که یه کار دیگه رو نکن یا مثلا فرایند ها رو باهم پیش نبرن.
به هر حال من بازم عذر می خوام اگر نشد لحن و مضون حرف رو درست بیان کنم.انشالله را خبر کلیر شدن منتظرها امید همه ماها قوت میگیره.
فورد یه حرف باحال زده من همیشه یادم میمونه این حرفو:میگه اگر شما باور دارید که می تونید و یه اتفاق می افته ، حق با شماست ،می تونید و می افته،و حتی اگه شما باور دارید که نمی تونید و اتفاقی نمی افته باز هم حق باشماست،بیایید ایمان داشته باشیم که همه منتظران کلیر خواهند شدـ دوستتون دارمـ

خوب الان نشد که من همون موقع که پیغام شمارو خوندم دندون درد گرفتم. الان کی‌ جواب بچه‌رو میده؟
من با دندون درد برم آمریکا؟ Big Grin
خوشحالم.
(2014-05-28 ساعت 15:54)NIKKI نوشته:  بابا انگار متوجه نيستينا

سلام دوست عزيز اين كلير شده ها را كجا ميشه چك كرد؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: miladfr12 ، masuodrh ، pari pari ، nedaba ، armin021 ، peidaye penhan ، soli asali ، arashS
(2014-05-28 ساعت 16:03)گلپری نوشته:  انشاالله به زودی همه کلیر میشیم بخصوص ما که بچه مدرسه ای داریم و باید کارهای مدرسه بچه هارو انجام بدیم تا عقب نیفتن اخه اونجا مدرسه ها از اول شهریور باز میشه
دقیقا زدید به هدف
پس با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر اونهایی که بچه مدرسه ای دارند, بعد زوجهای خوشبخت و مجرد های عزیز Smile
الهی آمین
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-05-28 ساعت 10:23)amaka747 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 10:08)NIKKI نوشته:  دوستاني كه از ابوظبي ويزا گرفتن يه سوال دارم

روز پنجشنبه سفارت چه ساعتي پاس و ويزا را تحويل ميده؟
ميخوام بدونم اگه من بليط برگشت آسمان 17:40 بگيرم ميتونم خودمو به فرودگاه برسونم يا نه؟

عجله دارم لطفا هر كي موثق ميدونه زود جواب بده
مرسي

از ساعت ۲ بعد از ظهر به بعد . سریع میری داخل شمارتو صدا میزنن بعد اسم و فامیل رو میپرسه و پاستو میگیری یک دقیقه هم نمیشه ولی تا برسی دبی خودش ۱ ساعت راه هست نمیدونم ولی ریسک نکن و فرداش برگرد ممکنه به موقع به Check in پرواز نرسی

نیِکی عزیز اگرپرواز 9 یا 10 شب به بعد داره بگیرین چون اسمان ترمینال دو که کوچک هست میشینه و زمان زیادی واسه چک این مثل ترمینال یک نمی خواهد .اما پنج شنبه ها ترافیک داخل دبی و ابوظبی به دبی از تهران و تهران کرج کمتر نیست
سلام دوستان با ارزوي زودتر كلير شدن همه دوستان ' من يك سوال كلي داشتم ' وقتي نزديك ٦٠٠٠ نفر از ايران پذيرفته شدن و فقط ٣٥٠٠ نفر ويزا ميگيرن ، بقيه چي شدن يعني ٢٥٠٠ نفر بقيه يا ريجكت شده و كساني كه مراجعه نكردن يا واجد شرايط نيستن ؟و يا ويزا كم مياد؟ من چون جزء نفرات اخر هستم اين سوال را پرسيدم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، nedaba ، Sara_lphmkf ، sysmaster ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pariaaa ، shilan
Exclamation 
۲۲۰ روز و هیچههههههههههههههههههههه

سلام مهرگان عزیز

دلتو به خدا بسپار و نگران نباش تو تلاش خودتو کردی اگه به صلاحت باشه مطمئن باش خداوند نا امیدت نمیکنه. تا حالا به سفارت ایمیل زدی دوست داشته باشی پیام خصوصی بده با کمال میل برات انجام میدم. انشاء الله بزودی خبر خوش رو اعلام کنی.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
سلام دوستان.
اگه توی سایت دو ستاره خورده باشه یعنی ویزا مالیده؟
(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.
بعد اون تماسی که گفتند بگیرید برای چیه؟ می خواند دلداری بدند؟
ممنون اگه کسی اطلاعاتی توی این زمینه داره کمکم کنه.
[/quote]

سلام دوست عزیز، یعنی همه اعضای کیس هنوزکلیر نشدن، باید تماس بگیرید ببینید کدوم یکی از اعضای کیس کلیر شدن....

(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please contact us by e-mail before coming to our office.

سلام عذر خواهی می کنم از اقاقیای عزیز اما طبق جملات فوق که از سایت ترکیه کپی شده معناش اینه که در این ماه ویزا وجود نداره وباید تماس بگیزند تا اعلام کنند چه موقع برا دریافت ویزا مراجعه کنند.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: maryam_a ، kage.omid ، sysmaster ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pariaaa
(2014-05-28 ساعت 16:41)peidaye penhan نوشته:  ۲۲۰ روز و هیچههههههههههههههههههههه

سلام مهرگان عزیز

دلتو به خدا بسپار و نگران نباش تو تلاش خودتو کردی اگه به صلاحت باشه مطمئن باش خداوند نا امیدت نمیکنه. تا حالا به سفارت ایمیل زدی دوست داشته باشی پیام خصوصی بده با کمال میل برات انجام میدم. انشاء الله بزودی خبر خوش رو اعلام کنی.

پیدای پنهان عزیز شما هم دیشب آپدیت شدین؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، armin021 ، peidaye penhan ، soli asali ، Maryrhm ، arashS ، pari pariaaa ، miladfr12
(2014-05-28 ساعت 16:24)reza16 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 15:54)NIKKI نوشته:  بابا انگار متوجه نيستينا

سلام دوست عزيز اين كلير شده ها را كجا ميشه چك كرد؟

چند پست پيش دوستان اعلام كردن كيسهاي
43
76
1802

تو همون سايت ابوظبي ميشه چك كرد آپديتاشونم تو سيس
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان