کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 18:33)20142ddc نوشته:  سلام دوستان عزیز
وسلام به همه عموهای خوب عمو سعید وعمو آرش و....
قبلا"خدمت دوستان عرض کردم که در مورد ریفیوز شدن فرزندم ازطرف سایت سییس به سفارت ایمیل زدم وازشون توضیح خواستم دیشب جواب دادندکه پرونده شما در حال بررسی است وسایت مارو چک کنیدوبرای در یافت اطلاعات بیشتر به بخش سوالات متداول مراجعه کنید.مثل همیشه خوشحال خواهم شد از نظرات شما دوستان مطلع بشم.ضمنا" لازم میدونید تلفنی موضوع رو پی گیری کنم ودیگه اینکه آیا ممکنه آپدیت انجام شده از طرف سیس یک آپدیت اتوماتیک باشه چون دقیقا" سه روز بعد از ۲۱ سالگی پسرم بوده؟
سلام و عرض ادب. پسر دلاورمون چطوره؟
من عذرخواهی می‌کنم از عمو سعید که قبل ازایشون اظهار نظر می‌کنم. من همون شب در صفحه 518 هم می‌خواستم خدمتون عرض کنم که این اعلام رفیوز یک عمل برنامه نویسی شده در سایته. چون شما درنظر بگیرید اگه کارمندان اداره مهاجرت بخوان همه این کارها رو دستی انجام بدن چه قدر زمان از دست می‌دن؟ به همین دلیله که می‌گم اون عمل یه پیروی از قانون کور توسط ماشین بوده. این نکته رو کسی به شما می‌گه که در طراحی وب ازدور دستی بر آتش داره. Wink
وطبق قانون CSPA اون شخصی که تصمیم گیرنده هست شخص سفیره . که به نظر من شانس پسر شما از تک تک ما بیشتره چون ایشون هیچ نیازی به بررسی پیشینه نداره. پاک ومنزه واینکه سفارت به نیروی جوان نظر مثبتی داره.
این نکات عفلانیش، یه نکته دیگه‌هم به دل آدمه. نمی‌دونم از اون اولین پستی که شما گذاشتی می‌خواستم بیام بنویسم دوست عزیز نگران نباش نمی‌دونم چرا به دلم خوب افتاده بود که همه چیز اوکی هست. اما گفتم اگه اینو بنویسم بدون دلیل و مدرک شاید کسی باور نکنه تا اون لینک طایی رو که خودتون گذاشتین و خیلی خوب همه چیزو توضیح داده بود. سفارت هم اگه به صراحت نگفته ، نظر من اینه که اشراف کامل ندارن که فرزند شما فرم رو در زیر 21 سال پرکرده لذا از پشت تلفن و ایمیل ریسک نمی‌کنن که یک درصد فرم درست پر نشده باشه و بعد طرف مقابل مدعی بشه که شما پشت تلفن گفتید که نه مشکلی نیست. عیبی نداره اونا که اشراف ندارن ما می‌دونیم که شما این فرم رو در 20 سالگی عزیزمون پرکردین.
امید به خدا
(2014-05-28 ساعت 20:02)soli asali نوشته:  یه خبر خیلی بد دارم Sad
منتظرسرا تا ساعاتی دیگر داون خواهد شد Sad تا 1 ماه منتظرسرا نداریم !

اینقدر رفرش کردین پهنای باندش تموم شد. Sad
خوشحالم.
(2014-05-28 ساعت 20:10)farshadm999 نوشته:  

کو جاشو فرش کردن ؟؟؟
بابا داغ نکنی آقا فرشاد . خواستم یه کم حال و هوات عوض بشه .
انشاله به زودی ببینم کلیر شدی Big Grin و هوووووورررررات همه جا رو برداشته.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2014-05-28 ساعت 20:06)maryam_a نوشته:  

اي باباااا... حالا كه ميخواد رنگ سبز يه دست بشه آخه واسه چي؟؟؟؟ راهي نداره؟

(2014-05-28 ساعت 20:05)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:45)maryam_a نوشته:  ما همين الان آپديت شديم...... خداياااااااااااااااااااااا
مریم زود باش نمی دانی چقدر شادم کردی باور کن برایت یک نذر خاص کردم
این هم هزار تا مثبت برای مریم و الکس دوست داشتنی

مامان گل .... دوووووووست دارم.... ممنونم از اين همه لطف و مهربوني... Smile

راستي همزمان با آپديتم عضو باسابقه شدم .. Big Grin حتماً شگون داره...

چون من فردا 100 روزه میشم منتظر سرا هم تاب نیاورد و داره down میشه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**

تا اونجا که یادمه دو تا منتظرسرا داشتین سولی جان ..الان هیچ کاری نمیشه کرد یعنی؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-28 ساعت 20:17)Sam2014 نوشته:  

کو جاشو فرش کردن ؟؟؟

آقا من که هزار بار گفتم حورا نمی‌کشم عربده من عربده می‌کشم که کل قاره آسیا بلرزه ، اصلا ایران بره تو قاره آمریکا.
خوشحالم.

سلی جان یه پیام خصوصی در این مورد گذاشتم. درخدمتم.
سلام.دوستان

مژده مژده

مرحله دوم از کیس نامبرها برای کلیر از شماره 1500 تا 2500 استارت خورده.منتظر باشید چند روز دیگر آمار رسمی اونو اعلام میکنم.
مجددا خاطر نشان میکنم از زمان کلیر شما تا اعلام سفارت ممکنه 7 تا 10 روز فاصله باشه.
به امید خدا اگر تمام کیس نامبرهای آسیا این ماه کارنت بشن اوضاع کلیر بهتر خواهد شد.

سرافراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-28 ساعت 20:06)maryam_a نوشته:  

اي باباااا... حالا كه ميخواد رنگ سبز يه دست بشه آخه واسه چي؟؟؟؟ راهي نداره؟

(2014-05-28 ساعت 20:05)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:45)maryam_a نوشته:  ما همين الان آپديت شديم...... خداياااااااااااااااااااااا
مریم زود باش نمی دانی چقدر شادم کردی باور کن برایت یک نذر خاص کردم
این هم هزار تا مثبت برای مریم و الکس دوست داشتنی

مامان گل .... دوووووووست دارم.... ممنونم از اين همه لطف و مهربوني... Smile

راستي همزمان با آپديتم عضو باسابقه شدم .. Big Grin حتماً شگون داره...

نه مریم هیچ راهی نداره تا 1 ماه بگذره !
ایشالا به کلیر شما قد میده Smile

(2014-05-28 ساعت 20:18)masuodrh نوشته:  

تا اونجا که یادمه دو تا منتظرسرا داشتین سولی جان ..الان هیچ کاری نمیشه کرد یعنی؟
یکیش که همون ماه اول داون شد ! راهی هم جز 1 ماه انتظار نداره
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، ghasoo ، kage.omid ، sophia ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari

مریم بانوی عزیز ، الکس دوست داشتنی من از همین الان براتون اومدم وسط Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongue
منتظر خبر خوش هستم ایشالله.
سلام بچه ها

من نمیدونم سایت منتظر سرا دست کی هست و کی هاست و دامین انرا در اختیار داره میشه یه سرور خوب گرفت که پهنای باند ماهانه نامحدود داشته باشه قیمتش هم زیاد نیست نهایتا برای یک سال زیر 100 تومن

اگه همه دست به دست هم بدیم و یه مبلغ خیلی جزیی کمک کنیم میتونیم یه سایت خوب داشته باشیم شاید نفری 5 هزار تومن هم نشه

اگه موافقید زود دست بکار بشیم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

(2014-05-28 ساعت 20:27)me_u نوشته:  سلام.دوستان

مژده مژده

مرحله دوم از کیس نامبرها برای کلیر از شماره 1500 تا 2500 استارت خورده.منتظر باشید چند روز دیگر آمار رسمی اونو اعلام میکنم.
مجددا خاطر نشان میکنم از زمان کلیر شما تا اعلام سفارت ممکنه 7 تا 10 روز فاصله باشه.
به امید خدا اگر تمام کیس نامبرهای آسیا این ماه کارنت بشن اوضاع کلیر بهتر خواهد شد.

سرافراز باشید مثل سرو

آفرین Smile
این خبر خیلی خوبیه Smile
منبعش کجاس؟
(اوه من عضو فعال شدم!! از آشخوری درومدم!! Big Grin میخوام از این به بعد فقط نظر کارشناسی بدم Big Grin )
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-05-28 ساعت 20:24)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 20:17)Sam2014 نوشته:  

کو جاشو فرش کردن ؟؟؟

آقا من که هزار بار گفتم حورا نمی‌کشم عربده من عربده می‌کشم که کل قاره آسیا بلرزه ، اصلا ایران بره تو قاره آمریکا.
دمت گرم هر کاری دوست داری بکن.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، maryam_a ، soli asali ، ghasoo ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 20:29)arashS نوشته:  

مریم بانوی عزیز ، الکس دوست داشتنی من از همین الان براتون اومدم وسط Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongue
منتظر خبر خوش هستم ایشالله.

ممنون آرش جان... انشالا كه واقعاً خبراي خوبي در راهه و انشالا براي شما و بقيه دوستان به زووودي هووورا بكشيم... Smile Smile
تشکر کنندگان: mohsenmb ، arashS ، Sam2014 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، shadi79 ، masuodrh ، ghasoo ، H Pier ، sophia ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 20:34)sysmaster نوشته:  سلام بچه ها

من نمیدونم سایت منتظر سرا دست کی هست و کی هاست و دامین انرا در اختیار داره میشه یه سرور خوب گرفت که پهنای باند ماهانه نامحدود داشته باشه قیمتش هم زیاد نیست نهایتا برای یک سال زیر 100 تومن

اگه همه دست به دست هم بدیم و یه مبلغ خیلی جزیی کمک کنیم میتونیم یه سایت خوب داشته باشیم شاید نفری 5 هزار تومن هم نشه

اگه موافقید زود دست بکار بشیم

موافقم شماره حساب بده سلی جان.
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، soli asali ، maryam_a ، janatirad ، masuodrh ، nasam ، ghasoo ، ALEX55 ، mehdi2014 ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان