کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
از این به بعد تصمیم گرفتم هر کی بیاد فاز منفی بده بهش رتبه منفی بدم!!!
نگین نگفتما!
شوخی هم ندارم! تنش هم ایجاد نکنین لطفا.
یه وقت ازم رتبه منفی گرفتین بهتون بر نخوره ها.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-05-28 ساعت 18:40)armin021 نوشته:  از این به بعد تصمیم گرفتم هر کی بیاد فاز منفی بده بهش رتبه منفی بدم!!!
نگین نگفتما!

كار خوبي مي كني، من از صبح دارم صفحات رو مي خونم ، اونقدر دوستان ابراز نا اميدي كردن كلا ترجيح دادم سكوت كنم كه خدايي نكرده كسي ناراحت نشه، آخه بعضي از دوستان اونقدر نا اميد و ناراحتن تا حرفي بهشون مي زنيم به جاي اينكه حالشون بهتر شه بيشتر ناراحت مي شن،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: arashS ، masuodrh ، sunnyluie ، pari pariaaa ، srt ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، miladfr12 ، قصه گو ، mehdi2014 ، pari pari
دوستان عزیز،
من و همسرم (برنده اصلی لاتاری 2014) دقیقا 3 دسامبر 2013 در ابوظبی مصاحبه داشتیم ، که با اینکه همسرم شغل آزاد داره و خدمتش هم نیرو زمینی ارتش بود برگه آبی گرفتیم و آفیسر گفت ظرف 3تا 4 ماه آینده کلیر می شیم ولی تا حالا که حدود 6 ماه گذشته هیچ خبری نیست ،آخرین آپدیت هم 20MAY 2014 بوده ! پیشنهاد می کنم همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بیش از 6 ماهه خبری از کلیرنس شدنشون نیست ، یه ایمیل اعتراض آمیز به سفارت بنویسن و بگن که کم کاری و بی مسئولیت بودن اونها باعث شده که اعتبار 6 ماهه مدیکال به پایان برسه و در نتیجه با اینکه در این قضیه مقصر نیستیم مجبور به هزینه مجدد برای سفر به دبی و انجام مدیکال خواهیم شد!
در ضمن سوال کنیم چه عاملی باعث طولانی شدن کلیرنس های 2014 شده و این وضعیت تا کی ادامه خواهد داشت ؟!
Case Number :2014AS18 XX
رویت قبولی : 3MAY 2013 (تعداد افراد کیس : 2 نفر )
ارسال مدارک : 10JUN 2013
دریافت نامه دوم : 5OCT 2013
مصاحبه : ابوظبی - 3DEC 2013
گرفتن برگه آبی
مقصد : L A [/size][/font]
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، farshadm999 ، pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، ghasoo ، عراقی
(2014-05-28 ساعت 11:17)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 11:11)hamideftex2014 نوشته:  دوستان اینجا اصلا کسی از انکارا هست یا نه ؟ من هم بخدا یکی از شما ها هستم ... از کره مریخ نیومدم..... درسته خیطی فعال نیستم ولی منم مثل شما منتظرم.... شما دوستان هیچ کدوم برای انکارا هیچ اقدامی نکردید.... به نظر شما خیلی غیر عادی نیست.... ممنون
دوست عزیز حدود 10 صفحه قبل یا بیشتر رو نگاه کنی دوستان آنکارایی رو می بینید.
فعلا همه برای بچه های ابوظبی هیجان زده شدن.
دوست عزیز ما فقط ایمیل زدیم شما هم میتوانید از این طریق پی گیری کنید.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، anahita 62
(2014-05-28 ساعت 18:50)Shan92 نوشته:  دوستان عزیز،
من و همسرم (برنده اصلی لاتاری 2014) دقیقا 3 دسامبر 2013 در ابوظبی مصاحبه داشتیم ، که با اینکه همسرم شغل آزاد داره و خدمتش هم نیرو زمینی ارتش بود برگه آبی گرفتیم و آفیسر گفت ظرف 3تا 4 ماه آینده کلیر می شیم ولی تا حالا که حدود 6 ماه گذشته هیچ خبری نیست ،آخرین آپدیت هم 20MAY 2014 بوده ! پیشنهاد می کنم همه دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بیش از 6 ماهه خبری از کلیرنس شدنشون نیست ، یه ایمیل اعتراض آمیز به سفارت بنویسن و بگن که کم کاری و بی مسئولیت بودن اونها باعث شده که اعتبار 6 ماهه مدیکال به پایان برسه و در نتیجه با اینکه در این قضیه مقصر نیستیم مجبور به هزینه مجدد برای سفر به دبی و انجام مدیکال خواهیم شد!
در ضمن سوال کنیم چه عاملی باعث طولانی شدن کلیرنس های 2014 شده و این وضعیت تا کی ادامه خواهد داشت ؟!
گرفتن برگه آبی

باور کنید این ایمیل زدن ها هیچ تاثیری نداره یه جواب روتین میفرستند
تازه عنوان کردن اینکه بی مسئولیتی و کم کاری اونا باعث طولانی شدن کلیر و تمدید مدیکال شده شاید اوضاعو بدتر کنه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، mehdi2014
اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/quote]

832 تا در 76 ثانیه با یک عملیات ساده ریاضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما رو دستکم گرفتیدا SmileWink پس دیگه ماها رو ارزیابی نکنید Wink
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-28 ساعت 18:40)armin021 نوشته:  از این به بعد تصمیم گرفتم هر کی بیاد فاز منفی بده بهش رتبه منفی بدم!!!
نگین نگفتما!

آره منم موافقم مخصوصا اون دوستانی که خرشون از پل گذاشته با ژست فیلسوفانه میان یه مطلب بلند بالا میذارن که مثلا ما همه چیز رو میدونیم

غافل از اینکه کسی که 7 ماهه کلیرنس رو میگذرونه خودش یک پا وکیل مهاجرته
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

(2014-05-28 ساعت 18:50)Shan92 نوشته:  دوستان عزیز،
گرفتن برگه آبی

دوست من ، البته این نظر شماست و محترمه، ممکنه عده ای هم با شما هم عقیده باشند. پیگیری و تماس و پرسش به جای خود، اما نامه ی اعتراض آمیز برای کم کاری و بی توجهی؟ مگه ازشون طلب داریم؟ اغلب ما فراموش می کنیم که اسم این پروسه ای که توش قرار داریم "لاتاریه"! یعنی بخت آزمایی، یعنی قرعه کشی، یعنی شانس! اونها هرگز در هیچ کجا به هیچکس قول ندادند که حتما تا فلان تاریخ ویزا میشید. برعکس در تمام مراحل ، در سایت و نامه های پرینت شده، تاکید و تاکید می کنند که "این به مفهوم ویزای صد در صد نیست و ممکنه که اصلا ویزا نگیرید"! خب آیا فکر نمی کنید هر نوع حرکت "اعتراضی" و متهم کردن اونها، به قول شما، هیچ نتیجه ی مثبتی در بر نداشته باشه؟ حتی برای معترضین باعث طولانی تر شدن مراحل کلیرنسشون بشه؟
بهتر نیست به روش معمول و محترمانه بهشون ایمیل بزنید و شرایططون را شرح بدید؟ در اینصورت حتی اگر پاسخ قانع کننده ای هم نگیرید ، انگشت اتهام به سمت کسانی که احتمالا تمام آینده ی مورد نظر شما در دستشونه دراز نکردید !
ضمنا، بنده هم مثل شما از پنجم مارچ هیچ آپدیتی نخوردم، میلیونر هم نیستم. اما میدونم که برای رسیدن به هدفم باید هزینه هایی را بپردازم، کمی کمتر یا بیشترش را هم می پذیرم. در نهایت اگر نشد هم، زندگی تموم نشده!!!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

از بچه های ابوظبی که دیشب آپدیت شدن کسی غیر از کیس نامبر 1802 امروز کلیر نشد؟
به دلم افتاده تا جمعه خیلی ها کلیر میشن
بچه ها امیدتون به خدا باشه خودش هوامونا داره
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-05-28 ساعت 18:59)2014families lottery winners نوشته:  اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

832 تا در 76 ثانیه با یک عملیات ساده ریاضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

832 تا ظرف 10 ثانیه. کپی پیست تو Word
اونجا گزارش گرفتم تعداد کاراکتر‌ها رو بهم داد TongueBig Grin
(2014-05-28 ساعت 19:13)arashS نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 18:59)2014families lottery winners نوشته:  اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!

[/quote]
شما به مقام عمو ارش باهوش نایل شدید بسی لذت بردیم از این همه فراست
افرین
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: Maryrhm ، nedaba ، maryam_a ، arashS ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo ، armin021 ، حاجی واشنگتن
ما همه تلاشمون رو كرديم پس بهتره براي چيزي كه دست ماها نيست غصه نخوريم. همين كه از بين اين همه ادم اسم ماها دراومده خودش يك نشونه است. وگرنه ما هيچ حقي به گردن خدا نداريم و هيچ برتري نسبت به هزاران نفر ديگه اي كه دلشون مي خاد و برنده نشدن ! پس تا الانشم خيلي بهمون لطف كرده خداي عالم. ايمان دارم چه بريم چه نريم هر دوش حكمت و صلاحي توش هست. پس با ايمان دلتون رو اروم كنيد. من ادم مذهبي به معناي معتقد به اصول خاصي نيستم ولي به شدت به خدا و راهي كه جلوي پامون مي ذاره ايمان دارم. حداقل براي خود من تا حالا تو زندگي چيزي كم نذاشته.نمي گم سختي و مشكلات نبوده اما اگه تا لبه پرتگاهم رفتم تو ثانيه اخر نذاشته سقوط كنم.

يه دوستي داشتم عشق خارج رفتن بود و دايم در حال غر زدن. سال ٢٠١٢ برنده شد و استعفا داد از كارش و هر چي هم پس انداز كرده بود برداشت و رفت ال اي. سر ٦ ماه برگشت اما اين ادمي كه عاشق رفتن بود!!! چون غربت و دووم نياورد! نمي گم همه اين طوري ان اما باور كنيد لاتري ، يو اس و كلا اينجا نبودن اخر دنيا نيست. مي بخشيد پر حرفي كردم. براي همه دل اروم، روزاي شاد و ويزاي فوري ارزو مي كنم
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-05-28 ساعت 19:13)arashS نوشته:  

[/quote]

این چیزی که میگی غیر ممکنه من هم همین کار رو کردم همون کپی کردنشون توی ورد به فرض اینکه از قبل ورد رو باز کرده باشی خودش دستکم 7الی 8 ثانیه زمان میبره و چون ریز هستن حتما باید سایزشون رو در ورد بزرگ کنیم که اونم سریعترین عکس العملش 3-4 ثانیه زمان میبره بعد باید حداقل یکی از ردیفها رو بشماری و تعداد ردیفها رو هم بشمری و ضربدر هم کنی که اونم چندین ثانیه زمان میبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که فرزترین آدم حداقل 40-50 ثانیه زمان میخواد پس لاف زدن آقایون در این مورد دروغ محض هست و خانومها برنده اند ، آقایون از جمله آقا آرش بخاطر تقلب صفر شدید SmileSmileSmileWinkWink

مامان خانوم شما چرا باور می کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟
پس قانون حمایت از زنان چی میشه!!!!!!!1
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

من دیگه اینجا سرخوشی های الکی خودم رو نمینویسم..یه عده کلا گارد بستن رو غصه..هر چی بگی یه چیزی از توش درمیاد..
جالبه نگاه آدما به یک قضیه از عینک های مختلف چقدر فرق میکنه
من و خیلی از دوستان تا نوشته زری وحدتی رو خوندیم کلی ذوق کردیم چون توش امید رو دیدیم و یه عده بدترین نوع برداشت رو داشتن..چون ترجیح میدن اونجوری ببینن
من روزی که کلیر شم میام و صدای هورام رو به آسمونا میرسونم و نشون میدم که امید و صبر میوه خوبی داره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
همیشه در اوج نومیدی خدای بزرگ یه دریچه به روی آدم باز میکنه

من الان از آنکارا آپدیت شدم البته همراهانم نشدن فقط خود من
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان