کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-28 ساعت 19:21)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:13)arashS نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 18:59)2014families lottery winners نوشته:  اگه بیکارید بیایید این "مثبت ها" رو بشمارید....!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

832 تا در 76 ثانیه با یک عملیات ساده ریاضی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما رو دستکم گرفتیدا SmileWink پس دیگه ماها رو ارزیابی نکنید Wink

832 تا ظرف 10 ثانیه. کپی پیست تو Word
اونجا گزارش گرفتم تعداد کاراکتر‌ها رو بهم داد TongueBig Grin

این چیزی که میگی غیر ممکنه من هم همین کار رو کردم همون کپی کردنشون توی ورد به فرض اینکه از قبل ورد رو باز کرده باشی خودش دستکم 7الی 8 ثانیه زمان میبره و چون ریز هستن حتما باید سایزشون رو در ورد بزرگ کنیم که اونم سریعترین عکس العملش 3-4 ثانیه زمان میبره بعد باید حداقل یکی از ردیفها رو بشماری و تعداد ردیفها رو هم بشمری و ضربدر هم کنی که اونم چندین ثانیه زمان میبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که فرزترین آدم حداقل 40-50 ثانیه زمان میخواد پس لاف زدن آقایون در این مورد دروغ محض هست و خانومها برنده اند ، آقایون از جمله آقا آرش بخاطر تقلب صفر شدیدSmileWink

مامان خانوم شما چرا باور می کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟
پس قانون حمایت از زنان چی میشه!!!!!!!1
[/quote]
مامان خانم والا من راست گفتمSmile تو ورد خودش می‌گه نیاز نیست بزرگ کنیم همینکه تو ورد پیستش کنیم او پایین تو Status bar گزارش می‌ده پیست کنی جواب آمادست من تازه کمتر از 10 ثانیه بود باور کنید.Cool اگه دوستان خواستن دریک جلسه حضوری نشون می‌دم Wink
(2014-05-28 ساعت 19:17)مامان خانم نوشته:  شما به مقام عمو ارش باهوش نایل شدید بسی لذت بردیم از این همه فراست
افرین

کوچیک شما هستیم مامان خانم عزیز.
تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، soli asali ، ghasoo ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 19:24)masuodrh نوشته:  من دیگه اینجا سرخوشی های الکی خودم رو نمینویسم..یه عده کلا گارد بستن رو غصه..هر چی بگی یه چیزی از توش درمیاد..
جالبه نگاه آدما به یک قضیه از عینک های مختلف چقدر فرق میکنه
من و خیلی از دوستان تا نوشته زری وحدتی رو خوندیم کلی ذوق کردیم چون توش امید رو دیدیم و یه عده بدترین نوع برداشت رو داشتن..چون ترجیح میدن اونجوری ببینن
من روزی که کلیر شم میام و صدای هورام رو به آسمونا میرسونم و نشون میدم که امید و صبر میوه خوبی داره

دقيقاً منم داشتم به همين موضوع فكر ميكردم... پيش خودم گفتم شايد من خيلي سرخوشم، !!! Big Grin
منتظر فرياد شادي همتون هستم.. از صميم قلب ميگم براي هووورراي تك تكتون از صميم قلبم خوشحال ميشم... صبر چيز خووبيه.. Wink يكم ديگه از خدا صبر بخوايم..
(2014-05-28 ساعت 19:32)ali3875 نوشته:  همیشه در اوج نومیدی خدای بزرگ یه دریچه به روی آدم باز میکنه

من الان از آنکارا آپدیت شدم البته همراهانم نشدن فقط خود من

منم همین الان اپدیت شدم واسه ۱۲ همین بار ولی چه فایده
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

این آپدیت ساعت 19/30 من میتونه از آنکارا باشه یا نه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، maryam_a ، shadi79 ، ghasoo ، kage.omid ، H Pier ، anahita 62 ، قصه گو
(2014-05-28 ساعت 19:32)ali3875 نوشته:  همیشه در اوج نومیدی خدای بزرگ یه دریچه به روی آدم باز میکنه

شما از من میشنوی چمدونتو ببندWink
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: ali3875 ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، Maryrhm ، maryam_a ، nedaba ، sal0811 ، shadi79 ، ghasoo ، kage.omid ، H Pier ، میما
(2014-05-28 ساعت 19:24)masuodrh نوشته:  من دیگه اینجا سرخوشی های الکی خودم رو نمینویسم..یه عده کلا گارد بستن رو غصه..هر چی بگی یه چیزی از توش درمیاد..
من و خیلی از دوستان تا نوشته زری وحدتی رو خوندیم کلی ذوق کردیم چون توش امید رو دیدیم و یه عده بدترین نوع برداشت رو داشتن..چون ترجیح میدن اونجوری ببینن
من روزی که کلیر شم میام و صدای هورام رو به آسمونا میرسونم و نشون میدم که امید و صبر میوه خوبی داره

سلام masuodrh عزیز
دوست گرامی من نمی‌دونی چقدر خوشحال شدم که گفتی آپ‌دیت شدی از صبح هی میام اینجا که یه رقصی برات کنم.
در مورد دوستان هم دلخور نشیم. ببین اوناهم به اندازه من وشما نگرانن. بعضی وقتا دست خود آدم نیست ممکنه باعث ناراحتی کسی بشه که دوستش داره.
عاشق همتونم از ناامید و امیدوارتون.
نا امیدرو غمخوارم.
امیدوران را سپاسگذار که قوت قلبم هستم.
masuodrh عزیز همیشه قوت قلبی (خواهر و برادر عزیز) می‌دونم دونفرین SmileSmile
Big GrinBig GrinBig Grin
ما همين الان آپديت شديم...... خداياااااااااااااااااااااا
(2014-05-28 ساعت 19:41)2014winner نوشته:  

البته در حضور شما چنین جسارتی نمیکنم شما پیشکسوت آنکارا هستید و احترامتون واجبBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، قصه گو ، maryam_a ، soli asali ، nedaba ، ghasoo ، H Pier ، anahita 62 ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 19:36)maryam_a نوشته:  

دقيقاً منم داشتم به همين موضوع فكر ميكردم... پيش خودم گفتم شايد من خيلي سرخوشم، !!! Big Grin
منتظر فرياد شادي همتون هستم.. از صميم قلب ميگم براي هووورراي تك تكتون از صميم قلبم خوشحال ميشم... صبر چيز خووبيه.. Wink يكم ديگه از خدا صبر بخوايم..

منم کاملا باهاتون موافقم!!! وقتی نوشته ایشون رو خوندم کاملا احساس خوشحالی میکردم!! تعجب کردم که چقدر سوتعبیر شده از این متن!!!
Case No. : 2014AS6$$$/تعداد نفرات کیس: یک نفر/سربازی:معافیت تحصیلی(سال آخر تحصیلم هستم)/پست: آنکارا-> ابوظبی (توسط خودم)/مصاحبه: 14 می/آپدیت ها: 14aug 8july 15,16may /کلیرنس:؟؟؟
(2014-05-28 ساعت 19:47)ali3875 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:41)2014winner نوشته:  

البته در حضور شما چنین جسارتی نمیکنم شما پیشکسوت آنکارا هستید و احترامتون واجبBig Grin
سالاری !!! شاید باورت نشه انقدر ناراحتم که از منتظرسرا دارم میام پایین Big Grin
بچه ها اصلا نگران نباشین کلیر ها شروع شده قول میدم همتون کلیر میشین هنوز هیچکس ویزا نگرفته به کی میخان ویزا بدن از ما بهتر؟؟
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
بچه هاي ابوظبي تا شماره 2000 خيليا آپديت شدن..... ?
ميماااا آپديت شدييييييي ....
یه خبر خیلی بد دارم Sad
منتظرسرا تا ساعاتی دیگر داون خواهد شد Sad تا 1 ماه منتظرسرا نداریم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-05-28 ساعت 19:45)maryam_a نوشته:  ما همين الان آپديت شديم...... خداياااااااااااااااااااااا
مریم زود باش نمی دانی چقدر شادم کردی باور کن برایت یک نذر خاص کردم
این هم هزار تا مثبت برای مریم و الکس دوست داشتنی
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، janatirad ، masuodrh ، arashS ، soli asali ، nedaba ، Sara_lphmkf ، nasam ، shadi79 ، ghasoo ، H Pier ، sophia ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-05-28 ساعت 20:02)soli asali نوشته:  یه خبر خیلی بد دارم Sad
منتظرسرا تا ساعاتی دیگر داون خواهد شد Sad تا 1 ماه منتظرسرا نداریم !

اي باباااا... حالا كه ميخواد رنگ سبز يه دست بشه آخه واسه چي؟؟؟؟ راهي نداره؟

(2014-05-28 ساعت 20:05)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:45)maryam_a نوشته:  ما همين الان آپديت شديم...... خداياااااااااااااااااااااا
مریم زود باش نمی دانی چقدر شادم کردی باور کن برایت یک نذر خاص کردم
این هم هزار تا مثبت برای مریم و الکس دوست داشتنی

مامان گل .... دوووووووست دارم.... ممنونم از اين همه لطف و مهربوني... Smile

راستي همزمان با آپديتم عضو باسابقه شدم .. Big Grin حتماً شگون داره...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان