موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت ها امسال كند كار ميكنند هااااااا ......... ٣-٢ تا كيس اعلام كردن و رفتن تو كما
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
حدودا نسبت به سالهای پیش بچههایی که سالهای پیش رفتن مصاحبه چند درصد افرادی که میومدن مصاحبه از مهاجرسرا بودن؟ یعنی کسایی بودن که اصلا مهاجرسرا رو نشناسن بیان مصاحبه؟
خوشحالم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر پیشسکوتان و اعظم المنتظرین ابوظبی ، آنکارا و ایروان
امروز 30 روزه که در انتظار بسر می برم و امیدوار به موفقیت همه منتظران
گر درآيد ز درم دامن آن صبح اميد . . . . شب من روز شود يكسر و روزم همه عيد
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-26 ساعت 20:56)erfan786 نوشته: (2013-11-26 ساعت 18:37)ghafari88 نوشته: (2013-11-26 ساعت 18:28)farshadm999 نوشته: (2013-11-26 ساعت 17:49)peymanmohajer نوشته: آقايوني كه ميخورن به كليرنس پيشنهاد ميكنم واسه تعويض كارت پايان خدمتشون حتماً اقدام كنن. 4 روز ديگه خواستيد از كشور بريد بيرون گير نكنيد سر يه كارت ساده. مخصوصاً كه تعويضشم 2-3 ماه طول ميكشه. حالا من گفتم. بجاي استرس بشينيد اين كارا رو انجام بديد. والاااااا.
مگه برا از کشور خارج شدن کارت پایان خدمت میخواد؟ پاسپورتو میگیری دستت میری دیگه ! مگه کارت چک میکنن تو ایران ؟
منظورشون برای افرادی هست که می خوان پاسپورت بگیرن و تعویض کنن و البته که کلاً تا فرصت هست باید تعویض کرد که دردسری بعداً گریبان آدم رو نگیره. می دونید که چی می گم؟
ضمناً آقایون توی نظام وظیفه گفتند که کارت ها رو دیگه نهایتاً یک ماهه می دیم. الله و اعلم!
من عوض کردم 22 روزه اومد
يكي از همكاران مأموريتش براي آلمان قطعي شده بود كه بخاطر عدم ارائه پايان خدمت الكترونيكي به سفارت آلمان در تهران بهش ويزا ندادن و مأموريتش لغو شد. اگه يادتون باشه براي جا انداختن كارت ملي بعد از يه دوره اي همه كاراي بانكي رو منوط به ارائه كارت ملي كردن. حالا كه براي پايان خدمت الكترونيكي تا پايان امسال اولتيماتوم دادن من ترسيدم اتفاق همكارم برام تكرار شه. هر چند كه هنوز براي خروج از كشور كارت پايان خدمت نميخوان ولي من احتياط كردم و اقدام كردم.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز سلام
من دیروز مصاحبه داشتم و بعد کلی حرف زدن و سوال و جواب کردن افسر، به من برگه صورتی داد و گفت 1 تا 3 ماه دیگه سایت رو چک کنید وقتی شمارتون را دیدید، چون تمکن مالیتون کافی نبوده (قابل توجه که 100 میلیون پول تو حسابم بود) با مدارک زیر تشریف بیارید. حالا مدارکی که ازم خاسته: اون دوستتون که تو امریکاست باید ضامنتون بشه و فرم 134 به همراه مالیات و گرین کارت یا پاس امریکاییش واسه ما یا شما بفرسته که روز مصاحبه با خودتون بیارید. من هم چون نخاستم باهاش بحث کنم از ترس اینکه مبادا واسه بعدم بد بشه گفتم اوکی.
حالا جریان از این قراره که دوست من اونجا دانشجوئه و گرین کارتش کجا بوده؟!!
از دوستان اگه کسی همچین چیزی واسش تاحالا پیش اومده یا اگه میتونه کمکی کنه که من چی کار کنم لطفا راهنمایی کنه...
ممنون
لازم به ذکره که من کیسم فقط یک نفر هست و اونم خودم و خودم و وقتی افسر ازم پرسید میخای واسه phd ادامه تحصیل بدی گفتم نه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به اطلاع میرساند بعد از یک مصاحبه 10 دقیقه ای در سفارت ارمنستان ما هم به جمع کلیرنسیها پیوستیم :-)
ممنون
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد