2014-06-01 ساعت 00:14
(2014-05-31 ساعت 21:33)teacherm نوشته:(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته: سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:
اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.
با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.
سرافراز باشید.مثل سرو
بی صبرانه منتظرم.
دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شمارهها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافهاش خیلی تابل ایرانی میزد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse meهیچی خلاصه جمعو جورش کردم یه جوری. موقع انگشتنگاری خانم روسریی بهسر با عینک (درکل بد نبود) با کلیها عربی صحبت میکرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کرد
. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کتشلوار تنش بود بنظر سوری میاومد (اگه میدونستم از تک تکشون عشیرهشونو میپرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط
اتفاقا روز مصاحبه ما هم یه سیاه پوست با زن و بچه چند روزه اومدن و در کمال راحتی از صف عبور کردن و نفر اول رفتن تو . مصاحبه شونم راحت انجام دادن و یه برگه صورتی خوشکل گرفتن .بعد که از ملیکا پرسیدم گفت اونایی که بچه کوچیک دارن میتونن بدون نوبت برن. خلاصه اگه هر روز یکی ازینا باشه تازه یه چیزی هم سهمیه اضافه میمونه
در تاييد فرمايش شما روز مصاحبه ما هم يك زن و شوهر سياه پوست و يه آقايي فكر ميكنم لبناني بود هر سه بسيار شيك و تميز ، يه خوانواده سه نفري با بچه كوچيك مصري هم بودن كه نصف مداركشونو جا گذاشته بودن نميدونم كجا البته و آقا دوان دوان رفت بعد از ٨ دقيقه معطلي اون خانم( كه درشت هستن )مدارك رو آوردن واقعا شانس اوورد كه حتي اخم هم بهشون نكرد. اگر اونهمه معطل نميكردن ما با استقبال نغمه خانم روبرو نميشديم و مدارك رو به همون خانم تحويل ميدا يم.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس