کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-31 ساعت 21:33)teacherm نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 20:20)arashS نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 19:39)me_u نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 16:50)miladfr12 نوشته:  سلام.
دوستان دو نکته مهم فراموشتون نشه:

اول اینکه از کجا معلوم تمام کیس نامبرها مال ایران باشه اگر 5 درصد مال ایران نباشه ویزا کم نمیاد.
دوم از کجا معلومه که تمام کیس های Ready شرایط گرفتن ویزا را دارند و تمام اونها هم ایرانی هستند؟
اگر 5 درصد تلورانس براش در نظر بگیری 150 تا ویزا اضافه هم میاد.
اجازه بدید فایل اکسل جدید بیاد من با بررسی دقیق احتمال نرسیدن ویزا را چک خواهم کرد و به شما اطلاع خواهم داد.

با استناد از آمار شما در حال حاضر 1051 ویزا صادر شده که هنوز با نصف کل ویزاهای ایران فاصله داره.

سرافراز باشید.مثل سرو

بی‌ صبرانه منتظرم. Big GrinBig Grin

دوستان خوب یه آمار سرانگشتی خودمون جمع کنیم.
روز مصاحبه من 23 شماره لاتاری بودن.
من 22 بودم. بعد از من یک غیرایرانی بود. فکر کنم حداقل 5 از شماره‌ها غیر ایرانی بودن. یکیشون که قیافه‌اش خیلی تابل ایرانی می‌زد (با لباس عربی نبود و کت و شلوار تنش بود) من باهش شروع کردم فارسی صحبت کردن. بهم گفت Excuse me Big Grin هیچی خلاصه جمع‌و جورش کردم یه جوری. موقع انگشت‌نگاری خانم روسریی به‌سر با عینک (درکل بد نبود) با کلی‌ها عربی صحبت می‌کرد. یه خانواده چهار نفره که عربی بودن. نوبت منم که رسید شروع کرد به عربی صحبت کردن بعد خندید و عذرخواهی کردCoolTongue. خوب اون به این در. به نظر من بعضی از اعراب اماراتی نبودن مثالا بنظرم اون پسره که کت‌شلوار تنش بود بنظر سوری می‌اومد (اگه می‌دونستم از تک تک‌شون عشیره‌شون‌و می‌پرسیدم) در یک کلام 23 کیس 5 مورد عرب 21 درصد. هرکی موقع مصاحبه حواسش بوده خجالت نکشه بیاد وسط

اتفاقا روز مصاحبه ما هم یه سیاه پوست با زن و بچه چند روزه اومدن و در کمال راحتی از صف عبور کردن و نفر اول رفتن تو . مصاحبه شونم راحت انجام دادن و یه برگه صورتی خوشکل گرفتن . Smile بعد که از ملیکا پرسیدم گفت اونایی که بچه کوچیک دارن میتونن بدون نوبت برن. خلاصه اگه هر روز یکی ازینا باشه تازه یه چیزی هم سهمیه اضافه میمونه Smile

در تاييد فرمايش شما روز مصاحبه ما هم يك زن و شوهر سياه پوست و يه آقايي فكر ميكنم لبناني بود هر سه بسيار شيك و تميز ، يه خوانواده سه نفري با بچه كوچيك مصري هم بودن كه نصف مداركشونو جا گذاشته بودن نميدونم كجا البته و آقا دوان دوان رفت بعد از ٨ دقيقه معطلي اون خانم( كه درشت هستن )مدارك رو آوردن واقعا شانس اوورد كه حتي اخم هم بهشون نكرد. اگر اونهمه معطل نميكردن ما با استقبال نغمه خانم روبرو نميشديم و مدارك رو به همون خانم تحويل ميدا يم.
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-06-01 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «zar_arian» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «afsi39» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudyara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parmisv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ

پس من چییییی
نوبت من نمیشه چرا WinkCool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-05-31 ساعت 22:42)artam2 نوشته:  دوستان
در بين افراد كليرشده آيا كسي هست كه رشتش شيمي و يا مهندسي شيمي باشه؟ در فرمهاي برندگان 2015 در مورد chemical experience سوال كرده و اين نگران كننده ست.
ممنون ميشم جوابم را زودتر بدهيد

بله،همسر من رشتشون شیمی بود،یکضرب ویزا گرفتند
دوستان ما 29 می کلیر شدیم .چقدر فرصت داریم بریم بگیریم ویزارو؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
(2014-05-31 ساعت 23:25)mtcanada نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:01)A10A نوشته:  
[color=#32CD32]بچه ها ببینید این یعنی یه محمد کانادایی باحال باصفا با معرفت که ماهارو فراموش چی.... نکرده.... آقا محمد دستت رو سر ما دادا... بازم ببینیمت این ورا... دیگه با کلاس شدی رفتی تو اولین سفر... خوش باش دادا...Cool

[size=medium]
به افتخار mtcanada هیپ هیپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خیلی مخلصیم باید زودتر از اینا خدمت می رسیدیم
بچه ها یه هیپ هیپ هورااااااای بسیاررر بسیارر بلند به افتخاز این زوج هنری و هنرمند دوست داشتنی بکشید که قراره تو اولین فیلمشون نقش اولش رو هم خودم بازی کنم Smile Big Grin

Cool لطفا مجید جان به مدیر برنامه هاتون بفرمایید که قرارداد رو برام ایمیل کنند، در اسرع وقت حتما امضاش می کنم و براتون می فرستم.

محمد جان اختیار دارین... آقا اصن شما کارگردان ما هم بوم می گیریم دستمون!!!!Big GrinTongue
خیلی خیلی خوشحالم کردی بهمون سر زدی انصافا شما قدیمی های با صفا همیشه الگوی من بودین و هستین... مرسی مرسی مرسی
به امید خدا توی امریکا ببینمت که روز به روز پله های ترقی رو نری بالا...! با آسانسور بری سریع تر می رسی...! باور کن!Big Grin

تشکر کنندگان: mtcanada ، قصه گو ، armin021 ، آلیس-1980 ، pari pari ، sani1348 ، arashS ، alitab ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 23:27)nima_im نوشته:  دو تا سوال :
دوباره میپرسم چون کسی جواب نداد!
1- برو بچ که کلیرنس خوردن برگشون چه رنگیه ؟
من میخونم نوشتین آبی !!! مال من که صورتیه !!!
2- آنکارا بودم مصاحبه اوایل فوریه
خودم بعد 40 روز کلیر شدم. همسرم 4 ماه رو پر کرده همچنان منتظر و من هم بلا تکلیف !!!
شنیدم بد نیست برم و مال خودم رو بگیرم. نظرتون؟؟؟ صبر یا اقدام؟

سلام دوست عزيز
برگه ما آبی بود که البته فکر می کنم برای اغلب بچه های ابوظبی آبی بوده.
از طرف دیگه اغلب میگن این کاغذا فقط یه پرینته و رو هر رنگ کاغذ ی ميتونه پرینت بشه، نگران رنگش نباشید.
برای ویزا هم بستگی به تصمیم و اراده ی خودتون داره وبه نظر من یک تصمیم داخل خانواده محسوب ميشه
موفق باشید.
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-01 ساعت 00:04)miladfr12 نوشته:  من خیلی خیلی عذر میخوام بخدا قصد من از امار که دادم تضعیف روحیه نبود
اتفاقا خواستم بگم با احتمال اینکه همهreadyوAP بهISSUEDتبدیل بشن
امکان داره این تعدادکم بیاد اینم فقط برای همه دوستان فرستادم من خودم کلیرنس خوردم
اون دوستام هم در دو سفارت دیگر کلیرنس خوردن
بازم اگر حرف امارم نابجا بود با رتبه منفی منو مزین فرمایید Wink

شما سالاری داش میلاد، این حرفا چیه؟ حالا اون دوستمون متوجه آمار نشد، تو چرا فکر میکنی آمار ناامید کننده بود؟
به نظر من اگه اون احتمالات وجود داشته باشه که آمار امیدوارکنندست. داداش رتبه منفی که چه عرض کنم، شما ۱۰۰۰ تا رتبه مثبت داری، که حیف نمیشه بیشتر از یکی تقدیم کرد.
من هنوز به این قضیه اطمینان دارم که خیلی از هموطنهای عزیز یا متوجه قبولی نشدن و یا کلا قید مصاحبه و رفتن و زدن.
مثلا یکیش فامیل ما! بنده خدا هنوز فکر میکرد با ایمیل جواب قبولی میاد و اصلا سایت رو چک نکرده بود!
یا کسانی هستند که اینجا توپ دارن پول در میارن و شغل خیلی خوبی دارن و پشیمون میشن برن و دیگه مصاحبه نمیرن.
خیلی آقایی داش میلاد.
دوستان عزیز به نظر من برای قدردانی از زحمات میلاد عزیز و همچنین بقیه دوستانی که این آمارها رو ارائه میکنن رتبه مثبت بهشون تقدیم کنیم، چون واقعا کار پرزحمت و وقت گیری هستش.
راستی از me-u عزیز و آرش گل هم سپاسگذارم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-01 ساعت 00:16)miladfr12 نوشته:  پس من چییییی
نوبت من نمیشه چرا WinkCool

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «miladfr12» عزیزღღღ

اينم يه آرزوي اختصاصي واسه شماBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
خودم بعد 40 روز کلیر شدم. همسرم 4 ماه رو پر کرده همچنان منتظر و من هم بلا تکلیف !!!

برگه كليرنس آنكارا صورتيه مال ٢ سفارت ديگه آبيه دوست عزيز.
با توجه به زمان مصاحبه تون ايشالللا تا ١-٢ هفته ديگه ويزاي همسرتون هم مي ياد.ولي باز بعضي از دوستان از سهميه ماهانه و سهميه كل ويزا صحبت مي كنند كه مي گن بهتره زودتر بريد.
معذرت مي خوام اطلاعات من همينقدره اما خواستم تا همون حد كه مي دونم كمك كرده باشم.
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: armin021 ، mtcanada ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980 ، sani1348 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nima_im ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-05-31 ساعت 21:43)masuodrh نوشته:  سلام به دوستان خوب منتظرم
فکر نکنین به یادتون نیستم..والا خیلی درگیر بلیط و ویزا شدم..خوردیم به تعطیلات و تو فرصت کم هماهنگی خیلی سخته.. ولی انشاله به زودی این هیجانات خوب قسمت شما هم بشه
آقا فرشاد ما که کل اطلاعات کیسمون رو ریختیم رو داریه.. شما هم سخت نگیر..زود زود همه قراره کلیر شیم
به ملیکا زنگ زده بودم دیروز..میگفت خانوم سارا اومده و کلی ویزا آورده و تا وقتی که هست همه رو کلیر میکنه..نقل قول کردم که بدونین خبرای خوشی در راهه..انشاله به همه هم میرسه
کی گفته که شماها جزء اون 100 کیس قراره باشین..هیچ وقت خودتون رو جامونده ندونین..

یه دونه باشی‌ Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: armin021 ، mtcanada ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980 ، sani1348 ، قصه گو ، anahita 62 ، arashS ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «zar_arian» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kingpoor2002» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «afsi39» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudyara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «parmisv» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ

واااااى ممنونم قصه گوى عزيزم.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: armin021 ، آلیس-1980 ، mtcanada ، sani1348 ، قصه گو ، anahita 62 ، arashS ، parmisv ، soli asali ، mehdi2014 ، nedaba
اون ۵ تا کاربری که مخفی اومدین!
زشته آدم دزدکی بره جایی Big Grin
فکر کنم اگه لاتاری نمیبردین، دزدکی ( ق ا چ ا ق ی)
میخواستین برین اونور آب!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-01 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ

بالاخره با خروج دوستان قدیمی از لیست انتظار برای اولین بار آرزوهای قصه گو شامل حال منم شد.
Tongue
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

(2014-06-01 ساعت 00:37)Nooshinsalamat نوشته:  

برگه كليرنس آنكارا صورتيه مال ٢ سفارت ديگه آبيه دوست عزيز.
با توجه به زمان مصاحبه تون ايشالللا تا ١-٢ هفته ديگه ويزاي همسرتون هم مي ياد.ولي باز بعضي از دوستان از سهميه ماهانه و سهميه كل ويزا صحبت مي كنند كه مي گن بهتره زودتر بريد.
معذرت مي خوام اطلاعات من همينقدره اما خواستم تا همون حد كه مي دونم كمك كرده باشم.
موفق باشيد.

دوست عزيز براى ما سفيد بود
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، armin021 ، mtcanada ، sani1348 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 00:31)A10A نوشته:  محمد جان اختیار دارین... آقا اصن شما کارگردان ما هم بوم می گیریم دستمون!!!!Big GrinTongue
خیلی خیلی خوشحالم کردی بهمون سر زدی انصافا شما قدیمی های با صفا همیشه الگوی من بودین و هستین... مرسی مرسی مرسی
به امید خدا توی آمریکا ببینمت که روز به روز پله های ترقی رو نری بالا...! با آسانسور بری سریع تر می رسی...! باور کن!Big Grin
خیلی چاکرررررریم پسر یه کانادا واکن واسه اقا گلوش تازه شه.
یعنی انقدر دلم تنگ شده هاااا که حد و حسابی نداره مثل نامه اعمالم Big Grin خدا بخیر کنه
لطف داری مجید عزیز وظیفه بوده حالا اومدیم دیگه کسی نمی تونه مارو بیرون کنه که Big Grin
اشاالله عزیز با شما و همگی باهم Wink
یادته برا عکس قفسه سینه می خواستی برام تخفیف بگیری Big Grin
یادش بخیر واقعا.
خدایا این بچه های به این گلی ویزا نگیرن پس کیا دیگه باید بگیرن.
تعجیل فرما لطفا.
چون من ازت می خوام و خواهش می کنم ای مهربووووون ترین.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان