موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها می خواهید نتیجه بگیرید ، دیگر بگیرید ، همانطور که می دانید افیسر به خانم من که برنده اصلی بود گفت شما و بچه ها می توانید ویزاتون را ظرف چند روز بگیرید وشوهرتان به خاطر سربازی باید روند اداری طی شود ، الان تو سایت داشتم چک می کردم ،اسم من بود و اسم خانمم نبود ....موفق باشید فکر کنم نفر چک خورده اسمش تو سایت است
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-29 ساعت 01:14)iris نوشته: (2013-11-28 ساعت 13:09)basi2014 نوشته: سلام دوستان
ممنون از اىنهمه محبتتون.من واقعا نمىدونم چرا با تمکن صد مىلىون بازهم گفته ناکافى..
من خودم هم قصد داشتم بهشون اىمىل بزنم بگم دوستم نمىتونه ضامنم بشه و من پول بىشترى ارائه مىدم ولى امروز کسى که به قول خودش مىگه بىست ساله کارش اىنه گفت وقتى افسر تو برگه بنوىسه ضامن مىخاى دىگه کارى نمىشه کرد مثلا تمکن مالىت را بالا ببرى وقتى اون نوشته ضامن ىعنى فقط ضامن نىازه و تمام دىگه راهى نىست.من والا مىترسم بهشون اىمىل بزنم بگم ضامن ندارم و تمکن مالى را بالا مىبرم.مىترسم اصلا پشىمون بشن و بگن دىگه شما هىچ وقت کلير هم نمىشىد و پروندتون بسته است...
بخدا نمىدونم باىد چى کار کنم واقعا موندم آخه اىن چه شانسى من دارم.نه به لاتارى بردنم نه له اىن چىزاش...
در ذهنم هست در کامنت های مهاجرسرای 2013 خوندم که یکی از برنده ها یه خانم با بچه اش را به خاطر نداشتن اسپانسر ریجکت کردند با اینکه تمکن مالی و سند ملک هم داشتند، اما درست یادم نیست که دیپلم داشتند یا نداشتند، اگر چه ما از ریز اطلاعات کیس ها مطلع نیستیم، ولی اینو گفتم که بدونی اگر بخوان ریجکت کنند تعارف ندارند راحت ریجکت می کنند پس به احتمال زیاد کلیر می شی و به فکر جور کردن نقص مدرکت باش
به نظر من یه مشکلی از دوستت بوده.
سلام
دوست خو بم البته من به نظر همه احترام میذارم اما شما به غیر از کاری که سفارت ازتون خواسته کار دیگه ای انجام ندید و ایمیلی هم مبنی بر اینکه تمکنتون رو بیشتر کردید و امثالهم انجام ندید و مطمئن باشید دلیلی داشته که این حرف به شما گفته شده و حسب تحقیقات صورت گرفته خودشون بوده.
پس بدون نگرانی درخواستشون رو اجابت کن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
جــــاده هـــای زنــــــدگـی را خـــدا هـــمـوار میـکــنـد . .
کــــــار مــــا فـــقـــط بـــــرداشــــتـن ســـنــگ ریـــــزه هـــاسـت . . .
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منتظران عزیز
انرژی + امروز برای همه منتظرا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به امید خبرهای خوش امروز راجب آپدیت منتظران
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
انرژي مثبت فرستادن بسيار نيكوست اما مطالب مهم در بين شلوغي تاپيك ها گم شده. جسارت منو ببخشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
ما هم رفتیم آنکارا مصاحبه انجام شد خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر میکردم حالا هم که دیگه منتظریم تا ببینیم چند روزه ویزا آماده میشه؟ امروز شد 9 روز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من يك كم استرس دارم تو ابوظبي خيلي از مداركو از ما نگرفت همش مي گفت لازم نيست! مثلا مدارك تحصيلي همسرمو نخواست فقط كپي پاسپورتو ترجمه شناسنامه و سند ازدواجو خواست حتي اصل مداركو برا چك كردن نگرفت يا پرينت csc! گفت از يه ماهه ديگه سايتو چك كنيد مي ترسم بعدا بگن فلان مدرك نبوده...
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اصلاً نگران نباشيد ، از ما هم همين طور.اونا كارشون دقيقه .كلي پول كپي و عكس الكي دادم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-29 ساعت 14:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-29 ساعت 18:17 توسط ehsanifv.)
سلام دوستان، من امروز که سایت ابوظبی رو چک کردم اسم خانمم که برنده اصلی بود نوشته نشده بود و فقط اسم من بود که باید منتظر کلیر شدن باشم آیا برای کیس دیگری هم این مورد پیش آمده و آیا مشکلی وجود دارد یا خیر؟با وجودی که آفیسر به هر دو نفرمون گفت سایت رو چک کنید یعنی به خانمم نگفت ویزای شما آماده است....